Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122503 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Vallaha ya Wilfred Bony  , Eto'o falan böyle bitici özelliği iyi olan bi adam alsak şuan çok iyi durumda olabilirdik..

Aboubakar Çok etkili oynuyor bence çokta pozisyona giriyor ama işin bitiriş kısmına geldiğinde sorun yaşıyor sadece TS maçında 4 tane pozisyona girdi.

Allah bizi bu sene abu ile sınıyor geçen sene iso bu sene abu acaba seneye kim olacak  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Allah bizi bu sene abu ile sınıyor geçen sene iso bu sene abu acaba seneye kim olacak  :D

Seneye kim olacak bilmiyorum ama  her transfer dönemi diyoruz ki şu mevkiilere şu kadar adam alsak tamam diyoruz sonra devre arası adam alıyoruz şimdi tam oldu diyoruz sene sonu yine adam arıyoruz...

Bu senede şampiyon olup artık bütün eksikleri gedikleri halledip yolumuza bakmalıyız..

Gomez gibi pozisyon geldiği anda sıkıştıran bi adamdan sonra Aboubakar son vuruşta baya eksik kaldı.

Gomezde kaçırıyordu ama skoru aldıktan sonra 3 - 4 - 5 yapacagı pozisyonları kaçırıyodu. kritik maçlarda kritik gollerin çoğunu atıyordu.

Çevrimdışı tangaz

Seneye kim olacak bilmiyorum ama  her transfer dönemi diyoruz ki şu mevkiilere şu kadar adam alsak tamam diyoruz sonra devre arası adam alıyoruz şimdi tam oldu diyoruz sene sonu yine adam arıyoruz...

Bu senede şampiyon olup artık bütün eksikleri gedikleri halledip yolumuza bakmalıyız..

Gomez gibi pozisyon geldiği anda sıkıştıran bi adamdan sonra Aboubakar son vuruşta baya eksik kaldı.

Gomezde kaçırıyordu ama skoru aldıktan sonra 3 - 4 - 5 yapacagı pozisyonları kaçırıyodu. kritik maçlarda kritik gollerin çoğunu atıyordu.

bak bunu çok iyi ifade ettin bir sürü arkadaş abuyu savunmak için gomezde kaçırıyordu falan demişti ama ayrıntıyı sen ifade ettin kilidi açtıktan fişi çektikten sonra kaçırıyordu. şayet pozisyon, girdiği ilk net pozisyonsa asla affetmiyordu çok net vuruyordu. ahh ulan clark kent bırakmayacaktın bizi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bak bunu çok iyi ifade ettin bir sürü arkadaş abuyu savunmak için gomezde kaçırıyordu falan demişti ama ayrıntıyı sen ifade ettin kilidi açtıktan fişi çektikten sonra kaçırıyordu. şayet pozisyon, girdiği ilk net pozisyonsa asla affetmiyordu çok net vuruyordu. ahh ulan clark kent bırakmayacaktın bizi...

Abou yu savunmak için gomezde kaçırıyordu demek saçma bişeymiş sonuçta 26 gol atmış oyuncudan bahsediyoruz.. Aboubakarı bende begeniyorum ama eksik yanlarını görmekte fayda var bitirişi özelliği olsa eminim Aboubakar bu yaşta Türkiye ye gelmesi hiç kolay olmazdı.

Çevrimdışı tangaz

Abou yu savunmak için gomezde kaçırıyordu demek saçma bişeymiş sonuçta 26 gol atmış oyuncudan bahsediyoruz.. Aboubakarı bende begeniyorum ama eksik yanlarını görmekte fayda var bitirişi özelliği olsa eminim Aboubakar bu yaşta Türkiye ye gelmesi hiç kolay olmazdı.

atletico madrid 40 milyona alır sonra 75e epl.ye satardı

Çevrimdışı ONUR KOLCU

atletico madrid 40 milyona alır sonra 75e epl.ye satardı

Aynen öyle abi.

Çevrimdışı tangaz

Aynen öyle abi.

luis figonun bi lafı var " iyi bir golcüye mi ihtiyacınız var? gidin atleticonun santraforunu alın" die

Çevrimdışı Bishamon

luis figonun bi lafı var " iyi bir golcüye mi ihtiyacınız var? gidin atleticonun santraforunu alın" die
Ben yeni aldiklari Gamerioyu begeniyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben yeni aldiklari Gamerioyu begeniyorum
Bende griezmanı beğeniyorum

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bende griezmanı beğeniyorum

Bende Jackson Martinez i begenirdim :)

Çevrimdışı tangaz

Bende Jackson Martinez i begenirdim :)

bende yannick carrascoyu beğeniyorum :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bak oda yaman çocuk :)

Adamlarda fena kadro var..

Çevrimdışı Bishamon

Bak oda yaman çocuk :)

Adamlarda fena kadro var..
Defansları saglam...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Herkes birinden elektrik aldığına göre bence bi çay için :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dusan tadic ?

Çevrimdışı Orhan_

Şu Benfica maçı gelse de gitsek. Fena özledim stadı. Sıla hasreti gibi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dusan tadic ?

Seneye Liverpool a gider Mane - Tadic ikilisini bozmamış olurlar çok iyi oyuncu çok güzel skor katkısı veriyor.
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 20:02:01 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı tangaz

Dusan tadic ?

santrafordan kanada geçtin. çok iyi oyuncu keşke benim olsa  :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Premier Lig de o tebelaları yapan oyuncu burada neler yapmaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence Yarmo daha iyi ama tadic de olumlu abi

Çevrimdışı tangaz

Bence Yarmo daha iyi ama tadic de olumlu abi

yarmoyu sağa tadici sola alalım  :D

Çevrimdışı tangaz

Premier Lig de o tebelaları yapan oyuncu burada neler yapmaz.

bu sene skor katkısı baya düşmüş yalnız 17 maç 1 gol 1 asist

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu sene skor katkısı baya düşmüş yalnız 17 maç 1 gol 1 asist

Aynen abi takım olarak kötü gidiyorlar ligdede 11 haftada sadece 12 gol atmışlar işler yolunda gitmiyor belli ki.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yarmoyu sağa tadici sola alalım  :D
Abi o zaman uefayı alıp şl de çeyrek final kovalarız ama birini bile alamayız

Çevrimdışı tangaz

Abi o zaman uefayı alıp şl de çeyrek final kovalarız ama birini bile alamayız

alabilecek bütçelerimiz olsa bile ligimize gelmezler. gerçi parayı koysak masaya yarmo gelir ama okumaz o çocuk

Etiketler: