Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120612 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Necmi abinin ünal karaman nefreti ile yunus emre 'nin quaresma sevgisi ölümüne kapısır. :)
nefretim yok @ONUR KOLCU  kötü futbolcu değildi kesinlikle ama anlatmak istediğim methedildiği
kadar iyi bir oyuncuda değildi. Fazla abartılıyor bence

Çevrimdışı Necmi

bırak Allah aşkına ergenlik hayaliymiş, forumda ünalı seyreden generationdan ne kadar üye varsa hepsi süperdi uçardı kaçardı diyor birtek sen aksini iddia ediyorsun  üstelik gordonun deli divane istediğinden de bi habersin . sana yoğunlaştırılmış balık kürü uygulaması yapmamız lazım fantom misali büyükçe bir odaya seni hapsediyoruz kızana gelmiş balıkları odaya dolduruyoruz bu balıklar gözünün önünde çiftleştikten sonra yumurtlamaya başlıyorlar işte tam sen bu esnada gözlerini kapatıyorsun ve meditasyon başlıyor...  :bandit:

ünalla ne alıp veremediğin var çözemedim acaba çocukluğuna mı gitsek napsak  :bandit:
o zamanın ergenlerinin sözüne itibar etmem  :bandit:
@sozkul konuşsun sizinki hayalle gerçek arasında bir yerde duruyor :D
ünalla alıp veremediğim bir şey yok iyi oyuncuydu bunu her seferinde söyledim benim üstüne
bastığım fazla abartmanız. @tangaz
bir oyuncuyu överkende gömerkende hep fazla abartıyorsunuz :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Yunus Emre objektif yahuu q7 hata yaptıgında dile getiriyor o sadece sürekli savundugu için ön plana çıkıyor ama Necmi abi ünalla ilgili ağır taraflı konu hakkında mantıklı tek kelime kullanmadı henüz...  :bandit:

ama sabırlıyız o günlerde gelecek  :bandit:
ağır tarafım tabiki bunu hiç bir zaman reddetmedimki.
benim hiç renkli topçusu övdüğümü gören duyan varmı :bandit:
şükürki hayatımın hiç bir döneminde renkli hayranlığım olmadı :evillol:

Çevrimdışı Necmi

doğru elbet hatta şöyle özetleyim genç kardeşlerime o dönemde 10 yılda 5 şampiyonluğumuz mu var o kadro 10 yılda 12 şampiyonluk alırdı rakipler sezonu oynamadan alın şu kupaları alın size 2 tane de fazladan kupa ama yeterki ırzımıza geçmeyin derlerdi. NET...
olayı bu kadar basitemi indirgiyorsun 5 şampiyonluk vardı peki kaçanların kaç tanesi
şikeyle alındı şikeyle elimizden alınan şampiyonluklarda kimin oynadığının ne önemi var

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi Olcay konusunda da agir tarafli

Mesela burada Olcaya tek kelime eleştiri getiremezsin hemen 50 tane arguman sunar sana

Kosuyor - Defansa yardim ediyor - Topsuz oyunda cok iyi cok tabela yapıyor diyerek bin pisman olursun eleştirdigine :bandit:

Her oyuncumuza esit mesafedeyim hepsini korurum der ama isin asli oyle degildir

Yahu Ismaili bile ölümüne savunuyordu burada hatırlayın ama Soz konusu Quaresma olunca yanan Atese 2 odunda o atiyor her seferinde gelip :busted_cop:

Bugune kadar bir kere hakkini verdigini görmedim surekli el freni - Bencil der bir tane olumlu mesajini bulamazsin

Soruyorum size NECMI abinin burada QUARESMAyi koruma amaçli 1 tane mesajını gördünüz mu. 1 kere savunduğunu korudugunu gordunuzmu ??
Beşiktaş oyuncusunu burda gömdürmem eleştiri serbest.
quaresmayıda gömseler onuda savunurum kimse eleştirirken quaresma kötü demiyorki :alala:
ondan beklenti verebileceğinden çok daha fazlasını verme imkanı varken vermediği için
oluyor. buda doğru bir eleştiri @Yunus Emre Dökmeci
gene sokuşturdun ya bir quaresma mesajı 30 yıl öncesindende bahsetsek gene getiriyorsun olayı
quaresmaya bağlıyorsun

Çevrimdışı Necmi

kısaca algı yapıyor demek istedin sanırım  :super:

ama bu sefer baltayı çok fena taşa vurdu ünalı seyretmiş kaç kişi varsa burda onun görüşünün aksini söylüyor. sonra süslü cümlelerle falan algı kasıyor ama ben yemem bu numaraları genç kardeşlerime de yanlış bilgiler verememesi için bedenimi siper ederim  :bandit: :bandit: :bandit:
:D
algı yapmaya falan başlamadım daha gerçeklerden bahsediyorum
ünalı seyretmiş dediğin kişilere bak onun topculuğu zamanında on yaşında olanlar :kop: :kop: :kop:
bu senin çocuğun 30 yıl sonra abouyu izledim ne topçuydu yara yara gidiyordu demesine benzer
bu iş :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

Abi boyle bir kalkismaya kalkisirlarsa jet ucaginin ustune atarim kendimi oyle tank falan kesmez

:kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Güneş:"Federasyon nasıl bir fikstür uygun görürse uyacağız, hakemler nasıl maç yönetirse uyacağız, siz(Lig Tv) ne isterseniz uyacağız"

Hoca usulca sokuşturmuş yine :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş oyuncusunu burda gömdürmem eleştiri serbest.
quaresmayıda gömseler onuda savunurum kimse eleştirirken quaresma kötü demiyorki :alala:
ondan beklenti verebileceğinden çok daha fazlasını verme imkanı varken vermediği için
oluyor. buda doğru bir eleştiri @Yunus Emre Dökmeci
gene sokuşturdun ya bir quaresma mesajı 30 yıl öncesindende bahsetsek gene getiriyorsun olayı
quaresmaya bağlıyorsun
Bu konuda @Necmi abi tutarli. Ismaili gomdurmedi ama ben burada ismaeli yerden yere vurdum itleri rahatsiz ettim, esseklerin huzurunu kacirdim bir sey demedi.

Biraz tepki oldu, forumu ismael uzerine kuruyon, millet rahatsiz oluyor gibi ama okadar da olur.

Mustafa konusunda ise mustafanin cenazesini hep beraber kaldirdik, herkes bir kurek atti gomuye cunku adam oynamiyordu. Oynayan oyunculardan fazla elestirilen ben hatirlamiyorum.

Zaten futbolcuysa ben de korurum bir isik goruyorsam o konuda da @Necmi abi hakli.

Oynayan futbolcunun gomulmesi konusunda ise futbolcu biraz bisiler yapmaya calisiyorsa koruyoruz zaten quaresma ozelinde oldugu gibi. Olcay topuna hic girmiyorum cunku adam oynayamiyor.

Ismaile biraz kol kanat gerdi @Necmi abi o konuda biraz sikinti oldu, baskada hatirlamiyorum

Çevrimdışı Necmi

Benim de aklımın almadığı tarih boyunca Beşiktaşa en büyük kazığı atan Galatasaray en nefret edilen takım değil taraftarlarımız arasında.Hatta bir takım taraftarlar Galatasarayı kardeş takım görüyor.Tövbe tövbe...
gs yi hiç bir zaman Beşiktaş taraftarı ciddiye almadı ondan olabilirmi
o her zaman abisinin paçalarına yapışmış dolanan oğlan çocuğudur.
kendine rakip gördüğüne saldırırsın

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Güneş:"Federasyon nasıl bir fikstür uygun görürse uyacağız, hakemler nasıl maç yönetirse uyacağız, siz(Lig Tv) ne isterseniz uyacağız"

Hoca usulca sokuşturmuş yine :bandit:
Uyacagiz kelimesini degistirince hocanin gizli mesaji anlasiliyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Anladığım kadarı ile Ünal Karaman mükemmel bi oyuncuydu bunda hem fikir begenmeyenler siyasi görüşünden dolayı sevmiyor.. Burda futbolculugundan bahsediyoruz halbuki.
ne alaka işin içinde siyasi görüş olsa değerlendirmelerimin senide sevmem mesela
ben kötü topçu demedim methedildiği kadar iyi değil dedim adamı maradona yaptılar.
birde karakterine işaret ettim ne dedim ts nin yüzü gülmediyse bunda ünalın payı büyüktür.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı tangaz

@tangaz a sevgileriyle :kop:

@Necmi ben bugün 2 tane takar demiştim seni maç sayfasına da bekleriz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Adanaspor'un saha parselizasyonu, geçişleri ve bilhassa ikinci bölge savunması yetersiz. İşleri kolaylaştırmış olsalar da ilk yarıdaki pas tempomuz ve hatlar arasındaki mesafelerimiz gayet iyiydi. İlaveten hücumda bu kadar çabuk kalabalıklaşmak önemli. Tolgay ve Oğuzhan'ın sağ/sol iç oynaması, Gönül'ün üçüncü bölgede istasyon oluşu ve kanallara sızması, başta Abou olmak üzere hücum oyuncularının savunma arkası koşuları ile mobilizasyonu güçlü bir Beşiktaş izledik. Ek olarak kanala atılan derin ve savunma arkasına atılan yüksek açılı paslar Benfica maçının hücum pratiği açısından değerli. Porto maçında yaşadıkları en önemli sorunlar bunlardı.   
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2016, 20:02:50 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Aboubakar'ın 1v1'lerdeki kurgusu kadar, destek ayağını kullanışı da enteresan. Bu tarz pozisyonlarda bu kayarak vuruşları daha sık göreceğiz gibi.

Çevrimdışı atalay

Tolgay'ın yine, yeni, yeniden yaptığı basit pas hatası ve Atınç'ın gereksiz hamlesi ile en ufak bir tehdit yaratamayan rakibi maça ortak ettik.

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abubakar bunu da sana hediye etmiş  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

7,8 tane filan atmamız lazımdı

Çevrimdışı MUSTAFA_

7,8 tane filan atmamız lazımdı
Kesinlikle bu takıma forvet lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

Kesinlikle bu takıma forvet lazım.
Son vuruşu temiz bir adam lazım yoksa bu sene bitmeyecek :D

Çevrimdışı tangaz

ligin en zayif takımına bu kadar gol kaçırmak aklımı almıyor golcülerimiz kötü ötesi

Çevrimdışı Berat

Bu takım derbi maçlarında çok büyük sıkıntı yaşayacak.

Çevrimdışı 38life

Aboubakar'ın 1v1'lerdeki kurgusu kadar, destek ayağını kullanışı da enteresan. Bu tarz pozisyonlarda bu kayarak vuruşları daha sık göreceğiz gibi.

Fifa 99'

Etiketler: