Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121080 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Futbolcu falan degil herif ya. Atinc oynasin bu sazize bes basar. Necip bile daha iyi oynuyor stoperde gene de kufur yiyor cocuk, bu sazizim ben ismaelden fena ederdim
gs bu sene fenerin görevini devraldı bizi beladan kurtardı sağ olsunlar
sayelerinde kıyıdan dönüyoruz gslilerde Beşiktaş çok istiyordu ellerinden kaptık diye avunuyorlar
bence biz hiçde deli gibi istemedik fiyatlarını şişirip çaktık gsye ikisinide

Çevrimdışı Necmi

2 maçta 6 puan aldık mı lig biter dewre arası transfer bile yapmaz renkliler  :bandit:
zaten yapmayacaklar :evillol: nereye yapıyorlar yapsalar bile gidip çöp toplayacaklar başka
şanslarımı var biri bonservis ödeyemiyor elden oyuncu çıkartması lazım diğeri maaş engeline takılıyor transfer yapsalar seneye men yiyecekler bence yapsınlar transfer :naughty:  nasılsa beceremiyorlar.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

2 maçta 6 puan aldık mı lig biter dewre arası transfer bile yapmaz renkliler  :bandit:
iki maçta 6 puan alırsak ligin bundan sonrası kıran kırana ikincilik mücadelesi olarak geçer
çok heyecanlı olur izlemek :D ben devre arasına en yakın takipçimizle 8 puan fark bekliyorum
başak çok direndi yeter artık puan kayıpları başlayacaktır. ligi erken açtılar yakında düşecek formları

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler yatalım kalkalım kendi futbolcularımızın kişiliklerine şükredelim. Açıklamalara bak insan iğreniyo resmen bu nedir ya..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

zaten yapmayacaklar :evillol: nereye yapıyorlar yapsalar bile gidip çöp toplayacaklar başka
şanslarımı var biri bonservis ödeyemiyor elden oyuncu çıkartması lazım diğeri maaş engeline takılıyor transfer yapsalar seneye men yiyecekler bence yapsınlar transfer :naughty:  nasılsa beceremiyorlar.
Necmi abi ne olursa olsun Fenere yenilmememiz  lazım, hatta kazanmalıyız.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi ( Temsili )

Kabul edenler

Kabul etmeyenler

Kabul edilmemiştir :evillol:
bu aralar biraz fazla paçamda dolanıyorsun gibi bir hisse kapılıyorum :bandit:
dikkatli olmanda fayda var :evillol:

Çevrimdışı kartalBaz

Beyler yatalım kalkalım kendi futbolcularımızın kişiliklerine şükredelim. Açıklamalara bak insan iğreniyo resmen bu nedir ya..
Volkan demirel degilmi? Bos adam ya yemin ederim. Biride sormuyor gecen sene sampiyon olacaz gorursunuz diye bos konusyordun, ne oldu kim sampiyon oldu diye.

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi ne olursa olsun Fenere yenilmememiz  lazım, hatta kazanmalıyız.
hiç farketmez dayayın sırtınızı tadını çıkartın bu seneleri çok beklediniz.
Kasmayın kendinizi boşu boşuna bu fenerden köy değil köy yolu bile olmaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Derbinin atmosferi ile ilgili de konuşan Demba Ba "Bu akşam Beşiktaş'la kıyas kabul etmez bir atmosfer vardı. Beşiktaş'ta daha büyük atmosferler gördüm. 3. bir bacağınız varmış gibi hissedersiniz. 2 kat daha hızlı sıçrarsınız, 2 kat daha hızlı koşarsınız taraftarların etkisi gerçekten çok büyüktür böyle maçlarda. Sıradışı etki yaparlar" dedi.

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

önce gitsinler haftaya rizeyi bir yensinlerde sonra bizim maça bakarız :D

Çevrimdışı tangaz

iki maçta 6 puan alırsak ligin bundan sonrası kıran kırana ikincilik mücadelesi olarak geçer
çok heyecanlı olur izlemek :D ben devre arasına en yakın takipçimizle 8 puan fark bekliyorum
başak çok direndi yeter artık puan kayıpları başlayacaktır. ligi erken açtılar yakında düşecek formları

başakşehir fener ikincilik mücadelesi yapar osmanlı dördüncü bitirir konya beşinci olur ts altıncı olur cincon?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

:kop: :kop: :kop:
çayı püskürttüm

Çevrimdışı Savaş

Bu fener cok heveslenmeden Kadıköy'de yerleştirmemiz lazım bunlara.

Havaya girmesinler hemen. Agizlarina laf vermemek lazım. Kadıköy'de bunlara sokup kabul ettirmemiz gerekiyor naparlarsa yapsınlar ligin bizim olduğunu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı furkankaya1903

Devre arasına kadar oynayacağımız resmi maçlar;

23.11 BEŞİKTAŞ - Benfica
26.12 BEŞİKTAŞ - Başakşehir
29.11 Darıca G.Birliği - BEŞİKTAŞ
03.12 F.Bahçe - BEŞİKTAŞ
06.12 D.Kiev - BEŞİKTAŞ
10.12 BEŞİKTAŞ - Bursaspor
(13-15).12 BEŞİKTAŞ - Kayserispor
17.12 Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ
(20-22).12 Boluspor - BEŞİKTAŞ
24.12 BEŞİKTAŞ - G.Antep
(27-29).12 BEŞİKTAŞ - Boluspor

Yorumları alalım

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 23:08:34 furkankaya1903 ]

Çevrimdışı Necmi

başakşehir fener ikincilik mücadelesi yapar osmanlı dördüncü bitirir konya beşinci olur ts altıncı olur cincon?
ben fenerinde ilk beş içinde olacağını sanmıyorum
başak bursa osmanlı konya olabilir. ikinci yarı çok çetin geçecek bunların çetin mücadeleden çıkacak kadroları yok
gs zaten bitik geçen senenin aynısı fener çok kırılgan geçen sene çok şey kaybettiler.
o güvendikleri kadroyla bizim karşımızda ezildiler üstüne en sağlam adamlarını aldık
şu anda yarış çıkartacak durumda değiller. Bu senede şampiyonluğa adımızı yazdırırız ondan sonra krallığımızı ilan ederiz.
lig bizden sorulur

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Derbinin atmosferi ile ilgili de konuşan Demba Ba "Bu akşam Beşiktaş'la kıyas kabul etmez bir atmosfer vardı. Beşiktaş'ta daha büyük atmosferler gördüm. 3. bir bacağınız varmış gibi hissedersiniz. 2 kat daha hızlı sıçrarsınız, 2 kat daha hızlı koşarsınız taraftarların etkisi gerçekten çok büyüktür böyle maçlarda. Sıradışı etki yaparlar" dedi.

:kop: :kop:
Aklin hep xox lerde , Ondan sonra neden ben diyorsun :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

bu mesajı yazarken şeytanda benzer şeyler söyledi fener tüm maaş taksitlerini ödemiş pirimler dahil oyuncuya geciken ödeme yokmuş. dediğim gibi ali koç ipnesi orda bir sorti yaptı adayım falan die ama bence planlı bişeydi o...

Abi 2-3 mac öncesine kadar bunlar kuduruyorlardı , aziz dedi ki" Çık baskanım de sunların bir gazını al rahatlat" .

Aynen de öyle oldu yeni bir hava ile suanda yürüyorlar. Kadıköyde koyduk mu o hava geri gelecek ins

Çevrimdışı atalay

Oyun/kadro kalitesindeki yetersizlikler ve yapabilirlikler yine olumsuz saha sonuçları ile mi anlaşıldı? TR'de "futbol aklı ve değerlendirmesi" tamamen suni bir boyutta ilerliyor.
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 21:13:47 atalay ]

Çevrimdışı 'TaNeR'

[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 23:14:52 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benfica maçı kalan bilet : 1903:180
                                   116: 98
                               TOPLAM:278 bilet kalmış

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Devre arasına kadar oynayacağımız resmi maçlar;

23.11 BEŞİKTAŞ - Benfica   
26.12 BEŞİKTAŞ - Başakşehir
29.11 Darıca G.Birliği - BEŞİKTAŞ
03.12 F.Bahçe - BEŞİKTAŞ       
06.12 D.Kiev - BEŞİKTAŞ         
10.12 BEŞİKTAŞ - Bursaspor 
(13-15).12 BEŞİKTAŞ - Kayserispor
17.12 Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ  -
(20-22).12 Boluspor - BEŞİKTAŞ
24.12 BEŞİKTAŞ - G.Antep
(27-29).12 BEŞİKTAŞ - Boluspor

Yorumları alalım

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

23.11 BEŞİKTAŞ - Benfica    +1
26.12 BEŞİKTAŞ - Başakşehir +3
29.11 Darıca G.Birliği - BEŞİKTAŞ  - önemsiz bi maç yedek ve alt yapı agırlıklı
03.12 F.Bahçe - BEŞİKTAŞ       - +1 bu yoğun fikstürde kabul edilir.
06.12 D.Kiev - BEŞİKTAŞ         - grubun durumuna göre galibiyet şart olma durumu mümkün
10.12 BEŞİKTAŞ - Bursaspor + 3
(13-15).12 BEŞİKTAŞ - Kayserispor - çok kasmaya gerek yok
17.12 Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ  - +3
(20-22).12 Boluspor - BEŞİKTAŞ -------------- gereksiz bi maç daha
24.12 BEŞİKTAŞ - G.Antep +3
(27-29).12 BEŞİKTAŞ - Boluspor +3

Çevrimdışı tangaz

Etiketler: