Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122692 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tosic, Rhodolfo, Adriano Beşiktaşımızın Adanaspor maçı kadrosuna alınmamışş...

stoper  atınç????
solbek beck????
Şok oldum resmen

Tosic sakatliktan yeni cikti hadi o neyse de Rhodlfo niye yok onu anlamadim , Adriano da tedbir amaclidir Benfica maci için

Dedigin gibi

Solbek te. -------> Beck

Stoperde ---------> Atınç

Oynar

Havadan Sıfır pozisyon veririz ama yerden biraz sıkıntı :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şok oldum resmen

Tosic sakatliktan yeni cikti hadi o neyse de Rhodlfo niye yok onu anlamadim , Adriano da tedbir amaclidir Benfica maci için

Dedigin gibi

Solbek te. -------> Beck

Stoperde ---------> Atınç

Oynar

Havadan Sıfır pozisyon veririz ama yerden biraz sıkıntı :bandit:

Tosic ne ara sakatlandı adam cezalı değil miydi :alala:

Milli takıma da gitmiş :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne alaka şimdi bu ben bişi anlamadım. Niye alınmadılar? Hocam? :alala:

Sakatlıkları sürüyor diye bir haber vardı dün.

Tosic ne ara sakatlandı adam cezalı değil miydi :alala:

Milli takıma da gitmiş :alala:
Napoli maçında Sakatlanip oyundan cikti ya :bandit:

Seninde balık hapi zamanin gelmiş galiba hemde bu yasta :alala:

Çevrimdışı tangaz

:kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Bu düzlükte normal şartlar altında çok büyük rotasyonlara ihtiyaç yok. Geçen sene aynı yoğunluktaki ilk yarı takvimini neredeyse aynı kadroyla çıkartıyorduk. Bu sene kadro zenginliğinin avantajları belli oranda kullanılacak elbette ama 4-5 oyuncuya varan rotasyonlar ana planın da istediğimiz uyumu yakalayamamasına yol açıyor.

Ben Adana maçından başlayan sürecin Adriano gibi fizik gücü yetersiz 1-2 oyuncunun değiştirilerek olabildiğince aynı kadro yapısıyla (bilhassa aynı ortasahayla) oynanmasının daha faydalı olacağını düşünüyorum. Takımda yorgunluk olmasını gerektirecek bir durum yok. Herkes yeterince dinlenerek oynadı zaten bugüne kadar.

Tosic ve Adriano'nun kadro dışı olması anlaşılabilir. Ama Gençlerbirliği maçı gibi sürpriz puan kayıpları yaşatacak ölçüde rotasyonlardan korkuyorum. Adana zayıf görünse de maça kendini göstermek için çıkacak. Olabildiğince motive olmalıyız ve trafik boyunca Atiba-Ozi-Tolgay ortasahasında ısrarcı olmalıyız.

Çevrimdışı tangaz

yalnız hazırlık maçında beck'in sol bek performansı ürkütücüydü, titreme geldi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yalnız hazırlık maçında beck'in sol bek performansı ürkütücüydü, titreme geldi...
abi sadece o mu geri dörtlü gg marcelo atınç beck :bandit: Benfica maçı için riske edilmediklerini düşünüyorum, Adana maçı zor maç

Abi beni daha cok Necipin Stoper oynama ihtimali ürkütüyor :by2:

Hocam Allahini seversen Necipi stoper oynatma yarin :pray: :pray:

Çevrimdışı tangaz

Abi beni daha cok Necipin Stoper oynama ihtimali ürkütüyor :by2:

Hocam Allahini seversen Necipi stoper oynatma yarin :pray: :pray:

hahaha bir de o var değil mi bak bunu unutmuştum ben yarınki stoperler belli necip+marcelo

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Milli takıma gitmiş diyorum. Emin ol senin daha çok ihtiyacın var o tarz şeylere :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

hahaha bir de o var değil mi bak bunu unutmuştum ben yarınki stoperler belli necip+marcelo
:bawling: :bawling:

Milli takıma gitmiş diyorum. Emin ol senin daha çok ihtiyacın var o tarz şeylere :ok:
:vur :vur

Ulan demekki var birşeyler yoksa sirf rotasyon yapmak icin Hem Rhodlfo hemde Tosici neden 18 disinda biraksin ?

Birinden birini mutlaka alirdi 18 e

Çevrimdışı cursedofdragon

orda karşımızda oynayan az alkmar burda adanaspor fark var abi :)

Tabi ki küçümsemiyorum rakip takımı ayrıca hakemide düşünücek olursak.

Ve birbirine alışık olmayan 4 defans oyuncusu işimiz çok kolay dğeil.

Adriano'yu riske atmıyor şenol hoca.

Tosic'in sakatlığı daha tam geçmedi benfica maçına saklıyor.

Rhodolfo neden yok onu bende bilmiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Beck solda Necip stoper de oynayacak belli oldu.

Bu maçı erken koparmak lazım yoksa çok zor bir maç haline dönüşebilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beck solda Necip stoper de oynayacak belli oldu.

Bu maçı erken koparmak lazım yoksa çok zor bir maç haline dönüşebilir.
ilk yarı gene çöpe gidecek  :)

O zaman yarın şöyle bir kadro bekliyorum :)

Fabri

Gökhan   Marcelo   Necip    Beck

Atiba       Oğuzhan

Quaresma       Tolgay         Cenk

Abuobakar

Yedekler : Tolga,Atınç,İnler,Kerim,Olcay,Ömer

Çevrimdışı Bishamon

Şenol hocam Fifa değil bu ne yapıyorrsun sen  :bawling:

Çevrimdışı ekrembaser

rhodolfo ts maçında sakatlandı hocanın maç sonu beyanatı var hazırlık maçında da oynamadı.

Çevrimdışı Savaş

Bu adamların sakatlıkları yoksa eğer olası bir puan kaybında ben konuşurum arkadaş.

Derbi haftasında elinde olan 2 sol beki rotasyon diye kadroya almayıp sağ beki sol bek diye oynatırsan olmaz o iş.

Adana şuan tehlikeli takım, çıkış arıyorlar, ligin dibindeler ve deplasmandasın. Şampiyonluk yolunda 2 rakibin birbiri ile oynuyor, tam kadro çıkman gereken maça rotasyon yaparak çıkamazsın!

2 haftadır dinlenen takımın haftada 2 maç çıkartamayacak durumda mı da rotasyon yapıyorsun? Sakatlıkları yoksa hem Adriano hem de Tosic'in kadroya alınmayıp Beck'in sol bek oynaması saçmalığın daniskası.

Oldu da Beck veya Gökhan maç içerisinde sakatlandı ki biz Beşiktaşız böyle birşeyin olması beni şaşırtmaz, kim oynayacak orada? Olcay mı? Necip mi? Kim?

Adana'yı hafife alıyor Hoca. Umarım kaza yapmayız.

rhodolfo ts maçında sakatlandı hocanın maç sonu beyanatı var hazırlık maçında da oynamadı.

o zaman tosic,rhodolfo sakat.

Bir tek adriano dinlendiriliyor.

Yada adriano'da da ufak sakatlık var.

Çevrimdışı yigitcan1903

Adriano'dan çok 3 puanı riske atıyor
G.briliği maçında da atiba olmadığı için 2 puan bırakmıştık

Bu adamların sakatlıkları yoksa eğer olası bir puan kaybında ben konuşurum arkadaş.

Derbi haftasında elinde olan 2 sol beki rotasyon diye kadroya almayıp sağ beki sol bek diye oynatırsan olmaz o iş.

Adana şuan tehlikeli takım, çıkış arıyorlar, ligin dibindeler ve deplasmandasın. Şampiyonluk yolunda 2 rakibin birbiri ile oynuyor, tam kadro çıkman gereken maça rotasyon yaparak çıkamazsın!

2 haftadır dinlenen takımın haftada 2 maç çıkartamayacak durumda mı da rotasyon yapıyorsun? Sakatlıkları yoksa hem Adriano hem de Tosic'in kadroya alınmayıp Beck'in sol bek oynaması saçmalığın daniskası.

Oldu da Beck veya Gökhan maç içerisinde sakatlandı ki biz Beşiktaşız böyle birşeyin olması beni şaşırtmaz, kim oynayacak orada? Olcay mı? Necip mi? Kim?

Adana'yı hafife alıyor Hoca. Umarım kaza yapmayız.

Beni korkutan bu kısım geçen gençlerbirliği maçında bende aynı şeyi yazmıştım atiba neden götürlmedi diye olaki orta sahamız sakatlandı ne yapıcaz o zaman diye ?

Korktuğumuz başımıza gelmişti orta saha defans saçmalamıştı.

Adriano'dan çok 3 puanı riske atıyor
G.briliği maçında da atiba olmadığı için 2 puan bırakmıştık

Sakatlıkları varsa nasıl oynatsın ?

Etiketler: