Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155886 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

o zaman bi konu içi yapayım dün A.Avcı," Visca'nın gitmesine izn verebilirim" diyordu ne diyosunuz kapılarını çalsak mı

konu dışı yapmayalım lütfen

Çevrimdışı mylife1903

8 m euro
Ohaaa o paraya ceviz ormani kurulur, besiktasin borclari odenir.
Pektemek+kerim ve bir miktar mangira cozulur o is. Holosko olaydi iyidi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hasan mutlucan turkulerini girelim ozaman yavastan
Kalkışma girişimi yapalım mı abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ohaaa o paraya ceviz ormani kurulur, besiktasin borclari odenir.
Pektemek+kerim ve bir miktar mangira cozulur o is. Holosko olaydi iyidi
Öyle isterler abi bence o adamı almak lazım pektemek + kerim + 2 m euro + 2 çuval patatese bu iş huzur içinde çözülsün

Çevrimdışı Berat

Oğuzhan sakatlıktan yeni çıktı, bugün as 11'de denenmiş.(Milli T.)

Çevrimdışı kartalBaz

Dun geceden beri bu cakal cukallardan dolayi fena gerginim. Fenerli fetocu tipine tukurdugumune bak hele sen. Azizden guc almis bu belli yada mahmut uslu mudur nedir. Twitter olayi yetmez baska biseyler daha yapilmali. Bu olayin ustu kapatilamaz bu sekilde. Sen kim oluyorsun da burada bize posta koymaya calisiyorsun. Dil alti hapiymis alacan o dil alti hapini kutusuyla birlikte sokacan agzina. Cok fena gerginim ya bugun ne oldu bana anlamadim 4-5 gundur yogundum gerginim dun gece gordum olan olaylari. sinirimi bu fetocudan alacam en son.

Çevrimdışı mylife1903

Öyle isterler abi bence o adamı almak lazım pektemek + kerim + 2 m euro + 2 çuval patatese bu iş huzur içinde çözülsün
Pektemek, kerim ve 5 milyon falan isterler, baskan vermez
Viskaya ulasip, ariza cikartmak lazim. Pektemek,kerim ve uj milyon yuro kafidir

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı raichu

inşallah bir şey olmaz
twit atında zorlamasın kendini  :D

Çevrimdışı mylife1903

Dun geceden beri bu cakal cukallardan dolayi fena gerginim. Fenerli fetocu tipine tukurdugumune bak hele sen. Azizden guc almis bu belli yada mahmut uslu mudur nedir. Twitter olayi yetmez baska biseyler daha yapilmali. Bu olayin ustu kapatilamaz bu sekilde. Sen kim oluyorsun da burada bize posta koymaya calisiyorsun. Dil alti hapiymis alacan o dil alti hapini kutusuyla birlikte sokacan agzina. Cok fena gerginim ya bugun ne oldu bana anlamadim 4-5 gundur yogundum gerginim dun gece gordum olan olaylari. sinirimi bu fetocudan alacam en son.

@kartalBaz sen bana bi adet 1$ lik banknot gondersene ordan, bisi denicem

Çevrimdışı Berat

inşallah bir şey olmaz
tweet atında zorlamasın kendini  :D
Valla oynayan geri dönemiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oynamasın ya bir sürü gereksiz adam var onlar oynasın

Çevrimdışı mylife1903

Ft sakatlansin diye ozellikle yapiyordur, cakal
Zaten o takima gittiklerinden beri dikis tutmadi bizim cocuklar.

Çevrimdışı Berat

Oynamasın ya bir sürü gereksiz adam var onlar oynasın
Ozan the Conquerer yok malum.

Çevrimdışı kartalBaz

@kartalBaz sen bana bi adet 1$ lik banknot gondersene ordan, bisi denicem
Gondereyim abi ama bunlarinki ozel f ile basliyormus dolarlar. Bide ustune dua filan okuyomus. Aslinda bunlarin arasina sizip bitanede ben alsam sana gondersem. Bir tane buyu filan yaparsin, hazreti cumhurbaskaninin buyusu oldurmemis ya belki seninki oldurur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ft sakatlansin diye ozellikle yapiyordur, cakal
Zaten o takima gittiklerinden beri dikis tutmadi bizim cocuklar.
Milli takımı mı kapatma kalkışması mı yapsak ne yapsak bilemedim abi  Oğuzhanı mahvetti pislik....

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı kartalBaz

Ozan the Conquerer yok malum.
Berat dersler nasil kardesim. Ders yok talim yok forumdan cikmiyorsun :)

Çevrimdışı kartalBaz

Milli takımı mı kapatma kalkışması mı yapsak ne yapsak bilemedim abi  Oğuzhanı mahvetti pislik....
Takimda taktik yokki. Hadi oglum bas oglum cak oglum diyip sahaya yolluyor bizim adamlari. Bizimkiler napacaklarini sasiriyor kotu oynayinca deger kaybediyorlar. Fenerle gsnin topculari zaten alisik anca gaza gelip kavga cikarip yop oynuyorlar.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Adı geçmişken bu şampiyonlar ligi magazin programının tekrarlarını nerden izleyebilirim bilen var mı :)

Çevrimdışı RevivaL

Video güzel ama silmek zorundayım arkadaşlar. Lütfen dikkat edelim  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

bu yasaklı siteyi bu yüzden işte bu sevmiyoruz.

Dün zeki denen adam ile röportaj yapıp kendi sitelerinde paylaştılar Bugün Beşiktaş taraftarı twitterda show yapıyor.

Birtane yer vermedi.

Etiketler: