Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120992 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Ilk yari nispeten derli toplu, ikinci yari yine ne oldugu belli olmayan futbol. Rakip de cok kotuydu ayrica.

Çevrimdışı OrhanAker

Herşeye rağmen önemli olan 3 puanı aldık golleri benficaya saklamışlardır umarım.
Başakşehir de rtim kaybetmiş olabilir bu uzun arada.

Çevrimdışı atalay

Final pozisyonlarını oynamadaki yetersizlikler yüzünden sezon başından beri sürekli daha azıyla yetinmek zorunda kalıyoruz. İlaveten Şenol Güneş'in saha kenarında verdiği resmi yanlış buluyorum. Fakat tepkisinde haklı. Beşiktaş ile acilen ilişkisi kesilmesi gereken oyuncular var. 

Çevrimdışı Doğukan E.

Final pozisyonlarını oynamadaki yetersizlikler yüzünden sezon başından beri sürekli daha azıyla yetinmek zorunda kalıyoruz. İlaveten Şenol Güneş'in saha kenarında verdiği resmi yanlış buluyorum. Fakat tepkisinde haklı. Beşiktaş ile acilen ilişkisi kesilmesi gereken oyuncular var.
kim mesela abi? @atalay

Çevrimdışı Orhan_

Aboubakar kaçırıyor, atıyor, zorluyor. Yeterli mi yetersiz mi kısmını geçelim. Cenk daha büyük bir problem şu an.
Rakiplerimizi oyuna biz ortak ediyoruz. Yapılan top kayıpları, arka direk golleri. Kaç golü bu şekilde yedik biz?

Çevrimdışı 38life

Kimler mesela?

Çevrimiçi Mehmet57

Cenk'ten birak birinci, ikinci santrofor bile olmaz dedim yazda. Hadi, bitiriciligi zayif santroforsun. Bari ozaman bencil olma da oynatan santrofor ol. Daha macin basinda Quaresma sag kanatta bombos, adam onu kapaliyken sut cekiyor.

Takim Hollandalilarin "huni oyun" dedigi oyunu sergiliyor. Sahayi genis tutmakta zorlandik. Bu takima acil cok iyi kanat ve santrofor lazim.

Çevrimdışı 38life

Günün kazanımı: Gökhan Gönül. Bizim için çok önemli bir silah olacak sezonun geri kalanında. Bunu bugün gösterdi.

Çevrimdışı cisse557

Milli ara sonrası maç moduna bırakın futbolcuları biz bile zor giriyoruz. Bugün Barcelona ve Liverpool kazanamadi mesela. Bu mac kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Çok kaçırdık sadece. Demek ki Gs ve Fb gibi oynasak buralar kanlı bıçaklı.

Çevrimdışı Berat

Atınç'ı 6 M €'ya satabilmek yüzyılın transfer başarısıdır. Almanca öğrenmeye gitmiş heralde.

Çevrimdışı raichu

Günün kazanımı: Gökhan Gönül. Bizim için çok önemli bir silah olacak sezonun geri kalanında. Bunu bugün gösterdi.
inşallah günün kaybedeni olarak biri kalp krizi geçirmemiştir bugün  :D

Çevrimdışı Orhan_

Cenk'ten birak birinci, ikinci santrofor bile olmaz dedim yazda. Hadi, bitiriciligi zayif santroforsun. Bari ozaman bencil olma da oynatan santrofor ol. Daha macin basinda Quaresma sag kanatta bombos, adam onu kapaliyken sut cekiyor.

Takim Hollandalilarin "huni oyun" dedigi oyunu sergiliyor. Sahayi genis tutmakta zorlandik. Bu takima acil cok iyi kanat ve santrofor lazim.

Bize iyi iki kanat gerekiyor bence. Devre de bulabilir miyiz? Çok zor. Ayrıca Santrafor kesin lazım. Bu kadar gol kaçması normal değil. Haftalardır aynı görüntü.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Forvete britt assambalonga yı alsak çok işimizi görür gitsinler Notthingham forest ten alsınlar. Geçen sene bağlar kopmuştu ama iyi döndü.

Çevrimdışı Orhan_

Milli ara sonrası maç moduna bırakın futbolcuları biz bile zor giriyoruz. Bugün Barcelona ve Liverpool kazanamadi mesela. Bu mac kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Çok kaçırdık sadece. Demek ki Gs ve Fb gibi oynasak buralar kanlı bıçaklı.

Bu kadar kaçmaz yahu. Ben saymayı bıraktım bir süre sonra.

Çevrimdışı 38life

inşallah günün kaybedeni olarak biri kalp krizi geçirmemiştir bugün  :D

Espiriyi tam anlamadım galiba. Aziz yıldıvımdan mı bahsediyorsun?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

2 haftadır çok gol kaçırıyoruz, bunu düzeltmeliyiz.

O vakit rahat maçlar kazanmaya başlarız.

Çevrimiçi Mehmet57

Bize iyi iki kanat gerekiyor bence. Devre de bulabilir miyiz? Çok zor. Ayrıca Santrafor kesin lazım. Bu kadar gol kaçması normal değil. Haftalardır aynı görüntü.

Kesinlike, ama santrofor lazimken iki kanat bir santrofor almazlar.

Umarim hem kanat forveti hem merkez oynayabilen oyuncunun yani sira kaleyi dusunen, hizlanabilen oyyncu alinir.

Eduardo Vargas + Edin Visca.

Fabri
Gokhan-Rhodolfo-Tosic/Marcelo-Adriano
Atiba-Oguzhan
Visca-Talisca-Quaresma/Vargas
Abou/Vargas

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Atınç'ı 6 M €'ya satabilmek yüzyılın transfer başarısıdır. Almanca öğrenmeye gitmiş heralde.
kötümser bakış açısı: Atınç tan gelenin iki katı Abu dan girdi.  :akuma:
iyimser bakış açısı: Abu dan girenin yarısı Atınç tan çıktı.  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cisse557

Bu kadar kaçmaz yahu. Ben saymayı bıraktım bir süre sonra.
Geçen sene de böyle maçlarımızı oldu. Ben bunu sıkıntı etmiyorum kafama da takmıyorum. Pozisyona girememek asıl beni korkutur. Bugün kacirirsin yarın atarsin. Şenol hoca şu an konuşuyor. Adanayi oyuna ortak etmelerine  tepkili şu an.

Çevrimdışı Berat

Gomez bu sezon 40 tane atardı, abartmıyorum.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abubakar bunu da sana hediye etmiş  :akuma:
maçı kazandırdı sen ona bak ama bugün bende hatırını sordum

Çevrimdışı 38life

kötümser bakış açısı: Atınç tan gelenin iki katı Abu dan girdi.  :akuma:
iyimser bakış açısı: Abu dan girenin yarısı Atınç tan çıktı.  :D

Aboubakardan ne girdi? 3 milyon alıyorsa 2 milyonunun karşılığını veriyor.

Çevrimdışı Orhan_

Geçen sene de böyle maçlarımızı oldu. Ben bunu sıkıntı etmiyorum kafama da takmıyorum. Pozisyona girememek asıl beni korkutur. Bugün kacirirsin yarın atarsin. Şenol hoca şu an konuşuyor. Adanayi oyuna ortak etmelerine  tepkili şu an.

Böyle maçlar her sene olur. Geçen sene kaçırıyorduk ama sonraki hafta şüphemiz oluyor muydu? Ben bu sene o kadar güvende hissetmiyorum. Aslında durum gol kaçması değil bu kadar net pozisyonları sürekli heba eden oyuncuların oluşturduğu güvensizlik. Tabi ki pozisyona girememek daha kötü ama gol kaçırma olayını daha doğru yorumlamak lazım.

Ayrıca Adana gibi bir takımı dahi oyuna ortak etmek yine bu sene sürekli hale getirdiğimiz bir sıkıntı.

Etiketler: