Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121285 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ooooo efsane olmuş bu  :bandit:
abi çok özledim kara oğlanı be  :bandit: bu sistemde olsaydı golleri sıralardı dembaba, sakatlanmasa kiralama düşünebilirdi  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ali Koç azizi rahatlatmak için dedi koyun gibi taraftarı var fenerin hemen seslerini kestiler
ama koç ne dedi ilk olağan seçimlerde adayım dedi yani 3 sene sonra :evillol:
kaldıki azizin istemediği hiç kimse başkan olamaz fenere anca kaziz çekilmek isterse olur
o resmen azizi kurtarma operasyonuydu. Dışardan içeri para sokamazlar o iş kolay değil
fener bir yerden veriyorsa başka bir yerden yırtık büyüyor demektir gelirleri yok adamların
maaşlarını verseler ne olur bir sonrakini nasıl verecekler ödemelerini nasıl yapacaklar işleri bayağı zor onların
beter olsunlar
asıl Gs'nin durumu çok daha kötü Necmi abi Kadroları da epey kötü kısa vadede toparlamaları pek mümkün değil. Önümüzdeki senelerde Fenerle çekişeceğimizi düşünüyorum Necmi abi.

Çevrimdışı 'TaNeR'

fenevin bir dahaki iç saha maçı BJK ile oynayacak derbi maçındadır. Bugünkü küfürlerden sonra tribünlere kapatma verecek mi bakalım tff...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kalyoncu

fenevin bir dahaki iç saha maçı BJK ile oynayacak derbi maçındadır. Bugünkü küfürlerden sonra tribünlere kapatma verecek mi bakalım tff...
Bize vermemişlerdi bu deplasman yasağının kalkmasından dolayı esneklik gösteriyolar ceza beklemiyorum ben açıkçası. He böyle olmamış olsada vermezlerdi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Devre arasına kadar oynayacağımız resmi maçlar;

23.11 BEŞİKTAŞ - Benfica
26.12 BEŞİKTAŞ - Başakşehir
29.11 Darıca G.Birliği - BEŞİKTAŞ
03.12 F.Bahçe - BEŞİKTAŞ
06.12 D.Kiev - BEŞİKTAŞ
10.12 BEŞİKTAŞ - Bursaspor
(13-15).12 BEŞİKTAŞ - Kayserispor
17.12 Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ
(20-22).12 Boluspor - BEŞİKTAŞ
24.12 BEŞİKTAŞ - G.Antep
(27-29).12 BEŞİKTAŞ - Boluspor

Yorumları alalım

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Puanlardan ziyade İstanbul dışına Kiev ve Bolu deplasmanları harici çıkmayacağız bu güzel.

Çevrimdışı tangaz

asıl Gs'nin durumu çok daha kötü Necmi abi Kadroları da epey kötü kısa vadede toparlamaları pek mümkün değil. Önümüzdeki senelerde Fenerle çekişeceğimizi düşünüyorum Necmi abi.

yanılıyorsun bu sene de şampiyon olunca biz rakipsiz kalacağız iyice, fener kim bizle çekişmek kim onlar anadolu takımlarıyla çekişirler  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

şampiyon olup seneye bir sokucu santrafor bir de juan mata ya da fabregas falan benzeri bir transfer bekliyorum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şampiyon olup seneye bir sokucu santrafor bir de juan mata ya da fabregas falan benzeri bir transfer bekliyorum  :bandit:
Bende yarmolenko tarzında birini bekliyorum abi

Çevrimdışı 38life

Biz yenmek için as kadro ile çıkıcaz derbide ne yapıcaz ?
Beraberliğin yetmesi durumunda da as kadroyla cikicaz ne farkedecek ki?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Seneye Demba Ba gelir herhalde abi ülkeyi terk etmiyor ağzından BJK yi düşürmüyor... Kontrat yırtıp gelecek gibi duruyor.

Çevrimdışı Necmi

bence insanların kusurlarıyla alay etmek yanlış bu forumda böyle şeyler moderasyon demek oluyor. @Taner

Çevrimdışı tangaz

Bende yarmolenko tarzında birini bekliyorum abi

seneye 2 kanat alıp öne sokucu bir santrafor alıp arkasına da zaten sokucu olan talisca  arkalarında da olgunlaşmış bir oğuzhan offffff resmen +18 geçer maçlar 90 puan garanti olur...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yanılıyorsun bu sene de şampiyon olunca biz rakipsiz kalacağız iyice, fener kim bizle çekişmek kim onlar anadolu takımlarıyla çekişirler  :icool:
Bence asıl olay bülent yıldırım, Fırat gibi kaşar hakemler bırakınca olacak fener iç sahadada zorlanacak abi

Çevrimdışı tangaz

rezilliğe bak yaa cincon 28 faul yapmış maçta lig rekoru kaç olabilir acaba ???

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

seneye 2 kanat alıp öne sokucu bir santrafor alıp arkasına da zaten sokucu olan talisca  arkalarında da olgunlaşmış bir oğuzhan offffff resmen +18 geçer maçlar 90 puan garanti olur...
Abi abes gelicek belki ama Talisca forvet oynasa şimdi 10 golü geçerdi, son vuruşları mükemmel adamın.

Çevrimdışı Necmi

gs yarışa girerse kötü olsada kazanır fenerin öyle bir yeteneği yok
adamlar son anda kaybettikleri şampiyonluklarla küçük emraha bağladı.
unuttuğun bir şey daha fenerin 3 yıl daha ffp si var oyuncu alamayacaklar ve her sene
kadroları erimeye devam edecek fenerden hayır gelmez gs toparlanma sürecine girecek
arsaları tokiye verip karşılığında kredi çekip kısa vadeli yüksek faizli borçlardan kurtulacaklar
fenerin kurtarma durumu yok ne arazileri var nede sağlam bir kulüp yapıları.
gs nin arkasında her zaman futbol dışı güçler vardır ve her zaman bir şekilde tutarlar
geçen senenin o kadar kötü gssi kupayla kapattı unutma gs şike yapar bunu göstere göstere yapar
sürekli korunuyorlar açın artık gözlerinizi. Türkiyede futbol sahada oynanmıyor sadece

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rezilliğe bak yaa cincon 28 faul yapmış maçta lig rekoru kaç olabilir acaba ???
Bizim maçtada yatma rekorunu kırmışlardı abi bugün kaleye dahi gidemediler. Şenol hocaya kızıyorum ama bize karşı absürt bir şekilde gol atıyorlar, maçın başında o gol gelmese arenadan çıkamazlardı.

Çevrimdışı Savaş

Çarşamba akşamı;

Biz Benfica'yı yeniyoruz, Kiev Napoli'yi yeniyor ve son maça kalmadan gruptan çıkıyoruz.

Kehanetimdir. Alıntımı yaparım. İnşallah!!!

Çevrimdışı Necmi

Bence asıl olay bülent yıldırım, Fırat gibi kaşar hakemler bırakınca olacak fener iç sahadada zorlanacak abi
bülent cücü gibi hakemler fenerden çok gs devredeyken ortaya çıkarlar.
fırat federasyonun tetikçisidir. sen yarış bak gs ile bu hakemler nasıl her maçına veriliyor
bülent geçen sene bildiğim kadarıyla sadece tek maçımızı yönetti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yok artik !!

Tek kelime ile PES diyorum ulan biraz kendiniz olun be

Hayatiniz Hırsızlık bir kere de emek verip biseyler yapin :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 'TaNeR'

bence insanların kusurlarıyla alay etmek yanlış bu forumda böyle şeyler moderasyon demek oluyor. @Taner

Evet haklısın, farketmedim, alay etmem aslında tarzım değildir... febe yazarım genelde ama işte ...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

23.11 BEŞİKTAŞ - Benfica +3 puan
26.12 BEŞİKTAŞ - Başakşehir +3 puan
29.11 Darıca G.Birliği - BEŞİKTAŞ +3 puan
03.12 F.Bahçe - BEŞİKTAŞ +1 puan
06.12 D.Kiev - BEŞİKTAŞ +1 puan
10.12 BEŞİKTAŞ - Bursaspor +3 puan
(13-15).12 BEŞİKTAŞ - Kayserispor +3 puan
17.12 Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ +3 puan
(20-22).12 Boluspor - BEŞİKTAŞ +3 puan
24.12 BEŞİKTAŞ - G.Antep +3 puan
(27-29).12 BEŞİKTAŞ - Boluspor +3 puan

Çevrimdışı Necmi

Çarşamba akşamı;

Biz Benfica'yı yeniyoruz, Kiev Napoli'yi yeniyor ve son maça kalmadan gruptan çıkıyoruz.

Kehanetimdir. Alıntımı yaparım. İnşallah!!!
kiev beraberede kalsa olur neden galip getirip son maçda ümit taşısın
napoli Benfica 7 de kalıp kiev 4 olursa uefa iştahı kabarır her halukarda napoli puan kaybederse biz yenip garantileriz ama burda garantilemek ayrı grup lideri çıkmak ayrı bir konu lider çıkamadıktan sonra 3. ol uefaya git daha iyi hiç olmazsa
orda yürüme şansımız olur

Çevrimdışı Tolga

Serdar Aziz'i alırsak büyük bir hata yaparız demiştim ve bugün almadığımız için ne kadar da seviniyorum. :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: