Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131371 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

-10 sn boş duran beck e vermedi topu
"beck iyi orta yapamaz"
-abu bomboştu vuruyomuş gibi çıkarıp verseydi
"çıkarması çok zordu"
-boyko kapattığı köşeden yedi
"topu görmedi"
-boyko boşa çıktı
"top rüzgardan yön değiştirdi"
@Yunus Emre Dökmeci
şimdi bana söyler misin Yunus eleştirdiğin insanlarla aynı şeyi kendi sevdiğin oyuncuları savunurken yapıyor musun,yapmıyor musun
Haklisin

Tek tek cevap vereyim :

Beck gercekten orta açamıyor

Gg ile ne kadar uyumlu oldugunu ve nasil verkeclara girdiğini görmüşsündür diye düşünüyorum

Boyko olmadi , tutmadi kabul yanıldım :ok:

Ts macinda Abounun topu yanindaki Q7 vermemesinden daha cok Acele edip topa cok erken vurmasina kizdim

Mesele Topu Q7 ye vermemesi degildi , Kaleye 2 adim daha yaklasip, kalecinin yanindan bir plase ile topu aglara yollayabilirdi önü - arkasi bombostu

Gs macindaki pozisyon icin hala ayni seyi düşünüyorum , pozisyonu sarip sarip tekrar izeldim , Abou gerideydi , Görmemiş olabilir , dakika  90+4 o dakikada o depari atmasi bile buyuk is 33 yasindaki bir oyuncu icin , o depardan sonra kale onune geldiginde zaten pili bitmisti tek secenegi kalmisti oda vurmak , topu cekecek kadar bile gücü kalmamıştı

Edit : Benzer pozisyonda Napoli deplasmaninda Adrianoya Golu attirmisti mesela

Hala objektif olmadigimi düşunuyorsanız diyecek sozum yoktur :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 11:06:16 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugün @Yunus Emre Dökmeci'yi gömme günü heralde.  :D

@mylife1903, neredeydi senin şu kürekler? @Serhat Akkaya da yok, bize mesai çıktı yine.  :evillol:

Gerçi biraz bekleseniz transfer dönemi başlayacak, @sosyalkartal gelir yakında. Onu gömeriz beraber.

Çevrimdışı yigitcan1903

@mylife1903, neredeydi senin şu kürekler? @Serhat Akkaya da yok, bize mesai çıktı yine.  :evillol:

Gerçi biraz bekleseniz transfer dönemi başlayacak, @sosyalkartal gelir yakında. Onu gömeriz beraber.
Hiçbir duyumu tutmayan duyumcu @sosyalkartal  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

günaydın arkadaşlar, dünyadaki tüm Beşiktaşlılara güzel bir gün diliyorum  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

günaydın arkadaşlar, dünyadaki tüm Beşiktaşlılara güzel bir gün diliyorum  :icool:

Günaydın @tangaz.

Gömü varmış, getirdin mi küreğini?  :evillol:

Ben savasa hazırim :s19: :s19: :tyson: :kar: :kar: :hiho: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı tangaz

Günaydın @tangaz.

Gömü varmış, getirdin mi küreğini?  :evillol:

günaydın dostum, bunlar hep Beşiktaşımızı özlemekten c.tesi gelse de sevenler kavuşsa  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Bugun 2 oldu bu ama

Sonra cevap verince cezayi yiyen ben oluyorum

2 dir Aklınca Laf sokuyor sevgili denetcimiz ilgililenirseniz sevinirim @Necmi :busted_cop:

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur

Sana da günaydın, kolay gelsin :)

Çevrimdışı raichu

Haklisin

Tek tek cevap vereyim :

Beck gercekten orta açamıyor

Gg ile ne kadar uyumlu oldugunu ve nasil verkeclara girdiğini görmüşsündür diye düşünüyorum

Boyko olmadi , tutmadi kabul yanıldım :ok:

Ts macinda Abounun topu yanindaki Q7 vermemesinden daha cok Acele edip topa cok erken vurmasina kizdim

Mesele Topu Q7 ye vermemesi degildi , Kaleye 2 adim daha yaklasip, kalecinin yanindan bir plase ile topu aglara yollayabilirdi önü - arkasi bombostu

Gs macindaki pozisyon icin hala ayni seyi düşünüyorum , pozisyonu sarip sarip tekrar izeldim , Abou gerideydi , Görmemiş olabilir , dakika  90+4 o dakikada o depari atmasi bile buyuk is 33 yasindaki bir oyuncu icin , o depardan sonra kale onune geldiginde zaten pili bitmisti tek secenegi kalmisti oda vurmak , topu cekecek kadar bile gücü kalmamıştı

Hala objektif olmadigimi düşunuyorsanız diyecek sozum yoktur :busted_cop:
gördüğün gibi biri seni zorlayınca pekala düzgün bir şekilde açıklayabiliyorsun :)
bunu daha sık denemelisin zira q7 tartışmalarını bir kısmı senin adamı kral ilan etmenden kaynaklanıyor
gömmek ne kadar yanlışsa kral ilan etmekte o kadar yanlış bu kadar basit  :)

gördüğün gibi biri seni zorlayınca pekala düzgün bir şekilde açıklayabiliyorsun :)
bunu daha sık denemelisin zira q7 tartışmalarını bir kısmı senin adamı kral ilan etmenden kaynaklanıyor
gömmek ne kadar yanlışsa kral ilan etmekte o kadar yanlış bu kadar basit  :)
:ok:

Yahu cidden eleştirdigim zamanlar cok oluyor , beni de delirtiyor bazen yazıyorum da ama arada kayboluyor demekki..
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 11:16:18 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

"Bir cümle yeter sözden anlayana, destan yazsan fark etmez laftan anlamayana.” demiş Mevlana. Herkese iyi sabahlar.
  :claps: :claps: :ok: :ok:

Neyse yine forumu harektlendirdim ben olmasam kimsenin yazacagi yoktu :lol: :lol:

Sana da Gunaydin @tangaz abi

Sanırım siyirdik yuksek dozda Beşiktaş maci lazim bana acilen :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 11:22:34 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

Neyse yine forumu harektlendirdim ben olmasam kimsenin yazacagi yoktu :lol: :lol:

iyi oldu hareket iyidir  :eyes

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bazı kullanıcılara günlük ileti limiti getirilmeli, kabak tadı verdi; sürekli aynı konuları kaşıyıp duran birkaç kişi var. Onlar kendilerini biliyor.

Çevrimdışı tangaz

Sana da Gunaydin @tangaz abi

Sanırım siyirdik yuksek dozda Beşiktaş maci lazim bana acilen :busted_cop:

walla şimdi oynamaya başlasınlar gece yatana kadar aralıksız izleyebilirim çok özledim @Yunus Emre Dökmeci

walla şimdi oynamaya başlasınlar gece yatana kadar aralıksız izleyebilirim çok özledim @Yunus Emre Dökmeci
Bende öyle :tabe:

Bu takimda Viscayi izlemeyi cok istiyorum birde , umarim bu transfer gerçekleşir

Çevrimdışı tangaz

Bende öyle :tabe:

Bu takimda Viscayi izlemeyi cok istiyorum birde , umarim bu transfer gerçekleşir

viscayı da isterim birde visca gibi oyunu basit sade ama direkt sonuç odaklı en kısa yoldan kaleyi düşünen bir sol açık ortalarına da Pelle offf

Simdide insanlarin klavyesine ve dusunce özgürlüğüne sinir getirilmesinimi istiyorsunuz yok artik :kop: :kop:

Ama koşar adim Diktatörlüğe dogru giden bir Ulkede bu dusunce yapisi inanin beni hic şaşırtmadı :tabe:
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 11:30:21 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

Serdar Kurtuluş da sezonu kapatmış ona da bir geçmiş olsun gitsin...

viscayı da isterim birde visca gibi oyunu basit sade ama direkt sonuç odaklı en kısa yoldan kaleyi düşünen bir sol açık ortalarına da Pelle offf
Memphis Depay :bandit:
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 11:33:43 Yunus Emre Dökmeci ]

Metin Albayrak : Bir kanat bir de santrafor belki Bir de stoper demis abi @tangaz

Çevrimdışı tangaz

bilal başacıkoğlu ismi dilleniyor duyumcu.com da

Çevrimdışı tangaz

Etiketler: