Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153905 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı onder23

Arkadaşlar twitter ım yok neler dönüyor aydınlatacak olan var mı?
Ne video su bu arada bana da atın es geçmeyin şu kardeşinizi  :D

Çevrimdışı raichu

beyler gündem de kaçıncıyız

Çevrimdışı caner.eryigit

Adım gibi biliyorum BiZe operasyonu yapmayı deneyecekleri maç Başakşehir maçı.başakşehirde oyun tarzıyla buna çok uygun bir takım gerginliğe çok müsait bir maç olacak ayrıca o maç sonu fb ile oynayacağız ligde.Dikkat!

Çevrimdışı cursedofdragon

Adım gibi biliyorum BiZe operasyonu yapmayı deneyecekleri maç Başakşehir maçı.başakşehirde oyun tarzıyla buna çok uygun bir takım gerginliğe çok müsait bir maç olacak ayrıca o maç sonu fb ile oynayacağız ligde.Dikkat!

yemez :)

Çevrimdışı caner.eryigit

yemez :)
Her oynadığımız Başakşehir maçları sıkıntılı bir daha düşün istersen oyun tarzları provakatör emre ve snr fb maçı deneyecekler..

Çevrimdışı hakank

neler olacak neler neler olacak

Her oynadığımız Başakşehir maçları sıkıntılı bir daha düşün istersen oyun tarzları provakatör emre ve snr fb maçı deneyecekler..

Geçen seneyi baz alma sen aynı stadı paylaştık ev dediğimiz yerde deplasman yaşadık tuhaf birşeydi.

Bu sene vodafone arena'da bizden ligde puan alıcak takım yok gs,fb dışında onlarda en fazla beraberlik alırlar.

Ayrıca şu ortamda hakemler bilerek hak yiyemez :)

Çevrimdışı caner.eryigit

Geçen seneyi baz alma sen aynı stadı paylaştık ev dediğimiz yerde deplasman yaşadık tuhaf birşeydi.

Bu sene vodafone arena'da bizden ligde puan alıcak takım yok gs,fb dışında onlarda en fazla beraberlik alırlar.

Ayrıca şu ortamda hakemler bilerek hak yiyemez :)
Yere yatsana Abdullah Avcı tezahüratını kaç senedir yapıyoruz geçen seneye özel birşey değil bu adamların oyun tarzıda buna çok müsait oyunu germek için azıcık art niyetli bir hakem olsun maçı Ne hale gitirebilir hepimiz biliyoruz topyekün savaş ilan ettiler gizlide yapmıyorlar açık açık.inş sen haklı çıkarsın.ben yapmak istesem bundan daha iyi bir maç bulamazdım hem rakiplerim oynuyor hem de bir hafta snr fb derbisi ben dikkat çekmek istedim.hayırlısı bakalım görelim...

Hayırlısı olsun Dünyada 10.cu sıraya girdik :D  :evillol:

Yere yatsana Abdullah Avcı tezahüratını kaç senedir yapıyoruz geçen seneye özel birşey değil bu adamların oyun tarzıda buna çok müsait oyunu germek için azıcık art niyetli bir hakem olsun maçı Ne hale gitirebilir hepimiz biliyoruz topyekün savaş ilan ettiler gizlide yapmıyorlar açık açık.inş sen haklı çıkarsın.ben yapmak istesem bundan daha iyi bir maç bulamazdım hem rakiplerim oynuyor hem de bir hafta snr fb derbisi ben dikkat çekmek istedim.hayırlısı bakalım görelim...

kaç senedir yapıyoruz geçen sene şampiyonluğa oynadık geçen sene yaptık :)

Belediye'de kalmış sizin aklını bu başakşehir belediye bize ters geliyordu :)

Biz bu tepkiyi vermesek dediğin gibi 2004 yılında ki gibi önümüzü kesiceklerdi ama başta Başkan sonra bizim bütün Beşiktaş'lılar tek yürek oldular tek yumruk olduk :)

O yüzden bu saatten sonra zor onu diyorum :)

Çevrimdışı Gokhan-

Sizin bahsettiğiniz video, Kurabiye Fener videosu mu :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Ayrıca geçen sene çok hakem yenmişliğimiz var yine hakemleride yeneriz  :ok:

Sizin bahsettiğiniz video, Kurabiye Fener videosu mu :)

evet onlarda tag açmışlar :D  :evillol:

Çevrimdışı Gokhan-

evet onlarda tag açmışlar :D  :evillol:

Yav gülüyoruz ediyoruz da kimler çalışıyor abi bu kanallarda, şimdi şu video nasıl gözden kaçmış?

Hakkaten ülkece paranoyak mı olduk fazla mı abartıyoruz bilmiyorum ama, bu adamlar basın yoluyla Türkiye'nin en büyük STK'ları olan klüp taraftarlarını birbirine mi düşürmeye çalışıyorlar, sokağa dökmeye mi çalışıyorlar ne yapıyorlar.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

S.çtılar sıvama moduna geçtiler :D

Geri vitesler başladı R'ye taktık geri geri :)

Acımak yok o özür dilenecek  :ok:

Bundan sonra Beşiktaş'ın adını ağızlarına alırken bile "destur" çekecekler...

Ayrıca algıya halen devam ediyor aşağıda algıyı görüyorsunuz durmak yok devam...

Hıncal Uluç: "Şampiyonlar Ligi kupasını Türkiye'ye Beşiktaş getirebilir. Başkan, yönetici, taraftar, Çarşı! Herkes bilincinde olsun!"

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bunlar iyice coştu muhabirleri'de aşağılamaya başlamış h.uluç ve k.belgin çok güzel bütün bunlarıda karşılarına alıyorlar :D

https://twitter.com/SezginGelmez/status/796081209482809344

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

Hala deli gibi twit yağıyor, beklemiyorlardı. Dağılacaklar  :bandit:

Çevrimdışı raichu

takip etmekten ders çalışamıyorum okul bitti derken uzatacaz yine  :bandit:

Etiketler: