Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9113946 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Benfica, son 10 lig maçında sadece 5 gol yemiş.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

dün hoca'da enfes değişiklikler yaptı abi, bir kez daha gg'nin becki kesemeyeceğini görmüş olduk

Ama Beck orta yapamıyordu?  :alala: :alala:

Çevrimdışı anilsevim

Aboubakar

Adam mevcut pozisyonda ilk önce oğuzhanın soldan yaptığı ortaya kafa vuruyor sonra gökhan inlerin soldan getirdiği pozisyonu takip edip sağdan orta yapıyor, sonrasında quaresmanın ortasının sekişi gol yapıyor ve bunların hepsi 1 dk içinde oluyor, mücadeleci kara boğa tebrikler dostum.

Ekşiden alıntıdır...
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Benfica, son 10 lig maçında sadece 5 gol yemiş.

Son 20 küsur CL maçında da 2'den fazla gol atamamıştı.

it's futbol, this is futbol.

Konuşuyor imparator şu anda, iti an çomağı hazırla.  :D

Çevrimdışı tangaz

Sözlükte son günlerde okuduğum en güzel entry.  :tabe:

ben sözlüke hiç girmiyorum dostum şu caps ortamında gördüm bende hoşuma gitti buraya taşıdım.

NE MUTLU BEŞİKTAŞLIYIM DİYENE!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı raichu

izlediğim yayın kötü olduğu için ilk 1 dk da bizden bir grup bağırıyor sandım kızdım
meğer benficalılarmış onlar bizimkilerden çıt çıkmamış helal
dünkü seyirci muhteşemdi ya resmen sahaya girip oynamış kadar oldular

Çevrimdışı tuncaboylu

ben sözlüke hiç girmiyorum dostum şu caps ortamında gördüm bende hoşuma gitti buraya taşıdım.

NE MUTLU BEŞİKTAŞLIYIM DİYENE!!!

Debe'ye girmişti, sabah gelirken süper yazmış adam dedim.

Zevklerimiz uyuşuyor senle.  :ok:

Çevrimdışı tangaz

STADYUMDA OLUP TARAFTARLIĞIN NE DEMEK OLDUĞUNU GÖSTEREN, BU GURURU YAŞATAN TÜM BİREYLERE TEŞEKKÜR EDİYOR VE ÖNLERİNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM  :claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

izlediğim yayın kötü olduğu için ilk 1 dk da bizden bir grup bağırıyor sandım kızdım
idman tv'den izledim ben dün maçı krize girdim   :D vallahi bizim spikerlerden iyiler. Gapıcı fabri, Beşiktaş'ın Baş yetkilisi Şenol güneş. Beşiktaş 2.yarıda çok yahşi oynadı falan aklıma ilk gelenler  :evillol:

Çevrimdışı raichu

idman tv'den izledim ben dün maçı krize girdim   :D vallahi bizim spikerlerden iyiler. Gapıcı fabri, Beşiktaş'ın Baş yetkilisi Şenol güneş. Beşiktaş 2.yarıda çok yahşi oynadı falan aklıma ilk gelenler  :evillol:
ben de oradan izledim  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

STADYUMDA OLUP TARAFTARLIĞIN NE DEMEK OLDUĞUNU GÖSTEREN, BU GURURU YAŞATAN TÜM BİREYLERE TEŞEKKÜR EDİYOR VE ÖNLERİNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM  :claps: :claps: :claps:
abi dünyada bir başka taraftar topluluğu yapmaz herhalde böyle bir şeyi, 3 0 biten ilk yarıda oyuncuları tribüne çağırıp alkışlamakla fitili ateşleyen seyircimiz oldu  :claps: hepsine helal olsun diyorum  :)

Çevrimdışı tangaz

Top taca çıkınca da top meydanı terkediyer demişlerdi  :)

Çevrimdışı anilsevim

BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dönmek isteyeceğini sanmıyorum, CL'de 6 maçı da kaybedecek bir takıma gelmek istemeyecektir vizyon reis.  :bandit:
:lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Penaltiyi atarken karijma stadts cit cikmiyordu yahu o direk sesini duydum omrumden omur gitti

Çevrimdışı raichu

Penaltiyi atarken karijma stadts cit cikmiyordu yahu o direk sesini duydum omrumden omur gitti
aynen abi direk patlamaları fena bizim mekanda  :D

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Dün beklemedigim şekilde sessiz tezahuratı iyi yaptık.Kapalı göbekte bile neredeyse hiç ses cıkmadı.Hatta çogu zaman eleştirilen anonscu amca bile taraftara o kadar motivasyon sagladı ki kendi adıma tebrik ediyorum.Tek sacmalık maç öncesi Fener e edilen küfürler onuda şu anki psikolojimle inanın hoş görüyorum.Son gol olunca alt üst sıralardan tanımadıgım insanlarla öyle bir sarıldık ki görseniz sanki anne evlat kavuşması.Taraftar bence iddialı olacak ama tarihinin en iyi performansını sergiledi.Futbolcusuna,taraftarına,herkese,hayatımda asla unutamayacagım bir gece sagladıkları için çok tesekkür ediyorum.Şu an benim gibi iş yerlerinde travesti gibi konusan herkesin ses tellerine saglık :D

Bu arada kimse kendini kandırmasın Abou iyidir hoştur güçlüdür süratlidir ama iyi futbolcu olmak için basic fundamental özellikler ki ,bu özellikleri sonradan geliştirme olanagı cok limitli,bence kendisinde mevcut degil.  :evillol:

Dun en sinirlendiğim an Top Ceza sahamizda 3 kez dikrekten dönüyor ve biz o topu çıkaramıyoruz

2 kişi 3 kez direge nişanlayıp sonunda Golu atıyor..

Çevrimdışı tuncaboylu

Maç başlığını okuyorum da bu MANSIZ nick'li arkadaş gözüme epey battı.

Onu bir takibe alayım ben.  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

süpersin  :ok:

Kardeşim bence ikinci videoda yani sessizlikten sonraki 3 lü videosunda Japon restoranı gibi bişey acılmakta,bi kontrol edermisin?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Günaydın Büyük Beşiktaş Ailesi ,

Keyifler Gıcır , Neşeler süper. Allah bozmasın. :biggrinking:

Artık Şu Başakşehir maçına odaklanıp Liderliği alsak mı  :halay: :halay: :halay:

@mmansiz birde @legendmaster var

Dun Bjk iyi oynadığı icin gelmedi hic Basliga :lol: :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

@mmansiz birde @legendmaster var

Dun Bjk iyi oynadığı icin gelmedi hic Basliga :lol: :lol:

legend'i almıştım daha önceden listeme, Mansız yeni teşrif etti.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

@tuncaboylu Abi merak etme ilk yenilgimizde burda biter  :biggrinking:
Çünkü galibiyet ve maç dönüşlerinde burda olmuyor genellikle renkli hayranı arkadaş.  :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada 6 aralık günü kievde hava en yüksek 1 derece en düşük -4 karla karışık yağmur bekleniyormuş, bizi etkileyecek ama dozajı önemli.

Etiketler: