Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123682 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

çıkalımda neden birinci olarak çıkmayalım bu bize çeyrek kapısını bile açabilir biz zoru başardıkta geldik
bu noktaya napoliyi burda elimizden kaçırdık ve benfica bizi napoli kadar zorlayamaz ama defansları napoliden daha iyi
iki galibiyet bizi grup lideri yapacaksa istediğimiz bu olmalı ikinci çıkarsan karşılaşacağın takımlar baş belası
daha uygun rakiplerin olduğu ikinci torbadan çekmek varken bunu zorlamak lazım derdim hiç bir zaman gruptan çıkmak olmadı
benim ama çeyrek yapma şansımız varsa bunu değerlendirmek gerekiyor bu grubu lider bitirmek ve birinci torbaya girmek bizi
bayağı itibar sahibi yapar. bu fırsat kaçmamalı.

Daha önce de dedim @Necmi abi, diğer gruplara bakınca liderlik ve ikincilik arasında pek fark yok bu sene.

Liderler ve ikinciler hep birbirine denk takımlar, liderliğin tek avantajı bir sornaki grupta ilk maçı deplasmanda oynamak.

O da Bayern'le, Real'le ya da Manchester City'le eşleştiğinde (evet bunların hepsi gruplarında 2. olacak gibiler) dezavantaja dönebilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya gökhan inler sakatlık dönüşü pek formda görünmedi ama bence o şekilde çıkacağız tolgay iyi güzel eyvallah ama basit top kayıplarını azaltması lazım.
Ben Tolgay'ı yeğlerim çünkü İnler şu haliyle el freni oluyor, en azından Tolgay ve Oğuzhan ile topu ileri taşıyabiliyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Ginler kadikoyde korayin attigi gibi bir tane atarsa yil sonuna kadar yatabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

fb maçında geçen seneki gibi erken bir gol yemez isek
puan yada puanlarla dönebiliriz.
yeterki adamlara savunma yaptırmayalım

Aynen.  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

fener ne oynuyor demeyin.bence dick olayı çözdü.takımın baskılı oynayamacağını gördü,topu rakibe verip çekilip kontralarla yakalarım diyorki bunuda gerçekten iyi yapacak bir kadro var lens volkan şen alper emenike.manchaster konya gs hep bu taktikle götürdü.topla oynama bakın rakibin fazla hep ama ani baskı top kap yaldır yaldır koş yakala bir tane at.bence biz kadıköyde feneri üstümüze çekmeliyiz göreceksiniz o maçtada topu bize bırakacaklar dünkü maçtaki gibi kaptıkları toplada hemen kontra isteyecekler bence biz bunu yapmalıyız geriye çekilip onları üstümüze getirtmeliyiz.kadıköyde ve başakşehir maçlarında yenilmezsek büyük psikolojik üstünlük sağlarız

O taktikle kapanan takımların hepsine puan verirler ligin ikinci yarısında.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben Tolgay'ı yeğlerim çünkü İnler şu haliyle el freni oluyor, en azından Tolgay ve Oğuzhan ile topu ileri taşıyabiliyoruz.

Bakalım hoca nasıl bi plan yapacak, sol bek beck önünde adriano da yapar gibi geliyor bana.

Ayrıca quaresma dısında kanat oyuncusu olmaması çok can sıkıcı bi durum.

Maçları koparamama nedenlerimiz bence becereksizlik ve kanattan yardıran skor yapan adam olmaması.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan birde Inkar ediyor hala ya

Simdi usenmem oturup bütün yemek - Alkol ve Yarmo mesajlarını tek tek bulurum senin rezil ederim seni burada Insan ol biraz artistlik yapma :)

Şuan ben de sizin bu birbirinize laf atmalarınızı görmek istemiyorum mesela?

Amma uzattınız, az biraz anlayış gösterip kapatın şu konuyu artık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bakalım hoca nasıl bi plan yapacak, sol bek beck önünde adriano da yapar gibi geliyor bana.

Maçları koparamama nedenlerimiz bence becereksizlik ve kanattan yardıran skor yapan adam olmaması.
Beceriksizlik demiyorum artık ben ona bir maç beceriksiz olursun 2 maç biz sene başından beri böyleyiz, daha sert uyarılar olması lazım ya da Feyyaz'ı getireceksin vereceksin üçünü eline idmandan sonra 1-2 saat son vuruş çalıştırsın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şuan ben de sizin bu birbirinize laf atmalarınızı görmek istemiyorum mesela?

Amma uzattınız, az biraz anlayış gösterip kapatın şu konuyu artık.
Ben kapattim kardesim de Adam hala Laf sokuyor ne yapayim ben şimdi sen söyle ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı raichu

Ginler kadikoyde korayin attigi gibi bir tane atarsa yil sonuna kadar yatabilir.
kazanmamız şartıyla  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

O maçtaydım, 3-2 kazanmıştık.

Moshe atmıştı 30 metreden, Amokachi cevap vermişti.

5-6 olacak maçtı. 2-1 öndeyken Dimas diye bir herif vardı 2-2 yapıp tribünlere ateş etmişti gol sevincinde.

Mustafa Doğan bozuyordu 3. golde ofsaytı. Sene 1999 ya da 2000 olmalı, üniversiteydim çünkü.
98 di sene ilkokul 4 
Rüştü elini kaldırıp topu bırakmıştı her zamanki gibi safım benim   :evillol:
Ercan taner 500 kez şifo memet attı diye bağırmıştı özette görmüştüm
Normalde maçları cine5 ten şifreli halde izliyodum gözlerim bozuluyodu ne olduğunu anlıcam diye  :evillol:
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 12:08:32 yigitcan1903 ]

Biz fb maçına zaten Atiba - gökhan inler ikilisi ile çıkarız.
Mantıklı bence Fb deplasmani için onlerine de Ozzie yi attikmi tamamdır :)

Çevrimdışı tuncaboylu

O koeman ki sampiyonlar liginde gol krali olmus ilk ve tek defans oyuncusudur 8 golle hemide. Son golunu de portoya final macinda ortasahadan topu alip iki adim gidip 35mden sokusturmustu.

O sene gs ile oynarken kalede hayeettin vardi topa bir hisimla gelmis tik diye yavasca ters koseye birakmisti, hayrettinin tepkisi pricelessssss "yavas vurdi acikmertkorkusuz oglu" olmustu. Sanki abansa kurtaracak

Porto'yla final oynamadılar, Sampdoria ile oynadılar ve o maçta attı @tangaz

Çevrimdışı Kalyoncu

Darıca, İzmit'e bağlı.  :D
Ümraniye den başakşehir 44 km. Ümraniye den Darıca 45 km :) Evet haklısın abi İstanbuldan çıkıyoruz İzmit sınırlarına giriyoruz :)

Umarım inler ile başlamayız, son iki üç maçta izlediğim İnler olacaksa sahada orta sahayı kaybederiz..
Ozaman Junior Capitano Nejeap Uysalla baslariz :super:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben kapattim kardesim de Adam hala Laf sokuyor ne yapayim ben şimdi sen söyle ?

Görmezden gelin abicim basit bişey bu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

bak bu mantıklı iyi plan hatta
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ozaman Junior Capitano Nejeap Uysalla baslariz :super:
Son gördüğüm İnlere yeğlerim en azından saçma top kayıpları görmeyiz yanındaki adama pas verirken insan top kaybeder mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ümraniye den başakşehir 44 km. Ümraniye den Darıca 45 km :) Evet haklısın abi İstanbuldan çıkıyoruz İzmit sınırlarına giriyoruz :)

Km olarak 1 km uzak ama süreye vurdugumuz zaman Başakşehir den 1 saat yakındır darıca :)

Çevrimdışı tangaz

artık üzerinde nasıl bir korku imparatorluğu oluşturduysam her iletin de beni etiketliyorsun  :bandit: :bandit: :bandit:

korkma yavrucum bişi yapmayacağım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bak bu mantıklı iyi plan hatta

Bence de GG form tutmuşken sahada olacaktır. Soldan sağa uzun toplar olacak gibi geliyo bol bol :ok:

Son gördüğüm İnlere yeğlerim en azından saçma top kayıpları görmeyiz yanındaki adama pas verirken insan top kaybeder mi?
Evet sakatlik biraz geri goturdu Inleri , Tedirgin oynuyor gibi geldi bana :tabe:

Ayrica Necipte son derece faydalı oynuyor mevkisinde ve formda ama oda sakatliktan yeni cikti

Çevrimdışı Kalyoncu

Km olarak 1 km uzak ama süreye vurdugumuz zaman Başakşehir den 1 saat yakındır darıca :)
O yüzden pek deplasman saymadım ben onu zaten hocada oynamayan oyuncuları ve u21'i götürecektir. Aras için üzüldüm tam onun süre alabileceği maçlardı.

Çevrimdışı mylife1903

Editlemeden alintiyi yapayim da sonra kullanacam

Etiketler: