Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120829 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

"Şu fişi çekemedik, geçen sene böyle miydik?" falan diyenler var, demek insan gerçekten unutkan bir varlık.

Geçen sene de böyleydik.

Deplasmandaki Eskişehir maçında 2-0'dan 2-1 oldu; son dakikada direkten döndü adamların topu.

Deplasmandaki Rizespor maçında 2-0'dan 2-1 oldu, son dakikalar eziyete döndü.

Deplasmandaki Sivas maçında 2-0'dan 2-1 oldu, son dakikalar eziyete döndü.

Hatta İstanbul'daki Lokomotiv maçında fişi çekemedik, Avrupa'dan elendik.

Yani bu yeni bir şey değil, ama geçen sene de sık sık yaşadık.

Gönül ister ki yaşamayalım, ama this is futbol. Maç öncesi "1-0 olsun, bizim olsun", maç bitiyor "Ama 2-1 hoş olmadı".

Aksine hoş oldu. Önemli olan baskın oynamak, pozisyona girmek ve 3 puan almak.

bırak abi yaa şu polyannacılıktan vaz geçin artık. son 2 maçta sırf 10+ gol atmalıydık. bu fakir edebiyatları değil mi zaten halen bizi 14 şampiyonlukta bırakan. acımasız olacaksın yakalayınca vurup geçeceksin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1903: 173, 116: 73  Benfica maçı için kalan bilet sadece 246  :)
1903: 174  , 116: 65 toplam kalan 239

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bırak abi yaa şu polyannacılıktan vaz geçin artık. son 2 maçta sırf 10+ gol atmalıydık. bu fakir edebiyatları değil mi zaten halen bizi 14 şampiyonlukta bırakan. acımasız olacaksın yakalayınca vurup geçeceksin...
Big Bang'e kadar götürür bizi bu kafayla tuncaboylu  :D Yahu herşey toz bulutuyken de böyleydi o elektronlar ordan oraya vuruyordu  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz yenmek için as kadro ile çıkıcaz derbide ne yapıcaz ?

Yenilmemek için de as kadro çıkmak zorundayız.

Kiev maçına yedek kadroyla çıkmamız için Benfica'yı yenmemiz ve Kiev'in Napoli'den puan alması lazım.

Ya da Benfica'ya yenilirsek ve Kiev Napoli'yi yenemezse de yedek kadroyla çıkabiliriz ama bunu istemeyiz.  :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

olması gerekeni özetlemişsin abi, ben artık zayıf takımlara karşı 7 8 gollü galibiyet beklentimden vazgeçtim; 5 atsak yeterli olur  :)

Çevrimdışı raichu

naber gençler hareketlisiniz bugün maşallah  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

olması gerekeni özetlemişsin abi, ben artık zayıf takımlara karşı 7 8 gollü galibiyet beklentimden vazgeçtim; 5 atsak yeterli olur  :)
Adana'yı amatör küme takımı dörtlerdi dün o kadar kötüler biz 2 taneyi zor attık biri penaltı, alman acımasızlığına sahip olmalıyız, anlamıyorum bu hoca futbolcular hiç mi alman filmi izlemediler gençken filan  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

sadece rize ts adana da kaçırdıklarımızın yarısını atsak şimdiye 30 golü geçmiştik ligde 3 gol ortalamasının altını başarısızlık sayarım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı raichu

Adana'yı amatör küme takımı dörtlerdi dün o kadar kötüler biz 2 taneyi zor attık biri penaltı, alman acımasızlığına sahip olmalıyız, anlamıyorum bu hoca futbolcular hiç mi alman filmi izlemediler gençken filan  :D
aynen adana maçı sabır testiydi resmen

Çevrimdışı tuncaboylu

Yayın ihalesinde dağ fare doğurdu.

495 milyon bedelle açılan ihaleyi Digiturk 500 milyona aldı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin icin demedim kardesim :ok:

@Mehmet Ali C. hergun gelip burada Alkol muhabbeti yapiyor , Meyhane mi burasi ?

Veya biz onun meyhane arkadaslarimiyiz ? @Kalyoncu

Adamin 8 iletisinin 5 tanesi Alkol muhabbeti

9 tanesi de Yarmo muhabbeti.  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C. dostum, geriden okuyarak geliyorum da Yarmo Yarmo Yarmo.  :D

Bir daha @Yunus Emre Dökmeci'ye Quaresma konusunda laf atarsan Yarmo diyeceğim, haberin olsun.  :evillol: :evillol:
bu ara ona sardım @tuncaboylu abi  :) efsane adam keşke bizim olsa :) onu 10 gün önce falan engelledim, görmüyorum artık :ebebe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya bu @tuncaboylu nerde
Simdiye yazmisti

@Yunus Emre Dökmeci 148 defa haber yapistirip 174 defa quaresma yazdi
@Mehmet Ali C. 148 defa yemek muhabbeti yapti 174 defa ospina yazdi

Ahaha, yeni geldim hazırlarım hemen.

İçecek olarak ne alırdın @mylife1903   :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya bu @tuncaboylu nerde
Simdiye yazmisti

@Yunus Emre Dökmeci 148 defa haber yapistirip 174 defa quaresma yazdi
@Mehmet Ali C. 148 defa yemek muhabbeti yapti 174 defa ospina yazdi

..
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 12:35:57 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

9 tanesi de Yarmo muhabbeti.  :D
engelledim ya ondan hep abi, iyi sallamış her gün alkol muhabbeti yapıyormuşum ahahaahha   :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenere son dakikada güzel bir kafa golü vardı. Bütün savunma ofsayt diye beklerken Şifo, Rüştü'nün sağına bırakmıştı kafayı. Çok itiraz etmişlerdi ama ofsayt değildi tabiki. Senesini hatırlayamadım şimdi.

O maçtaydım, 3-2 kazanmıştık.

Moshe atmıştı 30 metreden, Amokachi cevap vermişti.

5-6 olacak maçtı. 2-1 öndeyken Dimas diye bir herif vardı 2-2 yapıp tribünlere ateş etmişti gol sevincinde.

Mustafa Doğan bozuyordu 3. golde ofsaytı. Sene 1999 ya da 2000 olmalı, üniversiteydim çünkü.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Biz fb maçına zaten Atiba - gökhan inler ikilisi ile çıkarız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Puanlardan ziyade İstanbul dışına Kiev ve Bolu deplasmanları harici çıkmayacağız bu güzel.

Darıca, İzmit'e bağlı.  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biz fb maçına zaten Atiba - gökhan inler ikilisi ile çıkarız.
onur benfica maçınada Atiba, inler ve ozi üçlüsüyle başlarız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

onur benfica maçınada Atiba, inler ve ozi üçlüsüyle başlarız.
Umarım inler ile başlamayız, son iki üç maçta izlediğim İnler olacaksa sahada orta sahayı kaybederiz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çarşamba akşamı;

Biz Benfica'yı yeniyoruz, Kiev Napoli'yi yeniyor ve son maça kalmadan gruptan çıkıyoruz.

Kehanetimdir. Alıntımı yaparım. İnşallah!!!

Kiev-Napoli berabere kalsa da çıkıyoruz bu durumda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen zaten zorluk düzeyi yüksek maçlarda olması gereken o bence.

Çevrimdışı raichu

Umarım inler ile başlamayız, son iki üç maçta izlediğim İnler olacaksa sahada orta sahayı kaybederiz..
sadece gökhan olsa tolgay ve ozi de çok top kaybediyor üçüde formda değil hala

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@Serhat Akkaya gökhan inler sakatlık dönüşü pek formda görünmedi ama bence o şekilde çıkacağız tolgay iyi güzel eyvallah ama basit top kayıplarını azaltması lazım.

Çevrimdışı tangaz

İnlerin bi an önce toparlaması lazım italya ligi görmüş gibi değilde hollanda ligi görmüş gibi oynuyor

Etiketler: