Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131632 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Metin Albayrak : Bir kanat bir de santrafor belki Bir de stoper demis abi @tangaz

dün açıklaması vardı metin albayrakın kanat ve stoper die santrafor düşünmüyoruz abubakar 3-4 maç kaçıracak die adam almayız cenk ve ömer gibi a clas 2 santraforumuz daha var diyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

dün açıklaması vardı metin albayrakın kanat ve stoper die santrafor düşünmüyoruz abubakar 3-4 maç kaçıracak die adam almayız cenk ve ömer gibi a clas 2 santraforumuz daha var diyor
Ha ozmaan ben stoper le santrafor bölümünü karistirmisim abi :D

Arkadaşlar herkesin dusuncesini merak ediyorum

Kucuk bir Anket yapmak istiorum Yoneticilerinde Izni ile

Sanirim bu forumda istenmiyorum artik

Lutfen herkes dusuncesini yazsin , isteyen ozelden de yazabilir

Eger gerçekten istenmiyorsam yazılarım sizi rahatsiz ediyorsa gerekeni yapacagim söz :busted_cop: :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 11:45:14 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bilal başacıkoğlu ismi dilleniyor duyumcu.com da
benim fikrim olumsuz abi, terim yunus mallı gibi bir oyuncuyu daha önceden neden kullanmadı anlamak güç;  şahsen çok beğendiğim bir oyuncu. Bizle adı geçmişti eskiden ondan söylüyorum Murat abi  :D
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 11:50:37 Mehmet Ali C. ]

Serdar kurtuluşun durumu cok kötüymüş arkadaslar

Dizi cikmis ama durum daha kötü , dizindeki TUM BAGLARI kopmuş

Gecmis olsun Serdar :by2:

Çevrimdışı tangaz

benim fikrim olumsuz abi, terim yunus mallı gibi bir oyuncuyu daha önceden neden kullanmadı anlamak güç;  şahsen çok beğendiğim bir oyuncu. Bizle adı geçmişti eskiden ondan söylüyorum Murat abi  :D

bizle adı hiç geçtiğini duymadım ben 2 sene önce fenerle anılmıştı. ben burada yunus mallıyı isteyenlerdendim ama karşıt görüş daha fazla olmuştu dillendirdiğimde son milli maçta buraka asistinde hareketlenmesi topla ceza sahasına girişi direkt sonuç odaklı tarzı bence gayet güzeldi ofansif oyuncular varyeteye kaçmadan golü düşündüklerinde seri katile dönüşüyorlar varyete 3-0dan sonra gelmeli...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kalyoncu

Sanirim bu forumda ciddi sekilde istemiyorum artik

Lutfen herkes dusuncesini yazsin

Eger gerçekten istenmiyorsam gerekeni yapacagim söz :busted_cop: :busted_cop:
Q7 konularına girmesen süper bir adamsın galiba o konuda kendini kaybediyorsun. :) Bir abi demiş bende diyeyim q7'i Beşiktaşdan daha çok sevdiğini düşünüyor insan gerçekten haddimiz değil tabi. Bu arada hoca bu adamı al oyunu mahvetti dediğin mesajlarınıda çok iyi hatırlıyorum  :) neyin anketini yapıyorsun okumak isteyen okusun. Okumak istemeyende okumaz geçer.

Çevrimdışı tuncaboylu

Eger gerçekten istenmiyorsam yazılarım sizi rahatsiz ediyorsa gerekeni yapacagim söz :busted_cop: :busted_cop:

Abartma yahu.   :D

O kadar gömmeyecektik, 2 toprak atıp bırakacaktık.  :D :D

Şakası bir yana, senle ilgili bir sıkıntım yok.

Sadece Fotomaç Turkuvaz haberlerini kopyalama buraya, yeter.  :tabe:

Çevrimdışı Bishamon

bilal başacıkoğlu ismi dilleniyor duyumcu.com da

Yetenekli ama çok ham durumda.Feyenoordda bile her zaman ilk 11e giremiyor

Çevrimdışı tangaz

Yetenekli ama çok ham durumda.Feyenoordda bile her zaman ilk 11e giremiyor

katılıyorum gereksiz bir şişkinlik oluşturur ancak şu olur, kerim gider aras gider falan kadroda 4 kanat olacağını düşünürsek iyi bir yedek olabilir zayıf rakiplere karşı falan oynar as oyuncuyu dinlendirir gibi

Çevrimdışı Bishamon

Sakin ol @Yunus Emre Dökmeci Bu siteyi neden liseye çevirmek istiyorsun yok o bunu istemiyor yok o bunun takımında.  :D

Q7 konularına girmesen süper bir adamsın galiba o konuda kendini kaybediyorsun. :) Bir abi demiş bende diyeyim q7'i Beşiktaşdan daha çok sevdiğini düşünüyor insan gerçekten haddimiz değil tabi. Bu arada hoca bu adamı al oyunu mahvetti dediğin mesajlarınıda çok iyi hatırlıyorum  :) neyin anketini yapıyorsun okumak isteyen okusun. Okumak istemeyende okumaz geçer.
Evet cok yazdim

Al oyundan atılacak , Al oyundan hocam cilkini cikardi , Oyundan dustu cikar diye

Bunu dile getiriyorum ama kimse inanmıyor mesajlarim ortada halbuki

Sadece savunuyorum algisi cok yoğun

Dun @Necmi abi sırf senin yuzunden insanlar Soğuyor Qu den dedi cok zoruma gitti

Bende sirf bu yerden yere vuranlar , Emegine Haksızlık edenler yüzünden bu kadar savunuyorum aslinda , kimse  bunun farkında degil , kimse babamın oglu değil

Ha seviyorum onu inkar edecek degilim

Burada Beni en iyi taniyanlardan biri olan @Necmi abinin bile bu şekilde ithamda bulunmasi beni cok üzdu

Beraber mac izledigim , Stad insaati doneminde defalarca bereber stad onunde toplantılar yaptigimiz biri @Necmi abi

Beni ciddi şekilde üzüyor bu tur düşünceler ve soylemler

Besiktasla yatip Beşiktaşla kalkan , Annesinin bu evlenmez bunun isi gucu Besiktas dediği bir kisiye bu söylenenler cok üzücü , bunu kendimi ispat etmek icin yamiyorum bu arada oyle bir seye ihtiyacim yok zaten

İletişim kopuklugumuz var sanirim biraz..

Sakin ol @Yunus Emre Dökmeci Bu siteyi neden liseye çevirmek istiyorsun yok o bunu istemiyor yok o bunun takımında.  :D
Hayir oyle hissettigim icin sormak istedim sadece

Istenmedigim yerde durmam o kadar midesiz bir adam degilim cunku kendime yakistramam en başta

Isteyen bana isteyen @Necmi abiye soylesin ona gore gerekeni ya ben ya Necmi abi yapsın

Sürekli bubyuzden Ceza almaktan biktim çünkü

Neyse cok mesgul olavak bu şekilde forum. Ozur dilerim herkesten , ozelden devam edelim

Çevrimdışı tangaz

tamam tamam kendimi feda ediyorum

bugün beni gömün

zaten yakın görüşüm azaldı yaşlanıyorum da...

@tuncaboylu desen elinde kürek fırsat kolluyor zaten iyide gaz verir şimdi bir algı kalkışması falan yapar, @Necmi abi deseniz o da puslu havayı sever modunda tuncaboylunun elinden her an küreği kapıp ilk toprağı ben atacağım die bir kalkışmada  bulunabilir.

beni maça kadar beni gömebilirsiniz  :bandit:

yalnız maç başlarken çıkarmayı unutmayın haa  :evillol:
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 12:21:30 tangaz ]

tamam tamam kendimi feda ediyorum

bugün beni gömün

zaten yakın görüşüm azaldı yaşlanıyorum da...

@tuncaboylu desen elinde kürek fırsat kolluyor zaten iyide gaz verir şimdi bir algı kalkışması falan yapar, @Necmi abi deseniz o da puslu havayı sever modunda tuncaboylunun elinden her an küreği kapıp ilk toprağı ben atacağım die bir kalkışmada  bulunabilir.

beni maça kadar beni gömebilirsiniz  :bandit:

yalnız maç başlarken çıkarmayı unutmayın haa  :evillol:
Abi araya bi doğum gunu sikismasin yine :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ömer Kaan

Maça Ali Palabıyık atanmış

Çevrimdışı tangaz

Abi araya bi doğum gunu sikismasin yine :evillol: :evillol:

bu maçı biramı içerek izleyeceğim  :bandit:

gömülüyken benim için biralarımı soğutmayı unutmayın lütfen

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

bu maçı biramı içerek izleyeceğim  :bandit:

gömülüyken benim için biralarımı soğutmayı unutmayın lütfen
Yarasin abi

Bende Kutu Kola icerim artık :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Yarasin abi

Bende Kutu Kola icerim artık :bandit:

biz kolay bıraktık 2 ay önce kızım yasakladı kolayı kola zararlı :D

Çevrimdışı Gokhan-

@Yunus Emre Dökmeci

Senin sorunun Q7 sevgisinden ve onu savunmandan kaynaklı değil.
İyi güzel, paylaş, sev ama bunu yaparken 3. kişilere cevap hakkı doğurmadan yap.
Sen Quaresma ile ilgili istatistiki bilgiler paylaştıktan sonra "Yok bir de bu adamı beğenmeyenler var, istemeyenler var, yararsız olduğunu düşünenler var gibi" sözler söyleyerek millete cevap hakkı doğuruyorsun.Quaresma en çok bu forumda eleştiriliyordur, bununda ana sebebi sensin, çünkü sen ön plana çıkartıp, bir de millete alttan alttan gönderme yapıyorsun.

İnsanlar rahatsız olabilir ama bu forumu bırakmanı veya kendini oylamaya sunmanı gerektirmez.Engelleme özelliği var zaten bunu kullanırız gerekirse.
Ama bu kadar insan rahatsızlığını dile getiriyorsa senin gitmek yerine kendini dizginlemen daha uygun olur diye düşünüyorum.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Bishamon

biz kolay bıraktık 2 ay önce kızım yasakladı kolayı kola zararlı :D

Kolasız hayat mı olur  :iblush:

Çevrimdışı tangaz

Kolasız hayat mı olur  :iblush:

bence de olmaz çayla birlikte dünyadaki en güzel 2 içecekten biri.
arada kaçamak yapıyoruz nar suyu içiyoruz die en son kaçamak yaptığımızda anne bu kolaya benziyor deyince içine soda kattık sodalı nar suyu o yüzden kabarcıklar çıkıyor dedik  :D

Etiketler: