Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122553 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kotu yiyorsun demektir. Iyi yiyeceksin nonstop yiyeceksin ki kafayi bulmayasin.
Ben mesela ackarnina bir seftiyi yararim bir buyuk icerim. Ulan seftali yararim dedim aklima yarmalenkonun bursasipora atacagi goller geldi. Halbuki karpuz kabugu gelmeliydi
Ajahahahha abi ben yiyemem fazla şişiriyor rekorum 8 bira patlamıştım şişkinlikten kafamda pek iyi olmamıştı artık  anca sahilde 2 3 tane gömüyorum buz gibi iyi oluyor

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 18:07:07 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Es esli dostum votka,cin,tekila direk midemi mahvediyor. Rakıyla beraber mezeler önemli şu mezeler olmazsa olmaz: atom,köpoğlu, deniz börülcesi, semiz otu salatası, roka,güveçte tereyağlı karides bunlarla rakı çok güzel gider be of of hastayım antibiyotik içmesem ne güzel içerdim

Usta sen öyle meze hazırlayacaksan biz antibiyotik alsakta içeriz sorun yok :) çok antibiyotik alma bir süre sonra artık bir yararı dokunmamaya başlar. Üniversitede ev arkadaşım antibiyotik alıp unutmuş üstüne bir güzel içmiş çocuk baya panik oldu ne yapacaz beni acile götür kötü oldum felan kus lan diyorum ben kusamıyorum diyo sıcak tuzlu suyu verdim iç bunu dedim adam iki yudum aldı 22 senenin rahatlamasını yaşadı.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Usta sen öyle meze hazırlayacaksan biz antibiyotik alsakta içeriz sorun yok :) çok antibiyotik alma bir süre sonra artık bir yararı dokunmamaya başlar. Üniversitede ev arkadaşım antibiyotik alıp unutmuş üstüne bir güzel içmiş çocuk baya panik oldu ne yapacaz beni acile götür kötü oldum felan kus lan diyorum ben kusamıyorum diyo sıcak tuzlu suyu verdim iç bunu dedim adam iki yudum aldı 22 senenin rahatlamasını yaşadı.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son 2 3 senedir ilk defa ilaç içiyorum bademcikler iltihaplanmış normalde pek ilaç içmem. Mutfak işinden hiç anlamam

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benim icin iletisine sinir getirilmeli diyen @Mehmet Ali C. Arkadaşımız surekli ALKOL muhabbeti baslatiyor ve konu dışı yapıyor

@Necmi abi

Bu Alkol muhabbeti baydi artik , Ben hergun surekli onun Alkol muhabbetlerini okumak zorundamıyım ???
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 18:23:35 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Benim icin iletisine sinir getirilmeli diyen @Mehmet Ali C. Arkadaşımız surekli ALKOL muhabbeti baslatiyor ve konu dışı yapıyor

@Necmi abi

Bu Alkol muhabbeti baydi artik , Ben surekli onun Alkol muhabbetlerini okumak zorundamıyım ???
Haklısın özür diliyorum herkesten hemen silinsin tüm iletiler.

Haklısın özür diliyorum herkesten hemen silinsin tüm iletiler.
Senin icin demedim kardesim :ok:

@Mehmet Ali C. hergun gelip burada Alkol muhabbeti yapiyor , Meyhane mi burasi ?

Veya biz onun meyhane arkadaslarimiyiz ? @Kalyoncu

Adamin 8 iletisinin 5 tanesi Alkol muhabbeti
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 18:28:29 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Basketbol Akademi takımımız ilk kez katıldığı Basketbol Akademi Organizasyonunda ilk haftada karşılaştığı Akademi İstanbul'u 26-19 mağlup etti
Tebrikler çocuklar

Çevrimdışı raichu

Basketbol Akademi takımımız ilk kez katıldığı Basketbol Akademi Organizasyonunda ilk haftada karşılaştığı Akademi İstanbul'u 26-19 mağlup etti
Tebrikler çocuklar

aferin lan keratalar

Çevrimdışı raichu

yalnız bugünkü alkol muhabbetini ben başlattım  :alala:
sıkıntıysa silinsin genel sohbette kafaları çekeriz  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C. hergun gelip burada Alkol muhabbeti yapiyor , Meyhane mi burasi ?

Sallama muhabbet olunca söylüyorum ben herkes gibi abartma en azıdan senin gibi troll değilim, sürekli yalan yanlış haber paylaşmıyorum, Bir futbolcuya bağlanıp takımımı geri plana atmıyorum. Neyse yöneticiler gerekeni yapar. Eski mesajlarımı incele ondan sonra konuş, yalan yanlış konuşma

Çevrimdışı Kalyoncu

Konuyu açan raichu ona cevap veren tangaz abi, tangaz abiye cevap veren ben bana cevap veren mehmet Ali sonra hepimiz ismaeyyyyllll. Böyle atışmalara gerek yok silinsin özür dileriz.

Çevrimdışı mylife1903

Son 2 3 senedir ilk defa ilaç içiyorum bademcikler iltihaplanmış normalde pek ilaç içmem. Mutfak işinden hiç anlamam

Cik bir kilo dondurma al afiyetle ye sabaha bisicigin kalmaz.

Çevrimdışı tangaz

İyi rakı ve tekila içerim en son napoli maçında içmiştim Benfica maçındada vururum :) vodka hiç mi hiç sevmem kusuyorum direk.

esesliler sağlam içer ben e.şehire gitmeden önce içmezdim ordan alkolik olarak ayrıldım :) her zıkkımı içerim affetmem sadece rakı içtiğim zaman üstüne cila dahi atmam kusturur beni. rakıyı rakıyla içerim birde beyaz leblebi öneririm rakıyla süper oluyor. mehmet ali abicim rakı içeceksen o saydığın otlar yardımcı erkek oyuncu olacak başrollerde et ve peynir olacak birde sarımsaklı yoğurt
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Sallama muhabbet olunca söylüyorum ben herkes gibi abartma en azıdan senin gibi troll değilim, sürekli yalan yanlış haber paylaşmıyorum, Bir futbolcuya bağlanıp takımımı geri plana atmıyorum. Neyse yöneticiler gerekeni yapar. Eski mesajlarımı incele ondan sonra konuş, yalan yanlış konuşma
Ben buraya Beşiktaşla ilgili resimler atıyorum , Besiktasla ilgili haberleri kopyala yapıştır yapiyorum

Senin gibi boş muhabetler ve Alkol muhabetleri ve yemek muhabetleri yapmiyorum

Senin gibi Konu disinin dibine vurmuyorum

Burasi Besiktas Forumu !!

Yemek forumu veya TEKEL forumu degil !

Hergun senin ne yiyip içtiğini okuyoruz burada

[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 18:47:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

Cik bir kilo dondurma al afiyetle ye sabaha bisicigin kalmaz.

aynen boğaz iltihaplarında buzzz gibi su içeceksin soğukta mikrop barınmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Derbi oncesi konu disinin ayari kacti. @Yunus Emre Dökmeci biraz sert cikti ama @Mehmet Ali C. Ye. Forumun en eskilerindensiniz yahu azicik hosgorulu olun, birazdan dunyanin en boyuh derbisi baslayacak, cekirdekleri hazirlayin. Kavga dovus kirmizi kart kufur izleyecez yahu

Çevrimdışı tangaz

Derbi oncesi konu disinin ayari kacti. @Yunus Emre Dökmeci biraz sert cikti ama @Mehmet Ali C. Ye. Forumun en eskilerindensiniz yahu azicik hosgorulu olun, birazdan dunyanin en boyuh derbisi baslayacak, cekirdekleri hazirlayin. Kavga dovus kirmizi kart kufur izleyecez yahu

evet beyler hoşgörü biraz böle pusuya yatıp rövanş almaya gerek yok sonra rövanş rövanşı doğuracak kısır döngüye girecek. @mylife1903 ben kabak çekirdeğimi hazırladım derbi için :)

evet beyler hoşgörü biraz böle pusuya yatıp rövanş almaya gerek yok sonra rövanş rövanşı doğuracak kısır döngüye girecek. @mylife1903 ben kabak çekirdeğimi hazırladım derbi için :)
Abi olay o degil !
Adam beni cok kopyala yapıştır yapiyor diye sikayet ediyor yöneticilere , Sonra Hadsizce Iletilerine sinir getirilsin diye mesaj atiyor

Kendisi hergun burada Alkol ve yemek muhabeeti yapıyor ?

Ben Buraya Beşiktaşla ilgili haberleri kopyaliyorum onun gibi Hergun ne yiyip ictigimi yazmiyorum

Adamin ne yiyip ictigini ezberledik artik , Hergun hergun yeter !

Çevrimdışı cursedofdragon

FB-GS maçı;
Beraberlikte: GS:6 FB:8
FB yenerse: GS:7 FB:6
GS yenerse: GS:4 FB:9
Puan geride kalacak.
Tek gerçek bu, keyfini sür Beşiktaşlı :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi benim bir sorunum yoktu rahatsız oluyordum sadece copy-paste şeylerden engelledim bunla beraber 4 5 kişiyi ondan dolayı üstüme oynamaya çalışıyor, saldıray vaziyetinde...

Çevrimdışı mylife1903

Abi olay o degil !
Adam beni cok kopyala yapıştır yapiyor diye sikayet ediyor yöneticilere , Sonra Hadsizce Iletilerine sinir getirilsin diye mesaj atiyor

Kendisi hergun burada Alkol ve yemek muhabeeti yapıyor ?

Ben Buraya Beşiktaşla ilgili haberleri kopyaliyorum onun gibi Hergun ne yiyip ictigimi yazmiyorum

Herk
Forumda bu ispiyonlama yeni moda oldu. Yapmayin etmeyin bu jurnal ispiyon iyi sey degil. Zaten kulturumuze sokulmaya calisiliyor yillardir.
Herkes besiktasli yahu

@Yunus Emre Dökmeci seni biraz sinirli gordum sen aksam yemek yedin mi?

Çevrimdışı mylife1903

Abi cekirdek yok kafayi yiyecem, mandalina var onlari citlatacam ama buyuk kavga cikarsa sampanya patlatirim. Boyle bir girseler birbirlerine, mac sonu demec savasi, ohhhhh

Ama herkesin unuttugu birsey var, bunlar kardes camiadir. Adamlar dikkatinizi cektiyse hic eski maclar gibi ortami germediler. Bunlar zaten hep kardesti, bunlarin bu dusmanligi hayrettinin ridvanin ustune oturup kavga cikardigi mac basladi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

içki muhabbeti defalarca ikaz ettim bu forumu kapattırmaya kadar gider.
kırmamak için geriden gelip sildim yazıları ama gerçekten konuşulmaması gereken bir şey.
bu ülkede alkolü özendirmek reklamını yapmak yasaktır. siz herhangi bir sosyal medyada bununla ilgili
yazı reklam vs görüyormusunuz. içki içtim demekle bilmem ne marka alkolün güzel olduğunu söylemek aynı şey değil.
işin hukuki boyutunuda geçtim. Burda yaşı küçük insanlar var biz burda yaş sınırlandırmasına gitmedik. Bu tip konuşmalar onlara
güzel örnek oluşturmuyor. Biraz daha kontrollü olmak gerekiyor. @Yunus Emre Dökmeci  ye hak vereceğimi düşünmezdim ama haklı
burda her istediğimizi konuşamayız.

Çevrimdışı mylife1903

Döğüşmeden oynayın :olmaz :D
Unutmadan iyi bir kavga ciksa fb bizim maci seyircisiz oynasa ahahahaha

Etiketler: