Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9118528 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

23.11 BEŞİKTAŞ - Benfica (1)
26.12 BEŞİKTAŞ - Başakşehir (1)
29.11 Darıca G.Birliği - BEŞİKTAŞ-------
03.12 F.Bahçe - BEŞİKTAŞ (0)
06.12 D.Kiev - BEŞİKTAŞ (3)
10.12 BEŞİKTAŞ - Bursaspor (3)
(13-15).12 BEŞİKTAŞ - Kayserispor (3)
17.12 Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ (3)
(20-22).12 Boluspor - BEŞİKTAŞ---------
24.12 BEŞİKTAŞ - G.Antep (3)
(27-29).12 BEŞİKTAŞ - Boluspor---------

41 puanla bitiririz diye düşünüyorum ilk yarıyı
Gruptan da inşallah çıkarız

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

23.11 BEŞİKTAŞ - Benfica (3)
26.12 BEŞİKTAŞ - Başakşehir (3)
29.11 Darıca G.Birliği - BEŞİKTAŞ 3
03.12 F.Bahçe - BEŞİKTAŞ (1)
06.12 D.Kiev - BEŞİKTAŞ (1)
(20-22).12 Boluspor - BEŞİKTAŞ 1
(27-29).12 BEŞİKTAŞ - Boluspor 3

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@onurturan ve @Onur Küçük neden yazmiyor @Hasan Tahsin abim yok uzundur, @Serhat Akkaya bir var bir yok.
Hadi serhat mesgul tam islerin yogun oldugu zamanlar.

Tatildeydim abi ama ev tatili, biraz rejenerasyon yaptım full formda olarak geldim, fotoyu değiştir şöyle bişi koy :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tek tek mac tahmini yapmayayim ama tek inandigim sey Basaksehir ve Benficayi puansiz gonderip, Kadikoyde Volkan Demirel e ilkleri tattiracagiz.

Çevrimdışı panic13

23.11 BEŞİKTAŞ - Benfica (1)
26.12 BEŞİKTAŞ - Başakşehir (1)
29.11 Darıca G.Birliği - BEŞİKTAŞ-------
03.12 F.Bahçe - BEŞİKTAŞ (0)
06.12 D.Kiev - BEŞİKTAŞ (3)
(20-22).12 Boluspor - BEŞİKTAŞ---------
(27-29).12 BEŞİKTAŞ - Boluspor---------

41 puanla bitiririz diye düşünüyorum ilk yarıyı
Gruptan da inşallah çıkarız

Çok kötümser bir tahmin olmuş. Beklentilerin aksine Başakşehir maçından 3 puan ile döneceğimizi düşünüyorum. Bununla ilgili bir yazı yazacağım. Fb maçı için haklısın, adamlar kendi evlerinde derbiyi çok iyi oynuyor. Gerçi bu yıl bizim oyun yapımızı onlara ters gelecektir, ilk 15 dakika baskıyı kırarsak her şey ortada olacak.

Şunu diyeyim, dün GS değil de biz olsak FB karşısında büyük ihtimal galibiyet ile dönmüştük. Öyle kötü bir futbol oynadı FB.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok kötümser bir tahmin olmuş. Beklentilerin aksine Başakşehir maçından 3 puan ile döneceğimizi düşünüyorum. Bununla ilgili bir yazı yazacağım. Fb maçı için haklısın, adamlar kendi evlerinde derbiyi çok iyi oynuyor. Gerçi bu yıl bizim oyun yapımızı onlara ters gelecektir, ilk 15 dakika baskıyı kırarsak her şey ortada olacak.

Şunu diyeyim, dün GS değil de biz olsak FB karşısında büyük ihtimal galibiyet ile dönmüştük. Öyle kötü bir futbol oynadı FB.
uyar abi şöylede bir şey var. Gs bize karşı sürekli absürt goller buluyor, nitekim fenerde öyle eğer erken bir golle geriye düşmezsek kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. Geçen seneki maçta 7 8 tane net pozisyonumuz vardı, atamadık her zamanki gibi bu sene gollü bir beraberlik bekliyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bize apayrı oynuyorlar anadolu takımları dahil, Fener bize karşı bundan çok daha iyi oynayacaktır, siyah beyazı görünce bir başka motive oluyorlar, yarın GS'la maç yapsak bize karşı apayrı motivasyonla çıkarlar buna emin olabilirsiniz..
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 09:35:04 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yoğun maç programını göz önüne alarak gerçekçi bi tahmin yapmaya çalıştım
Kadıköyde her sene aynı çirkeflik döndüğü için tahminim o yönde
Ve biz başakşehiri ve feneri yenersek lig psikolojik olarak biter
Biz de kafaca sinik çıkıyoruz kadıköyde maça genel olarak onun da etkisi yok değil
Bulduğumuzu sokarsak şansımız olur

Çevrimdışı Kalyoncu

uyar abi şöylede bir şey var. Gs bize karşı sürekli absürt goller buluyor, nitekim fenerde öyle eğer erken bir golle geriye düşmezsek kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. Geçen seneki maçta 7 8 tane net pozisyonumuz vardı, atamadık her zamanki gibi bu sene gollü bir beraberlik bekliyorum.
Yeneceğiz. Fb ne oynuyor belli değil haftaya Rize ye giderler yenilir gelirler. Hükmetmiyor oyuna ben büyük takımım diyemiyor. Akhisar Belediye gibi kontra atak futbolu :) Akhisar geçen sene bunu çok daha iyi yapıyordu.

Çevrimdışı Çağatay

fb maçında geçen seneki gibi erken bir gol yemez isek
puan yada puanlarla dönebiliriz.
yeterki adamlara savunma yaptırmayalım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeneceğiz. Fb ne oynuyor belli değil haftaya Rize ye giderler yenilir gelirler. Hükmetmiyor oyuna ben büyük takımım diyemiyor. Akhisar Belediye gibi kontra atak futbolu :) Akhisar geçen sene bunu çok daha iyi yapıyordu.
umarım söylediklerinde haklısın ama bir şekilde kazanamıyoruz, iyi oynasak da kötü oynasak da hep aynı senaryo; gs dün hiç zorlayamadı bizim çok pozisyon bulacağımızı düşünüyorum. Ayrıca Fabri beklediğimden bayağı iyi çıktı, kale emin ellerde gibi Tolga'dan kurtulduk  :D

Çevrimdışı mylife1903

Tatildeydim abi ama ev tatili, biraz rejenerasyon yaptım full formda olarak geldim, fotoyu değiştir şöyle bişi koy :)
Korktum hamlamissindir diye ama pek hamlamisa benzemiyon yani
Dedim bu gitti 500 trilyonluk gomuyu buldu monakoya yerlesti

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korktum hamlamissindir diye ama pek hamlamisa benzemiyon yani
Dedim bu gitti 500 trilyonluk gomuyu buldu monakoya yerlesti
Yok keyfim yerinde, şu iki haftayı sağ salim atlatırsak dahada güzel olacak herşey.. Umarım su kaynatmayız, vurup geçmek varken bir takımı da dahil etmeyelim şampiyonluk yarışına.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı eaglekartal

fener ne oynuyor demeyin.bence dick olayı çözdü.takımın baskılı oynayamacağını gördü,topu rakibe verip çekilip kontralarla yakalarım diyorki bunuda gerçekten iyi yapacak bir kadro var lens volkan şen alper emenike.manchaster konya gs hep bu taktikle götürdü.topla oynama bakın rakibin fazla hep ama ani baskı top kap yaldır yaldır koş yakala bir tane at.bence biz kadıköyde feneri üstümüze çekmeliyiz göreceksiniz o maçtada topu bize bırakacaklar dünkü maçtaki gibi kaptıkları toplada hemen kontra isteyecekler bence biz bunu yapmalıyız geriye çekilip onları üstümüze getirtmeliyiz.kadıköyde ve başakşehir maçlarında yenilmezsek büyük psikolojik üstünlük sağlarız

Çevrimdışı tangaz

Aleykum selam @mylife1903 abi aslinda her gun okuyorum çoğu yazilanlari ama yazmak zor is biliyosun heleki son zamanlarda   :locked:
bak bu devlet memuru emojisiydi :)

ooo @onurturan gelmiş walla ben en son tüm gece beşik sallıyor gündüzleri de derste uyukluyor die düşünmeye başlamıştım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ooo toplu mezar en sevdiğim, @Serhat Akkaya kampa girmiş çok formda bir giriş yapmış. abicim askerleriniz kimi gömüyoruz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

hamiye kötü demedim bak kelimelerime dikkat etmiyorsun o dönemki kadromuza giremezdi dedim
ülkenin yetiştirdiği en iyi topa vuran adamda bence nihattır. gerçek ronaldoyla gol krallığında yarıştı ispanyada
bir gollemi geçilmişti sen daha iyi hatırlarsın. şenol güneş böyle bir adamı dünya kupasında oynatmadı :bandit:
yerine arif kazmasını oynattı. Sırf formaları siyah beyaz diye ilhan nihat gibi oyuncularımız kulübede oturdu.
gene aklıma dünya kupası ve şenola ettiğim küfürler geldi :bandit:
günahınıda fazla almayayım belkide sakatlıkları vardı deyip kendimi kandırayım

Arif Dünya Kupası'nda sadece 30 dakika mı ne oynadı abi, Şenol Güneş tek forvet oynatıyordu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ooo toplu mezar en sevdiğim, @Serhat Akkaya kampa girmiş çok formda bir giriş yapmış. abicim askerleriniz kimi gömüyoruz  :D
VAlla maçı izleyemedim, özetleri izledim, bu sezon aşırı bir laubalilik var bu da Gomez ekseninde dönen bişi, sahada Gomez varken kimse böyle laubalilik yapamıyordu, büyük ihtimalle sahada ve soyunma odasında çıkartıp masaya vuruyordu. Saha lideri önemli o yüzden..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

fener ne oynuyor demeyin.bence dick olayı çözdü.takımın baskılı oynayamacağını gördü,topu rakibe verip çekilip kontralarla yakalarım diyorki bunuda gerçekten iyi yapacak bir kadro var lens volkan şen alper emenike.manchaster konya gs hep bu taktikle götürdü.topla oynama bakın rakibin fazla hep ama ani baskı top kap yaldır yaldır koş yakala bir tane at.bence biz kadıköyde feneri üstümüze çekmeliyiz göreceksiniz o maçtada topu bize bırakacaklar dünkü maçtaki gibi kaptıkları toplada hemen kontra isteyecekler bence biz bunu yapmalıyız geriye çekilip onları üstümüze getirtmeliyiz.kadıköyde ve başakşehir maçlarında yenilmezsek büyük psikolojik üstünlük sağlarız
Topu birakiyor dogru ama cok fena arizalari var. topu birakan takim baski yapar bunlar anadolu takimi kadar bile basamiyor. Topun arkasina gecmeyi ogrenmisler ama.
Ayrica blok halinde dururlarkan aralara yapilan paslara pres yapmiyorlar.

Bizim sabit tayfa cins cins top kaybi yapmazsa fb kendi evinde ortasahayi gecemez.
Basta tolgay,oguzhan olmak usere karijma ve cenk takip ederek bunlari cok cok az top kaybi yapip riskli oynamamalilar.

Adana macinda bile ne guzel top ceviriyoruz sonra oguzhan efendi cins bir top atiyor atak yiyoruz. Tam macinoturtmusuz topa hakimiz tolgay efendintop kaybi yapiyor. Tam yuklenecez karijma efendi gidip aradaki topu ggye birakiyor.

Senol hoca kapacaki odunu dalacakti bunlara

Çevrimdışı tangaz

VAlla maçı izleyemedim, özetleri izledim, bu sezon aşırı bir laubalilik var bu da Gomez ekseninde dönen bişi, sahada Gomez varken kimse böyle laubalilik yapamıyordu, büyük ihtimalle sahada ve soyunma odasında çıkartıp masaya vuruyordu. Saha lideri önemli o yüzden..

gomez geçen sene başı başakşehir maçında 2 tane sapladıktan sonra daha acımasız olmalıyız falan die demeç vermişti işte alman işte bayern eğitimi falan die düşünmüştüm ama sezon içinde kaçırdığı golleri görünce çakma alman die kızmıştım dönem dönem aslında 35i kesin geçerdi ama burada biraz türkleşti acaba masaya eli daha büyük olan biri el mi koydu naaptı  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Masaya vuruyor dedin de aklima geldi. Viera vardi arsenalde o direk cikartip odun yerine kullaniyormus hatta anelkaya cikartip suratina vurmus.
Bizde de boyle bir kaptan olmasi lazim.

Çevrimdışı mylife1903

Arif Dünya Kupası'nda sadece 30 dakika mı ne oynadı abi, Şenol Güneş tek forvet oynatıyordu.

Ooooo arastirmaci uyemis de geldi, okuya okuya geliyor

Çevrimdışı tangaz

Topu birakiyor dogru ama cok fena arizalari var. topu birakan takim baski yapar bunlar anadolu takimi kadar bile basamiyor. Topun arkasina gecmeyi ogrenmisler ama.
Ayrica blok halinde dururlarkan aralara yapilan paslara pres yapmiyorlar.

Bizim sabit tayfa cins cins top kaybi yapmazsa fb kendi evinde ortasahayi gecemez.
Basta tolgay,oguzhan olmak usere karijma ve cenk takip ederek bunlari cok cok az top kaybi yapip riskli oynamamalilar.

Adana macinda bile ne guzel top ceviriyoruz sonra oguzhan efendi cins bir top atiyor atak yiyoruz. Tam macinoturtmusuz topa hakimiz tolgay efendintop kaybi yapiyor. Tam yuklenecez karijma efendi gidip aradaki topu ggye birakiyor.

Senol hoca kapacaki odunu dalacakti bunlara

souaz topal ikilisi bizim tolgay ve ozziye çok pis dalacaklar maçta o nedenle çok ümitlenmeyin derim belki kara mamba napoli stayl sokuşturursa bişiler olabilir.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Lider eksikliğimiz maalesef bariz belli. Gomez tarzı oyuncular bu anlamda saha içi dinamizmini iyi ayarlıyordu. Kimse el kol yapmıyordu, herkes işine bakıyordu, maalesef bu sene o ciddiyeti kaybettik. Çok rahat fark yapacağımız, korku salacağımız yerde ümit veriyoruz. Devre arasına kadar bir şekil de gidip sonra çözüm üretmek şart oldu.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

gomez geçen sene başı başakşehir maçında 2 tane sapladıktan sonra daha acımasız olmalıyız falan die demeç vermişti işte alman işte bayern eğitimi falan die düşünmüştüm ama sezon içinde kaçırdığı golleri görünce çakma alman die kızmıştım dönem dönem aslında 35i kesin geçerdi ama burada biraz türkleşti acaba masaya eli daha büyük olan biri el mi koydu naaptı  :evillol:
Alman degil abi o ya onun hanim alman bu hanim koylu. Ispanyol motorlu almansi

Etiketler: