Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9113487 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu Benfica'yı tuttum ben sürekli bizim orjinal yeni güncel logomuzu kullanıyorlar :)

Bazı takımlar eski logomuzu uzun ince olan logomuzu kullanıyorlar :)

Çevrimdışı mylife1903

abi içimde bi sıkıntı var hiç bişey hatırlamıyorum. birde çok reklam döndü hafızam konusunda artık bu konuda inzivaya çekilmeye karar verdim. düşmanlarım kol geziyor bir süre unutturmalıyım kendimi senin ekip bana yeni bi paşport hazırlayabilir mi  :bandit:
Sikinti yok abi uj zifir mac

Çevrimdışı tangaz

Sikinti yok abi uj zifir mac

abi yasin brahimi ve pelleyi kiralayalım hele bir ondan sonra üj gollü maçlarda gelecek
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

O Brahimi gelsin bizim takıma oynarken 3 top gerekli.1 tane buna 1 tane Q7ye.Diğer toplada paslaşırız

Çevrimdışı Bishamon

Sosa dedikoduları da azizin medyadaki (...)₄ çıkmıştır bizim maç öncesi bir ortalığı karıştırsın diye sallamıştır

Çevrimdışı mylife1903

Sosa dedikoduları da azizin medyadaki (...)₄ çıkmıştır bizim maç öncesi bir ortalığı karıştırsın diye sallamıştır
Aletin metin mi yazmis?

Çevrimdışı ekrembaser

Yav nerde herkes maçımız var kimse yok ortalıkta :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sosaya mı üzülüyorsunuz, bırakın gelsin Patates olur gider  :bandit:

Çevrimdışı raichu

7 saat 39 dakika  :D
heyecan var mı heyecan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yav nerde herkes maçımız var kimse yok ortalıkta :)
@cursedofdragon buradayım son 8 bilet  :bandit: kapalı gişe maç ilk defa tamamen bitmek üzere, Benfica seyircisi kaç tane gelecek biliyor musun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

heyecan var mı heyecan
olmaz mı bir de tivibuda olmasa süper olacaktı  :bandit:

@cursedofdragon buradayım son 8 bilet  :bandit: kapalı gişe maç ilk defa tamamen bitmek üzere, Benfica seyircisi kaç tane gelecek biliyor musun

bilmiyorum kaç kişi gelicek :D

heyecan var mı heyecan

var olmaz mı :D

Nefesimi alamıyorum :D

Çevrimdışı tangaz

O Brahimi gelsin bizim takıma oynarken 3 top gerekli.1 tane buna 1 tane Q7ye.Diğer toplada paslaşırız

para bol top dediğin kaç para alırız 3-5 tane daha  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

soğuk içecekleri hazırlayın şimdiden  :icool:

Çevrimdışı ekrembaser

Ben idman tv azerbaycan'dan izleyecem pc'den

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

soğuk içecekleri hazırlayın şimdiden  :icool:
antibiyotik içtiğimden anca çay,kahve,zencefil-limon ve ıhlamur içebiliyorum abi  :bandit: son 5 bilet kalmış sadece 5 :D

Çevrimdışı ekrembaser

Yahu ben bi fena oldum elim ayağım titriyo en son Liverpool'u elediğimiz maçta böyle olmuştum

Çevrimdışı yigitcan1903

Yahu ben bi fena oldum elim ayağım titriyo en son Liverpool'u elediğimiz maçta böyle olmuştum
Evet modlara girmeye başlamışız
Bize bişey mi enjekte ettiler çocukken noldu bilmiyorum  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

antibiyotik içtiğimden anca çay,kahve,zencefil-limon ve ıhlamur içebiliyorum abi  :bandit: son 5 bilet kalmış sadece 5 :D

Yanlış anladın Ülker Link  :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Beşiktaşım oley oley Beşiktaşım oley oleeeeey .... şu Benfica .... şu Benficaya ... şu ..... Benficaya - İnşallah  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Etiketler: