Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125581 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bi maçta 10 dk oynamıştı sanki
haklısın abi düzelteyim 7 dk oynamış o da ilk maç alanyaspor maçında

Çevrimdışı mylife1903

Hocaya formsuz demedim yanlış anlaşılmasın, Hocanında payı var bu adamların formsuzluğunda demek istedim, çalışmıyorlar, isteneni yapamıyorlar diyip işin içinden çıkamayız..
Ibret olsun diye bir tanesini gondereceksin takimdan. Ismaili gorduler,gomez,sosa,tore bellinhala bu fitbolculat ne istiyor ben alamiyorum. Kafasina kafasina odunlan vuracan

Futbolcusunu sezon basi kampinda dovmeyen seZon sonu dizini dover. Unutmayin bu lafimi
Sonra alinti yaparsin.

Çevrimdışı tangaz

Ibret olsun diye bir tanesini gondereceksin takimdan. Ismaili gorduler,gomez,sosa,tore bellinhala bu fitbolculat ne istiyor ben alamiyorum. Kafasina kafasina odunlan vuracan

Futbolcusunu sezon basi kampinda dovmeyen seZon sonu dizini dover. Unutmayin bu lafimi
Sonra alinti yaparsin.

aslında şenol hocanın sezon başı kampı sıra dayakları meşhurdur. acaba şampiyonluk rehaveti mi oldu hocada :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sonra alinti yaparsin.
Gomez Sosa takımda oldukları sürece yüksek iş ahlakıyla oynadılar, Töre ve Kerim'i hiç kazanmak istemedi hoca bir şey olduğunda ilk kesilen adamlar oldular, Genç adamlara toleranslı olacaksın ama yaşlı olanlara öyle davranmazsan (Olcay) gençlerin bu tarz davranışlarına yol açmış olursun..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

geçen sene 89,6 milyon tl almışız fb 93,2 almış şampiyonluk sayısı farkı nedeniyle geride kalmışız
bu fark kapanacak abi  :icool:  Bu senede aşağı yukarı böyle bir şey alırız ama en büyük sıkıntı kur farkı gibi görünüyor,geçen sene 30 m dolar aldıysak;  bu sene anca 26 m dolar alacağız

Çevrimdışı ToNI

yarınki ilk 11 kanımca şöyle olur :                           Fabri                                ben inlerin yerine tolgayla başlarım ama Şenol hoca böyle başlayacaktır.
                                                      Beck    Marcelo Rholdofo Tosic
                                                                   Atiba    İnler
                                                      Quaresma  Oğuzhan   Adriano
                                                                   Aboubakar

oğuzhan forvet arkasında pek verimli olmamıyor maalesef... atibanın yanında daha guvende hissediyor kendini... geriden oyun kurdugunda uretiyor ama ilerde oldugunda o pas trafigini yapamıyor bence..şu anda atiba - ozi onlerinde tolgay üçlüsünü bozmamalı..
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu fark kapanacak abi  :icool:  Bu senede aşağı yukarı böyle bir şey alırız ama en büyük sıkıntı kur farkı gibi görünüyor,geçen sene 30 m dolar aldıysak;  bu sene anca 26 m dolar alacağız
Paranın büyük bölümü saçma şekilde Federasyona gidiyor. Federasyonun yayın ihalesi ile ilişkisi nedir değeri yaratan kulüpler değil mi? Federasyon neleri düzeltmiş futbol markası için de bu paranın büyük kısmına ortak oluyor?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Paranın büyük bölümü saçma şekilde Federasyona gidiyor. Federasyonun yayın ihalesi ile ilişkisi nedir değeri yaratan kulüpler değil mi? Federasyon neleri düzeltmiş futbol markası için de bu paranın büyük kısmına ortak oluyor?
Serhat abi 2017 yılından itibaren Federasyon pay almayacakmış bu bedel 18 tane takıma dağıtılacakmış.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat abi 2017 yılından itibaren Federasyon pay almayacakmış bu bedel 18 tane takıma dağıtılacakmış.
Zaten alırlarsa kuş kadar kalır, cezalardan kestikleri paralarla İzlanda Dünya şampiyonu olurdu :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

Ayrıca takip ettiğim kadarıyla yayından kulüplere düşen pay 2 katına çıkacakmış

Çevrimdışı tuncaboylu

Benfica maçının 11'i belli :)

Fabri

Beck   Marcelo   Tosic   Adriano

Oğuzhan   Atiba

Quaresma     Tolgay      Cenk

Abuobakar

Hocamız nasıl bir enayiyse, maça daha 60 saat varken ilk 11'i açıklamış, öyle mi?

İnanmayın şu haberlere.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sene her maç ifrit sıkıntı orada :) Kendi evimizde rahat kazandığımız maç hatırlamıyorum açılış maçı hariç..

Zaten daha 5 maç oynadık, onun da ikisi derbiydi. Açılış maçını da saymazsan, Antalyaspor ve Karabük kalıyor. Antalyaspor maçında gayet rahattım ben.

İşin komik tarafı, skordan bağımsız olarak Adanaspor maçında da rahattım.

Takım Lecuescu'nun takımı gibiydi, rakibin gol atamadığını bildiğin bir maçı banttan izler gibiydim.

Çevrimdışı tuncaboylu

oooo pardon dostum haberim yoktu geçmiş olsun nasıl durumlar var mı yapabileceğimiz bişeyler  :D

Yavaş yavş toparlıyorum, rehabilitasyon sürecindeyim.  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Daha önce de dedim @Necmi abi, diğer gruplara bakınca liderlik ve ikincilik arasında pek fark yok bu sene.

Liderler ve ikinciler hep birbirine denk takımlar, liderliğin tek avantajı bir sornaki grupta ilk maçı deplasmanda oynamak.

O da Bayern'le, Real'le ya da Manchester City'le eşleştiğinde (evet bunların hepsi gruplarında 2. olacak gibiler) dezavantaja dönebilir.
Arsenal                  PSG
Barcaleno              Mcity
A.Madrit                Bayern
Leverkusen            Monaco
Real M.                  Dortmund
Licester                 Porto
Sevilla                  Juve

Pek katılamayacağım sana gruplarından çıkan birinci takımımı istersin ikinciyimi olaya böyle bak.
yoksa elbette gruptan çıkan takımlar iyi olacak iyinin iyisiyle eşleşmek var eşleşmemek var
ikinci torbada olup sadece başabaş oynama ihtimalin sevilla ile birde leverkusen var ikinci torbadan sadece bayern ve city ile
eşleşmek kesinlikle istemem monaco porto kebap olur diğerleri birinci torbanın en zayıf ekipleriyle aynı ayarda

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu sefer tüm biletler bitecek, sadece 166 tane 1903 tribünü bileti kalmış.

Çevrimdışı tuncaboylu

yarınki ilk 11 kanımca şöyle olur :                           Fabri                                ben inlerin yerine tolgayla başlarım ama Şenol hoca böyle başlayacaktır.
                                                      Beck    Marcelo Rholdofo Tosic
                                                                   Atiba    İnler
                                                      Quaresma  Oğuzhan   Adriano
                                                                   Aboubakar

Maç çarşamba bu arada, sen gün atlamışsın.  :tabe:

Çevrimdışı panic13

Eski (güncel) ihale fiyatı bu yıl (son sezon) için USD 350 milyon civarı sanırım. Bedel %40 artmış gözüküyor. Geçen sezon galibiyet+şampiyonluk geliri olarak USD 30 galibiyet+USD 25 milyon şampiyonluk civarı gelir elde ettik. bu hesaba göre yıllık USD 40-41 milyon civarı galibiyet+ USD 35 milyon civarı şampiyonluk geliri olacak. Yani Şampiyonluğu bir kenara koyar isek, +20 G/60 puan civarı ve üzeri alan takımlar için USD 30 milyon+üzeri bir gelir olacak gibi duruyor.

akıllı davranan her anadolu takımı, bu para ile her sene ilk 6'ya oynayan takım kurar. Çok iyi paralar bunlar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

raketçi 7,5 yarmo 12,5 alan 5 pelle 5 = 30 milyon bonservis. sıkı pazarlıklarla   :money:

Pelle'yi unutun, Çin'de çift haneli milyon euro alıyor senelik.

Ayrıca çok da gol oranı yüksek bir oyuncu değil, Feyenoord'da geçirdiği 2 sene dışında gol oranı gayet düşük.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arsenal                  PSG
Barcaleno              Mcity
A.Madrit                Bayern
Leverkusen            Monaco
Real M.                  Dortmund
Licester                 Porto
Sevilla                  Juve

Pek katılamayacağım sana gruplarından çıkan birinci takımımı istersin ikinciyimi olaya böyle bak.
yoksa elbette gruptan çıkan takımlar iyi olacak iyinin iyisiyle eşleşmek var eşleşmemek var
ikinci torbada olup sadece başabaş oynama ihtimalin sevilla ile birde leverkusen var ikinci torbadan sadece bayern ve city ile
eşleşmek kesinlikle istemem monaco porto kebap olur diğerleri birinci torbanın en zayıf ekipleriyle aynı ayarda
ben porto,monaco, leicester, leverkusen, sevilla bu 5 takımı isterim Necmi abi  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

geçen sene 89,6 milyon tl almışız fb 93,2 almış şampiyonluk sayısı farkı nedeniyle geride kalmışız

Aynen.

Bu tutarlar %60 artacak bu sene, ihale 300'ken 500'e çıktı.

320'yken yazacaktım.

Çevrimdışı panic13

açıkçası USD 400-420 milyon üzeri bir bedel beklemiyorum. bunun üzerindeki her ücretin devlet teşviği olacağını iddia etmiştim. Katarlı firmanın, başka rakip olmadan sadece 3 dakika içinde ihaleyi sonlandırması sanki teorimi doğruluyor. Zaten Bein firmasının bağlı olduğu grup Katar'ın en büyük doğalgaz tedarikçisi, oradan bu zararı raatlıkla sübvanse edecektir anlaşmalar ile.

Çevrimdışı panic13

Aynen.

Bu tutarlar %60 artacak bu sene, ihale 300'ken 500'e çıktı.

Dağıtılan para USD 350 milyon civarı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

açıkçası USD 400-420 milyon üzeri bir bedel beklemiyorum. bunun üzerindeki her ücretin devlet teşviği olacağını iddia etmiştim. Katarlı firmanın, başka rakip olmadan sadece 3 dakika içinde ihaleyi sonlandırması sanki teorimi doğruluyor. Zaten Bein firmasının bağlı olduğu grup Katar'ın en büyük doğalgaz tedarikçisi, oradan bu zararı raatlıkla sübvanse edecektir anlaşmalar ile.

Memlekete bak yaa.. "Kamuya açık ve kapalaı zarf usulu" ihaleye girecek  Firmanın USD 600 milyon civarına (KDV dahil) ihaleyi alacağı haftalar öncesi biliniyor. Adamlar tek başına ihaleye giriyor biz de buna yorum yapıyoruz. Enteresan işler.
Dün firmanın CEO'sunu 1 dk gösterdiler maç sırasında, millet güzel kız çeker kamerayla bizimkiler elin tipsiz arabını izletti bize 1 dk boyunca :(
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Başakşehir ile kulüp ilişkilerimizin iyi seviyede olduğu ortada, Cumartesi günkü maç için deplasman tribününü de bize bıraksalar olmaz mı ?  :icool:

Çevrimiçi Necmi

23.11 BEŞİKTAŞ - Benfica (1)
26.12 BEŞİKTAŞ - Başakşehir (1)
29.11 Darıca G.Birliği - BEŞİKTAŞ-------
03.12 F.Bahçe - BEŞİKTAŞ (0)
06.12 D.Kiev - BEŞİKTAŞ (3)
10.12 BEŞİKTAŞ - Bursaspor (3)
(13-15).12 BEŞİKTAŞ - Kayserispor (3)
17.12 Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ (3)
(20-22).12 Boluspor - BEŞİKTAŞ---------
24.12 BEŞİKTAŞ - G.Antep (3)
(27-29).12 BEŞİKTAŞ - Boluspor---------

41 puanla bitiririz diye düşünüyorum ilk yarıyı
Gruptan da inşallah çıkarız
puanları böyle dağıtırsan nasıl 41 puanla bitiriyoruz kayseri maçı kupa maçı oluyor lig değil

Etiketler: