Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157241 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı b.damatoglu

Hashtag dünyada 19. Sırada. Yüklen 1. Sıraya.

#ParalelMetinYüksel
#BoykotTurkuvazMedya

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Hashtag dünyada 19. Sırada. Yüklen 1. Sıraya.

#ParalelMetinYüksel
#BoykotTurkuvazMedya

Tvitir kullanmiyorum, mantigini da anlamiyorum. Soyle baktim zor buldum bu basliklari ama paralelmetini bulamadim, aradigim sakirte ulasilamiyir.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Asıl bomba twiti bu değil buraya atarsam ceza alırım  :D
Beğenilerinin olduğu foto mu  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

yahu @Necmi abi ben koydum bunu foruma da resim olarak yapistirmadim ozellikle, simdi habire uye olup foruma entri kasacak feto seviciler.
Hocasiymis, he he

Ulan ne kaypak adamlar, koca koca adamlar, muslumaniz diyorlar, baska bir kula kulluk ediyorlar. Bu heriflerle mucadelede cumhurbaskanimizin yaninda ve arkasindayiz. Hodri meydan

Çevrimdışı b.damatoglu

yahu @Necmi abi ben koydum bunu foruma da resim olarak yapistirmadim ozellikle, simdi habire uye olup foruma entri kasacak feto seviciler.
Hocasiymis, he he

Ulan ne kaypak adamlar, koca koca adamlar, muslumaniz diyorlar, baska bir kula kulluk ediyorlar. Bu heriflerle mucadelede cumhurbaskanimizin yaninda ve arkasindayiz. Hodri meydan
Reise reisçiymiş gibi oyun oynuyorlar.  2. Darbe kalkışmasında reisi satacaklar.

Çevrimdışı mylife1903

Asıl bomba twiti bu değil buraya atarsam ceza alırım  :D
Ahaha interracial bisidi o mu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı mylife1903

Reise reisçiymiş gibi oyun oynuyorlar.  2. Darbe kalkışmasında reisi satacaklar.

Tabi tabi bu heriflerden hersey beklenir, hemen cumhurbaskanimizi uyarmak lazim. Boyle adamlarin elinde gazeteler falan, cok tehlikeli. Kalem, kilictan ustundur. Hemen meslektaslarinin yanina dogru aldirsinlar bunu

Çevrimdışı cursedofdragon

Tvitir kullanmiyorum, mantigini da anlamiyorum. Soyle baktim zor buldum bu basliklari ama paralelmetini bulamadim, aradigim sakirte ulasilamiyir.

başlıkları nasıl zor buldun bende anlamıyorum twitter'dan ama TT yiz direk arama yerinde bile boykotturkuvazmedya cıkıyor :D

Saniye başı twit yağıyor 1-2 dakikada 200-300 twit geliyor :D

Böyle giderse abd'nin başkanlık seçimlerini bile geçeriz :D

Çevrimdışı cursedofdragon

#BoykotTurkuvazMedya

Dünyada 17.ci sıraya yükseldi durun ulan bende geliyorum Twitter açıcam gaza geldim :D :evillol:

Çevrimdışı Gokhan-

Ahh be abi, twitter tam senlik ortam.

Forumlar sana dar geliyor, aç bi twitter gündem belirleyen sen ol  :D
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

başlıkları nasıl zor buldun bende anlamıyorum twitter'dan ama TT yiz direk arama yerinde bile boykotturkuvazmedya cıkıyor :D

Saniye başı twit yağıyor 1-2 dakikada 200-300 twit geliyor :D

Böyle giderse abd'nin başkanlık seçimlerini bile geçeriz :D
Yok onu buldum ama boyle kotu diziliyor. 12 dakika once gelen tifit 2 dakika once gelen tifitin ustunde duruyor. Ne bohtan program bu ya

Ben o paralelmetinyuksel i bulamadim, sikayet edecem herifi.

Çevrimdışı mylife1903

Ahh be abi, twitter tam senlik ortam.

Forumlar sana dar geliyor, aç bi twitter gündem belirleyen sen ol  :D
Valla oyle diyorlar, ac bir hesab muridin olalim falan diyenler var. sonra bu renkli herifler gelecek kafami bozacak. Ben oldugum ortamda renkli varsa boyle irite oluyorum, killarim tiken tiken oluyor, sirt killarim da tiken tiken olunca arkama yaslanamiyorum, gotumun kili olanlar var onlar rahatsiz ediyor.
Ben boyle rahatim. Herkes besiktasli olsun, ailemde de barindirmam renkliyi, arkadasim da yoktur renkli. Cok tutucuyum bu konuda, direkt sorsrim, hangi takimlisin, besiktasli degilse muhatap olmam.

Çevrimdışı b.damatoglu

Valla oyle diyorlar, ac bir hesab muridin olalim falan diyenler var. sonra bu renkli herifler gelecek kafami bozacak. Ben oldugum ortamda renkli varsa boyle irite oluyorum, killarim tiken tiken oluyor, sirt killarim da tiken tiken olunca arkama yaslanamiyorum, gotumun kili olanlar var onlar rahatsiz ediyor.
Ben boyle rahatim. Herkes besiktasli olsun, ailemde de barindirmam renkliyi, arkadasim da yoktur renkli. Cok tutucuyum bu konuda, direkt sorsrim, hangi takimlisin, besiktasli degilse muhatap olmam.
Fenomen olursun.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı abdusta

Fikret Başkanın Medya krizini Beşiktaş doğruları ile çözeceğine inanınıyorum.
Tanıdığım Başkan bağırmadan,uluorta cazgırtı yapmadan,sessizce ve zekasıyla halledecekdir.
Beşiktaş Külubune karşı yapılmaya çalışılan saldırıları mutlaka cezalandırılır,

Turkuaz grubuna tavsiyem,Başkanla konusurken daima kıçınız duvara yapışık olsun.

Saygılar

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın ki basket maçının haklarını bunların ellerinden alabilir miyiz acaba

Çevrimdışı mylife1903

Fenomen ben bor tiravolta abimi bilirim.

O degilde iyi takipci yaparsam cebim dolar mi? Isin icine para girerse baska, hemen satarim butun prensiplerimi, belki prensipleri satip, karaktersiz bir meshur olunca fotomaca yazar olarak alirlar beni

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın netten link bulur twitterda yayar o kanaldan izlemeyiz   :money: Gerkirse Polonya kanalından izleriz  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Hic gerek yok bir kere vermisiz ellerine, dursun oyle, az daha dursun lutfen

Etiketler: