Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9148456 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

@atalay Bu Vargas'ın bir sorunu mu var? Hoffeneimda çoğu zaman kadroya bile girememiş.

Çevrimdışı tangaz

Taison, Shakhtar'ın şu anda en önemli oyuncularından bir tanesi. Nakit girişi istiyorlarsa bizde o nakit yok. Basına ismi düşerek sözleşmesi biten oyuncuların kaderini paylaşmış gibi duruyor.

gerçekleşse çok hoş olur bizim açımızdan ama çine gitmesi yüksek ihtimal gibi duruyor şaktarın para kazanabileceği son transfer sezonu oyuncu da ocakta 29 olacakmış 5 milyon x 4 yıl bi kontrat kendisi için biçilmiş kaftan olur ve balıklama atlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

brezilya da milli olmuş sanırım 1 defa o treni kaçırmış olmuyor mu bu durumda

Yanlış haber o zaman Marlos içindi galiba  :alala:

Çevrimdışı atalay

@atalay Bu Vargas'ın bir sorunu mu var? Hoffeneimda çoğu zaman kadroya bile girememiş.

Nagelsmann'ın oyun yapısı ile alakalı. Üçlü savunmanın önünde ters ayaklı iki bekten bozma winger oyuncu kullanıyor. Onun pozisyonlarından biri tıkandı. Diğeri için de bolca alternatifi var. Teknik bir tercih. Son Bayern maçında süre aldı.

Çevrimdışı tuncaboylu

gerçekleşse çok hoş olur bizim açımızdan ama çine gitmesi yüksek ihtimal gibi duruyor şaktarın para kazanabileceği son transfer sezonu oyuncu da ocakta 29 olacakmış 5 milyon x 4 yıl bi kontrat kendisi için biçilmiş kaftan olur ve balıklama atlar.

Yaş, kalite ve sözleşme itibariyle tam Çin'e gidecek tipte oyuncu.

Çin'de senelik 10 milyon euro'dan aşağı almayacaktır.

Çevrimdışı tangaz

Yaş, kalite ve sözleşme itibariyle tam Çin'e gidecek tipte oyuncu.

Çin'de senelik 10 milyon euro'dan aşağı almayacaktır.

katılırken bile muhalifsin  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

@atalay Yerry Mina'yı izledin mi hiç? Dün Kolombiya-Şili maçında dikkatimi çekti

Çevrimdışı ekrembaser

aspor bizim hazırlık maçını yayınlamayacakmış korkmuşlar :D :D maç BJK TV'den yayınlanacak arkadaşların bilgisine

Çevrimiçi Samet Ç

Fabian Orellena'yı alamaz mıyız acaba ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Edin Visca’ya süper teklif

Beşiktaş, Medipol Başakşehir'in Boşnak futbolcusu Edin Visca için teklif yapmaya hazırlanıyor.

Üst üste yaşanan uzun süreli sakatlıkların ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman devre arasında takviye yapacaklarını açıklamış, Gökhan Töre'nin devre arasında takıma dönme ihtimalinin bulunmadığını dile getirmişti. Bu açıklamadan birkaç gün sonrası ise Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Boşnak kanat oyuncusu Edin Visca için ciddi teklifler aldıklarını ifade etmiş ve öğrencisinin ara dönemde takımdan ayrılabileceğini söylemişti.

Orman ve Avcı'nın bu açıklamalarının perde arkası aydınlandı, Edin Visca'yı isteyen kulübün Beşiktaş olduğu ortaya çıktı. Hücum hattının kanatlarından Quaresma dışında randıman alamayan, o bölgede görevlendirdiği Olcay, Aboubakar, Cenk, Ömer ve Adriano'dan memnun kalmayan Teknik Direktör Şenol Güneş'in Visca'yı ısrarla istediği belirlendi. Beşiktaş, Başakşehir'e Kerim Frei, Mustafa Pektemek ve 5 milyon Euro önerdi. Anlaşmanın an meselesi olduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: Amkspor

Allahim Ne olur doğru olsun :dan: :dan:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

@atalay Yerry Mina'yı izledin mi hiç? Dün Kolombiya-Şili maçında dikkatimi çekti

Belli. Dünkü maçta muhtemelen hamstring'i gitti. Sezon başı Barça izliyordu. Bu sezon yüksek ihtimalle Palmeiras ile şampiyon olacaklar. Durumu ciddi değilse devre arası veya sezon sonu Avrupa yapabilir.

ÖZEL HABER Fabricio farkı!

Beşiktaş’a sezon başında gelen ve gelişi taraftarların kafasında soru işaretleri yaratan Fabricio, gösterdiği performansla hem takımın 1. kalecisi oldu, hem de taraftarların kafasında soru işaretlerini giderdi.

İspanyol file bekçisi, ligin 10 haftası geçilirken, 8 maçta görev aldı. İlk 2 hafta Tolga Zengin’in oynamasının ardından, kaleyi alan Fabri. Başarılı performansı ile bir daha 11’den düşmedi.

8 maç, 5 gol

Ligde oynadığı 8 karşılaşmada, kalesinde 5 gol gören Fabricio, Beşiktaş’ın namağlup yürüyüşünde önemli pay sahibi. İlk iki hafta kalenin sahibi olan Tolga Zengin ise filelerde 3 gol görmüştü.

Geçen sezondan daha az!

Lig ve Avrupa olmak üzere şuana kadar 14 karşılaşmaya çıkan Siyah-beyazlılar henüz mağlup olmadı. Beşiktaş geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele ederken, Türkiye Ligi ve Avrupa’da çıktığı ilk 14 karşılaşmada kalesinde 15 gol görmüştü.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde olan Beşiktaş, çıktığı 14 karşılaşmada, 13 gol yedi ve geçen sezondan daha iyi bir performans ortaya koydu.

Maç başına gol yeme oranında ligin en iyisi!

İspanyol kaleci Fabricio, Türkiye Ligi’nde maç başına en az gol yiyen 2 kaleciden biri. Lider Medipol Başakşehir’in Milli file bekçisi Volkan Babacan ile birlikte zirveyi paylaşan Fabricio, çıktığı 8 karşılaşmada, maç başına 0.6 gol yiyor. Aynı yüzdeye sahip Babacan ile ligin maç başına en az gol yiyen kalecisi olarak göze çarpıyor.

Kaynak: BJK.Org

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş, Medipol Başakşehir'in Boşnak futbolcusu Edin Visca için teklif yapmaya hazırlanıyor.

Üst üste yaşanan uzun süreli sakatlıkların ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman devre arasında takviye yapacaklarını açıklamış, Gökhan Töre'nin devre arasında takıma dönme ihtimalinin bulunmadığını dile getirmişti. Bu açıklamadan birkaç gün sonrası ise Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Boşnak kanat oyuncusu Edin Visca için ciddi teklifler aldıklarını ifade etmiş ve öğrencisinin ara dönemde takımdan ayrılabileceğini söylemişti.

Orman ve Avcı'nın bu açıklamalarının perde arkası aydınlandı, Edin Visca'yı isteyen kulübün Beşiktaş olduğu ortaya çıktı. Hücum hattının kanatlarından Quaresma dışında randıman alamayan, o bölgede görevlendirdiği Olcay, Aboubakar, Cenk, Ömer ve Adriano'dan memnun kalmayan Teknik Direktör Şenol Güneş'in Visca'yı ısrarla istediği belirlendi. Beşiktaş, Başakşehir'e Kerim Frei, Mustafa Pektemek ve 5 milyon Euro önerdi. Anlaşmanın an meselesi olduğu belirtildi.

başka bir ifade ile viscanın bonservis maliyeti 15 milyonu geçmiş olacak  :bandit:

başka bir ifade ile viscanın bonservis maliyeti 15 milyonu geçmiş olacak  :bandit:
:alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

İlbginç şeyler dönüyor.

Vatan gazetesi Fotomaç'ın Yusuf Erdoğan'ın bacağına fotoshop yaptığını ve mosmor gösterdiğini kanıtlayan bir haber yaptı sabah.

Şimdi diğer sitelerde yayınlanmaya başlayınca haberin içeriğini kaldırdılar.

Spor medyasında büyük bir savaş dönüyor arkadaşlar, haberiniz olsun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi iyi adam ama ben o paraları eder mi kararsızım 3.5 4 m olsa tamamda bence 1 1.5 m arası fazla gibi geldi bana, genede fena transfer olmaz

Çevrimdışı tangaz

:alala:

pektemeke bi 5 kağıda yakın ödedik bonservis kerimede 4 kağıda yakın 5+4+5 =14 milyon eder boşboş oturan genelde de hastanede mesai yapan heriflere maaş olarak da kaç senedir 5-6 kağıt rahat ödemişizdir. benim hesabıma göre viscanın bonservisi 20 milyondur...

Çevrimdışı Bishamon

Pektemek 4, Kerim 3.15 gibi birşeydi galiba

Çevrimdışı tangaz

Pektemek 4, Kerim 3.15 gibi birşeydi galiba

20 milyonluk maliyet hesabımdan beni döndüremeyeceksiniz  :D

pektemeke bi 5 kağıda yakın ödedik bonservis kerimede 4 kağıda yakın 5+4+5 =14 milyon eder boşboş oturan genelde de hastanede mesai yapan heriflere maaş olarak da kaç senedir 5-6 kağıt rahat ödemişizdir. benim hesabıma göre viscanın bonservisi 20 milyondur...
Frei için 3.1 milyon €

Pektemek icin de 4 milyon € bonservis ödedik

Bazi seyleri abartmamak lazim :bandit:

Verim alamadigimiz 2 adami yollayacagiz iste daha ne olsun , Maas yuklerinden de kurtulacağız

Ben olumluyum ama + 5 milyon cok gibi geldi bana , +3 milyona baglamak lazim :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Kimi paylaştı?
kim olduğunun bir önemi yokki burda siyasi obje kullanılmamalı @panic13

Çevrimdışı Savaş

+5 ne la? Öküz alır o paraya bizim Başkan.

Çevrimdışı tangaz

Frei için 3.1 milyon €

Pektemek icin de 4 milyon € bonservis ödedik

Bazi seyleri abartmamak lazim :bandit:

Verim alamadigimiz 2 adami yollayacagiz iste daha ne olsun , Maas yuklerinden de kurtulacağız

Ben olumluyum ama + 5 milyon cok gibi geldi bana , +3 milyona baglamak lazim :busted_cop:

kerim frei 3yıldır bizde şuan 4. yılı yıllık 1 milyondan 4 milyon maaş
pektemek 6 yıl biden maaş aldı 8 civarı almıştı total de bu senede yarı maaşı sanırım biz ödüyoruz hadi onu katmayalım senin güzel hatırına 4+8 =12 + 3 + 4 + 5 = 24 milyon  :bandit:

Çevrimdışı Renton

Sözleşmesi biten kovalanıyorsa Zoran Tosicin aklına girelim bari.Q7 34 olacak seneye 2 tane lazım kanat

Edit:Ekici de muazzam olur sene sonuna yerli toplamak lazım
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Bishamon

20 milyonluk maliyet hesabımdan beni döndüremeyeceksiniz  :D
Maaşlarını say abi

Etiketler: