Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153343 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Berat dersler nasil kardesim. Ders yok talim yok forumdan cikmiyorsun :)

Bayazıt abi selamlar :) Vizelerin bir bölümü bitti, birkaç gündür müsaitim o yüzden. Bizim okulun sınav saçmalığını biliyorsun zaten her hafta ayrı sınav, 1 ayda bitiyor vizeler sonra finaller başlıyor. Birkaç yüksek lisans programına ön başvuru için ön hazırlık yapıyorum şu anda. Nisan ayında da IELTS'e girecem büyük ihtimalle.

Bitirme tezi için iki tane fikir üzerine yoğunlaşıcam, Enerji Verimliliği sertifikaları konusunda detaylı bir araştırma yapmam gerek. Müsait olunca yaz abi mutlaka, özelden vs. konuşalım :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Video güzel ama silmek zorundayım arkadaşlar. Lütfen dikkat edelim  :D

Abi koskoca devletin kanalı yayınlamış biz mi yayınlamayalım? :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı sozkul

bu yasaklı siteyi bu yüzden işte bu sevmiyoruz.

Dün zeki denen adam ile röportaj yapıp kendi sitelerinde paylaştılar Bugün Beşiktaş taraftarı twitterda show yapıyor.

Birtane yer vermedi.

İnanılmaz hakikaten, sinek vızıltısını haber yapan site bu hashtagi haber yapmıyor, acaba bütün işleri gazetelerde ki beşiktaş haberlerini çalıp emek hırsızlığı yapmalarıyla mı alakalı, henüz bu olay internet gazetelerine düşmedi belki o nedenle haberleri yoktur, diğer gazeteler olaya bulaşmış gibi görünmek istemiyor. Hava bulanık.

Çevrimdışı sozkul

Abi koskoca devletin kanalı yayınlamış biz mi yayınlamayalım? :kop:

Hangi videoyu kaçırdım yine? Yaşlılıktan kaslar geç reaksiyon veriyor geriden takip ediyorum  :icool:

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mellfred

güntekin güzel giydirmiş, basın özgürlüğü ayağını kullanmaya çalışanların yollarını tıkamış

Çevrimdışı ZORBEY

Twitt yağıyor yeminle :D

akşam 19:03 den beri yardırıyoruz 300 mesaj yazdım heralde rahat:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Bishamon

Hangi videoyu kaçırdım yine? Yaşlılıktan kaslar geç reaksiyon veriyor geriden takip ediyorum  :icool:

Özelden attım abi  :D

En çok seni gördüm abi profil foton ile aynı twitter foton demi :D

Çevrimdışı arda

300 dalya dedim sonra tıkandım ben! Daha atamazsın diyo twitter :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ZORBEY

En çok seni gördüm abi profil foton ile aynı twitter foton demi :D

Evet Kartal_Arena benim:)

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı ZORBEY

300 dalya dedim sonra tıkandım ben! Daha atamazsın diyo twitter :D

Ben Devam ediyorum Twitter bile durduramıyor:) Botlarım Olsaydı keşke buna rağmen Yinede Dünya Gündemine girdik 1 saat icinde, yaklaşık 2 Saatten Fazla dünya Gündemindeyiz:)

Çevrimdışı Yasin02

Taraftarı böyle kenetlenmiş şekilde görmek çok güzel vallahi   :D
Aquila non capit muscas.

G.Onay: Gazeteciler hapis yatarken kimsenin sesi çıkmadı.Bir muhabir tesise alınmadı diye ortalığı ayağa kaldırdılar

Çevrimdışı hakank

neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı tangaz

derin temizlik adı altında bir tek benim en nadide mesajlarım silinmiş yahuu rakı içip falan filan dedim diye mesaj mı silinirmiş nerede kenetlenme  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Etiketler: