Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152021 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Nba takasi yapmak lazim 3-4 takim.

Viska bize,
Kerim ve pektemek basaksehire
Veli osmanliya, aminu basaksehire
Musa bize, emre osmanliya
Antalyadan 5milyon yuro basaksehire arti bir sonraki sezon kume dusme hakki
Eto osmanliya
Hayvandao antalyaya
Badou basaksehire
Battaca osmanliya
Fenere de ucun biri

sonra hepsi fenere diyosun yani :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

Girisim kalkismasi yapacaksak balojana giriselim, livirpula neyse parasi basip alalim, yil sonuna kadar 15 gol sallamazsa gidip fbstordan ismael formasi alacam

balojan'ın liverpoolla alakası kalmadı ki tamamen nicede

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lensi ikinci devre gorelim hele, lig sertlesince, ariza cikartacak tip var ondan. Ingiliz ligi antremaniyla fark kouyordu ki sakatlandi, daha bisi olmaz ondan.

@Mehmet57 bu hollandalilar konusunda uzman onu bi dinliyelim hele.
@ONUR KOLCU nun israrla istediği Narsring de olur abi oda bu ligde baya is yapar :tabe:

Depay - Lens - Narsring hepsi is yapar bu Ligde

Epl ile Burasi bir değil , Epl baska bir Dünya..

Tore için de Epl de is yapar diyorduk ama yapamadi , Epl icin uygun bir oyuncu olmasina ragmen , Fizik - Hiz - Adam eksiltme - Sut - Dripling gibi ozellikleri olan adamlar Epl de is yapar , Tore de hepsi var ama yapamadi

Oyuzden Ben Epl yi baz almıyorum perfformans açısından :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Girisim kalkismasi yapacaksak balojana giriselim, livirpula neyse parasi basip alalim, yil sonuna kadar 15 gol sallamazsa gidip fbstordan ismael formasi alacam

L'pool bizden tolgayı ister balo karşılığı

Yoktu
Maci izlemedim ama Ozetini izledim , Robbeni gördüm kulübede Gol sevincinde gosterdi hatta kamera :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

Maci izlemedim ama Ozetini izledim , Robbeni gördüm kulübede Gol sevincinde gosterdi hatta kamera :alala:

baksanıza maçkolikten varmı yok mu interne çağındağız :)

Çevrimdışı Bishamon

Kadroda degildi ama

Hala Epl performanslarini Baz aliyorsunuz arkadaslar yapmayin orasi Baska Dunya..

Orada siradan takimlarda kadroya giremeyen , Lens - Töre burada Yildiz oluyor tapıyor herkes

Ben Depay diyorum Gelirse Bu Ligin anasini aglatir diyorum :tabe:

Ha olmadı Narsring de olur oda olumlu...

Kadroda degildi ama
Her neyse

Bu Depayin , Lensten iyi oyuncu oldugu gerçeğini değiştirmez.

Çevrimdışı mylife1903

Bu Arada Feda sezonuydu sanirim biz DEPAYi alıyorduk 3.5 milyon € ya sonra Fazla geldi almadik 1-1.5 sene sonra Manuya gitti adam 35 milyon € ya :lol: :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Hala Epl performanslarini Baz aliyorsunuz arkadaslar yapmayin orasi Baska Dunya..

Orada siradan takimlarda kadroya giremeyen , Lens - Töre burada Yildiz oluyor tapıyor herkes

Ben Depay diyorum Gelirse Bu Ligin anasini aglatir diyorum :tabe:

Ha olmadı Narsring de olur oda olumlu...
Nasri olmadi da narsri oldu o da olumlu

Çevrimdışı mylife1903

balojan'ın liverpoolla alakası kalmadı ki tamamen nicede
Belese kiraladilar diye biliyorum, yok balojani bedava aldilarsa sabaha kadar aniririm

Çevrimdışı mylife1903

L'pool bizden tolgayı ister balo karşılığı
Yavas istesin tavukmu seediyor, aliyor yani. Tolgay satilik degil ustelik ingiltereye olmaz, tolgayi valenciaya verelim, 28 milyona

Çevrimdışı Bishamon

Belese kiraladilar diye biliyorum, yok balojani bedava aldilarsa sabaha kadar aniririm

yok bonservisini aldılar ama satarlarsa %50'si liverpoola gidecek

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/Besiktasin_sesi/status/796761088540999680
Ahahaha hanzolara bak ya, yok artik.
Sabah,aksam, vatani kaca satiyorlar, iyi para kazaniyorlar valla bu isten, cikardiklari pacavrayla bacaklarimin ustundeki yagli bolgeyi silmem.

Çevrimdışı LuceGel

Düşünemiyorum pardesü+güneş gözlüğü kesin olur.Bu işin üstünde denemeside var woow  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

yok bonservisini aldılar ama satarlarsa %50'si liverpoola gidecek
Yok sabaha kadar uyku yok, biz bu adami almadik belese yani. Olay cikartirim ben, tutmayin beni. Abunun ve taliskanin ikisinin yerine bunu ve etoyu alaydik, ah ah

Çevrimdışı Bishamon

Yok sabaha kadar uyku yok, biz bu adami almadik belese yani. Olay cikartirim ben, tutmayin beni. Abunun ve taliskanin ikisinin yerine bunu ve etoyu alaydik, ah ah

Özel operasyon yapalım abi

Saving Private Balo

Fransız sahillerine çıkartma yapalım

Çevrimdışı mylife1903

Özel operasyon yapalım abi

Saving Private Balo

Fransız sahillerine çıkartma yapalım
Kacti o tiren, cuf cuf, kara tiren.  :bawling: :bawling: :bawling:

Anca baloyu hipnotize edersek olur o is. Bir ariza cikartip, avini falan yakarsa ki o fransiz hakemlerin bakisi falan hic eyi degil buna karsi, her an seri kirmizilar baslar. Nis bunu, adaya gonderir sonra tore ile ayni ucakla buraya, liverpula da ortaya karisik bir kuruyemis tabagi veririz gumusten.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim boykot ne durumda tifitirda? Gazimizi aldilar mi yoksa yardiriyor muyuz hala?

Çevrimdışı Çağatay

Yavas istesin tavukmu seediyor, aliyor yani. Tolgay satilik degil ustelik ingiltereye olmaz, tolgayi valenciaya verelim, 28 milyona

Liverpool iyidir iyi
Bizim başkan 15 e satiyorum dese
Adamlara ucuz gelir 25 teklif ederler
O derece bonkör adamlar bunlar
Zaten adamlarin aylık geliri bizim yillik gelire tekabul ediyor dokunmaz bunlara.
Sadece tolgay ın onlari uefada eledigimiz macta attigi golu hatirlamasinlar yeter.

Çevrimdışı cursedofdragon

Antalyaspor Ve Kasımpaşa Kulübü Tolga Zengin İçin Teklif Yapmaya Hazırlanıyor...

Çevrimiçi 38life

Antalyaspor Ve Kasımpaşa Kulübü Tolga Zengin İçin Teklif Yapmaya Hazırlanıyor...

100 bin euro ve yukarısına varım.

Etiketler: