Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122217 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu kadarda kötü değil aslında olcay abi. Sezona gollerle başlamıştı.
Doğru söylüyorsun haksizlik ediyoruz adama ilk 11 de oynamali aslinda degilmi :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben de en az senin kadar kaygılıyım ama benfica maçı ölüm kalım maçımız bu maçta bu kadro ile 3 puan alma ihtimalimiz yüksek. Hayırlısı olsun diyelim
İnşallah kazanırız
Derbi haftası kayıpsız geçmeliyiz
0-1 olsun bizim olsun artık 

Çevrimdışı tangaz

Olabilir

Ama Kotu de olsa , Press yapar - Kosar - Mucadele ederdi

Simdi hic birsey yapmıyor abi

Sabahta yazdim su hali ile Ligi gectim Kupada bile forma yüzü göremez o kadar bitik durumda

ama koşması mücadele etmesi için fiziken iyi durumda olması gerekir demek ki değil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu kadarda kötü değil aslında olcay abi. Sezona gollerle başlamıştı.

@Mehmet Ali C. abicim avatarın hiç olmamış çok fenerli görünümlü olmuş illa bu yarmo fotosu koyacaksan beyaz formalı fotosunu koysana  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C. abicim avatarın hiç olmamış çok fenerli görünümlü olmuş illa bu yarmo fotosu koyacaksan beyaz formalı fotosunu koysana  :ok:
hemen değiştiriyorum haklısın abi   :ok:

Çevrimdışı sametbagan

Nasri:guardiola Messiden geceyarısından sonra sex yapmamasını istemiş böylece ondan üst düzey verim almış.
Bana da aynısı yapmamı söyledi.Çünkü kas yapısını zayıflatıyormuş bu olay.

Şimdi taşlar yerine oturmaya başladı Olcay ve Cenkteki güçsüzlüğün sebebi herhalde bu olsa gerek  :akuma:
 İlk akşam görsenize işinizi be kardeşim ne diye kaslarınızı zayıflatıyorsunuz.Sanırım aynı sorun Oğuzhan da da oldu  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sezonun en kritik sürecine giriyoruz. Sinerji oluşturalım :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

AZ Alkmaar maçında stattan izlediğim Olcay koşamıyordu bile durumu gerçekten iyi değildi.

Şut , pas veya topa bile basamıyordu Olcay ' ı o durumda görmek beni üzdü genel olarak sevdiğim bi oyuncuydu.

Çevrimiçi COB

Visca 26 yasina gelmis. Aslinda en verimli olacagi yasa gelmis. Visca'yi 3-4'ten fazlaya alirsak fazla olur.

2,5 milyon euro + Mustafa Pektemek + 1,5 yil Kerim Frei kiralik.

Sol bek Olcan'i kovalayacagimiza Coentrao'yu kiralayabilsek?

Gerci Visca, Coentrao derken yabanci sayisi aldi basini gidiyor. Onumuzdeki sene 3-4 kaliteli yerli almak zorundayiz. Akla gelenler ´- Irfancan Kahveci, Kerem Demirbay, Caglar Soyuncu, Mehmet Ekici, Yunus Malli.

Çevrimdışı tangaz

Visca 26 yasina gelmis. Aslinda en verimli olacagi yasa gelmis. Visca'yi 3-4'ten fazlaya alirsak fazla olur.

Gerci Visca, Coentrao derken yabanci sayisi aldi basini gidiyor. Onumuzdeki sene 3-4 kaliteli yerli almak zorundayiz. Akla gelenler ´- Irfancan Kahveci, Kerem Demirbay, Caglar Soyuncu, Mehmet Ekici, Yunus Malli.

işin dramatik tarafı saydığın isimlerden irfancan ve çağlar türk diğerleri uefa nezdinde yabancı statüsündeler.

Çevrimdışı mylife1903

Musa cagiran alinmali turk olaraktan, viska olumlu. Ben viskayi hep sag bek olarak dusunmustum, markus munchu hatirlatiyor bana.

Çevrimdışı tangaz

AZ Alkmaar maçında stattan izlediğim Olcay koşamıyordu bile durumu gerçekten iyi değildi.

Şut , pas veya topa bile basamıyordu Olcay ' ı o durumda görmek beni üzdü genel olarak sevdiğim bi oyuncuydu.

rahmetli iyi insandı gibi olmuş  :D

Çevrimdışı tangaz

Musa cagiran alinmali turk olaraktan, viska olumlu. Ben viskayi hep sag bek olarak dusunmustum, markus munchu hatirlatiyor bana.

abi münch daha sarıydı  :D

Çevrimdışı tangaz

türk kontenjanı için musanın yanında ömer ali şahinerde olumlu

Çevrimdışı mylife1903

türk kontenjanı için musanın yanında ömer ali şahinerde olumlu
Ali camdaliyi da begeniyorum ben.
Ben hala aydin karabuluta bir sans daha verilmesini istiyorum.
O kisa bacak adem buyuk mesela bizde cok gol atar bu sezon. Abuyla oynatacan ikisini

Çevrimdışı alimm

Bu adamların sakatlıkları yoksa eğer olası bir puan kaybında ben konuşurum arkadaş.

Derbi haftasında elinde olan 2 sol beki rotasyon diye kadroya almayıp sağ beki sol bek diye oynatırsan olmaz o iş.

Adana şuan tehlikeli takım, çıkış arıyorlar, ligin dibindeler ve deplasmandasın. Şampiyonluk yolunda 2 rakibin birbiri ile oynuyor, tam kadro çıkman gereken maça rotasyon yaparak çıkamazsın!

2 haftadır dinlenen takımın haftada 2 maç çıkartamayacak durumda mı da rotasyon yapıyorsun? Sakatlıkları yoksa hem Adriano hem de Tosic'in kadroya alınmayıp Beck'in sol bek oynaması saçmalığın daniskası.

Oldu da Beck veya Gökhan maç içerisinde sakatlandı ki biz Beşiktaşız böyle birşeyin olması beni şaşırtmaz, kim oynayacak orada? Olcay mı? Necip mi? Kim?

Adana'yı hafife alıyor Hoca. Umarım kaza yapmayız.

en son ort sahasız yedk klübesiyle başlayacağımz bir maç öncesi yine saktlık korkusu herkesi almıştı ve maçın başında necip saktlanmıştı... umarım dejavu olmaz..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O kisa bacak adem buyuk mesela bizde cok gol atar bu sezon. Abuyla oynatacan ikisini

Aydın karabulut 1 bucuk senedir iyi oynuyor.. Ali çamdalı sevmiyorum.. Adem Büyük burak yılmaz gibi karakteri var.

Çevrimdışı mylife1903

Robi kiin amerigadan donuyormus yarim sezon gelse, gol rekoru kirar, of manyak transfer olur

Çevrimdışı alimm

Adana zor maç diyenler, sıradaki maçlarımızdan habersiz heralde.

Adana sonrası sırasıyla

Benfica
Başakşehir
Fenerbahçe(D)
Dinamo Kiev(D)
Bursaspor

maçlarımız var.

Adanaspor maçı zor maçsa, diğerlerine çıkmayalım zaten.

İlk yarı 2 tane atıyorsun, rölantiye alıyorsun. Yapacağın bu olmalı.

Adirano'nun azıcık bir sakatlığı varsa "Sanki buaralarım ağrıyor biraz" dediyse bile riske edilmemeli bu maçta, Caner'i gördük işte.

başkşhr fener bursa'dan 9 puan alalım benfica kiev (iki beraberlik bile yetebilir..) gruptan çıkarsın kafiiiii
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

en son ort sahasız yedk klübesiyle başlayacağımz bir maç öncesi yine saktlık korkusu herkesi almıştı ve maçın başında necip saktlanmıştı... umarım dejavu olmaz..
Kesin olur, cenabet camiayiz.

Çevrimdışı mylife1903

Aydın karabulut 1 bucuk senedir iyi oynuyor.. Ali çamdalı sevmiyorum.. Adem Büyük burak yılmaz gibi karakteri var.
Adem bizim altyapidan, toparlar kendini. Aydina cok uzuluyorum. Ilk geldigi zamanlar bizim paf takimda tren gibi gidiyordu, messi gibi oynuyordu cocuk. Ne olduysa o cocuga tanimadigim icin bisi diyemiyorum. Ayni aydin gibi tunay torun da beklenen patlamayi yapamadi.

Çevrimdışı tangaz

ali çamdalı yaşından kaybediyor abi ben adem büyükün bizde visca etkisi yapacağını düşünüyorum hem alt yapı kontenjanı için iyi bi alternatif olur

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Robi kiin amerigadan donuyormus yarim sezon gelse, gol rekoru kirar, of manyak transfer olur

Bende gol attığım zaman 7-8 sene önce Robbie keane gibi sevinirdim nedense :)

Çevrimdışı tangaz

Adem bizim altyapidan, toparlar kendini. Aydina cok uzuluyorum. Ilk geldigi zamanlar bizim paf takimda tren gibi gidiyordu, messi gibi oynuyordu cocuk. Ne olduysa o cocuga tanimadigim icin bisi diyemiyorum. Ayni aydin gibi tunay torun da beklenen patlamayi yapamadi.

abi bu aydın sıksık görülen gurbetçi sendromunu yaşadı hala da yaşıyor uyum sağlayamıyor çoğu bunların bak tunay torun warya bizim kanatların hepsinden yetenekli aslında

Etiketler: