Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9148567 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ya çok komik geliyo be abi tutamadım kendimi bugün de :evillol: Öyle siyasi bi düşünceyle değildi yani.

Tamam gittim ben :poops:
senin ne düşündüğünün bir önemi yok. Hem insanların hassasiyeti var
hemde burası Beşiktaş burayla ne ilgisi var o resmin.
Beşiktaş taraftarının bütünlüğünü sağlamak önce saygıyla başlar. Düşünceler farklı olabilir
ama bu saygısızlık yapmayı gerektirmiyor. Kendin diyorsun komik geliyor diye bunun adı saygısızlıktır.

Çevrimdışı panic13

senin ne düşündüğünün bir önemi yok. Hem insanların hassasiyeti var
hemde burası Beşiktaş burayla ne ilgisi var o resmin.
Beşiktaş taraftarının bütünlüğünü sağlamak önce saygıyla başlar. Düşünceler farklı olabilir
ama bu saygısızlık yapmayı gerektirmiyor. Kendin diyorsun komik geliyor diye bunun adı saygısızlıktır.

Kimi paylaştı?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Onun doğrusu "çevir gazı yanmasın" dır @tangaz:tabe:

onun iç anadolu da kullanılışı kazı dır  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Tüm Aileye geçmiş oldun @tangaz. Acaba çocuklukda alınan aşırı doz penisilinin hafızaya olumlu katkısı mı oluyor diye şüphelendim şimdi

@sozkul abi çok küçüktüm hatırlayamadım şimdi ama bu konuyu araştırmak lazım. beni ukraynalı kadın hekimlere emanet edin fani bedenimde bilimsel çalışmalar yapsınlar  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Penisilini iyi bilirim @tangaz .retarpen 1.2 milyon sonrasında penadur kullandım uzun süre. Benin doktor kesinlikle aldırtmadı.rahmetli annem benim için çok uğraştı.

@MURAT nurlar içinde uyusun...

ben çok küçüktüm ne kullandım bilmiyorum ama sağ popoya 10 iğne sol popoya 10 iğne sonra iğne sokuşturacak yer kalmayınca 5-10 gün mola sonra iğneye dewam böyle geçti o süreç. bir de bademcik değişik bişey mesela şayet alınmasaydı bende bırakacağı etki en iyi ihtimalle ortopedik bozukluklar topallama gibi öngörülüyordu ama seri zaatürelerle tahtalı köy yolculuğu yüksek olasılıktı.

Çevrimdışı tangaz

burak+şakiri olabilir ben kabul ediyorum...

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena
Hayırlı işler
Hayırlı cumalar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tangaz

şenol güneş sol kanat için şaktarlı taisonı getiriyormuş  :bandit:

Çevrimdışı Akil Emre

Bu eleman kimdir bilmiyorum ama Lucescu zamanında takımda banko oynuyorsa, bizim oyun sistemi için iyi olacaktır. Piyasa değerine baktım da gruptan çıkamassak başkan bunu almaz :evillol:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hayırlı cumalar. Dün akşam Burak işini düşünüyordum nasıl olur diyerekten. Rüyamda da Gomez'i gördüm. Gol atmışız takımca seviniyoruz hop bizim Gomez aradan çıktı seviniyor falan. Ben de diyorum hangi ara geldi haberim yok, şaşırıyorum. Hayırlısı bakalım.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Bu eleman kimdir bilmiyorum ama Lucescu zamanında takımda banko oynuyorsa, bizim oyun sistemi için iyi olacaktır. Piyasa değerine baktım da gruptan çıkamassak başkan bunu almaz :evillol:

bu sene de ligde 8 maç 2 gol 4 asist uefada 4 maç 2 gol 2 asist şaktarda 144 maç 23 gol 40 asist metalistte 83 maç 20 gol 26 asist tam aranan sol kanat gibi duruyor. öte yandan sezon sonu sözleşmesi bitiyor devre arası 3 milyona versinler bize  :bandit:

Çevrimdışı cisse557

burak+şakiri olabilir ben kabul ediyorum...
Töre + Etoo'da orta yolu bulalım derim :)

Çevrimdışı atalay

Kanat/Forvet için ideal bir adayım var. Şili yıllarından beri belki de yüzlerce kez izledim. Fakat kulüp takımlarındaki performansı hep yapabilirliğinin altında kaldı. Transferi için zemin de oldukça müsait.

Çevrimdışı tangaz

Töre + Etoo'da orta yolu bulalım derim :)

mevcut form durumu ile etoo ne yapar bilemiyorum çok geri gitmiş fiziksel olarak sezon başı olsa gözü kapalı ok. diyordum ama şimdi bilemiyorum.

Çevrimdışı cisse557

çok çok iyi değil ama zaten iyi kaleciler bu yaşlarda ortaya çıkıyor.
Bizim ihtiyacımızı karşılayacak seviyede ben Napoli kalecisini gördükten sonra sustum
zaten bizdende kötüleri varmış Allah napoli taraftarına sabır versin.
Geçmişteki kalecilerimizden sonra bu çocuk bana Neuer gibi görünüyor ve dediğin gibi abi bize yeterli bence de. Reina yine bu hafta basit bi gol yedi. Benitez sayesinde isim yapmış vasat kalecilerden bence. Valdes gibi.

Çevrimdışı cisse557

Kanat/Forvet için ideal bir adayım var. Şili yıllarından beri belki de yüzlerce kez izledim. Fakat kulüp takımlarındaki performansı hep yapabilirliğinin altında kaldı. Transferi için zemin de oldukça müsait.
Vargas

Çevrimdışı cisse557

mevcut form durumu ile etoo ne yapar bilemiyorum çok geri gitmiş fiziksel olarak sezon başı olsa gözü kapalı ok. diyordum ama şimdi bilemiyorum.
Bence bizde toparlar. Burası Antalya değil sonuçta. Transfer olamamasından dolayı da geri gitmiş olabilir. Çok istiyordu çünkü gelmeyi.

Çevrimdışı tangaz

Geçmişteki kalecilerimizden sonra bu çocuk bana Neuer gibi görünüyor ve dediğin gibi abi bize yeterli bence de. Reina yine bu hafta basit bi gol yedi. Benitez sayesinde isim yapmış vasat kalecilerden bence. Valdes gibi.

yan topları ciddi ötesi sıkıntılı yalnız

Çevrimdışı tuncaboylu

Fotomaç haberine benziyor, alamayız muhtemelen.

Çevrimdışı tangaz

Fotomaç haberine benziyor, alamayız muhtemelen.

sezon sonu kontratı bitiyormuş fotomaç okumadığımız için bilemiyoruz tabii :)

+ çine gider bence dewre arası
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2016, 11:31:14 tangaz ]

Çevrimdışı atalay

Evet, Eduardo Vargas @cisse557 Universidad de Chile ve Şili mili takımı performansı çok iyi. Kariyerin en parlak dönemlerinde teknik adam Jorge Sampaoli'ydi. Şimdi baktım; iki sezon önce Medel, Aranguiz ve Isla ile beraber paket halinde istediğimi yazmışım. Artık Aranguiz ve Sampaoli treni kaçtı.

Çevrimdışı tangaz

Evet, Eduardo Vargas @cisse557 Universidad de Chile ve Şili mili takımı performansı çok iyi. Kariyerin en parlak dönemlerinde teknik adam Jorge Sampaoli'ydi. Şimdi baktım; iki sezon önce Medel, Aranguiz ve Isla ile beraber paket halinde istediğimi yazmışım. Artık Aranguiz ve Sampaoli treni kaçtı.

taisonı alalım işte @atalay

Çevrimdışı Bishamon

Geçenlerde milli takımda oynamaka için Ukranya vatandaşlığı alacağı konuşuluyordu

Çevrimdışı atalay

Taison, Shakhtar'ın şu anda en önemli oyuncularından bir tanesi. Nakit girişi istiyorlarsa bizde o nakit yok. Basına ismi düşerek sözleşmesi biten oyuncuların kaderini paylaşmış gibi duruyor.

Çevrimdışı tangaz

Geçenlerde milli takımda oynamaka için Ukranya vatandaşlığı alacağı konuşuluyordu

brezilya da milli olmuş sanırım 1 defa o treni kaçırmış olmuyor mu bu durumda

Etiketler: