Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124482 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi ben kendi parami harcar gibi harciyom besiktasin parasini. Becki solda kullancaz, gg yedek olacak, viska oynayacak sag bekte. Adriano ileride de oynayabilir macina gore beck oynar sol tarafta.
Abuyu lopezle takasliyoruz, hem ileride hem kanatta kullaniyoruz hem forvet arkasi.
Ama vurucu bir santrafor icin kesenin agzini acacaz.

Olmadi tekmili kiyafet nis macina gidecez abi,
Malzemeler 3m beyaz carsaf ve makas
Turkiyeden ucaga binerken kefeni giydik abye kalkismaya gidiyoruz diyerek yandas toplayacaz sonra hop balojanin macina akacaz

Sonra noumayi da alip balojani bi icmeye goturecez firansada kafayi iyice bulunca nuri alco gazozuyla hem genel genel fotolarini cekecez hem de atort kaada imzasini alacaz, ustunu doldururuz sonra.

patron görsel arşivine bi kere daha hayran kaldım. plan için  ise tek kelime ekleyemem, kusursuz kusursuz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı raichu

karizma çine abu portoya
visca töre gömez adrian bize
sen planı hazırlamışsın  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı raichu

hafta içi s.lizbon reali yensinde avrupa ve ligde tek namağlup takım biz kalalım :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

hafta içi s.lizbon reali yensinde avrupa ve ligde tek namağlup takım biz kalalım :bandit:
Iste bundan korkuyordum, hemen hamama git yahu
Tam tersi olur. Portekiz takimlarindan benfika bizi yener tek namaglup real olur

Çevrimdışı raichu

Iste bundan korkuyordum, hemen hamama git yahu
Tam tersi olur. Portekiz takimlarindan benfika bizi yener tek namaglup real olur
rahat ol abi ben maç başlığında sinerjiyi başlattım

Çevrimdışı mylife1903

yandex e yazınca geliyomuş diyolla  :D
Yandekse ahahah yandeks, ulan hic gulecegim yoktu. Yandeks adama gunahini vermez, mail.ru olsa neyse

Çevrimiçi Rasim

Bu ne saçma bir yayın ihalesi yav.

Beşiktaş'ımızın maçları bi hafta tivibu bi hafta digiturk bi hafta turkcell'de atıyorum saçma sapan birşey.

acaba 20 takimli lige mi geciyoruz 3. pakete bakarmisiniz :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı raichu

Yandekse ahahah yandeks, ulan hic gulecegim yoktu. Yandeks adama gunahini vermez, mail.ru olsa neyse
asıl benim hiç güleceğim yoktu  :kop: :kop:
alem adamsın ya bu kadar uzak olmasaydın abi keşke senle kafaları çekmek lazım bi gün  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

asıl benim hiç güleceğim yoktu  :kop: :kop:
alem adamsın ya bu kadar uzak olmasaydın abi keşke senle kafaları çekmek lazım bi gün  :D
Seni beni bayıltır 2 şişe votka gömüyormuş

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

buraya gelince törkiş stayl içer orda ortama uyum sağlamış sadece  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı raichu

evet hatta ceketimi ilikler kalkarım diyordu  :D
bende o kadar içsem ceketi pantolon diye giyerim dioyrdum  :D
ben vodkayı sevmem zaten bira,tekila,viski benim havalar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende votka,tekila, cin sevmem şarap,rakı, bira en sevdiklerim viskide eh işte

Çevrimdışı mylife1903

@Mehmet Ali C. Sen zayifsin icemezsin fazla. Kesilirsin 500grdan sonra. Bak cuma gunu icecem bir aydir hazirlaniyorum, geberene kadar icecem ve patlayacam, seni feystaymden ararim, ortam gorursun.

@tangaz reis bak cumaya kadar su tablet isini hallet cilayi atariz.

Hanimi gonderiyorum moskovaya, benim icin bir bayram. Bekarlik sultanlik kalkismasina kalkisiyorum, sampiyonlar ligini macini da ice ice bagira bagira seyredecem sonunda.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

buraya gelince törkiş stayl içer orda ortama uyum sağlamış sadece  :bandit:
Abi sen,ben, mylife abi  bir 100 lük içsek ben bayağı leyla olurum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C. Sen zayifsin icemezsin fazla. Kesilirsin 500grdan sonra. Bak cuma gunu icecem bir aydir hazirlaniyorum, geberene kadar icecem ve patlayacam, seni feystaymden ararim, ortam gorursun.

@tangaz reis bak cumaya kadar su tablet isini hallet cilayi atariz.

Hanimi gonderiyorum moskovaya, benim icin bir bayram. Bekarlik sultanlik kalkismasina kalkisiyorum, sampiyonlar ligini macini da ice ice bagira bagira seyredecem sonunda.
Ben fazla yiyemiyorum abi en fazla rekorum 1 şişe şarabın üstüne 2 kadeh daha şarap içtim. Kırmızı şarap gibisi yok be kırmızı etle beraber ara abi görelim bakalım

Çevrimdışı mylife1903

Abi sen,ben, mylife abi  bir 100 lük içsek ben bayağı leyla olurum

100luk ney ya uzun malbora mi?
Ben iki sise derken iki litre diyorum. Biz gramlan yahu gramlan. 

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 10:27:51 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Ceket demisken bugun buldum ben ceketi, kesin donus hazirliklarina basliyorum yakinda.

Cok yakinda spor bakank olarak gorceksiniz beni. Renklileri direk kume dusurecem sikeden, gsyi sadece kume dusurup birakmayacam bir khk ile fetodan kapatacam.
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 18:01:18 mylife1903 ]

Çevrimdışı raichu

Umarım ceketi bu şekilde iliklemiyor? @raichu

görmeden kim bilebilir atalay  :D

Çevrimdışı mylife1903

Bir gittim hemen alkole dönmüş konu  :bandit: Bira iyidir bira ucuz ucuz takılıyorsun  :D Tabi param olursa ilk sırada viski ve konyak var rakı zaten sofraların baş tacıdır hiç para yoksa bir köpeköldüren alırsın caddebostan sahilnde takılırsın efkarlı  :tabe:
Burada uret tekniklerini anlatmistim ben. En temisi kendi uretimindir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İyi rakı ve tekila içerim en son napoli maçında içmiştim Benfica maçındada vururum :) vodka hiç mi hiç sevmem kusuyorum direk.
Es esli dostum votka,cin,tekila direk midemi mahvediyor. Rakıyla beraber mezeler önemli şu mezeler olmazsa olmaz: atom,köpoğlu, deniz börülcesi, semiz otu salatası, roka,güveçte tereyağlı karides bunlarla rakı çok güzel gider be of of hastayım antibiyotik içmesem ne güzel içerdim

Çevrimdışı mylife1903

İyi rakı ve tekila içerim en son napoli maçında içmiştim Benfica maçındada vururum :) vodka hiç mi hiç sevmem kusuyorum direk.
Kotu yiyorsun demektir. Iyi yiyeceksin nonstop yiyeceksin ki kafayi bulmayasin.
Ben mesela ackarnina bir seftiyi yararim bir buyuk icerim. Ulan seftali yararim dedim aklima yarmalenkonun bursasipora atacagi goller geldi. Halbuki karpuz kabugu gelmeliydi

Çevrimiçi Rasim

@tangaz abi boyuna takılma lorenzo insigne'de 1.63 ama fişek gibi adam, bu giovinco çok gol atar bu ligde  :ok:
bizim lige uymaz hatirlarsaniz bi hugien ardi bizde kisa boylu kayboldu gitti  :by2:
Beşiktaş!

Etiketler: