Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120915 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

campbella yazdıklarının tümünü demişti. bir gün avniakerde bir maç çıkışı oyuncular stadın dışına otobüse yürüyorlar campbell daha gol atamamıştı herkes eleştiriyordu bunu herif eli cebinde kafa önde otobüse yürüyordu maç sonrası programda gösteriyorlar sahneyide neyse bu yürürken bir taraftar buna uzaktan campbell i believe you die seslendi herif yön değiştirdi gitti çok asil bir üslupla taraftarın elini sıktı thank you dedi döndü otobüse yürüdü. arkadaş ne enstantaneler hatırlıyorum kafam çöplük gibi resmen sonrada burada gordonun ünalı deli gibi istediğini dahi hatırlamayan sistem yöneticileri gelip hafızan transfermarketten mi ibaret die gider yapıyor  :bandit: :bandit: :bandit:

Bunları ben de hatırlıyorum, benim hafızayla uyuşuyor.

Televole zamanıydı, Akın Sel falan lüzumzsuz adamlar vardı.

O Campbell Galatasaray'a 2 tane yağlamıştı sanırım, burada 5-3 yendikleri maçta.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alman degil abi o ya onun hanim alman bu hanim koylu. Ispanyol motorlu almansi

ahaahah abi Aboubakar Benficaya saplayacak abi buraya yazıyorum maçtan sonra görüşürüz  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada ihaleye sadece digitürk ve turkcell katılıyormuş. Turkcell alırsa Digiden kurtuluruz ama hiç sanmıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Lider eksikliğimiz maalesef bariz belli. Gomez tarzı oyuncular bu anlamda saha içi dinamizmini iyi ayarlıyordu. Kimse el kol yapmıyordu, herkes işine bakıyordu, maalesef bu sene o ciddiyeti kaybettik. Çok rahat fark yapacağımız, korku salacağımız yerde ümit veriyoruz. Devre arasına kadar bir şekil de gidip sonra çözüm üretmek şart oldu.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Dur bi siriye soram cozum ne
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 10:13:15 mylife1903 ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lider eksikliğimiz maalesef bariz belli. Gomez tarzı oyuncular bu anlamda saha içi dinamizmini iyi ayarlıyordu. Kimse el kol yapmıyordu, herkes işine bakıyordu, maalesef bu sene o ciddiyeti kaybettik. Çok rahat fark yapacağımız, korku salacağımız yerde ümit veriyoruz. Devre arasına kadar bir şekil de gidip sonra çözüm üretmek şart oldu.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Benim Gomez'den sonraki en büyük endişem bu konuydu attığı goller vs değil sahada onu izleyenler takımı nasıl yönlendirdiğini iyi bilir, yeri gelir Sosa'sından Atibasına fırça atıyordu şimdi o fırçayı atacak kalibrede adam yok sahada bu da bazı defoların daha çok sırıtmasına sebep oluyor, Adana maçında bir kaç kişiyi tokatlamıştı çoktan :) Şenol Hoca'da biraz yumuşak kalıyor sanırım ben öyle sert bir mizacı olduğunu düşünmüyorum, bize Guinti lazım, Zago lazım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

digitürk kazanmış beklenildiği gibi

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tuncaboylu

siz o zamanlar küçüktünüz demekki ergen gözlerle izliyordunuz :bandit:
ts yi kaç defa şampiyon yapmış bizi nasıl yapacak o sıralar biz zaten sürekli şampiyon oluyorduk.
o olunca çiftmi yazacaklardı şampiyonluğu. TS nin o yıllardaki kadrosu vasat bir kadroydu. kötü değildi
ama süperde değildi. yere sağlam basmaz demiyorum şutlarıda idare ederdi neresi teknik oyuncuydu
olcaya teknik değil dersiniz düm düz oyuncuyu yaptınız teknik oyuncu. Emenike gibi gücüyle oynayan bir oyuncuydu
işte neydi barçada oynayan koeman işte onun çakmasıydı bu arada ben koemanıda pek beğenmem
ne buluyorlarsa onda bizim barçayı üçlediğimiz maçta oynamıştı sanırım :alala:
abartmayalım @mylife1903  kötü oyuncu elbet değildi ama süper oyuncu falanda değildi
işte necip ayarında belki bir tık üstü yahu.
şimdi oynasa kimse dönüp bakmaz biz neden isteyelim oynadığı yıllar bizim orta sahada rızanın şifonun gökhanın oynadığı takımda kimi kesecekti. kaldıki o yıllar sebanın önünde ceket iliklenen yıllardı seba isteseydi Beşiktaş forması giyerdi.
ama çokda şeyetmiyorum biz maradona ronaldo curiff van basten gibi oyuncularla büyüdük

Barcelona'yı 3-0 yendiğimiz maçta Koeman Barca'dan ayrılalı 5 sene olmuştu abi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sigara yaktim.

Bunjn rovans macinda da hakem ampul gibi golumuzu saymamisti.

Eski açıktaydım rövanşta.

Çevrimdışı tuncaboylu

doğru elbet hatta şöyle özetleyim genç kardeşlerime o dönemde 10 yılda 5 şampiyonluğumuz mu var o kadro 10 yılda 12 şampiyonluk alırdı rakipler sezonu oynamadan alın şu kupaları alın size 2 tane de fazladan kupa ama yeterki ırzımıza geçmeyin derlerdi. NET...

Zaten olacaktı, 1992-93 sezonunda olanları gördük.

Orada Ünal yetmezdi şampiyonluğa, o sezon şampiyonluk sahada kaybedilmedi.

Çevrimdışı tangaz

Kac para

500 milyon dolarda kalmış 600 diyordular içlerinde patladı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu ekonomik krizde kimse vermez o paraları, adamlar daha iki üç ay önce taahhüt veriyorlardı seneyede bizde diye :) Biraz danışıklı dövüş olmuş, kimsede zaten bu fiyatların üstüne çıkabilecek altyapı yok Türkiye'de, o yüzden şaşırmadım sonuca..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

digitürk kazanmış beklenildiği gibi
iyi olmuş :D zaten belliydi araplar boşunamı aldı digitürkü.

Çevrimdışı atalay

Muhammen bedellerin ön pazarlığı yapılmıştır, demiştim. Katılımcıların rolü, paketlere yaptıkları alt teklif derken göstermelik bir ihale oldu. O rakam KDV dahil 600 milyon $ olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

500 m + %18 kdv abi 590 m dolar bence ederinden 2 3 kat daha fazla. seneye 120 tl öderiz herhalde aylık yalnız 4k yayınları mükemmelmiş, ona geçerim seneye de  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iyi olmuş :D zaten belliydi araplar boşunamı aldı digitürkü.
aynen Orhan sen şimdi Benfica maçını geçen dediğin şeyden mi izleyeceksin ?

Çevrimdışı tangaz

bu ekonomik krizde kimse vermez o paraları, adamlar daha iki üç ay önce taahhüt veriyorlardı seneyede bizde diye :) Biraz danışıklı dövüş olmuş, kimsede zaten bu fiyatların üstüne çıkabilecek altyapı yok Türkiye'de, o yüzden şaşırmadım sonuca..

bu dolar kurunda iyi para ödediklerini bende kabul ediyorum. çok bile vermişler... akşam maçı izlediniz sadece gs 28 faul yapmış totalde 50yi geçmiştir sanırım. yanii oyun her 1,8 dk.da bir faul gerekçesi ile durmuş buna auta giden taça giden topları da ekleyin dakika başı duran bir samanyolu derbisi izlediğimizi göreceksiniz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

aynen Orhan sen şimdi Benfica maçını geçen dediğin şeyden mi izleyeceksin ?
Evet o şeyin süresi doldu alacam bugün tekrar :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Cok cektik avrupada. Iki tane duzgun yabanci almadi seba baskan.
Zeyer meyer bir suru gereksiz adami topladik hep. O zeyer aydina ucarak kafaylan atmisti ama.
Auxerre maci cok fenaydi ayni sekil malmo maci bu valencia maclari. Recep ters rovosata cakmisti kendi kalesine. Ulan ne cektik be.
Valeranga maci unutulmuyor nedense, ayni sekil suruyle mac yasadik.

En uzulduklerimden biri deplasmandaki ayaks maciydi. Mor forma ile cikmistik, galiba yaktilar o formalari bir daha giymedik. Sifo atmisti sonra ikimtane yemistik ama galiba 88. Dakikada sifo gene kaleciyle karsi karsiya kalmistk ama kacirmisti.

Ajax maçı rezillikti ya, maç bizim ceza sahamızda oynanmıştı. Şimdiki gibi istatistik tutulsa, adamların 30 taneşutu bvardır kaleyi bulan.

Biz Ajax'la oynarken, aynı gün Galatasaray Manchester'dan 3-3'le dönüyordu. Onların maçını Ümit Aktan anlatıyordu hatta, TGRT mi ne veriyordu maçı.

O sene Kösice'yi eleyip gelmiştik orada Ajax'ın karşısına, ne meşale şovu vardı İstanbul'daki Kösice maçında be.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ünal iyi topçuydu tamam da o Malatya maçında olanlardan sonra Seba Başkan onu kapıdan içeri sokmazdı

Bünyamin'i sokmuştu ama.  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahhh...ahhh...o yıllarda Klaus Allofs vardı. Gazetelerde Beşiktaşa geldi gelecek haberleri çıkardı. Ne hayaller kurardık bee! Hayallar Allofs gerçekler Mcdonalds oluyordu  :)

Yekini gelecek haberleri çıkardı o zaman, tam 94 dünya kupası döneminde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu dolar kurunda iyi para ödediklerini bende kabul ediyorum. çok bile vermişler... akşam maçı izlediniz sadece gs 28 faul yapmış totalde 50yi geçmiştir sanırım. yanii oyun her 1,8 dk.da bir faul gerekçesi ile durmuş buna auta giden taça giden topları da ekleyin dakika başı duran bir samanyolu derbisi izlediğimizi göreceksiniz.
Benim kayınbiraderle izledim maçı bir kaç kez tuttu beni camdan atıyordum kendimi, o derece bunaldım maçtan..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1903: 173, 116: 73  Benfica maçı için kalan bilet sadece 246  :)

Etiketler: