Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149945 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı arda

[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2016, 02:09:59 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kudurmuşlar yazık.

Kullandıkları kelimelerden o kadar belli ki "o" kesimi yanlarına çekmeye çabaladıkları.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Guntekin Onay in  da  basi yanmasa bari  bu herifelr  dupeduz yaratik .. Muhalif  oldun mu  kolayi  bulundu  artik...  :akuma:
Yorgo

Yok yok bu artik iyice  belli  oldu artik..  Besiktaslilik bu ulkede  muhalifligin  bir baska adiymis hakikaten de..   :akuma:
Yorgo

Her karsi goruse siyaset karistirip, teror yaftasi yapistiran yaratiklara sirf dogrulari cekinmeden soyledi diye onurlu, saygin gazeteci BJK'li Guntekin Onay'i sarisin renkli medyaya yedirmeyiz !
Besiktas antrenmanina giremeyecegini anlayinca cirkefligine devam eden renkli Fotomac isi havuz medyasi ve hukumetin destegini almak adina daha da cirkinlestirecege benziyor !!! Seviyesiz ve hakaretamiz haber yapip basin ozgurlugu diye rol kesenler onca gazeteci fikir ve yazilarindan dolayi icerdeyken bagli olduklari gruptan dolayi basin ozgurlugune atifta bulunmamisti.. ne oldu da ne degisti?? Peki ya 24 saat sonra oynanan macta FBye kirmizi kart verilmezken, biri net olmak uzere aleyhine iki penalti calinmazken benzer bir baslik ya da fener formasi giydirilmis bir hakem niye goremedik bi izah etsinler bakalim da; biz de, Guntekin de onlarin adaletine inanalim !
Yorgo

Duramiyorum su an  sinirden  kipkirmizi kesildim,  kulaklarim yaniyor   :s20: :akuma:
Yorgo

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunlar fikir özgürlüğünü zırva sıralamak zannediyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

tag TT'den silmeye çalışıyorlar operasyon yapıyorlar twitter'i olan yüklensin.

Çevrimiçi Necmi

Duramiyorum su an  sinirden  kipkirmizi kesildim,  kulaklarim yaniyor   :s20: :akuma:
neden sinirleniyorsun anlamadım :alala:
bu onların çırpınışları sürekli twitter paylaşan aspor neden paylaşamıyor bütün hesapları Beşiktaşlılar
tarafından bloke edilmiş durumda Turgay demir Beşiktaşlı olduğunu kanıtlamak için yırtınıyor.
turkuvaz medyanın diğer sözde Beşiktaşlıları suspus olmuş sesleri duyulmuyor. Hiç bir basın
kuruluşundan destek alamadılar destek olarak kendi gruplarını ve kendi yazarlarını gösteriyorlar.
yapayanlızlar karşılarında devasa bir camia var. Otur kendilerini dahada küçültmelerini izle
bence çok eğlenceli oluyor. dün akşam gol attıklarını sanıyorlardı. Beşiktaş onlarla muatap bile olmadı.
çekemediler kendi çirkefliklerinin içine yönetim çok doğru yaptı sözü söyleyip sustular sahayı Beşiktaş taraftarına bıraktılar
şimdi karşılarında muatap bulamıyorlar. Bu kadar hakarete ramen taraftara gıklarını çıkaramıyorlar
bunlar korku hep karşılarında lidersiz örgütlü kontrol edilemeyen bir güç var. Nasıl baş edeceksinki.
her taraftan saldırıyor.

Çevrimdışı tardu

Kudurmuşlar yazık.

Kullandıkları kelimelerden o kadar belli ki "o" kesimi yanlarına çekmeye çabaladıkları.

İlk ve sonrasında ki yazıma bakacak olursanız adamların mevzuyu çok başka yerlere çekeceğini söylerken kastetmek istediğim tam olarak buydu.Hala bana onların istediğini yapıyormuşuz gibi geliyor.Bu akşam bizim hastag ıcanlı tutmaya çalışırken sürekli birisi bu hükümeti destekleyen medya diye yazıyor çarşı ve hdppkk el ele diye twit atıyor.Tabi konu beşiktaş olunca dayanamadım cevap verdim bak çocuk konuyu öğren bilip bilmeden iftira atma falan diye çıkıştım malum kişinin feto twitlerini gösterdim bjk taraftarı ile hükümeti karşı karşıya getirmeye çalışıp bu yönde tivit atıyor gezici,çapulcu diye medya patronu da bunu beğenmiş dedim.Sizde adama tepki gösterin o zaman hükümeti destekleyen medya kuruluşuyla ne işiniz var dedi.Sonuçta hükümet diyorsun basit bir futbol kulübünün yanında lafı bile olmaz yok olsunlar gitsin dedi sinirden uyku tutmuyor işte zihniyet tam olarak bu en başında sadece bu genel yayın yönetmeni adama ve fotomaça tepki koysaydık turkuvaz pire için yorgan yakmaz sonuçta hangi patron kendine alenen para ve itibar kaybettiren bir densizi savunur ki ha diyelim savundu bizde önümüzü görürdük ona göre hareket ederdik neyse hayırlısı olsun

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

neden sinirleniyorsun anlamadım :alala:
bu onların çırpınışları sürekli twitter paylaşan aspor neden paylaşamıyor bütün hesapları Beşiktaşlılar
tarafından bloke edilmiş durumda Turgay demir Beşiktaşlı olduğunu kanıtlamak için yırtınıyor.
turkuvaz medyanın diğer sözde Beşiktaşlıları suspus olmuş sesleri duyulmuyor. Hiç bir basın
kuruluşundan destek alamadılar destek olarak kendi gruplarını ve kendi yazarlarını gösteriyorlar.

yapayanlızlar karşılarında devasa bir camia var. Otur kendilerini dahada küçültmelerini izle
bence çok eğlenceli oluyor. dün akşam gol attıklarını sanıyorlardı. Beşiktaş onlarla muatap bile olmadı.
çekemediler kendi çirkefliklerinin içine yönetim çok doğru yaptı sözü söyleyip sustular sahayı Beşiktaş taraftarına bıraktılar
şimdi karşılarında muatap bulamıyorlar. Bu kadar hakarete ramen taraftara gıklarını çıkaramıyorlar
bunlar korku hep karşılarında lidersiz örgütlü kontrol edilemeyen bir güç var. Nasıl baş edeceksinki.
her taraftan saldırıyor.

Önemli burası ben de gözlemledim :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

İlk ve sonrasında ki yazıma bakacak olursanız adamların mevzuyu çok başka yerlere çekeceğini söylerken kastetmek istediğim tam olarak buydu.Hala bana onların istediğini yapıyormuşuz gibi geliyor.Bu akşam bizim hastag ıcanlı tutmaya çalışırken sürekli birisi bu hükümeti destekleyen medya diye yazıyor çarşı ve hdppkk el ele diye twit atıyor.Tabi konu beşiktaş olunca dayanamadım cevap verdim bak çocuk konuyu öğren bilip bilmeden iftira atma falan diye çıkıştım malum kişinin feto twitlerini gösterdim bjk taraftarı ile hükümeti karşı karşıya getirmeye çalışıp bu yönde tivit atıyor gezici,çapulcu diye medya patronu da bunu beğenmiş dedim.Sizde adama tepki gösterin o zaman hükümeti destekleyen medya kuruluşuyla ne işiniz var dedi.Sonuçta hükümet diyorsun basit bir futbol kulübünün yanında lafı bile olmaz yok olsunlar gitsin dedi sinirden uyku tutmuyor işte zihniyet tam olarak bu en başında sadece bu genel yayın yönetmeni adama ve fotomaça tepki koysaydık turkuvaz pire için yorgan yakmaz sonuçta hangi patron kendine alenen para ve itibar kaybettiren bir densizi savunur ki ha diyelim savundu bizde önümüzü görürdük ona göre hareket ederdik neyse hayırlısı olsun
zaten biz tepkimizi fotomaça koyduk boykotu yiyen onlar ama turkuvaz bütün doneleriyle
saldırdı elbette taraftarın saldırısıda bu yönde oldu bu daha yıpratıcıdır. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok
kaybedecek olanlar düşünsün korkunun ecele faydası yok. Bana mesajların biraz turkuvazı koruma niteliğinde geliyor
yoksa arkasında kim varmış kimi üzecekmişiz kimin umrunda Burda savunduğumuz Beşiktaş savunurkende kimin
payına ne düşerse onu alır. pay almak istemeyende topa girmez yandaşlar ne düşünüyor beni hiç ilgilendirmiyor
burda siyaset kavgası vermiyoruz zaten hükümet yanlısı Beşiktaşlı böyle düşünmez düşünen de ne yaparsak yapalım
düşünecektir. konu Beşiktaş hükümet veya herhangi bir siyasi parti değil üstüne alanda alır bize ne.

Çevrimdışı mylife1903

zaten biz tepkimizi fotomaça koyduk boykotu yiyen onlar ama turkuvaz bütün doneleriyle
saldırdı elbette taraftarın saldırısıda bu yönde oldu bu daha yıpratıcıdır. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok
kaybedecek olanlar düşünsün korkunun ecele faydası yok. Bana mesajların biraz turkuvazı koruma niteliğinde geliyor
yoksa arkasında kim varmış kimi üzecekmişiz kimin umrunda Burda savunduğumuz Beşiktaş savunurkende kimin
payına ne düşerse onu alır. pay almak istemeyende topa girmez yandaşlar ne düşünüyor beni hiç ilgilendirmiyor
burda siyaset kavgası vermiyoruz zaten hükümet yanlısı Beşiktaşlı böyle düşünmez düşünen de ne yaparsak yapalım
düşünecektir. konu Beşiktaş hükümet veya herhangi bir siyasi parti değil üstüne alanda alır bize ne.
Besiktas siyaset ustudur.
20milyonluk camiamizda ortak payda siyah ve beyazdir.

Icimizde turku, kurdu, cerkezi, rumu, ceceni, tatari, muslumani, hristiyani, yahudisi, ateisti, esmeri, kumrali, sarisini, beyaz tenlisi, sari tenlisi, siyah tenlisi mevcuttur.

Baska partili bile olsa, gol attigimizda sariliriz, beraber seviniriz.

Bu yuzden buyuguz, bu yuzuden siyaset ustuyuz.

Gunaydin

Çevrimdışı atalay

Bu 20 milyonluk camia vurgusunu birkaç kez gördüm ve kabataslak bir şey yazacağım, gerekirse ayrıntılarım. İki yıl önce giriş ücreti 1200₺ olunca 8 bini aşkın yeni üye girişi olmuş. Bunların ne kadarı blok üye bilinmiyor. Toplam 30 bini aşkın üye var, keza aktif üye sayısı? Bu kongre yapısı başımıza bela olur. Bunu 5 bine sabitlemek yerine Barça'da Elephant Blue Platformu'nun yaptığı gibi lokal ve umumi olmak üzere iki kategoriye ayırmak ve taban fiyatlarını düşük tutmak, iki yıl içinde bu sayıyı minumum 50 binin üzerine çekmek gerek. Üye sayısının artışı hem sıcak para hem de daha demokratik Beşiktaş için şart. En iyi ihtimalle 14-15 bin kişinin söz sahibi olduğu bir büyük camia olmaz. Rakibin Benfica'nın 250 bin üyesi var. Bayern'in senelik üyelik ücreti 60€ ve sadece üyelik ücretlerinden yılda +15 Milyon € sıcak para kasaya giriyor. Giriş ücreti ise sadece 3€. Aptalı oynamaya gerek yok, bu sistemin neden değişmediğini hepimiz biliyoruz. Fakat taraftarlarının bunun için hiçbir şey yapmaması bence asıl aptallık. "20 milyonluk camia" gücünü bu konuda gösterse? Nicelik önemli fakat bu sayıların ne kadarını doğru bir organizasyon içerisinde kulübün gelir kalemlerine entegre edebiliyorsunuz?
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2016, 08:29:15 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı doctore

günaydın arena.

boykota devam. alma aldırtma, izleme izletme. saldırın durmadan ...  :ok: :ok: :ok:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı mylife1903

Bu 20 milyonluk camia vurgusunu birkaç kez gördüm ve kabataslak bir şey yazacağım, gerekirse ayrıntılarım. İki yıl önce giriş ücreti 1200₺ olunca 8 bini aşkın yeni üye girişi olmuş. Bunların ne kadarı blok üye bilinmiyor. Toplam 30 bini aşkın üye var, keza aktif üye sayısı? Bu kongre yapısı başımıza bela olur. Bunu 5 bine sabitlemek yerine Barça'da Elephant Blue Platformu'nun yaptığı gibi lokal ve umumi olmak üzere iki kategoriye ayırmak ve taban fiyatlarını düşük tutmak, iki yıl içinde bu sayıyı minumum 50 binin üzerine çekmek gerek. Üye sayısının artışı hem sıcak para hem de daha demokratik Beşiktaş için şart. En iyi ihtimalle 14-15 bin kişinin söz sahibi olduğu bir büyük camia olmaz. Rakibin Benfica'nın 250 bin üyesi var. Bayern'in senelik üyelik ücreti 60€ ve sadece üyelik ücretlerinden yılda +15 Milyon € sıcak para kasaya giriyor. Giriş ücreti ise sadece 3€. Aptalı oynamaya gerek yok, bu sistemin neden değişmediğini hepimiz biliyoruz. Fakat taraftarlarının bunun için hiçbir şey yapmaması bence asıl aptallık. "20 milyonluk camia" gücünü bu konuda gösterse? Nicelik önemli fakat bu sayıların ne kadarını doğru bir organizasyon içerisinde kulübün gelir kalemlerine entegre edebiliyorsunuz?
Katilimci demokraaasi, turk insaninin yapisina ters @atalay
Sandik demokraaasisi bizimki. Ustelik katilim da az olur. Tembeliz millet olarak

Simdi katilimi arttirmak icin promosyon yapacaksin, bele$ bi$iler vereceksin ya da guzel manken kizlari sandik gorevlisi yapacaksin kuyruk olur kongrede.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ekşioğlu'ndan, Nazifoğlu'na sert eleştiri! ''Haddini bil!''

Spor yazarı Yemen Ekşioğlu Beşiktaş'ta yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, Trabzonspor maçının ardından Querasma’nın pozisyonunu değerlendirdi, “Burada herşey ahlakla yapılır. Algı operasyonu yapılmasına müsade etmeyiz” dedi.

Öncelikle belirteyim, Q7’nin pozisyonuna biz de ‘kırmızı’ dedik. “Algı operasyonu yapılmasına müasaade etmeyiz” derken, insan önce dününe bakar. Nazifoğlu’nun, kapılarının önündeki pislikler temizlenmeden, ‘Beşiktaş’ lafını ağzına almasını yadırgadım.

Aslında yadırgamamam lazım... Çünkü hocaları belli. Gitsin üstatlarına bir sorsun, “Şerefli ikinciliklerde bile Beşiktaş’a çuvaldız sorulurken, bakıyorum bugünlerde iğnenin ucu hafif dokundu diye, feryat etmeye başladılar. Buna Trabzonspor başkanı da dahil...

Aboubakar atsaydı...

Ah Aboubakar ah... Trabzon maçında öyle goller kaçırdın ki, bugün meydanı boş bulanlara çanak tuttun. En az 2-3 gol atacak pozisyona girdin.

Ah Marcelo ah... Sen de atacaktın ki, bu kurnazlar ortaya çıkmasın.

Querasma’nın bir pozisyonu ile maçı dilinize doladınız. Evet, kırmızı görmeliydi. Ancak Beşiktaş kaçırdığı golleri atsaydı, Trabzonspor sahadan tarihi fark yiyip ayrılacaktı.

Hayret ediyorum. Biz de izledik maçı... Yapılan başka haksızlıklar da mı vardı. Yoksa başka bir karşılaşmayı mı seyrettik!..

Maç yazısında da belirttiğim gibi, “Trabzon hatayı kendinde aramalı. Yedek futbolcular dahil, nüfus kağıdında ‘Trabzon’ yazan 3 futbolcusu bile yok. Daha siz neyi tartışıyorsunuz...”

Abilerine bir sor!

Yine başa dönersek... Levent Nazifoğlu kardeşim, sen henüz küçüktün, küçücüktün... Bu kardeşin neler gördü, neler...

Para dolu çantaları, verecek muaatap bulamayan abilerinden tut da, 2-0’lık şahibeli galibiyetlere kadar uzanan süreci yazmaya kalksam, satırlar almaz. Bak, efendice davranıyorum. Senden rica ediyorum. Git o tecrübeli abilerine sor, sana neler anlatırlar neler... Önce doğruları öğren, sonra üstüne yorum yap...

Yemen Ekşioğlu / Fanatik
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın Büyük Beşiktaş Ailesi,

Dünden bu yana baya yardırmışız sosyal Medyada  :biggrinking: Helal valla bize.
Böyle haberler görmek güzel camiamız adına.

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Twitter boykotu yetmez, cmts günü Beşiktaş'ta olacağım ben eğer protesto iptal olmazsa. bunlara anladığı dilden cevap vermek şart.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı atalay

Katilimci demokraaasi, turk insaninin yapisina ters @atalay
Sandik demokraaasisi bizimki. Ustelik katilim da az olur. Tembeliz millet olarak
Simdi katilimi arttirmak icin promosyon yapacaksin, bele$ bi$iler vereceksin ya da guzel manken kizlari sandik gorevlisi yapacaksin kuyruk olur kongrede.

Doğru. Fakat hiçbir zaman katılımcı demokrasi anlayışı doğru bir zemin üzerinde sağlanmadı. Manken fikri iyi. Kadın demişken Barça'nın üye sayısının %35'i kadın. Bizde mümkün olmayacak bir tablo. Bu arada Trump'ın seçilmesi sizi yakından etkiler. Rusya'da ciddi yatırımları var.

Çevrimdışı panic13

Bu önemli bi' sorun. Maalesef altyapılarda işler böyle yürüyor.
http://www.l1ucgen.com/1388-2/

'93 yılında, 11 yaşımda lisanslı olarak küçük takıma başladım, İstanbul'da o yıllarda basketbol camiası çok büyük bir camia değildi zaten. Rakiplerimizde hangi adamın küçültme, hangi adamın devşirme olduğunu ismini cismini bırak okuluna sınıfına kadar bilirdik. Bizde bile 2 arkadaş vardı küçültme. Kimlikler fotosuzdu, adam sınıf arkadaşından kimliği alıp çıkartırdı lisansı.

20 yıl sonra hala aynı noktada olmamız çok üzücü. Bizde kural değişmez "ne olursa olsun, sonuç önemlidir" @atalay
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı atalay

'93 yılında, 11 yaşımda lisanslı olarak küçük takıma başladım, İstanbul'da o yıllarda basketbol camiası çok büyük bir camia değildi zaten. Rakiplerimizde hangi adamın küçültme, hangi adamın devşirme olduğunu ismini cismini bırak okuluna sınıfına kadar bilirdik. Bizde bile 2 arkadaş vardı küçültme. Kimlikler fotosuzdu, adam sınıf arkadaşından kimliği alıp çıkartırdı lisansı.

20 yıl sonra hala aynı noktada olmamız çok üzücü. Bizde kural değişmez "ne olursa olsun, sonuç önemlidir" @atalay

Daha ne problemler var. Sadece işin ahlaksızlığına dair değil, teknik kısımında da kendimizi baltalıyoruz.

Çevrimdışı tangaz

günaydın beyler, america ilk kadın başkanını seçememiş mi  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: