Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154824 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Türkiye'de 1.ciyiz
Dünyada 14.cüyüz.
UEFA sıralaması gibi mübarek. :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tardu

katılmıyorum.

Baslangicta ekrandan 3 capulcu dediler
Gazetenin bir yazari karsi cikanlara gezici dedi
Yoneticisi de RT etti

Şuanda orda herkes var Akp'lisi,Mhp'lisi,Chp'lisi 1.ci konu Beşiktaş partiyi kimse savunmuyor.

Siyasette yapılmıyor.

Sizin demek istediğinizi anladım fakat malum kişinin oyları zaten iyice düştü FETO,Hdp vs. derken.

Malum kişi gereğini yapıcağını düşünüyorum 1 oy bile çok değerli çünkü onun için.

Bugün yarın gazetelerinde ve Tv'lerinde Beşiktaş'tan özür dileriz manşetini görürüz gibi.

Yarın ki maç'ta da güzel bir protesto görücekler :)

dediğim gibi umarım yanılıyorumdur da her türlü kazanan beşiktaşım olur

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Anıl1903

Bu taraftarı kenetlenmiş bir şekilde görmek mutluluk verici.Twitter hesabım yok ama mesajları gördüm  görüş farklılıkları olmadan herkes Beşiktaş çatısı altında toplanmış gurur duydum.
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2016, 20:57:37 Anıl1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

Bu siralamalar nasil yapiliyor. Kac kisi tifit atti, nerden bakiliyor.

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Mavi Tuna

Ceviz yok mu ben Kırşehirliyim :bandit: :evillol:
Gönderelim Kaman cevizi hemşehrim.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Beyler yeni twittler gözükmüyor eski twittlerde ne oldu  :alala:

Çevrimdışı tangaz

sokuşturmaya dewam beyler safları sıklaştıralım. boykota dewam ben digiturku falan da aradım kapatın üyeliği ulan sinkaf sizi dedim nie abi dediler turkuaz medyanın kanallarını da sizin lictv.nizide şansalınızıda die saydırdım. A'lı kanalları kaldırın digikutumdan yoksa silin beni aboneliten dedim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Librarius

gezinin arkasındada fetö vardı sonra zaten bütün kahramanları ya tutuklandı yada firarda
bu iş ligin başında ligi etkileyecek bir kumpas olamaz bunun futbolla ilgisi olduğunu düşünmüyorum
siftah haraket başlandı Beşiktaş taraftarı havuz medyası ve hükümete çullandı. Hükümet destekli olduğunu
direk imalarla başladılar ben anlıyamıyorum neden hükümet durup dururken Beşiktaş taraftarını kışkırtsın
ortada fol yok yumurta yok. nedensiz yere heleki bu ülke gündemindeyken bana hiç mantıklı gelmiyor.
tam tersine bu tip bir çatışma şu dönemde kime yarar. Renklilerede yaramazki ikisindede bir güç yok ligi zaten götüremezler.
Başakşehirin şampiyon olmak gibi bir misyonu yok. Daha yeni abdullah avcı söyledi geldikleri noktayı öngörmemişler
Beşiktaş takımı kırılgan bir yapıdada değil ben bizim yönetiminde gündem değiştirme operasyonu olabilir diyorum
işi hakemin Beşiktaşı kayırmasından alıp fotomaç Beşiktaş kavgasına çevirdiler basının diğer kısmıda
tamamen sustu izliyor herkes maçı falan unuttu. Bir sürü senaryo yazıyorum kafamda bakalım görelim neler olacak.

Bravo abi... Zeki Uzundurukan ve Metin Yuksel kripto Fetocu olabilir. Adamlar ortami geriyor bilerek. Bu konuyu islemek lazim sosyal medyadan. Baktim baya baya yazan var bu konuda. Zaten hastag baya almis basini yurumus masallah. Besiktas camiasini tehdit etmek nedir lan!!!!
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı sozkul

taraftarın bu zerzavatları protesto etmesi bize zarar verir şeklinde görüşler var ben buna katılmıyorum bize ne gibi bi zarar verir ki? bence aksine daha çok kenetlenmemizi sağlar... 40-50 kişiyle başlayıp büyüyerek dewam eder, ses çıkarmazsak sesimiz kesilir. unutmayalım bir kar tanesi olmadan kartopu kar topu olmadan da çığ oluşmaz...

Evet başkan sussun taraftar konuşsun.

Çevrimdışı Librarius

Simdi bu yayin yonetmeni midir nedir bu arkadasin feto ile baglantisi varsa, tam baskan yumusamisken ozellikle yaptiysa bunu, bir de cikip tvde benim telefonuma bin tane mesaj falan geliyor, diyor ya bu mesajlar baylok mudur nedir ondan geliyorsa.

Benim bu adamin tipinde sakirt tipi gordugum gercegi var, nereye ispiyon edecez. Hic sevmem ispiyonu, midem kalkar ama devletimiz boyle bir kalkismayla mucadele kalkismasina kalkistiysa yardimci olmak lazim, ispiyonu nereye yapiyoruz.

Ben ettim abi... Direk cumhurbaskanligi twitter hesabina yolladim... Bu adam Feto elabasisini ovmus diye... Terbiyesiz herif aklinca Besiktas camiasini ezecegini zannediyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Ya sinirim tepemde butun aksam. Ne (Hakaret Yasak)₅ insanlar ile ayni oksijeni paylasiyoruz. Bu itlerin benim moralimi bozmaya haklari var mi? Iki gundur dogru duzgun calisamiyorum, kafami toplayamiyorum iki boku, got izleyecem onu bile canim cekmiyor.

Dingile bak yaaa
 Besiktasin baskani ile senli benli konusuyor, caksin ceksin diyor, oha! Sen kimsin ulan, dun boktun bugun koktun.

Çevrimdışı atalay

Boykot yapmak için önce tüketmek lazım. Ukalalık gibi olmasın ama bu yayın grubunun ürettiklerini tüketene 'boykot et' desen ne olur? Ancak mesaj vermek için işe yarar.

Çevrimdışı mylife1903

Ben ettim abi... Direk cumhurbaskanligi twitter hesabina yolladim... Bu adam Feto elabasisini ovmus diye... Terbiyesiz herif aklinca Besiktas camiasini ezecegini zannediyor.
Besiktasin tassinin altinda kalacak o, bizim tasimiz buyuk tastir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ya sinirim tepemde butun aksam. Ne (Küfür Yasak) insanlar ile ayni oksijeni paylasiyoruz. Bu itlerin benim moralimi bozmaya haklari var mi? Iki gundur dogru duzgun calisamiyorum, kafami toplayamiyorum iki boku, got izleyecem onu bile canim cekmiyor.

Dingile bak yaaa
 Besiktasin baskani ile senli benli konusuyor, caksin ceksin diyor, oha! Sen kimsin ulan, dun boktun bugun koktun.
Biz napalım sen binlerce km öteden böyleysen, bir de bizi düşün abi

Çevrimdışı ozankarakoc

@ozankarakoc Her zaman bir yol vardır ve fakat burda olayı salt sosyal hayattan ayrı düşünemeyiz. Bir ülkenin futbolu neyse kendisi de odur. Sistemsizlik amatörlük karadüzen ülkeyi baştan başa sardı git gide geriye gidiyoruz. Felsefe sanat düşünce dünyamızı yani kısacası beynimizi ve ruhumuzu geliştirmediğimiz süre NİETZSCHE nin tanımladığı gibi "SÜRÜ İNSANLARIN" hakim olduğu bir yöne evriliyoruz hatta evrildik. Burdan "ÖZGÜR İNSAN" yönüne evrilmemiz MÜCADELE ile olur. Tek çıkış var bir nesil kendini feda edecek ama önce adına feda edilecek bir İDEAL , bir KAVRAM bir LİDER çıkması gerekiyor.

Söyleyecek sözüm yok... Altına atacak bir imzam var sadece...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mellfred

yazıcının tonerini temizleyeyim dedim 3 saattir mürekkep temizliyorum 
yalnız twitterdan güzel yüklenilmiş devam edelim  :busted_cop:

Çevrimdışı raichu

Birazdan derin temizlik başlayacaktır demedi demeyin :evillol:
o zaman bi konu içi yapayım dün A.Avcı," Visca'nın gitmesine izn verebilirim" diyordu ne diyosunuz kapılarını çalsak mı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o zaman bi konu içi yapayım dün A.Avcı," Visca'nın gitmesine izn verebilirim" diyordu ne diyosunuz kapılarını çalsak mı
8 m euro

Çevrimdışı mylife1903

Futbolu muhabbet kafe basliginda konusuyoruz, bir sonraki khkya kadar

Etiketler: