Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115965 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

rotasyon açısından olumlu Ligde çok işimize yarayabilir Serhat abi  :) ama derbi ve Şl'de Beck'i kesmesi çok çok zor
O bakımdan bir lafım ama yok ama kondisyonu cidden 2 maçı üst üste kaldıracak düzeyde değil ki bu da hiç hoş değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir maç iyi bir maç kötü olmuyor böyle bu düzeyde bi adamın üç dört maç üst üste iyi işler çıkarması lazım. Dağ fare doğurdu gibi hissediyorum ayrıca Adana maçı cidden ölçü değil bir futbolcunun form düzeyini anlayabilmek için sonuçta Lig sonuncusu bir takımdan bahsediyoruz..
Toparlayacaktır o olmazsa Beck var zaten. Asıl sıkıntı sol bek yok yedek...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı raichu

:alala: :alala:

Olurmu abi Takimin el freni , Pas oyununa donmemiz lazim O yuzden Olcay oynamali :bandit:
yine yaptın yunus ortada fol yok fos yok biri q7 yi övmüş sen alakasız şekilde yine millete cevap hakkı verdin
seni cidden anlayamadım ben valla pes ediyorum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yine yaptın yunus ortada fol yok fos yok biri q7 yi övmüş sen alakasız şekilde yine millete cevap hakkı verdin
seni cidden anlayamadım ben valla pes ediyorum
Kaşınıyor :D Övsek ayrı dert yersek ayrı dert  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kart sınırında Atiba bence riske gerek yok derbiye Atiba olmadan çıkmak hiç kimsenin içine sinmez..

Daha  öncede burada yazdık cogunlugumuz zorluk derecesi maçlarda G.İnler - Atiba olmalı diye dün ilk yarıda cevap veremedik resmen ezdiler ortasahada.
Atiba sinirdaysa hic riske girmeye gerek yok Atibasiz Kadikoy deplasmanina cikmayi dusunmek bile istemiyorum

Inler oynasin Başakşehir maçında zaten Temposunu yükseltmeye başlamış :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı raichu

Kaşınıyor :D Övsek ayrı dert yersek ayrı dert  :D
dediğim gibi abi valla pes ettim illallah ettim  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Kart sınırında Atiba bence riske gerek yok derbiye Atiba olmadan çıkmak hiç kimsenin içine sinmez..

Daha  öncede burada yazdık cogunlugumuz zorluk derecesi maçlarda G.İnler - Atiba olmalı diye dün ilk yarıda cevap veremedik resmen ezdiler ortasahada.
Kadikoy deplasmaninda da kesinlikle Atiba-Inler orta sahasi ile cikmamiz lazim

Oyizden Basak maçında Atibayi hem dinlendirelim hende Cezali duruma düşme riskini ortadan kaldiralim :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dediğim gibi abi valla pes ettim illallah ettim  :D
Adam Quaresma'dan sorumlu basın sözcüsü mübarek  :D Necmi abiye söyleyim scout, denetçi menetçi yazıyor ya Yunus'un da tittle nı değiştirsin  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Gokhan-

Tamam abi kusura bakma ozur diliyorum

Kaldiki ilk yarida zaten iyi oynamadi bunu ifade ettim

Dun 1.ci taraftar 2.Cenk ve Inler Bu geri dönüşün bas aktörleriydi bence

Quaresma ise Kendine has bir Asistle katkida bulundu

Ama Macin adami kim desen Bende Cenk veya Inler derim buni bugunki mesjlarimda 4-5 sefer dile getirdum zaten

Quaresmayi on plana cikarip takimin onune koynak gibi bir niyetim yok olamazda zaten , Cok ahim sahim isler yapmadiki zaten , Hırslıydı isini yapti guzelde bir Asist yaptı

Ama Eminimki orada o orta Golle sonuclanmasaydi cok gomulurdu burada yine Sowa kaçtı kendine oynadi diye

Ama kimse sunu soylemezdi Adamda Sol ayak yok oyuzden Sol kanatta olunca mecburen Rabona veya Trivela orta aciyor diye kimse demezdi :tabe:

Estafurullah özür dilenecek bir şey yok.

Rabona konusunda haklısın, güzel yere gitmeseydi dediklerin olabilirdi.

Ama Quaresma'nın o hareketi yapıpta topu alakasız bir yere attığını görmedim, başarı oranı en yüksek hareketlerinden biridir bu, şiddetini ve yönünü çok iyi ayarlıyor.Zaten o dakikada, skor bu durumda iken o hareketi fantezi olsun diye yapmaz, en iyisini o şekil de yapacağını düşündüğü için o şekil de gönderdi topu.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Yalnız Şenol Hoca'ya da ayrı bir parantez açmamız lazım.

Bence sahaya çıktığı kurgu da kötü değildi ama Benfica'nın bu kadar kompakt oynayacağını hesap edememiş. Bir de goller takım çok iyi olmamasına rağmen bireysel beceri ve hatalardan geldi ilk yarıda.

Normalde Şenol Hoca bu şekilde doğrudan hamle yapmaz, maç içine yarar anlık çözümlerle. Yaptığı doğrudan hamleler sayesinde oyunu açtık. Özellikle İnler hamlesi tam nokta atışı oldu.

Hoca kariyerinin en iyi yıllarını geçiriyor.
Kesinlikle oyle abi

Iki doğru değişiklikle Maci çevirdi Hoca form tutmaya basladi :D

Çevrimdışı raichu

Adam Quaresma'dan sorumlu basın sözcüsü mübarek  :D Necmi abiye söyleyim scout, denetçi menetçi yazıyor ya Yunus'un da tittle nı değiştirsin  :D
yalnız o uygulanırsa hepimize bi title düşer  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benimki çoktan belli  :by2:
Korku akıl katilidir.

Yav tamam vurmayin Öldüm :evillol:

Susuyorum :)

Çevrimdışı raichu

Benimki çoktan belli  :by2:
o title için 1. sırada sen varsın abi ama 1-2 kişi de ortak hani
hiç fırsat kaçırmazlar  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

En havalı benimki olacak o zaman :icool: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Sergen Yalçın ile "Sıkıntı var"
Rıdvan Dilmen ile "Bi Alex değil"
Serhat Akkaya ile "Kimi gömüyoruz?"

Adam yaza yaza takımı şampiyon yaptı be :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Gokhan-

@tangaz ve @Serhat Akkaya gömücü.

@mylife1903 ' de gömü işlemi bittikten sonra mezarı hem çiçekle donatan hem de sulayan kişi kategorisinde değerlendirilebilir.

Överken gömüyor gömerken övüyor tıpkı bir baba gibi şefkatli..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sergen Yalçın ile "Sıkıntı var"
Rıdvan Dilmen ile "Bi Alex değil"
Serhat Akkaya ile "Kimi gömüyoruz?"

Adam yaza yaza takımı şampiyon yaptı be :D :D
İki gelsin iki .... böyle işi   :D :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı tangaz

@tangaz ve @Serhat Akkaya gömücü.

@mylife1903 ' de gömü işlemi bittikten sonra mezarı hem çiçekle donatan hem de sulayan kişi kategorisinde değerlendirilebilir.

Överken gömüyor gömerken övüyor tıpkı bir baba gibi şefkatli..

biz aslında gömücü değiliz kibarca mükemmelliyetçi denebilir  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: