Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154344 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İfade özgürlüğü var kimseye boyun eğmeyiz susturamazsınız bizi diyenler ve şu an canlı yayında taraftar sesine MONTAJ yapıyorlar!

Istek parça Alıyormusunuz ? @Aspor :bandit: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

KORKAK Kufur Yasaklar !

A Spor, yayın esnasında taraftar sesi olarak banttan tezahürat sesi veriyor..Şampiyonlar Ligi Türkiye yayıncısı A Spor, Akatlar'da Zielona Gora ile oynayacağımız maça spiker göndermedi. Maçı stüdyodan anlatıyorlar.

Bakin bu Bir Dramdır :kop:

Çevrimdışı Gokhan-

Yalnız Allah'tan izlemeyin dendi he, sadece buradakiler için söylemiyorum maşallah herkes maçı oradan takip ediyor  :lol:

Basketbol maçı izlemeyen taraftarımız bile "acaba küfür esnasında ne yapacaklar"  diye merak ettikleri için Aspor'dan takip ediyorlar. :D

Ben bile siz konuştunuz diye merak edip gidip Aspor'a tıkladım  :lol:

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı b.damatoglu

AZ maçında bu (Hakaret Yasak)₅ 90 dk saydıracak arkadaşlara kombineyi devrediyorum bedava. Tribün eski açık üst.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

AZ maçında bu (Hakaret Yasak)₅ 90 dk saydıracak arkadaşlara kombineyi devrediyorum bedava. Tribün eski açık üst.

Talibim :) hiç maç izleme fırsatım olmadı. Verirseniz memnun olurum :)

Çevrimdışı ProjectOrigin

aspor gerçekten sansüre karşıymış, yersen.Maçı izlemek isteyen arkadaşlar youtubeda maçın adını aratıp izlesin ya da netspor9'dan izleyin.

Şu hengamede olan Zielona Gora'ya oldu  :D

Çevrimdışı LuceGel

Vay vay taraftara sansür haa çırpındıkça batacaksınız bataklığınızda  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ilhan mansız

az önce maçı açtım, bende diyorum bir tuhaflık var, sanki bu son maç, nasıl olsa geleceksiniz o salona  :D :D :D

Çevrimdışı cursedofdragon

aspor gerçekten sansüre karşıymış, yersen.Maçı izlemek isteyen arkadaşlar youtubeda maçın adını aratıp izlesin ya da netspor9'dan izleyin.

Şu hengamede olan Zielona Gora'ya oldu  :D

sorma bütün hırsımızı onlardan çıkartıyoruz tecavüz var hem tribünde hem sahada :D

Çevrimiçi Necmi

Tarafsız olma içgüsümü desem ntvspordaykende çok saçmaladı metin  :money:
Ben iyimser bakayım diyorsun yani :kop:
Beşiktaşı Demirkol bile ondan fazla savunur.

Çevrimdışı ilhan mansız

KORKAK Kufur Yasaklar !

A Spor, yayın esnasında taraftar sesi olarak banttan tezahürat sesi veriyor..Şampiyonlar Ligi Türkiye yayıncısı A Spor, Akatlar'da Zielona Gora ile oynayacağımız maça spiker göndermedi. Maçı stüdyodan anlatıyorlar.

Bakin bu Bir Dramdır :kop:
bir maç günü barbaros bulvarında toplanıp stada yürümek lazım  :D

Çevrimdışı arena_t2000

Boyle birsey yok.Bunun icinde ayri bir tepki verilmeli bence.sansur diyenler sansur yapiyor..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Yalnız Allah'tan izlemeyin dendi he, sadece buradakiler için söylemiyorum maşallah herkes maçı oradan takip ediyor  :lol:

Basketbol maçı izlemeyen taraftarımız bile "acaba küfür esnasında ne yapacaklar"  diye merak ettikleri için Aspor'dan takip ediyorlar. :D

Ben bile siz konuştunuz diye merak edip gidip Aspor'a tıkladım  :lol:
yok ben trt sporu izliyorum :bandit:
maçıda resmi siteden takip ediyorum :D

Çevrimdışı Gokhan-

yok ben trt sporu izliyorum :bandit:
maçıda resmi siteden takip ediyorum :D

Valla Necmi abi ben de senin gibi yapıyordum ki burada yorumları bir gördüm hemen açıp bakma gereksini mi hissettim tıklayış o tıklayış   :lol:

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

Sağolun var olun, hayat sizler gibi dostlarla güzel...
@Berat @Orhan_ @atalay @cursedofdragon @Samet Ç  @Çağatay @Yunus Emre Dökmeci @Anıl1903 @Caner.eryigit @EMİR EMRE
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

sorma bütün hırsımızı onlardan çıkartıyoruz tecavüz var hem tribünde hem sahada :D
yok şu anda fenere lelipop ikram ediyorlardı. :bandit:

Çevrimdışı b.damatoglu

Şu sansür işini fibaya şikayet etsek nasıl olur?

Çevrimiçi Necmi

Valla Necmi abi ben de senin gibi yapıyordum ki burada yorumları bir gördüm hemen açıp bakma gereksini mi hissettim tıklayış o tıklayış   :lol:

internetten izle :bandit: ben nete geçtim şu an

Çevrimdışı LuceGel

Ben iyimser bakayım diyorsun yani :kop:
Beşiktaşı Demirkol bile ondan fazla savunur.
Ne deyimki abi şeref stadında idmanlarını izlediğim adam Beşiktaşlılığından gram şüphem yok  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı arda

Şu sansür işini fibaya şikayet etsek nasıl olur?

5 PRODUCTION OF THE INTERNATIONAL FEED
5.1 Philosophy
..
The international audio feed will be full international sound with court side effects.
..

Fiba television manual - FIBA Europe

http://www.fibaeurope.com/Default.asp?coid=%7BF0DFBF9E-7C7C-486A-881D-8B394F87ECCB%7D&subimage=&do=download
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mylife1903

Sinirden sizmisim, simdi uyandim. Ne olmus aspora, skiper mi gonderememis, korkma, titre aspor bu daha baslangic. Heriflere bak hani sansure karsiydik, sizin delikanliliginiz bu kadar iste.

@tangaz gecmis olsun yahu ayni bak, benim cocuk da agir ates altinda 3-4 gundur. 40derece atesle kosturuyor evde.

Çevrimdışı Orhan_

Sinirden sizmisim, simdi uyandim. Ne olmus aspora, skiper mi gonderememis, korkma, titre aspor bu daha baslangic. Heriflere bak hani sansure karsiydik, sizin delikanliliginiz bu kadar iste.

@tangaz gecmis olsun yahu ayni bak, benim cocuk da agir ates altinda 3-4 gundur. 40derece atesle kosturuyor evde.

Küfür vardı bir ara. Aslında hiç küfür olmadan yapılmalı bu işler. Tutunacak tek dal bırakmamamız lazım. Sosyal medyada yeterince küfür yiyorlar zaten.

Çevrimdışı arda

Küfür vardı bir ara. Aslında hiç küfür olmadan yapılmalı bu işler. Tutunacak tek dal bırakmamamız lazım. Sosyal medyada yeterince küfür yiyorlar zaten.

Aynen katılıyorum, keşke ama işte zor;

''Küfür lisanın tuzu, biberidir'' Neyzen Tevfik
"Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz.. Lan bu kadar o.çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz?'' Can Yücel
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı atalay

Taraftara uygulanan sansür ve yayıncılık ilkelerinden dolayı kınama mesajı yayınlaması lazım.
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 11:10:40 atalay ]

Etiketler: