Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154478 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı arda

nasıl geçti bugünkü boykot beyler hastane işleri falan vardı hiç takipte olamadım

Güntekin'i yedirmiyoruz şimdide @tangaz abi :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

Güntekin'i yedirmiyoruz şimdide @tangaz abi :)

bu eski fetoş daimi totoşlar güntekinin yese yese şeyini yerler  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

1975'den beri değil, 33'den beri. @tuncaboylu California-Arabian'dan (Saudi Aramco) bu yana ortaklar.

Çevrimiçi Necmi

nasıl geçti bugünkü boykot beyler hastane işleri falan vardı hiç takipte olamadım
geçmiş olsun hayırdır ciddi bir şey yoktur inşallah @tangaz

Çevrimdışı Kalyoncu

Geçmiş olsun abi.

Çevrimdışı tangaz

teşekkür ederim @Necmi abi ve @Kalyoncu , hanım+çocuk hastalar çok önemli mi değil mi bilemedim ama bayadır git gel yapıyoruz ben şoför modundayım sürekli
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Büyük gecmiş olsun umarım sizle yada aile ile ilgili sıkıntılı bir durum yoktur?

Çevrimdışı tangaz

Büyük gecmiş olsun umarım sizle yada aile ile ilgili sıkıntılı bir durum yoktur?

saol @GOKHAN CETIN orta ölçekli rahatsızlıklar dielim ben de bişi yok da hanım+çocuk

Çevrimdışı Berat

@tangaz abim Hepinize geçmiş olsun.

Çevrimdışı Orhan_

Geçmişler olsun abi.

Çevrimdışı atalay

Geçmiş olsun ağabey. Prensese iyi bak. @tangaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı atalay

Yusuf Acer dedin birkaç kişi yazın yazmıştı burada. @atalay şöyle yorum yapmıştı.Bu sene kendini geliştirmişse bilemiyorum .Zaten altyapıda düzgün bir organizasyonumuz da yok

Geçen sezon Cengiz, Çağlar ve Yusuf'u öne çıkarıyordum. Şu sıralar Fatih, Enis ve Alican da takip edilmesi gereken isimler. Doğru organizasyon: Başakşehir - Avcı - Cengiz üçlüsü. Bu oyuncular direkt alıp, oynatabileceğin isimler değil. Bugün paylaştığım faaliyet raporunda U21 liginin profesyonel liglere dahil olacağı yazıyor. Fakat bunun dışında yarışmacı kalitesi yüksek rezerv bir takım lazım. @Bishamon

Çevrimiçi Samet Ç

Geçmiş olsun @tangaz abi.

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada en güzel eylem bu turkuvaz grubunun internet sitelerine belli bir sure icinde pek cok kisinin ayni anda girmeye calismasi ile olur. False pozitif bir ddos yapmış olursunuz kesinlikle illegal bir durum degildir sinav sonucunun aciklandigi zaman osym nin sayfasina girmek gibi düşünün. Örneğin 100.000 kisi saat 15.00 te fotomacın sayfasina girmeye calissa ve dewamli f5 ile sayfayi refresh etse mesela 10 kez bu da eşittir 1.000.000 session eder rakamlari arttirabiliriz. Web sunucularini hizmet veremez hale getirmek yeterlidir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Abi cok gecmis olsun acil şifalar...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı atalay

Meslektaşınıza sahip çıksanıza!
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2016, 20:42:23 atalay ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Gecmis olsun @tangaz agabey.

Besiktas korku saliyor, eski Besiktas yok. Efendi mottosu cikinca eyvah basimiza is acilacak demistim ama korktugum basima gelmedi cunku efendi gibi destekliyoruz camiamizi.

Oguzhanin sakatligi nuksetmis, ritm bulmasi gereken bir periyottayiz yavas yavas toparlar insallah. Ben sahsen agrilari arttigi icin zorlanmadan oldugunu ve toparlama surecinin kisa surecegini dusunuyorum. İnşallah yaniltmaz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: