Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121351 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

23.11 BEŞİKTAŞ - Benfica +3 puan
26.12 BEŞİKTAŞ - Başakşehir +3 puan
29.11 Darıca G.Birliği - BEŞİKTAŞ +3 puan
03.12 F.Bahçe - BEŞİKTAŞ +1 puan
06.12 D.Kiev - BEŞİKTAŞ +1 puan
10.12 BEŞİKTAŞ - Bursaspor +3 puan
(13-15).12 BEŞİKTAŞ - Kayserispor +3 puan
17.12 Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ +3 puan
(20-22).12 Boluspor - BEŞİKTAŞ +3 puan
24.12 BEŞİKTAŞ - G.Antep +3 puan
(27-29).12 BEŞİKTAŞ - Boluspor +3 puan
ohoo siz şimdiden bırakmışsınız fenere puanı
fenerin bizimle berabere kalacak takadı bile yokken
şimdiden beraberlik düşünmek niye fenerin bizim savunmayı aşacak forvetimi var
kaldıki bizim oyun anlayışımız fenere çok ters gelecek bizde fenerin yaptığını yapıyoruz bu sene
topu geride oynayıp hızlı atağa çıkıyoruz fenerden farklı olarak fener geride oynayıp topu rakibe bırakıyor
biz geride oynayıp topa sahip oluyoruz biz feneri orda yeneceğiz hiç yanlış fikirlere kapılmayın
takımıda beraberliği kabule alıştırmayın

Çevrimdışı Savaş

kiev beraberede kalsa olur neden galip getirip son maçda ümit taşısın
napoli Benfica 7 de kalıp kiev 4 olursa uefa iştahı kabarır her halukarda napoli puan kaybederse biz yenip garantileriz ama burda garantilemek ayrı grup lideri çıkmak ayrı bir konu lider çıkamadıktan sonra 3. ol uefaya git daha iyi hiç olmazsa
orda yürüme şansımız olur

Çıkalım da nasıl çıkarsak çıkalım. Tarihimizde kaç kere çıktık ki şu gruptan, bir kere de önceden garantileyerek çıkalım ne farkeder abi :)

Ben hep prestijindeyim, hem parasındayım, hem de o özgüvenindeyim. Uefa falan kesmez beni angarya oralar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

23.11 BEŞİKTAŞ - Benfica +3 puan
26.12 BEŞİKTAŞ - Başakşehir +3 puan
29.11 Darıca G.Birliği - BEŞİKTAŞ +3 puan
03.12 F.Bahçe - BEŞİKTAŞ +1 puan
06.12 D.Kiev - BEŞİKTAŞ +1 puan
10.12 BEŞİKTAŞ - Bursaspor +3 puan
(13-15).12 BEŞİKTAŞ - Kayserispor +3 puan
17.12 Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ +3 puan
(20-22).12 Boluspor - BEŞİKTAŞ +3 puan
24.12 BEŞİKTAŞ - G.Antep +3 puan
(27-29).12 BEŞİKTAŞ - Boluspor +3 puan
Ligi erken bitireceğiz diyorsun yani benfica maçını kazanırsak mükemmel olur, napolide kazanamazsa süper olur ama fark atarlar

Çevrimdışı Necmi

Evet haklısın, farketmedim, alay etmem aslında tarzım değildir... febe yazarım genelde ama işte ...

Bizi renklilerden farklı kılan bu tip değerlerimizdir.  :ok:

Çevrimdışı Necmi

Ligi erken bitireceğiz diyorsun yani benfica maçını kazanırsak mükemmel olur, napolide kazanamazsa süper olur ama fark atarlar
napoli kievle berabere kalacak ama bakalım biz benficayı yenebilecekmiyiz. :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Çıkalım da nasıl çıkarsak çıkalım. Tarihimizde kaç kere çıktık ki şu gruptan, bir kere de önceden garantileyerek çıkalım ne farkeder abi :)

Ben hep prestijindeyim, hem parasındayım, hem de o özgüvenindeyim. Uefa falan kesmez beni angarya oralar.
çıkalımda neden birinci olarak çıkmayalım bu bize çeyrek kapısını bile açabilir biz zoru başardıkta geldik
bu noktaya napoliyi burda elimizden kaçırdık ve benfica bizi napoli kadar zorlayamaz ama defansları napoliden daha iyi
iki galibiyet bizi grup lideri yapacaksa istediğimiz bu olmalı ikinci çıkarsan karşılaşacağın takımlar baş belası
daha uygun rakiplerin olduğu ikinci torbadan çekmek varken bunu zorlamak lazım derdim hiç bir zaman gruptan çıkmak olmadı
benim ama çeyrek yapma şansımız varsa bunu değerlendirmek gerekiyor bu grubu lider bitirmek ve birinci torbaya girmek bizi
bayağı itibar sahibi yapar. bu fırsat kaçmamalı.

Çevrimdışı alimm

Devre arasına kadar oynayacağımız resmi maçlar;

23.11 BEŞİKTAŞ - Benfica
26.12 BEŞİKTAŞ - Başakşehir
29.11 Darıca G.Birliği - BEŞİKTAŞ
03.12 F.Bahçe - BEŞİKTAŞ
06.12 D.Kiev - BEŞİKTAŞ
10.12 BEŞİKTAŞ - Bursaspor
(13-15).12 BEŞİKTAŞ - Kayserispor
17.12 Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ
(20-22).12 Boluspor - BEŞİKTAŞ
24.12 BEŞİKTAŞ - G.Antep
(27-29).12 BEŞİKTAŞ - Boluspor

Yorumları alalım

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk devre sonuna kadar ki fikstürümüz... Artı olarak birde Ztk maçları var.. Bu 11 maçlık periyot için maç sonu tahminleri de yaptım...

B/Gençlerbirliği - Beşiktaş 28.10
B/Beşiktaş * Napoli  01.11
G/Beşiktaş - Trabzonspor 05.11

G/Adanaspor - Beşiktaş 19.11
G/Beşiktaş * Benfica 23.11
G/Beşiktaş - M. Başakşehir 26.11

G/Fenerbahçe - Beşiktaş 03.12
B/Dinamo Kiev * Beşiktaş 06.12
G/Beşiktaş - Bursaspor 10.12

G/Kasımpaşa - Beşiktaş  17.12

G/Beşiktaş - Gaziantepspor 24.12

Görüldüğü gibi önümüzdeki süreç içerisinde bu hafta bir miktar tedirginim... Daha sonrası çorap söküğü gibi gelecektir... Ocak ayına vardığımızda yarıştığımız her kulvarda istenilen noktada olabiliriz....
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 01:14:13 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Benfica'yı yen, işi Kiev' e bırakma.
Bu fikstür sıkışıklığında Allah yardımcımız olsun.

Çevrimdışı sozkul

Çarşamba akşamı;

Biz Benfica'yı yeniyoruz, Kiev Napoli'yi yeniyor ve son maça kalmadan gruptan çıkıyoruz.

Kehanetimdir. Alıntımı yaparım. İnşallah!!!

Geç kaldın, 15 gün önce dedim ben patenti bende, önce benimkini alıntıla lütfen 😀

Çevrimdışı Necmi

Geç kaldın, 15 gün önce dedim ben patenti bende, önce benimkini alıntıla lütfen 😀
benimki daha eskidir ama ben napoli kiev beraberlik diyorum

Çevrimdışı Necmi

Benfica'yı yen, işi Kiev' e bırakma.
Bu fikstür sıkışıklığında Allah yardımcımız olsun.
sıkışık fikstürde Beşiktaş daha etkili oynuyor. Bir sonraki maçı düşünmeye fırsatı olmuyor
bizim oyunlarımız hep rahata erdiğimizde düştü. rahat olduğumuz haftalar zorlanıyoruz.
sıkışık fikstür iyidir bunu karşılayacak kadromuz var.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Demba Ba: "Eski dostum, iyi arkadaşım. Çarşamba tekrar Arena'da görüşmek üzere."

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Demba Ba: "Eski dostum, iyi arkadaşım. Çarşamba tekrar Arena'da görüşmek üzere."

Atibanın ayak yapısını gördükten sonra şutlarına kızamayacağım artık :claps:
Top kaptırmamasının sebebi de ayni şey kesin .. ahtapot gibi diyoduk dalsım gibi bacak uzadı diyoduk megerse ayakmış mesele  :photo:

Çevrimdışı onurturan

Biz sırtımızı yasladık da abi keske ileri uçta geleni gideni yaslayan bitirici bi forvetimiz olsa..
Abou yu cok sevdim takımın en caliskanlarindan biri iyi de niyetli ama leblebi dersinden okul uzatıcak cinsten cunku forvetlerin olmazsa olmazi son vuruslar..

Çevrimdışı onurturan

@onurturan ve @Onur Küçük neden yazmiyor @Hasan Tahsin abim yok uzundur, @Serhat Akkaya bir var bir yok.
Hadi serhat mesgul tam islerin yogun oldugu zamanlar.

Aleykum selam @mylife1903 abi aslinda her gun okuyorum çoğu yazilanlari ama yazmak zor is biliyosun heleki son zamanlarda   :locked:
bak bu devlet memuru emojisiydi :)

Çevrimdışı Orhan

gs bu sene fenerin görevini devraldı bizi beladan kurtardı sağ olsunlar
sayelerinde kıyıdan dönüyoruz gslilerde Beşiktaş çok istiyordu ellerinden kaptık diye avunuyorlar
bence biz hiçde deli gibi istemedik fiyatlarını şişirip çaktık gsye ikisinide
Olayin sicakligindan fark edemedik ama baskan suni pazarliklarla rakiplere futbolcu itelemis.Ali ay'a soyledigi 3 veririm onuda simdi verememden anlamk lazimmis.

Çevrimdışı mylife1903

Aleykum selam @mylife1903 abi aslinda her gun okuyorum çoğu yazilanlari ama yazmak zor is biliyosun heleki son zamanlarda   :locked:
bak bu devlet memuru emojisiydi :)
Dogru soyluyorsun @onurturan ozaman sana bazi tavsiyelerde bulunalim.
Taktik bir
Her zaman su 3 islemi yapacaksin,

Anlamayanlara bulojana anlatir gibi anlatmak icin su hareketi yapip, pekistireceksin

Yok is uzadiysa hemen su sekle buruneceksin, 4luye doneceksin

Çevrimdışı Orhan

Yayin ihalesi saat 10.00 da galiba bugun.

Çevrimdışı mylife1903

Insallah bolunmez paketler ne sacma bir ihale. Tivibu alsin ya da beklenmedik bir kanal alsin, ne bileyim vodafone alsin en guzeli.
Bu sansar ve tayfasi gitsin futbolun icine ettiler

Çevrimdışı OrhanAker

Full paketi alsınlar da kimin alacağını pek önemsemiyorum.

Çevrimdışı underworld

Dalsim atiba amma güldüm be !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

günaydın benfica maçı için kalan bilet : 282

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Full paketi alsınlar da kimin alacağını pek önemsemiyorum.
senin çözümün belli tabi  :D felaket geçirecekler yalnız bu düzen böyle devam gitmez Beşiktaş olmasa Lick tv falan hayatta almazdım  :bandit:

Etiketler: