Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122968 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

o zaman tosic,rhodolfo sakat.

Bir tek adriano dinlendiriliyor.

Yada adriano'da da ufak sakatlık var.

Bence adriano şu an riske edilebilecek son adam barcadan biliyoruz adamı kronik sakat adanada olası bi sakatlıkta oraya koyacak adam bulamam diye düşündü bence hoca

Çevrimdışı yigitcan1903

Sakatlıkları varsa nasıl oynatsın ?
Hiç sanmıyorum sakat olduğunu adrianonun
Yine riske etmeyelim ufak bir şeyi derken puan bırakmayız inşallah

Çevrimdışı mylife1903

Hoca beni gomun diyor. Olay dedigim yere geldi hocayi gommek daha ekonomik olacak. Balikesir maci geldi aklima.
Kesin 3 puann almamiz lazim. Zaten derbi haftasinda kazanmamiza tff iyi gozle bakmiyordur. Renkli trollere malzeme verdik. Hakem bizi dograsa bunlar ypmasaydin rotasykn derler

Çevrimdışı tangaz

görüldüğü üzere devre arası sol bek transferi şart gibi
sol bek sol açık santrafor hatta belki stoper olmak üzere 4 transfer yapılırsa şaşırmam. sıkıntı şu? yabancı sınırı uefaya verilecek esame listesi vbvb
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

Hiç sanmıyorum sakat olduğunu adrianonun
Yine riske etmeyelim ufak bir şeyi derken puan bırakmayız inşallah

Adrianonun sakatlık geçmişi sıkıntılı. Şimdi sakat olmasa bile 20.dk adelesinin çekmeyeceğini kimse bilemez hocaya adriano konusunda bişey diyemem

Çevrimdışı tuncaboylu

hahaha bir de o var değil mi bak bunu unutmuştum ben yarınki stoperler belli necip+marcelo

Necip'in de sakatlığı var.

Çevrimdışı ekrembaser

Hoca beni gomun diyor. Olay dedigim yere geldi hocayi gommek daha ekonomik olacak. Balikesir maci geldi aklima.
Kesin 3 puann almamiz lazim. Zaten derbi haftasinda kazanmamiza tff iyi gozle bakmiyordur. Renkli trollere malzeme verdik. Hakem bizi dograsa bunlar ypmasaydin rotasykn derler

Abi hocanın rotasyon takıntısını ben de sevmiyorum ama şu kadroya almadıklarından sadece adriano sağlam o da benfica maçı öncesi oynatılmaz be abi o yüzden bu hafta hocaya bu konuda tek laf ermeyecem

Çevrimdışı tangaz

Necip'in de sakatlığı var.

biliyorum ve tahminim o ki neciple başlar necipcan 20.dk arka adalesini tutar atınç girer ve bir değişiklik hakkı heba olur hoca atınça güvenmiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yigitcan1903

Adrianonun sakatlık geçmişi sıkıntılı. Şimdi sakat olmasa bile 20.dk adelesinin çekmeyeceğini kimse bilemez hocaya adriano konusunda bişey diyemem
Yapacak bir şey yok o zaman g.birliği maçı gibi puan kaybedersek

Çevrimdışı tuncaboylu

Adana zor maç diyenler, sıradaki maçlarımızdan habersiz heralde.

Adana sonrası sırasıyla

Benfica
Başakşehir
Fenerbahçe(D)
Dinamo Kiev(D)
Bursaspor

maçlarımız var.

Adanaspor maçı zor maçsa, diğerlerine çıkmayalım zaten.

İlk yarı 2 tane atıyorsun, rölantiye alıyorsun. Yapacağın bu olmalı.

Adirano'nun azıcık bir sakatlığı varsa "Sanki buaralarım ağrıyor biraz" dediyse bile riske edilmemeli bu maçta, Caner'i gördük işte.

Çevrimdışı ekrembaser

Yapacak bir şey yok o zaman g.birliği maçı gibi puan kaybedersek

Ben de en az senin kadar kaygılıyım ama benfica maçı ölüm kalım maçımız bu maçta bu kadro ile 3 puan alma ihtimalimiz yüksek. Hayırlısı olsun diyelim

Çevrimdışı tangaz

Adana zor maç diyenler, sıradaki maçlarımızdan habersiz heralde.

Adana sonrası sırasıyla

Benfica
Başakşehir
Fenerbahçe(D)
Dinamo Kiev(D)
Bursaspor

maçlarımız var.

Adanaspor maçı zor maçsa, diğerlerine çıkmayalım zaten.

İlk yarı 2 tane atıyorsun, rölantiye alıyorsun. Yapacağın bu olmalı.

Adirano'nun azıcık bir sakatlığı varsa "Sanki buaralarım ağrıyor biraz" dediyse bile riske edilmemeli bu maçta, Caner'i gördük işte.

katılıyorum. önümüzdeki 4 maç 10 puan toplarsak karşımızda kimse duramaz.

Çevrimdışı abdusta

600 dakikadır gol atamayan takımın taraftarların parlak buluşu !!

saygılar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Neyseki Adana ile oynuyoruz , Kayıpsız gecmek lazim bu virajı

Sonrasında Cok zorlu surec bizi bekliyor Hocaya da hak veriyorum

Benfica

Başakşehir

Fb

Maclarimiz var arka arkaya :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Egos

teknik ekip "benim şampiyonlar ligi'nde final maçım var, bu maça çıkmıyorum." dese bile hocaya laf söylemem. ligin bu haftasındaki adana maçında ne şampiyonluk kaybedilir, ne de alınır. adana ile aramızdaki dengeyi sadece adriano bozuyorsa zaten boş verin şampiyonluğu. şu hafta fenerbahçe maçı olsaydı bile adriano'yu oynatmama kararına saygı duyardım, fenerbahçe'nin kaybettiği puanları böyle bir dönemde kullanmayacağız da ne zaman kullanacağız.

benfica maçı için endişeliyim, takımın ve taraftarın asıl karakteri bu maçta ortaya çıkacak.

Çevrimdışı Bishamon

Şenol Güneş, Quaresma'nın yerine transfer istedi

Başkan Orman, Çebi ve Albayrak ile görüşen Güneş, “Quaresma’yı her iki bölgede kullanıyoruz. İsteklerimizi karşılıyor ama sonuç olarak çok yük bindiği için yoruluyor. Ocak ayında her iki kanatta da oynayabilen bir futbolcu almak zorundayız” dedi. - Beşiktaş

Şenol Güneş, Quaresma'nın yerine transfer istedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, devre arasında yapılmasında ısrarcı olduğu kanat transferi için yönetime tam saha markaj uyguluyor. Caner Erkin’in talihsiz sakatlığının ardından sol kanatta gardı düşen Siyah-Beyazlılar’da Güneş, geçtiğimiz günlerde başkan Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetici Metin Albayrak ile bir araya gelip transfer konusunu masaya yatırdı.

YÖNETİM HAREKETE GEÇİYOR

Takımın yıldızı olan ve her iki kanatta da oynayabilen Ricardo Quaresma’ya çok yük bindiğini belirten Şenol Güneş, “Kesinlikle ofansif bir kanat oyuncusu almak zorundayız. Quaresma’yı her iki bölgede kullanıyoruz. Elinden geleni yapıyor, isteklerimizi karşılıyor ama sonuç olarak o da çok yük bindiği için yoruluyor. Onu rahatlatacak bir oyuncu almamız gerekiyor. Aboubakar da Afrika Kupası’na gidecek. Bu nedenle kanatlarda onu oynatma şansı da bulamayacağım. Bu nedenle de transfer şart” ifadelerini kullandı. Başkan ve yöneticiler de Şenol Güneş’in bu isteği doğrultusunda çalışmalara başlayacaklarını belirttiler. Siyah-Beyazlılar’ın Gökhan Töre alternatifi başta olmak üzere birçok oyuncunun isminin üstünde durduğu ve en iyi kararı verip transferi gerçekleştirecekleri kaydedildi.

(HaberTürk)

Çevrimdışı tangaz

saygılar

bu çok iyiymiş ama bence bunlar gerçek taraftar değil paralel taraftar  :D

Bu adama bisey olmuş abi baksaniza Gülmüyor bile

Ulan Olcay

bu çok iyiymiş ama bence bunlar gerçek taraftar değil paralel taraftar  :D
Abi muhabbet ne ?

Linki açtım ama videoyu açmıyor telefon :alala:

Çevrimdışı raichu

saygılar

:evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
akıyor maşallah  :D

Çevrimdışı tangaz

Bu adama bisey olmuş abi baksaniza Gülmüyor bile

Ulan Olcay

belki de son dönemki formu gerçek Olcaydır o iyi olduğu süreç bir kariyer zirvesidir. zamanında almanyada kendisi için bundesliga1 için yetersiz bundesliga2 için ise fazla, arada kalan bir oyuncu tabiri kullanılıyormuş. fiziğinin en iyi olduğu dönemde katkı verdi ve fiziğinin düşüşü ile birlikte yetersizlikleri açığa çıktı...

Çevrimdışı TURKahvesi

saygılar

bende onların arasında olmak isterdim  :lol:
harika bir düşünce tarzı mükemmel.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

belki de son dönemki formu gerçek Olcaydır o iyi olduğu süreç bir kariyer zirvesidir. zamanında almanyada kendisi için bundesliga1 için yetersiz bundesliga2 için ise fazla, arada kalan bir oyuncu tabiri kullanılıyormuş. fiziğinin en iyi olduğu dönemde katkı verdi ve fiziğinin düşüşü ile birlikte yetersizlikleri açığa çıktı...
bu kadarda kötü değil aslında olcay abi. Sezona gollerle başlamıştı.

Olabilir

Ama Kotu de olsa , Press yapar - Kosar - Mucadele ederdi

Simdi hic birsey yapmıyor abi

Sabahta yazdim su hali ile Ligi gectim Kupada bile forma yüzü göremez o kadar bitik durumda

Etiketler: