Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149455 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Höööşttt ne dedin evlat  :evillol:

http://static.dnaindia.com/sites/default/files/styles/half/public/2016/06/25/475620-shaqiri.jpg?itok=fk4H5jL2
Ohaaa, ben bile bunu zor doverim. Saglamdir bu dusmez de, belki apollo taktigi dibime sokmadan, uzaktan uzaktan gafasina gafasina vantu vantu kroseler ama yok dusmez bu. Ben tirstim, alinsin bu cocuk iyidir iyi

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben sana bu yazdan foto yolluyorum sen bana 3-4 sene önceki fotosunu yolluyorsun.Kslıpsız dediğin aam kas yığını resmen

la adamın boyu 1.70 diyorum ben sana sen bana kalıplı diyorsun.

Korner bayrağı kadar adam kalıplı olsa nolur olmasa nolur.

1.80 şöyle atletik adam diyorum ben sana hatta shaqirinin boyu 1.69 geçiyor bazı yerde bazı yerde 1.68 yuvarlamışlar 1.70 yapmışlar.

G.tten bacaklı bi adamı kaslı diye önümüze koyuyorsun.

Çevrimdışı Bishamon

la adamın boyu 1.70 diyorum ben sana sen bana kalıplı diyorsun.

Korner bayrağı kadar adam kalıplı olsa nolur olmasa nolur.

1.80 şöyle atletik adam diyorum ben sana hatta shaqirinin boyu 1.69 geçiyor bazı yerde bazı yerde 1.68 yuvarlamışlar 1.70 yapmışlar.

G.tten bacaklı bi adamı kaslı diye önümüze koyuyorsun.

basketbol mu bu boy önemli değil kanat oyuncusu için

zaten alamayacağımız adam için ne tartışıyoruz adam geçen sene 17 milyona gitmiş

Çevrimiçi Mehmet57

Lensi ikinci devre gorelim hele, lig sertlesince, ariza cikartacak tip var ondan. Ingiliz ligi antremaniyla fark kouyordu ki sakatlandi, daha bisi olmaz ondan.

@Mehmet57 bu hollandalilar konusunda uzman onu bi dinliyelim hele.

Cunki Depay bu donemler futboldan cok uzak. Performansi cok kotu.

Lens iyi bir sag acik. Depay sag acik degil.

basketbol mu bu boy önemli değil kanat oyuncusu için

zaten alamayacağımız adam için ne tartışıyoruz adam geçen sene 17 milyona gitmiş

bak bak basketbol muymuş bu.Hiçbirşey olmasa hava toplarını indirir 1.85 lik ronaldo var bide 1.68 lik shaqiri 2'si girsin 2 li mücadeleye kim alıyor görelim shaqiri senin attığın resme göre ronalda kadar kası var hatta fazlası vardır eksiği yoktur.Nediyon ?

Şimdi shaqiri yi alırız almayız o ayrı konu lafı değiştirme ?

Çevrimdışı Bishamon

bak bak basketbol muymuş bu.Hiçbirşey olmasa hava toplarını indirir 1.85 lik ronaldo var bide 1.68 lik shaqiri 2'si girsin 2 li mücadeleye kim alıyor görelim shaqiri senin attığın resme göre ronalda kadar kası var hatta fazlası vardır eksiği yoktur.Nediyon ?

Şimdi shaqiri yi alırız almayız o ayrı konu lafı değiştirme ?

Messi de 1.70 civarında ee yani?

Messi gibi bir oyuncu dünya üzerinde kaç tane var ?

Say bakayım bana ?

Sen sıkışınca saçlamıyorsun başka şeylere sarıyorsun farkettim ama.

Shaqiri iyi olmuş olsa bayern bırakmazdı bide o açıdan bak.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

Messi gibi bir oyuncu dünya üzerinde kaç tane var ?

Say bakayım bana ?

Sen sıkışınca saçlamıyorsun başka şeylere sarıyorsun farkettim ama.

Shaqiri iyi olmuş olsa bayern bırakmazdı bide o açıdan bak.

Asıl sen saçmalıyorsun ben kalıplı oyuncu severim diyorsun sonra öyle değil uzun boylu olacak diyorsun iyi kısa futbolcu olmuyor mu yani? bayernin shaqiri beğenmemesi ne alaka bir kere

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben de 1.70'im bi sıkıntınız mı var? :bandit: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Önemli olan boyu değil işlevi @Yusuf Tekeli  :money:

Çekiç-çivi ilişkisiyle alakalı bir mesaj yazsam mı diye düşündüm de boşver :D

Asıl sen saçmalıyorsun ben kalıplı oyuncu severim diyorsun sonra öyle değil uzun boylu olacak diyorsun iyi kısa futbolcu olmuyor mu yani? bayernin shaqiri beğenmemesi ne alaka bir kere

ben alınmamasından yanayım eğer öyle birşey varsa.

Çok bencil ayrıca ufak tefek atletik kalıplı birisini tercih ederim :)

Şu yazdığım cümleden sadece kalıplıyı çekip çıkarmışsın ağır saçlamıyorsun sonra sadece kalıp mı yazıyor orda ?

Çok bencil yazmışım.

ufak tefek olduğunu belirtmişim.

Ayrıca atletik birisini istiyorum yazmışım.

Ufak tefek adamı sevmediğime göre uzun boylu istiyorum demi mantıklı düşünürsen ? Bunu ekstra belirtmeye gerek yoktu başta, tabi sana anlatıncaya kadar boyunun küçük olduğunu kadar göbeğim çatladı.

Benim yazdığım cümle yukarda işte ben shaqiri'yi hem çok bencil,hem ufak tefek olduğu için istemiyorum yazdım.

Sen ordan bu adam kalıplı işte nasıl beğenmezsin gibi resim attın.Bencil olduğunu ve ufak tefek olduğunu es geçtin messilere bağladın 1.70 iyi topçu yokmu diyorsun halen.

Son olarak kısa iyi futbolcu oluyorsa olsun varsa var banane halen ısrar ediyorsun ben istemiyorum diyorum Türkçe yok mu sende ? Almanca filan anlatayım mı ?

Ben de 1.70'im bi sıkıntınız mı var? :bandit: :evillol:

1.70 mı ? Ne o  iddaa oranı mı ? :D   :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Şu yazdığım cümleden sadece kalıplıyı çekip çıkarmışsın ağır saçlamıyorsun sonra sadece kalıp mı yazıyor orda ?

Çok bencil yazmışım.

ufak tefek olduğunu belirtmişim.

Ayrıca atletik birisini istiyorum yazmışım.

Ufak tefek adamı sevmediğime göre uzun boylu istiyorum demi mantıklı düşünürsen ? Bunu ekstra belirtmeye gerek yoktu başta, tabi sana anlatıncaya kadar boyunun küçük olduğunu kadar göbeğim çatladı.

Benim yazdığım cümle yukarda işte ben shaqiri'yi hem çok bencil,hem ufak tefek olduğu için istemiyorum yazdım.

Sen ordan bu adam kalıplı işte nasıl beğenmezsin gibi resim attın.Bencil olduğunu ve ufak tefek olduğunu es geçtin messilere bağladın 1.70 iyi topçu yokmu diyorsun halen.

Son olarak kısa iyi futbolcu oluyorsa olsun varsa var banane halen ısrar ediyorsun ben istemiyorum diyorum Türkçe yok mu sende ? Almanca filan anlatayım mı ?

Atletik mi ne yapmasını istiyorsun uçsun kaçsın mı  :evillol:

Ayrıca hiçbir zaman nasıl beğenmezsin demedim sadece adamın kaslı olduğunu gösteren bir foto attım

Beğenirsin beğenmezsin zorla olmaz bunlar  :)

almancam yok İngilizce anlatabilirsin ama  :D

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Yarın tolgayın vodafone arenada imza günü var arkadaşlarım hep dolu gidecektim gitsem mi bilemedim hemşerim sonucta  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi murat

@MURAT  benim bademcikler zorunlu alındı başka bir ihtimal yoktu. o yıllarda 7 yaşından evvel bademcik alınmazdı ve ben 4-7 yaş arası mübalağasız söylüyorum yılın 250 günü penisilin iğnesi yapılarak yaşatıldım. sonra da ortaya böyle abuk sabuk bir herif ortaya çıktı Allahtan bademcik ameliyatı sonrası Beşiktaşlı oldumda topluma yararlı bir birey halini aldım :)

Penisilini iyi bilirim @tangaz .retarpen 1.2 milyon sonrasında penadur kullandım uzun süre. Benin doktor kesinlikle aldırtmadı.rahmetli annem benim için çok uğraştı.

Çevrimiçi murat

Tüm Aileye geçmiş oldun @tangaz. Acaba çocuklukda alınan aşırı doz penisilinin hafızaya olumlu katkısı mı oluyor diye şüphelendim şimdi

Yok abi genetik galiba bana pek faydası olmamış. Ama bilinçaltım iyidir.  :D

Çevrimdışı cisse557

herkese iyi geceler :)

Daha 28 yaşında ve bu çocuk iyi kaleci. Mutlumsu uyuyabilirim şimdi.

Çevrimiçi Necmi

Daha 28 yaşında ve bu çocuk iyi kaleci. Mutlumsu uyuyabilirim şimdi.
çok çok iyi değil ama zaten iyi kaleciler bu yaşlarda ortaya çıkıyor.
Bizim ihtiyacımızı karşılayacak seviyede ben Napoli kalecisini gördükten sonra sustum
zaten bizdende kötüleri varmış Allah napoli taraftarına sabır versin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2016, 03:29:36 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Hadi iyi sabahlar :uyucam:

:evillol:
@Yusuf Tekeli  bu resmi daha kaç defa silmek zorunda kalacağım.
bir daha yüklersen kesinlikle nopost la tanışırsın :bandit:
Burda hiç bir şekilde siyasi kişilik kullanamazsın bilmiyormusun karşılığı üyeliğin silinmesidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Yusuf Tekeli  bu resmi daha kaç defa silmek zorunda kalacağım.
bir daha yüklersen kesinlikle nopost la tanışırsın :bandit:
Burda hiç bir şekilde siyasi kişilik kullanamazsın bilmiyormusun karşılığı üyeliğin silinmesidir.

Ya çok komik geliyo be abi tutamadım kendimi bugün de :evillol: Öyle siyasi bi düşünceyle değildi yani.

Tamam gittim ben :poops:

Etiketler: