Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123568 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Hayatım buna bağlı olsa, Orhan Çıkrıkçı cevabını verirdim. 

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok unal vurdu o topa. Kalede kaleci yok, unal ceza alani icinde 1900km hizla topa vurdu top mak2 hizina ulasamadi diregi kiriyordu cok net hatirliyorum direk sallaniyor kalede kaleci yok.
Oburu haminin frikiktennvurdugu mac. Orda da unal 35den abaniyor ama orda kaleci ucarak celiyor top sknra direkten donuyor.

Kafayi yiyecem haa

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman :
Eski stadımızın geliri 27 milyon TL civarındaydı şimdi ise bu rakam 160 Milyon TL. :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Arkadaslar Birsey soracagim bilen lutfen Cevaplasın :busted_cop: :busted_cop:

Bir bayan Arkadaşım daha doğrusu müşterim , Koc Holding de çalışıyor

Mac gunleri Sponsor Biletleri icin KURA çekiliyormuş Çalışanlara , Benfica maci icin kuraya katılmış

Kendisinin Passoligi yok , kendisi ile konustum eger kurada bilet Cikarsa Biletini bana devredecek , Devredebiliyor mu bu bileti :busted_cop: :busted_cop:

Daha once bir yerlerde Sponsor bileti devredilemiyor diye okumuştum sanki oyuzden soruyorum

Çevrimdışı alimm

fabri
                (tolga)

GG       marcelo    raketçi     caner
(beck)    (rodolfo)    (tosiç)   (adriano)

atiba  oğuzhan
            (inler) (tolgay)

yarmo    talisca  alan
      (töre)                (q7)

pelle
                (cenk)

gelecek sene kadromuz nasıl olmuş beyler  :bandit:

pelle'nin varlığı yeter..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben isimlere takılmıyorum bitirebilsin yeter  :D
bugün okuduğum en güzel yorum  :claps: 

Çevrimdışı ekrembaser

Mac gunleri Sponsor Biletleri icin KURA çekiliyormuş Çalışanlara , Benfica maci icin kuraya katılmış

Kendisinin Passoligi yok , kendisi ile konustum eger kurada bilet Cikarsa Biletini bana devredecek , Devredebiliyor mu bu bileti :busted_cop: :busted_cop:

Daha once bir yerlerde Sponsor bileti devredilemiyor diye okumuştum sanki oyuzden soruyorum

Kardeşim ben geçen sene Kartal yuvasından sporting maçı için kazanmıştım alışveriş karşılığı devir yapılamayacağını söylediler ve nitekim gerçekten maç günü passoya girdiğimde kartımın içinde sporting maçı yoktu

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Kazanırsa arkadaşını ararlar ve tc kmlik numarasini isterler. O da seninkini verirse sorun olmaz. Daha once bana da sponsor tarafindan bilet gelmisti fakat bende zaten bilet vardi ben bu sekilde yapmistim

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Kardeşim ben geçen sene Kartal yuvasından sporting maçı için kazanmıştım alışveriş karşılığı devir yapılamayacağını söylediler ve nitekim gerçekten maç günü passoya girdiğimde kartımın içinde sporting maçı yoktu
Yani paslayamazmi diyorsun :alala:

Zaten kendisinin Passo su yok Direkt benim T.c yi gireceğiz :alala:

Kazanırsa arkadaşını ararlar ve tc kmlik numarasini isterler. O da seninkini verirse sorun olmaz. Daha once bana da sponsor tarafindan bilet gelmisti fakat bende zaten bilet vardi ben bu sekilde yapmistim

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamdir abi direkt benim T.c mi versin ozaman bilet cikarsa tabi :icool: :bandit:

Çevrimdışı raichu

bugün okuduğum en güzel yorum  :claps:
bu sezon çoğu forvetlerimiz olmak üzere rahat 25-30 net pozisyon harcamışızdır sırf adana maçında 9 tane harcadık
normal bir durum değil bu geçen senede buna benzer şeyler yaptık ama bu kadar değil
o yüzden atabilen biri olsun da artık ismi lazım değil  :D

Çevrimdışı ekrembaser

Yani paslayamazmi diyorsun :alala:

Zaten kendisinin Passo su yok Direkt benim T.c yi gireceğiz :alala:

Direk senin adın ve tc girilirse olur

Çevrimdışı raichu

hayır bir de zaten gomez ve demba dan sonra bu sezon da düşeş beklemiyordum zaten ama bu kadar atamamazlık da beklemiyordum  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

ben isimlere takılmıyorum bitirebilsin yeter  :D

mario'lar iyi bitiriyor bakınız gomez :D Bakınız mandzukic :D

Mario'dan şaşmayalım :D  :evillol:

hayır bir de zaten gomez ve demba dan sonra bu sezon da düşeş beklemiyordum zaten ama bu kadar atamamazlık da beklemiyordum  :D
Seneye Baba yi kiralayalim Diyorum baskada bisey demiyorum

Derbilerde atamıyor gerci ama :alala:

Benfica macinin Hakemi Damir Skormina daha once Olimpiyatta Liverpoolu eledigimiz maci yönetmiş :icool:

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mario balotelli  :bandit:

Mariolar biraz Gotze cikiyor diolarr :naughty: :lol:

Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında Ahmet Çakar, derbi maçlar konusunda Beşiktaş ile Juventus benzetmesi yaptı.

Çakar, aynı zamanda şampiyon olan takımlardan "En çok hangi takımı seviyorsunuz?" diyeyim, "1. ne çıkar biliyor musunuz?" sorusunu sordu.

-JUVENTUS ÖRNEĞİ-

“Ben ‘Bir ülkenin en büyük derbisi bu maçtır’ demekle burada Beşiktaş’ı hafife almıyorum.
Beşiktaş, Türkiye’de çok sevilen bir takım. Dünyada da örnekleri vardır. İtalya’da bir tek derbi vardır. Inter-Milan. Ama İtalyan futbol tarihinin en başarılı takımına baktığımızda Juventus’tur. En azından Juventus, Inter’den iki kat öndedir. Bir şeyin derbi olması demek, ülkenin en iyi takımlarının onların olması demek değildir. Bu iki takım, tarihteki edepsizlikleri, yaşanan olayları, birbirlerini kızdırmalarıyla en fazla yukarıya oturmuştur. Beşiktaşlıların buna alınmasının manası yok.

-BEŞİKTAŞ ÇIKAR-

“Şimdi bir anket yapıp ‘Aşağıdakilerden en çok hangi takımı seviyorsunuz?’ diyeyim, 1. ne çıkar biliyor musunuz? Beşiktaş çıkar” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link

Bak buna hak verdim simdi..
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 16:09:20 Yunus Emre Dökmeci ]

Beşiktaş'ın 1 numarası Fikret Orman, 2-1 kazandıkları Adanaspor karşılaşmasının ardından Fanatik’e açıklamalarda bulundu.

Orman, çarşamba günü Vodafone Arena’da oynayacakları Şampiyonlar Ligi karşılaşmasından kulübün gündemindeki projelere kadar birçok konudaki düşüncelerini paylaştı.

İlk olarak takımın lig performansını değerlendiren Orman, “Bu sezon çok daha başarılıyız. Lige baktığımızda 11 maç oynayıp 27 puan almışız. Sadece 6 puan eksideyiz. Resmi maçlarda yenilgimiz yok.Kasım ve aralık ayı bizim için çok kritik ve bu döneme moralli giriyoruz” ifadelerini kullandı. Benfica maçının kendileri için oldukça önemli olduğunu söyleyen Başkan, “Adana’da önemli olan 3 puanı almaktı. Tarihi bir maç arefesindeyiz. Herkesin aklı fikri Benfica maçında” sözlerini sarf etti.

İşte Fikret Orman’ın diğer sözleri;

‘7 milyon Euro gelecek’

“Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasından lider olarak çıkma şansımız var. Bunu Türkiye’de daha önce yapan olmadı. İnşallah bunu başaracağız. Burada devam edersek 7 milyon Euro gibi ekstra bir gelir elde edeceğiz ve kulübümüze mali olarak büyük güç katacak. Ve daha da önemlisi Avrupa’da büyük bir prestij elde edeceğiz.”

‘Herkesin hafızasına kazındık’

“THY ile yaptığımız anlaşma gereği tamamen Beşiktaş’ın isteği doğrultusunda giydirilen uçakla seyahatlerimizi yapıyoruz. Sadece bizi taşımıyor, oradan oraya uçuyor. Uçağımız hep göklerde... Uçağa ek olarak üç tane logolu otobüsümüz var. İstanbul, Almanya, Adana... Nereye gitsek alandan bizi gelip alıyor... Herkes bize gıpta ile bakıyor. Bu bambaşka büyüklük ve güç... Ekonomik olarak belki basit gibi gözüküyor ama herkesin hafızasına kazınmış durumdayız.”

‘Stat geliri 160 milyon TL’

“Eski stadımızın yıllık geliri 27 milyon TL civarındaydı. Şimdi ise tam 160 milyon TL... Seyirci profilimiz değişti. Çok fark yarattık. Ay başında kulüp ve diğer birimler, yılbaşından öncede BJK TV stadın altına gelecek. Akaretler’de kira gelirimiz daha da katlanacak.”

Çin pazarına giriyoruz’

“Çin muazzam bir ülke. Bakın Real Madrid, Barcelona, Manchester United gibi devasa bütçelere sahip kulüpler her yaz başı buralardalar. Biz geç kalmışız ülke olarak... Araştırmalar yapıyoruz, Çin pazarına en kısa sürede giriş yapacağız. Malezya, Endonezya gibi Müslümanlar’ın yoğun olduğu ülkelere de açılacağız.”

‘Üstümüzden güneş eksik olmuyor’

“Hani İngilizler için kullanılan bir cümle var, ‘topraklarında Güneş batmayan ülke’ diye... Beşiktaş’ın da üstünden güneş hiç eksik olmuyor. Bu hocamız Güneş değil! Avustralya’dan Amerika’ya, Afrika’dan, Avrupa’ya tüm bu ülkelerde dernek ve futbol okullarımız var. Sidney ve New York baktığında dünyanın bir ucu. Ama hepsinde tek Türk takımı Beşiktaş var.”

Haber Kaynağı: Fanatik

Adriano - Necip - Tosic oynayabilecek duruma gelmişler :sevinc

Çevrimdışı LuceGel

Yok unal vurdu o topa. Kalede kaleci yok, unal ceza alani icinde 1900km hizla topa vurdu top mak2 hizina ulasamadi diregi kiriyordu cok net hatirliyorum direk sallaniyor kalede kaleci yok.
Oburu haminin frikiktennvurdugu mac. Orda da unal 35den abaniyor ama orda kaleci ucarak celiyor top sknra direkten donuyor.

Kafayi yiyecem haa
Ünalın vurduğu direkten dönen top uzaktan 30 m. filandı  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Etiketler: