Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124255 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Arsenal                  PSG
Barcaleno              Mcity
A.Madrit                Bayern
Leverkusen            Monaco
Real M.                  Dortmund
Licester                 Porto
Sevilla                  Juve

Pek katılamayacağım sana gruplarından çıkan birinci takımımı istersin ikinciyimi olaya böyle bak.
yoksa elbette gruptan çıkan takımlar iyi olacak iyinin iyisiyle eşleşmek var eşleşmemek var
ikinci torbada olup sadece başabaş oynama ihtimalin sevilla ile birde leverkusen var ikinci torbadan sadece bayern ve city ile
eşleşmek kesinlikle istemem monaco porto kebap olur diğerleri birinci torbanın en zayıf ekipleriyle aynı ayarda

Gruplardan birinci çıkan takımı da isteyebilirim, ikinciyi de. Değişir yani.

Çünkü bir sonraki turun maçları grup maçlarından 2 ay sonra oynanacak, takımların şimdiki form durumları yanıltıcı olabilir.

Bu arada Real de 2. torbada olacak muhtemelen.

Çevrimdışı Bishamon

Saatlerdir geriden gelmeye çalışıyorum iletilerin yarısı @tuncaboylu dan zaten ne spamlamış forumu

Çevrimdışı tuncaboylu

Saatlerdir geriden gelmeye çalışıyorum iletilerin yarısı @tuncaboylu dan zaten ne spamlamış forumu

3 gündür yazmıyordum, sarsılarak geliyorum şimdi.  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Başakşehir ile kulüp ilişkilerimizin iyi seviyede olduğu ortada, Cumartesi günkü maç için deplasman tribününü de bize bıraksalar olmaz mı ?  :icool:

Sonra renklilerin 1 hafta boyunca Başakşehir Beşiktaş'a yatacak muhabbetini mi dinleyelim?  :bandit:

Bence kalsın böyle.

Boz Baykuşlar da fena bir tribün grubu değil hem, onlar da gelsin.

Çevrimdışı Berat

Sonra renklilerin 1 hafta boyunca Başakşehir Beşiktaş'a yatacak muhabbetini mi dinleyelim?  :bandit:

Bence kalsın böyle.

Boz Baykuşlar da fena bir tribün grubu değil hem, onlar da gelsin.

Onları kaale almaya ne gerek var?

Bozbaykuşlar'dan da en fazla 100 kişi gelir bana kalırsa.

Çevrimdışı panic13

320 yazıyor burada?  :alala:

http://www.haberturk.com/ekonomi/makro-ekonomi/haber/200672-ihaleyi-digiturk-kazandi

Onun dışında bonuslar da var; ayrıca bildiğim kadarı ile (yanlış biliyor olabilirim) federasyon payı da son 2 sezondur kulüplere dağıtılıyor. böylece yıllık USD 350 milyon civarı para dağıtılıyor kulüplere. Neyse zaten çok da büyük fark yok :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Onun dışında bonuslar da var; ayrıca bildiğim kadarı ile (yanlış biliyor olabilirim) federasyon payı da son 2 sezondur kulüplere dağıtılıyor. böylece yıllık USD 350 milyon civarı para dağıtılıyor kulüplere. Neyse zaten çok da büyük fark yok :)

Federasyon payı da 320'nin içinde diye biliyordum, ama haklı olabilirsin.

Bu federasyon payının kulüplere dağıtılması iyi oluyor(olacak) aslında.

O para milli takıma prim, yurt dışı gezisi, Fatih Terim'e senelik 3.5 milyon euro maaş gibi paralara gidiyordu.

Çevrimdışı ilhan mansız

Sonuçta önümüzdeki yıl 150 civarı alabiliriz o zaman doğru mudur?

Çevrimdışı tuncaboylu

Onları kaale almaya ne gerek var?

Bozbaykuşlar'dan da en fazla 100 kişi gelir bana kalırsa.

Biz kaale almasak da, kamuoyu yaratmak ve rakibi hırslandırmak için kullanırlar bunu.

Bu risk karşılığında elde edebileceğimiz fayda ise çok az bence.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hocamız nasıl bir enayiyse, maça daha 60 saat varken ilk 11'i açıklamış, öyle mi?

İnanmayın şu haberlere.

abi bu 11 bana ait hani dersin ya boşuna 11 yapma 11 belli gibisinden ona itafen kullandım benim tahminim yani :D

Çevrimdışı Berat

Biz kaale almasak da, kamuoyu yaratmak ve rakibi hırslandırmak için kullanırlar bunu.

Bu risk karşılığında elde edebileceğimiz fayda ise çok az bence.

Sessizce bir çözüm bulunabilir, Başakşehir zaten ilk defa böyle bir atmosferin karşısında çıkacak hırslansınlar.  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

puanları böyle dağıtırsan nasıl 41 puanla bitiriyoruz kayseri maçı kupa maçı oluyor lig değil
Pardon o kaçmış arada
37 puan
İlk hesabı da 28 puana göre yapmışım 27 miş
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 14:29:44 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı panic13

Sonuçta önümüzdeki yıl 150 civarı alabiliriz o zaman doğru mudur?

Yayın ücretinden bahsediyor isen, gelecek sezon şampiyon olmamız halinde USD 75-80 milyon civarı para geliyor. Şampiyon olamaz isek yıllık 60 puan üzeri yıllık USD 40-45 milyon civarı yayın gelirimiz oluyor.

Bu yıl ise şampiyon olursak USD 55 milyon civarı gelir olacak.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

abi bu 11 bana ait hani dersin ya boşuna 11 yapma 11 belli gibisinden ona itafen kullandım benim tahminim yani :D

Tamam dostum, Fotomaç haberi falan sandım kusura bakma.  :ok:

Güzel 11 bu arada, ama ben bu kadar ofansif bir takım süreceğini sanmıyorum hocanın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Pardon o kaçmış arada
37 puan
İlk hesabı da 28 puana göre yapmışım 27 miş

40'tan aşağı kurtarmaz, anlaşalım hadi.  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

40'tan aşağı kurtarmaz, anlaşalım hadi.  :ok:
B.şehiri yenip fenerle berabere kalsın çocuklar o zaman söyleyelim  :D

Çevrimdışı mylife1903

@tuncaboylu cok pis pires yemis akrabalardan. Saldirmis foruma ahahaha.
Yahu akraba seven bir ben miyim, hergun gelse akrabalar hanim ilgilense bana bulasmasa ben de otuRup foruma enteri dosesem. Ahhhhhh
Neyse yarin sizin saatlen sabah 11 gibi bagimsizligimi ilan ediyorum. Hanimi paketliyorum bu bagimsizlik kalkismasiylan ve hazine bakanligi olmak uzere milli egitim ve calisma bakanliklarini kendime baglamaya kalkisacam. Cocugu okula gondermeyecem kendim ise gitmeyecem bir suru de abuk sabuk sey alacam kendime.

Çevrimdışı Bishamon

@tuncaboylu cok pis pires yemis akrabalardan. Saldirmis foruma ahahaha.
Yahu akraba seven bir ben miyim, hergun gelse akrabalar hanim ilgilense bana bulasmasa ben de otuRup foruma enteri dosesem. Ahhhhhh
Neyse yarin sizin saatlen sabah 11 gibi bagimsizligimi ilan ediyorum. Hanimi paketliyorum bu bagimsizlik kalkismasiylan ve hazine bakanligi olmak uzere milli egitim ve calisma bakanliklarini kendime baglamaya kalkisacam. Cocugu okula gondermeyecem kendim ise gitmeyecem bir suru de abuk sabuk sey alacam kendime.
Aman @Yusuf Tekeli gibi kafayı yeme erotik şoplara falan dalma

Çevrimdışı mylife1903

Gruplardan birinci çıkan takımı da isteyebilirim, ikinciyi de. Değişir yani.

Çünkü bir sonraki turun maçları grup maçlarından 2 ay sonra oynanacak, takımların şimdiki form durumları yanıltıcı olabilir.

Bu arada Real de 2. torbada olacak muhtemelen.
Ahaha hastasiyim birinci cikan takimi da isteyebilirim kendim birinci ciksam ama bana varmaz ikinci cikan takimi da isteyebilirim ama ben birinci torbadaysam ha ikinci torbadaysam da ikinci tobadan takim isteyebilirim hem birinci hem ikinci torbadan takim da isterim, hem ordan hem burdan
Yahu kim gelirse gelsin amma buyuttunuz oraya cikinca vurur geceriz ilk gelene, ha sonraki Turu bilmem

Çevrimiçi LORDBJK

320 yazıyor burada?  :alala:

http://www.haberturk.com/ekonomi/makro-ekonomi/haber/200672-ihaleyi-digiturk-kazandi

Ya arkadaş bir şey paylaşırken tarihe de mi bakmıyorsunuz 6 yıl önceki ihale sonuçu bu.

Bu yıl 360 milyon $ bölünüyordu kulüplere.

Önümüzdeki yıl 500 milyon $ bölünecek.

Federasyon payı da düştüğü için önümüzdeki sene kulüplere ödenecek tutarlarda  %47 gibi bir artış öngörüyorlar.
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 15:03:56 LORDBJK ]

Çevrimiçi Necmi

Barcelona'yı 3-0 yendiğimiz maçta Koeman Barca'dan ayrılalı 5 sene olmuştu abi.
ben var diye hatırlıyorum aklımda öyle kalmış
baktım şimdi kadroya doğru rivaldo vardı.
   Richard Dutruel   
Sergi Barjuan
Frank de Boer   
Abelardo   
Simao Sabrosa
Ivan De la Pena   
Gerard   
Emmanuel Petit   
Marc Overmars   
Patrick Kluivert
Rivaldo   

Boudewijn Zenden
Perez Munoz Alfonso
Dani

Çevrimdışı mylife1903

Aman @Yusuf Tekeli gibi kafayı yeme erotik şoplara falan dalma
Ahaha adamin tek paylasimda adi cikti. Kartvizit yaptirmasi lazim xoxoxoxo noel baba gulusu

Çevrimdışı Bishamon

Ya arkadaş bir şey paylaşırken tarihe de mi bakmıyorsunuz 6 yıl önceki ihale sonuçu bu.
Skrinşat çek hemen editlemeden   @tangaz

Çevrimdışı Bishamon

Ahaha adamin tek paylasimda adi cikti. Kartvizit yaptirmasi lazim xoxoxoxo noel baba gulusu
Yakalarsak bırakmayız abi bir kere mimlendiyse 40 sene duyacak bunu bizden

Etiketler: