Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124915 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

raketçi 7,5 yarmo 12,5 alan 5 pelle 5 = 30 milyon bonservis. sıkı pazarlıklarla   :money:

Bu Alan ile beraber Salzburg da her sezon 40 gol atan soriano vardı onuda alalım abi adam istikrarlı bi şekilde 30 ve üzeri atıyor.

Madem ki masraf yaptık tam olsun. :)
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 12:58:02 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı raichu

transfer dönemi başlamadan uçtunuz yine  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yarın bu kadro ile çıkarsak maç 0-0 biter ama aynı kadro çarşamba yani ertesi gün bir maça daha çıkarsa yorgun olacakları için fark yer  :D
inlerle Tolgay değişse nasıl olur peki abi  :iblush:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

transfer dönemi başlamadan uçtunuz yine  :D
Ucmak bizim işimiz :D

Hayalde mi kurmayah :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Alan ile beraber Salzburg da her sezon 40 gol atan soriano vardı onuda alalım abi adam istikrarlı bi şekilde 30 ve üzeri atıyor.

Madem ki masraf yaptık tam olsun. :)
Bende tam Soriano yazacaktım simdi :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sametbagan

sadece rize ts adana da kaçırdıklarımızın yarısını atsak şimdiye 30 golü geçmiştik ligde 3 gol ortalamasının altını başarısızlık sayarım  :bandit:
İşte tam da bu nokta da yanılıyoruz öyle bi konuşuyoruz ki sanki herkesi geçiyor topçular boş kaleye atmayıp geri dönüyorlar halı sahada yapardık rakip güçsüz olunca
Ama bizim problemimiz final aksiyonlarında.Bence Şenol hoca takıma ceza olarak antrenmandan sonra takıma ceza olarak şut ve final aksiyonu çalıştırmalı
Özellikle Tolgay,Q7,Abo,Cenk ve İnler çalışmalı o nasıl saçma vuruşlar öyle saç baş yoldum adana maçında ce za sahasına girince bizimkilerin akü suyu boşalıyor.İlk insan moduna
geçiyorlar şu anda tek ve çözülmesi gereken öncelikli sorunumuz budur beyler.Atmıyor veya laubali değiller yeteneksiz oyuncu vuruşu yapıyorlar. Top taşıma ,çalım  ve hücum aksiyonlarında Barcelona gibiyiz Son vuruşlarda san marinodan halliceyiz acil bu sorunu çözmeliyiz. :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

devre arası sözleşmesi bitecek iyi oyuncular var aslaında ghezzal var ucuza kapatabiliriz.
huntelaar var ama pek güvenemiyorum iyi durumdaysa 2 sene daha götürür bizi :D

Robben,leiva,jetro,Khacheridi,bochetti,veloso bir tane kapatabilsek iyi olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

devre arası sözleşmesi bitecek iyi oyuncular var aslaında ghezzal var ucuza kapatabiliriz.
huntelaar var ama pek güvenemiyorum iyi durumdaysa 2 sene daha götürür bizi :D

Robben,leiva,jetro,Khacheridi,bochetti,veloso bir tane kapatabilsek iyi olur.

Onu bunu bilmem de kanat oyuncusu almazsak ligin 2 yarısı çok sevimsiz geçer.

Çevrimdışı OrhanAker

Onu bunu bilmem de kanat oyuncusu almazsak ligin 2 yarısı çok sevimsiz geçer.
ghezzal artı visca süper olur.Daha hiç şans vermediğimiz bir Aras var ayrıca.
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 13:11:15 OrhanAker ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aras oynamaz bu takımda bu sene 5 tane 90 dakika göremez Türkiye kupası dışında.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Sans alamiyorlarsa kendi suclari. Kerimi gorduk cok fena, resmen skandal.
Olcay cok fena
Arasin da onlardan bir farki yoktur yuzde yuz eminim.
33 yasindaki karijmanin sirtina bindik gidiyoruz ustelik elestirilen bir oyuncu. Bir motor patlatirsa degerinin yoklugunda anlasilacak olmasindan tirsiyoRum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olcay cok fena
33 yasindaki karijmanin sirtina bindik gidiyoruz ustelik elestirilen bir oyuncu. Bir motor patlatirsa degerinin yoklugunda anlasilacak olmasindan tirsiyoRum
Bu adamların kötü olmalarını sadece kendilerine bağlamıyorum ben hocanında payı var bu kadar adam formsuz olamaz, Olcay, Cenk, Kerim, Aras, Ginler bir dönem Oğuzhan..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aras oynamaz bu takımda bu sene 5 tane 90 dakika göremez Türkiye kupası dışında.
Bunun nedenini açıklamalılar ama herkes süre aldı bir tek Aras birkaç dk bile alamadı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bunun nedenini açıklamalılar ama herkes süre aldı bir tek Aras birkaç dk bile alamadı.
Ki hazırlık kampındaki görüntüsü en azından sonradan girip oynayabileceğini gösteriyordu, hazırlık kampından sonra içine Sabri filan mı kaçtı acaba tüm yeteneklerini kaybetti?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

bi maçta 10 dk oynamıştı sanki
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bu adamların kötü olmalarını sadece kendilerine bağlamıyorum ben hocanında payı var bu kadar adam formsuz olamaz, Olcay, Cenk, Kerim, Aras, Ginler bir dönem Oğuzhan..

hocayı mı gömüyoruz küreği kapayım mı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

Yazık etmiş oluruz çok net.

Olcay cok fena
Abi hadi olcay,cenk ve ozideki formsuzluğu ve yılgınlığı anlarım zor geçen sezon artı üstüne avrupa şampiyonası filan..çok fazla eleştirmem bu yüzden.
ama aras ayrı kategoride hazırlık kampındaki performansıyla oynamayı çoktan haketti.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bi maçta 10 dk oynamıştı sanki
7 dk oynamış :) O da Alanya maçı, sonrasında kadroya bile girememiş doğru düzgün. Bence Hoca'ya ana bacı yaptı :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aras sene başında bi sakatlık yaşadı daha sonra milli takımda sakatlandı en sonda kolumu ne kırıldı.. Önce bi gusül almalı.

Bu sakatlık veya başka şeylerden bağımsız olarak ben arasın aslında bu takıma  katkı yapacak yetenekte ve özellikleri olduğunu düşünüyorum , adam eksiltme , şut tehdidi ve pasör bi oyuncu neden olmuyor orasını anlamıyorum..

Çevrimdışı ilhan mansız

Yeni ihaleden sonra Beşiktaş'ın alacağı yıllık miktar ne kadar olacak. Acaba son yıl ne kadar almıştık? Bu arada bu kadar leş bir lige bu kadar para verilmesi gerçekten çok ilginç. Neyse sonuçta bizim için iyidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

7 dk oynamış :) O da Alanya maçı, sonrasında kadroya bile girememiş doğru düzgün. Bence Hoca'ya ana bacı yaptı :)

Şenol Hocamda baya sövüyor ya kamera çekince çok belli oluyor :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hocayı mı gömüyoruz küreği kapayım mı  :D
Ahaha yok Hoca baş tacımız ama sadece bu kadar adam formsuzsa bunu kişisel olarak görmemek lazım diyorum nasıl bazı oyunculardan iyi verim oluyorsa bazıları da çöp olup gidiyor, biraz da sanırım sistemle alakalı mentörlük yönü biraz zayıf belkide, bu gibi durumlar için profesyonel ekipler olması önemli, şu an elimizde yararlanamadığımız bir sürü değer var üstelik bu sakatlık döneminde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hoca bu kadar formsuzken ligde ve CL de Namağlup gidiyorsak Şenol hocam form tutunca anasını ağlatırız silindir gibi geçeriz üzerinden milletin..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hoca bu kadar formsuzken ligde ve CL de Namağlup gidiyorsak Şenol hocam form tutunca anasını ağlatırız silindir gibi geçeriz üzerinden milletin..
Hocaya formsuz demedim yanlış anlaşılmasın, Hocanında payı var bu adamların formsuzluğunda demek istedim, çalışmıyorlar, isteneni yapamıyorlar diyip işin içinden çıkamayız..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Yeni ihaleden sonra Beşiktaş'ın alacağı yıllık miktar ne kadar olacak. Acaba son yıl ne kadar almıştık? Bu arada bu kadar leş bir lige bu kadar para verilmesi gerçekten çok ilginç. Neyse sonuçta bizim için iyidir.

geçen sene 89,6 milyon tl almışız fb 93,2 almış şampiyonluk sayısı farkı nedeniyle geride kalmışız

Etiketler: