Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tolgay Arslan, Milan, Inter, Valencia ve M. United'ın listesinde. Manchester United izlenmesi için scout gönderdi. (Bild)
@MURAT benim bademcikler zorunlu alındı başka bir ihtimal yoktu. o yıllarda 7 yaşından evvel bademcik alınmazdı ve ben 4-7 yaş arası mübalağasız söylüyorum yılın 250 günü penisilin iğnesi yapılarak yaşatıldım. sonra da ortaya böyle abuk sabuk bir herif ortaya çıktı Allahtan bademcik ameliyatı sonrası Beşiktaşlı oldumda topluma yararlı bir birey halini aldım
hiç öyle çabuk parlayan biri gibi durmuyorsun aslında sakin araştırmacı gazeteci bir de eski iletileri hızlı silici bir profil gibisin
Antalyaspor Ve Kasımpaşa Kulübü Tolga Zengin İçin Teklif Yapmaya Hazırlanıyor...
Yahu taktik belli, rusyadan vpn, rusyadan mail.ruSnowden gibi olursun yahuBilgilerini isteyene de bu kartpostali gonderirler
bunu refans göster yarın totoş medyada işe başlarsın
Link var mı?GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sat Sat SatDevre Arası Uzunda geliyor zatenFabri - Boyko - Utku yeterli olur
uzun nereye geliyor 1 senelik onun sözleşmesi Ayrıca boyko gelmesin yabancı kontejyanına takılıyoruz o zaman.
Gulhan , Vpn siz Sosyal medyaya girebiliyormusun suan ?@cursedofdragon
Bir kac yerde Boyko devre arasi dönüyor diye haber görmüştüm Orada da sans bulamamış , Kameniden dolayı
Shakiri , devre arasi içinKaynak sormayın simdi okuduğumu yazıyorum , Sosyal medya işte
ben alınmamasından yanayım eğer öyle birşey varsa.Çok bencil ayrıca ufak tefek atletik kalıplı birisini tercih ederim
Oooo shakira Alırım bi dal
BEŞİKTAŞIMIZIN Cumartesi günü 15:00'da Vodafone Arena'da oynayacağı Az Alkmaar maçı BJK TV'den naklen yayınlanacakGürler Akgün ve Ahmet Dursun'un yorumları ile
Höööşttt ne dedin evlat http://static.dnaindia.com/sites/default/files/styles/half/public/2016/06/25/475620-shaqiri.jpg?itok=fk4H5jL2
İntihal kokusu var bu haberde
???