Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115287 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

:alala: :alala:

Olurmu abi Takimin el freni , Pas oyununa donmemiz lazim O yuzden Olcay oynamali :bandit:

Sen iflah olmazsın Yunus, istiyorsun ki herkes şu maçtan sonra Quaresma'yı konuşsun takımı, taraftarı bir kenara atsın.

Dünkü maçta Quaresma'dan önce konuşulacak 1-taraftar 2- Cenk 3- Gökhan inler var ama sen hala burada Quaresma'yı kutsuyor ve yüceltiyorsun, helalin var devam et..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Berat

Riekerink dünkü maçı da bir analiz ederse sevinirim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Napoliye 1 attık ve 3 attık.
Benficaya 1 attık ve 3 attık.
Kieve 1 attık ve .....

Açık ve net :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

:alala: :alala:

Olurmu abi Takimin el freni , Pas oyununa donmemiz lazim O yuzden Olcay oynamali :bandit:

Kabul edelim ki ilk 4 hafta rezalet oynadı , top kayıpları ve atmadığı kilit paslar vs. vs çoğalır gider ama şuan takımın en iyilerinden birisi , Quaresma nın iyi olmasını en çok ben isterim çocuklugumun efsanelerinden birisi beynini kullanmayı pek düşünmeyen bi efsane..

Sen iflah olmazsın Yunus, istiyorsun ki herkes şu maçtan sonra Quaresma'yı konuşsun takımı, taraftarı bir kenara atsın.

Dünkü maçta Quaresma'dan önce konuşulacak 1-taraftar 2- Cenk 3- Gökhan inler var ama sen hala burada Quaresma'yı kutsuyor ve yüceltiyorsun, helalin var devam et..
Yahu abi bugun 20 tane mesaj atmisim kac tanesi Quaresma ile ilgili ?

Yapmayin Allahinizi severseniz bu kadar abartmayın :tabe:

Dun geceden beri Takimi , Taraftari , Hocayı on plana çıkarıyorum Cimbizla Quaresma bölümünü cekip tepki gosteriyorsun :busted_cop:

Halbuki kimseyi itham etmedim , tahrikte etmedim düşüncemi söyledim sadece

Kaldiki Dun Ilk yarida Quaresmayi beğenmediğimi de ifade ettim
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2016, 12:38:17 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı atalay

Gönül ve Tolgay ceza sahası dışındaki iki oyuncuyu karşılıyorlar. Doğal pozisyonunda. Kutuya girmemesi normal. @Kartalizm06
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2016, 12:37:51 atalay ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dün penaltı golüne kadar Quaresma berbattı.

Saçmasapan top kayıpları yaptı ve sürekli ofsaytta pas bekledi deli etti beni. Ne zamanki sola geçip Cenk'le birlikte orayı dağıttı o zaman etkili oldu.

Bu arada İnler böyle oyunu daraltan ekiplere karşı silahımız. Çat çat çat :steamed:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Benfica karşısında 600 pas yapan, 511'inde isabet sağlayan Beşiktaş Devler Ligi'nde bu sezon bir maçta en fazla başarılı pas yapan ekip oldu.👏👏

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hafta sonu atiba ya da Tolgay dinlendirilmeli

Inlerin Eski günlerine donus sinyali vermesi beni cok mutlu etti , Cok sevindim

Oyuna girdikten sonra Orta sahayi toparladi bir ara Stoperlerin arasina girdi ve stoperlerin hemen onunde 3.cu stoper gibi oynadı

Sonra Ileri de cikmaya basladi ve cok etkili oldu bu Geri dönüşün bas mimarlarindan biri kesinlikle Gokhan Inler :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2016, 12:39:59 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hafta sonu atiba ya da Tolgay dinlendirilmeli
Atiba olmayınca takım aksıyor bir şekilde ben ilk yarı oynamasın diyorum duruma göre ikinci yarı alınabilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Hocanin tolgayla baslamasi intihardi zaten. Adam adanaspor macinda duzgun oynayamamis. Zaten agir futbolcu tempolu da degil nerwye oynqyacak benfikaya karsi.

Ama atibanin kendisi dahil dunku oyunu beklememistir. Ilk defa vasat altinoynarken gordum atibayi.

Oguzhan bisi oynamadi, o el kol hareketlerini bir gun tosice falan yapacak sahada olay cikacak.
Gg standart kotu oyununa devam etti.

Bir gol bir asist yapmasina ragmen karijma cok daginikti. 3 sefer defanstan top cikartti adam. Bellincok yorgundu istediklerini yapamadi, aslinda kotu de baslamadi maca ama bir oraya bir buraya gitti ustune benfikanin tanidigi oyuncu ve iki kisi kontrol ettiler ucuncunde goz ucuylanradarinda tutti.
Ama karijmayi dagitan oguzhan efendindu, iki uc pozisyonda bizim maystro buna topu vermedi bu sinirlendi ve kendi kendinindagitti. Cok kotu oynadi bence.
Kotu oynayan adam bir gol bir asist cok ilginc tabi

Ayrica o kaleciyle karsi kaldigi pozisyonda topu sosa ya da gomez atsaydi karijma bile golu atardi, abu sadece vurdu topu saga dogru.

Takim olarak iyi oynamamamiza ve hocanin hatakarina ragmen gelen bu beraberlik cok guzel bir beraberliktirl

Atiba olmayınca takım aksıyor bir şekilde ben ilk yarı oynamasın diyorum duruma göre ikinci yarı alınabilir..
Inler - Ozi yapalim biraz dinlensin Atiba

Çevrimdışı Gokhan-

Yahu abi bugun 20 tane mesaj atmisim kac tanesi Quaresma ile ilgili ?

Yapmayin Allahinizi severseniz bu kadar abartmayın :tabe:

Dun geceden beri Takimi , Taraftari , Hocayı on plana çıkarıyorum Cimbizla Quaresma bölümünü cekip tepki gosteriyorsun :busted_cop:

Yav kardeşim iyi güzel de, sen gene birilerine cevap hakkı doğacak şekil de konuşuyorsun malum maçlarda kötü oynadıktan sonra söylenen olumsuz eleştirileri burada tekrar dile getirmenin ne anlamı var.Benim ki gocunmak falan değil evet o maçlarda ben de eleştirdim eminim sen de eleştirmişsindir ama bunu şimdi ortaya dökmenin anlamı yok.
Kimse kör değil, dünkü maçın en iyi 3 oyuncusundan biriydi, maçı en çok isteyenlerin de başında geliyordu.Burada herkes Beşiktaş'ın başarısını ister doğal olarak Quaresma'da buna yardımcı olduğu için kimse şu maçtan sonra çıkıp "Quaresma takımın el freniydi" demez, diyemez.

Bu arada şu forumda belki de Olcay'ı en çok sevenlerin başında ben geliyorumdur ama şu an ki formu ile  bırak Quaresma'nın yerine oynamasını,  ilk 11'i bile hak ettiğini düşünmüyorum.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hocanin tolgayla baslamasi intihardi zaten. Adam adanaspor macinda duzgun oynayamamis. Zaten agir futbolcu tempolu da degil nerwye oynqyacak benfikaya karsi.

Ama atibanin kendisi dahil dunku oyunu beklememistir. Ilk defa vasat altinoynarken gordum atibayi.

Oguzhan bisi oynamadi, o el kol hareketlerini bir gun tosice falan yapacak sahada olay cikacak.
Gg standart kotu oyununa devam etti.

Bir gol bir asist yapmasina ragmen karijma cok daginikti. 3 sefer defanstan top cikartti adam. Bellincok yorgundu istediklerini yapamadi, aslinda kotu de baslamadi maca ama bir oraya bir buraya gitti ustune benfikanin tanidigi oyuncu ve iki kisi kontrol ettiler ucuncunde goz ucuylanradarinda tutti.
Ama karijmayi dagitan oguzhan efendindu, iki uc pozisyonda bizim maystro buna topu vermedi bu sinirlendi ve kendi kendinindagitti. Cok kotu oynadi bence.
Kotu oynayan adam bir gol bir asist cok ilginc tabi

Ayrica o kaleciyle karsi kaldigi pozisyonda topu sosa ya da gomez atsaydi karijma bile golu atardi, abu sadece vurdu topu saga dogru.

Takim olarak iyi oynamamamiza ve hocanin hatakarina ragmen gelen bu beraberlik cok guzel bir beraberliktirl
GG bu senenin açık ara net en kötü transferi, benim saatçi :D onu fersah fersah solladı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kart sınırında Atiba bence riske gerek yok derbiye Atiba olmadan çıkmak hiç kimsenin içine sinmez..

Daha  öncede burada yazdık cogunlugumuz zorluk derecesi maçlarda G.İnler - Atiba olmalı diye dün ilk yarıda cevap veremedik resmen ezdiler ortasahada.

Çevrimdışı MUSTAFA_

GG bu senenin açık ara net en kötü transferi, benim saatçi :D onu fersah fersah solladı..
O elindeki küreği yavaşça yere bırak Adanaspor maçında gayet iyiydi GG...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Dün penaltı golüne kadar Quaresma berbattı.

Saçmasapan top kayıpları yaptı ve sürekli ofsaytta pas bekledi deli etti beni. Ne zamanki sola geçip Cenk'le birlikte orayı dağıttı o zaman etkili oldu.

Bu arada İnler böyle oyunu daraltan ekiplere karşı silahımız. Çat çat çat :steamed:

Bunu görmek için de stat veya tv başında olmaya gerek yok, çok bariz keza.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O elindeki küreği yavaşça yere bırak Adanaspor maçında gayet iyiydi GG...
Bir maç iyi bir maç kötü olmuyor böyle bu düzeyde bi adamın üç dört maç üst üste iyi işler çıkarması lazım. Dağ fare doğurdu gibi hissediyorum ayrıca Adana maçı cidden ölçü değil bir futbolcunun form düzeyini anlayabilmek için sonuçta Lig sonuncusu bir takımdan bahsediyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rotasyon açısından olumlu Ligde çok işimize yarayabilir Serhat abi  :) ama derbi ve Şl'de Beck'i kesmesi çok çok zor

Yav kardeşim iyi güzel de, sen gene birilerine cevap hakkı doğacak şekil de konuşuyorsun malum maçlarda kötü oynadıktan sonra söylenen olumsuz eleştirileri burada tekrar dile getirmenin ne anlamı var.Benim ki gocunmak falan değil evet o maçlarda ben de eleştirdim eminim sen de eleştirmişsindir ama bunu şimdi ortaya dökmenin anlamı yok.
Kimse kör değil, dünkü maçın en iyi 3 oyuncusundan biriydi, maçı en çok isteyenlerin de başında geliyordu.Burada herkes Beşiktaş'ın başarısını ister doğal olarak Quaresma'da buna yardımcı olduğu için kimse şu maçtan sonra çıkıp "Quaresma takımın el freniydi" demez, diyemez.

Bu arada şu forumda belki de Olcay'ı en çok sevenlerin başında ben geliyorumdur ama şu an ki formu ile  bırak Quaresma'nın yerine oynamasını,  ilk 11'i bile hak ettiğini düşünmüyorum.
Tamam abi kusura bakma ozur diliyorum

Kaldiki ilk yarida zaten iyi oynamadi bunu ifade ettim

Dun 1.ci taraftar 2.Cenk ve Inler Bu geri dönüşün bas aktörleriydi bence

Quaresma ise Kendine has bir Asistle katkida bulundu

Ama Macin adami kim desen Bende Cenk veya Inler derim buni bugunki mesjlarimda 4-5 sefer dile getirdum zaten

Quaresmayi on plana cikarip takimin onune koynak gibi bir niyetim yok olamazda zaten , Cok ahim sahim isler yapmadiki zaten , Hırslıydı isini yapti guzelde bir Asist yaptı

Ama Eminimki orada o orta Golle sonuclanmasaydi cok gomulurdu burada yine Sowa kaçtı kendine oynadi diye

Ama kimse sunu soylemezdi Adamda Sol ayak yok oyuzden Sol kanatta olunca mecburen Rabona veya Trivela orta aciyor diye kimse demezdi :tabe:

Çevrimdışı panic13

Yalnız Şenol Hoca'ya da ayrı bir parantez açmamız lazım.

Bence sahaya çıktığı kurgu da kötü değildi ama Benfica'nın bu kadar kompakt oynayacağını hesap edememiş. Bir de goller takım çok iyi olmamasına rağmen bireysel beceri ve hatalardan geldi ilk yarıda.

Normalde Şenol Hoca bu şekilde doğrudan hamle yapmaz, maç içine yarar anlık çözümlerle. Yaptığı doğrudan hamleler sayesinde oyunu açtık. Özellikle İnler hamlesi tam nokta atışı oldu.

Hoca kariyerinin en iyi yıllarını geçiriyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kart sınırında Atiba bence riske gerek yok derbiye Atiba olmadan çıkmak hiç kimsenin içine sinmez..

Daha  öncede burada yazdık cogunlugumuz zorluk derecesi maçlarda G.İnler - Atiba olmalı diye dün ilk yarıda cevap veremedik resmen ezdiler ortasahada.
öyle mi onur bilmiyordum, Ginler, Oğuzhan ve Tolgayla başlamak mantıklı olur o zaman. Maç tehlikeye girerse atibayı o zaman oyuna alırız  :)

Çevrimdışı Doğukan E.

Etiketler: