Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149635 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada devre arasında tolgay ve ozi ile sözleşme yenilemek gerekir
atalay da daha önce yazmıştı bunu
Aynen çağatay abi, 2021 ye kadar sözleşme yapılmalı. Yıllık maaşlarında da artış isterler yüksek ihtimal  2 m eurodan aşağıya atmazlar...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hoca ile de.
O en garantisi Berat , Şenol hocayla maddi  sorun çıkmaz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hoca ile de.

Şenol Güneş keşke çok daha önce gelseydi. kayıp senelere yazık ama  bence 3 yıl daha devam edilmeli hocayla.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Haber Kartalı ‏@HaberKartali  4 dk.4 dakika önce
Tolgay Arslan: "Başka takımlardan teklifler var ama Beşiktaş'ta mutluyum bunu herkes biliyor. Ligde şampiyonluğa odaklanmış durumdayız."

Çevrimdışı mylife1903

Neden zam yapiyoruz boyle bir sart mi var. cok para isteyen sosa gibi getirsin mangirlari bassin gitsin. Ben baskanin yerinde olsam zam degil damping yaparim. Tesisler en guzeli, stat en guzeli, taraftar en iyisi takim turkiyenin en buyugu. Odemelerde sikinti yok hatta ve hatta pirim bile veriyoruz.
Gomez gibi tore gibi gidebilirler. Burasi besiktas. Burada oynamak istiyorlarsa indirim yapacaklar. Yok cok para lazimsa fbye gitsinler ismaellen beraber oynasinlar.

Boyle ortam verecez ustune de zam yok oyle. Bu kulupte oynamak icin kosarak gelecek futbolcular lazim. Derdi para olan soyle ilk vapurla karsi kiyiya

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Neden zam yapiyoruz boyle bir sart mi var. cok para isteyen sosa gibi getirsin mangirlari bassin gitsin. Ben baskanin yerinde olsam zam degil damping yaparim. Tesisler en guzeli, stat en guzeli, taraftar en iyisi takim turkiyenin en buyugu. Odemelerde sikinti yok hatta ve hatta pirim bile veriyoruz.
Gomez gibi tore gibi gidebilirler. Burasi besiktas. Burada oynamak istiyorlarsa indirim yapacaklar. Yok cok para lazimsa fbye gitsinler ismaellen beraber oynasinlar.

Boyle ortam verecez ustune de zam yok oyle. Bu kulupte oynamak icin kosarak gelecek futbolcular lazim. Derdi para olan soyle ilk vapurla karsi kiyiya

Katılıyorum aynı hatayı Bobo nobbe falan o dönem yaptık..

Şartları kabul etmeyen gitsin aldıkları paralar gerçekten iyi paralar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nedeni basit abi; aboubakar neden 3.3 m euro alırken bize çok az daha paraları veriyorsunuz diyebilirler....

Çevrimdışı mylife1903

Nedeni basit abi; aboubakar neden 3.3 m euro alırken bize çok az daha paraları veriyorsunuz diyebilirler....
Abuya da damping. Abuya 1.3 normaldir yuro degil dolar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

http://Yasaklı Link/n-25058-turgay-demirden-aciklamalar-besiktas-taraftari-tuzaga-dustu-tipki-2004teki-gibi.html

Turgay Demir neler yazmış öyle ya? Hangi manşetlermiş bundan beter olanlar?
Onun sözüne aldırış eden yok. Burada paylaşmanın da gereği yok   :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş keşke çok daha önce gelseydi. kayıp senelere yazık ama  bence 3 yıl daha devam edilmeli hocayla.

ne 3 yılı yav hoca daha 64 yaşında 70'e kadar yolu var 6 yıllık bir sözleşme teklif edilmeli.

Hoca istiyorsa tabi bence ister.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Onun sözüne aldırış eden yok. Burada paylaşmanın da gereği yok   :money:

Adam buz torbası demiş fotoşop iddiasına. Kafayı yedi herhalde.

Adam buz torbası demiş fotoşop iddiasına. Kafayı yedi herhalde.

bazen resimler böyle çıkabilir demiş alla alla baksen şu işe kaç yıldır photohshop biliyorum reklamcıda da çalıştım ben niye bilmiyorum bunu ?

saturation değerini dayamışlar sona bizi yiyorlar burda çimler'in rengi bile değişmiş.

Bu dayı mıdır ayı mıdır nedir halen savunmaya çalışıyor.

İçimiz deki irlandalılar.

Çevrimdışı TURKahvesi

bazen resimler böyle çıkabilir demiş alla alla baksen şu işe kaç yıldır photohshop biliyorum reklamcıda da çalıştım ben niye bilmiyorum bunu ?

saturation değerini dayamışlar sona bizi yiyorlar burda çimler'in rengi bile değişmiş.

kongre üyeliği varmı bunun ?

Çevrimdışı mylife1903

Bu yasakli1903un de kici basi ayri oynamaya basladi. Boykot konusunda tek haber girmediler ama bu turgay demiri cikartiyorlar siteye. Sacma sapan aciklamalar, gayet yersiz, gereksiz ve kalitesiz.
@Necmi abi sana da laf sokmus bu ayi, besiktas sitelerinin yoneticileri falan, diyor ahaha

Gazetelerin traji aciklaniyor mu turkiyede, yoksa hepsi tra$ mi?

Çevrimdışı Berat

Ek katliami yaşanmış burda :D

Çevrimdışı mylife1903

kongre üyeliği varmı bunun ?
Benim bildigim var ve hemen askiya alinmali, dilekce lazim ustune imza toplanir, sutlanir hemen.

Feto twitleri var adamin

Çevrimdışı raichu

totomaç yine bi yalan sıkıştırmış araya artık sinir bozucu değil komik olmaya başladılar  :bandit:

Çevrimdışı TURKahvesi

Benim bildigim var ve hemen askiya alinmali, dilekce lazim ustune imza toplanir, sutlanir hemen.

Feto twitleri var adamin
varsa eğer gereği yapılmalı
son 3-4 yıldır yükselen bir değer olan Beşiktaşmızı bu kadar ayaklar altına alan birini görmedim
hatta tarihimiz boyunca varsa böyle biri çıkıp bana söylesin
şu yaptıklarına ancak Joker gülerdi (anlayana...)

Çevrimdışı arda

Hue: -12 Saturation: +100 Lightness: -60   :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı raichu

yalnız totomaç komik olmaya başlamış da turgay mıdır ne karın ağrısıdır iyice sapıtmış

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

+1903 :claps: :claps:

Cok abarti olmamak kaydi ile kucuk bir Zam da yapılabilir 100-150.000 € kadar ama oyle 500-600.000 lara cikmaya hiç gerek yok :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan

Finansal acidan toparladikca bu 2 milyonlari da begenmicekler abi.Buyudukce verecegimiz bonservis oyuncu odemeleri falan bir tik yukari cikacaktir.Ozi gibi Tolgay gibi adamlari iyi idare ettik bu surecte.

totomaç yine bi yalan sıkıştırmış araya artık sinir bozucu değil komik olmaya başladılar  :bandit:

ne yalanı nedemişler yine ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@tangaz @MURAT

Abiler Bu Iltihapli bademcik denen illet bende de var senelerdir çekiyorum :bawling:

Sene de 3-4 sefer şişiyor , Ates , Halsizlik , eklem agrisi yapiyor iltihaptan dolayi hemen Antibiotik almaya basliyorum tabiii ama beni hayattan soğutuyor bu illet :s20: :akuma:

Zamaninda aldirmadim , Sagda solda Bu Ameliyatin yetiskinlerde zor ve cok sancili olduğunu söylüyorlar o yüzden korkuyorum Ameliyat olmaya

Bu konuda bir Bilginiz varmi , Olup kurtulayimmi :alala: :busted_cop: :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2016, 18:47:16 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: