Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115153 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı gastrula

Sağol çeviri için çok adaletsiz bir sistem eleme mi bu grup diğer takımlarla gazozuna mı oynamış olunuyor bize giriyor o zaman,

Direk bu olacak Beşiktaş'ın makus talihidir basın iddia da parayı BJK berabere Napoli Kazanır diye bu gavurlar el ele çıkar gruptan.

aynen. grup aşamasında deplasman golü nedir yahu.

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaşlar 2 li averaj geçerli net %100 doğru uefa kitapçığı bilgisi bu daha ne söyleyeyim ben
inanmayan kendi okuyabilir link verdim tekrar vereyim şüphe duyanlar için 23. sayfa
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefaorg/Regulations/02/35/87/89/2358789_DOWNLOAD.pdf

yav resmi sitede yazıyor işte daha  neyin ısrarı bu ?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

aynen. grup aşamasında deplasman golü nedir yahu.

arkadaşlar 2 li averaj geçerli net %100 doğru uefa kitapçığı bilgisi bu daha ne söyleyeyim ben
inanmayan kendi okuyabilir link verdim tekrar vereyim şüphe duyanlar için 23. sayfa
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefaorg/Regulations/02/35/87/89/2358789_DOWNLOAD.pdf

. if, after having applied criteria a) to d), teams still have an equal ranking,
criteria a) to d) are reapplied exclusively to the matches between the teams in
question to determine their final rankings. If this procedure does not lead to a
decision, criteria f) to l) apply;

burada e şıkkı da var bundan bişey çıkmaz mı  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı raichu

yav resmi sitede yazıyor işte daha  neyin ısrarı bu ?
ısrarla soranlar için

ısrarla soranlar için

halen devam ediyorlar :D

Neyse size good night :D

Çevrimdışı gastrula

. if, after having applied criteria a) to d), teams still have an equal ranking,
criteria a) to d) are reapplied exclusively to the matches between the teams in
question to determine their final rankings. If this procedure does not lead to a
decision, criteria f) to l) apply;

burada e şıkkı da var bundan bişey çıkmaz mı  :D

zorlamaya gerek yok, biz kiev'i yeneceğiz, napoli benfica berabere kalacak, gruptan namağlup lider çıkıp kura için dua etmeye başlayacağız. :)

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı raichu

o değilde staddaki 40 bin kişinin hepsinin alnından öpmek istiyorum ilk yarıyı 3-0 geride bitiren takımı trübüne çağırmak....
mükemmel ya  :)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

zorlamaya gerek yok, biz kiev'i yeneceğiz, napoli benfica berabere kalacak, gruptan namağlup lider çıkıp kura için dua etmeye başlayacağız. :)

senin çeviride e şıkkı yoktu Türkçe sini merak ettim diye sordum onu şakayla karışık yoksa mevzu anlaşıldı  :D inş senin dediğin olsun  ama biz berabere napoli yener olur maalesef 15 yıl önce de böyle çıkamadık hatta 0-0 gider napoli 90+3 de atar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Berat

Aboubakar kişisel sebeplerden dolayı Porto'ya dönmeyi düşünmüyormuş.

Çevrimiçi Savaş

Fener maçının kiev maçından önce olması kötü oldu. Hem takım biraz daha fazla yorulacak hem de akıllar karışık olacak.

Fener maçını çok akıllı oynamamız lazım. Sakin ve paslı. Yorulmadan kasmadan ki kiev maçını rahat çıkartabilelim.

Keşke üst üste gelmeseydi şu iki maç.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu ana kadar Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen takımlar şöyle:

Arsenal
Paris Saint-Germain
Atletico Madrid
Bayern Münih
Borussia Dortmund
Monaco
Bayer Leverkusen
Real Madrid
Leicester City
Juventus
Barcelona
Manchester City

Çevrimiçi Necmi

benim ing zayıf millet benim aklımı karıştırdı ikili averajda biz +1 onlar 0 averaj oluyor yine bizim çıkmamız gerekmiyor mu ?

averajlar eşit olsa + 1 +1 ki imkansız o durum o zaman kendi aralarındaki maçlara bakılması gerekmiyor mu 4-4 deplasman golü onlar önde.
puan eşitliğinde iki takımın kendi aralarında oynadığı maça bakar orda puanı fazla olan geçer
iki maçıda berabere biridilerse o zaman deplasmanda atılan gol fazlalığı önem kazanıyor biz ilk maçı 1-1 bitirdik
burda Benfica 3-3 yaptı deplasmanda daha fazla attığı için önde kalır. bu yeni bir şey değil her zaman böyleydi.
napoli yenilirse biz berabere kalırsak bu sefer kurak bizim lehimize işleyecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

7 ihtimalin 4'ünde biz çıkıyoruz, doğru mudur?

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

7 ihtimalin 4'ünde biz çıkıyoruz, doğru mudur?

7 ihtimal yok tek ihtimal var yenip çıkacağız :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

7 ihtimal yok tek ihtimal var yenip çıkacağız :bandit:

Bir Beşiktaşlı olarak bunu düşünüyor musun  :evillol: Bize rahat yok hep zora sokmayı seviyoruz

Çevrimiçi Necmi

bu maçla cenki geri kazandık ve takım büyük bir özgüven kazandı.
Rakipler artık vodafone arenaya titremeden çıkamaz. bu maç belki istemediğimiz bir sonuçla bitti ama
bizim için çok önemli bir kazanım oldu.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Olay şu şekilde arkadaşlar, eğer iki takım aralarındaki iki maçta da berabere kalırlarsa zaten ilk üç maddeye göre eşitlik bozulmuyor. 4. madde ise deplasman golu kuralı (bizim ikili averaj dediğimiz şey yani). Napoli ile puan eşitliğinde ise ilk maddeden biz çıkıyoruz. Aramızdaki maçlarda daha fazla puan aldığımız için averaja bakılmıyor.

Çevrimiçi COB

Yanliz, yediğimiz 3 golde de Fabri hatali değildi bence. Tolga'yla ne goller yediğimizi hatirladim birden...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Yanliz, yediğimiz 3 golde de Fabri hatali değildi bence. Tolga'yla ne goller yediğimizi hatirladim birden...

2.de hatası vardı çok önde duruyordu.Tabi o şutu atmasına izin veren defans asıl hatalı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aga bu nedir siz ne yeyip ne içiyosunuz sese bak :claps: :claps:

Çevrimiçi COB

2.de hatası vardı çok önde duruyordu.Tabi o şutu atmasına izin veren defans asıl hatalı.

Kalede de olsa o golü yerdi çünkü çok ölü bir noktaya vurdu Semedo. Asil hata defansin.

Çevrimdışı Orhan

tuncaboylunun dediği gibi olsaydı daha iyi olacaktı elbette ama şu durumda benfikanın galibiyet olasılığı ev sahibi avantajından dolayı daha olası. Diğer seçeneğe göre bu daha makul.
Abi icimden bir his Napoli delip takacak diyor baya hemde :evillol:

Etiketler: