Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152363 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

yav bırakın dünden beri şunlarla uğraşıp durmayın af filan yok.

tesislere stadlara giremicekler bizde üzerimize düşeni yapıcaz fotomaç almıcaz a spor izlemicez.

Küfür etmeden harakaret etmeden aklımızı kullanarak onlarla oynucaz.

Sene sonunda manşetlerine Şampiyon BEŞİKTAŞ yazdırıcaz.  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Valla Necmi abi, zaten hükumet kimin şampiyon olduğuyla ilgilenmez de bu ibişlerin onlara güvendiği apaçık ortada, ama şu zaman da bulunduğumuz coğrafya diken üstündeyken Süper Lig'de kim şampiyon olmuş, adamların çokta şeyinde yani :) Diğer taraftan kumpas işine girişebilirler, böyle şeyleri bir an da gündem yapabiliyorlar.

Gezi olayları zamanında da böyle ortada doğru dürüst bir şey yokken pireyi deve yapıp istedikleri ortamı oluşturmuşlardı..
Nereyi kaşıyacaklarını, kıvılcımdan nasıl ateş çıkartılacağını çok iyi biliyorlar.
gezinin arkasındada fetö vardı sonra zaten bütün kahramanları ya tutuklandı yada firarda
bu iş ligin başında ligi etkileyecek bir kumpas olamaz bunun futbolla ilgisi olduğunu düşünmüyorum
siftah haraket başlandı Beşiktaş taraftarı havuz medyası ve hükümete çullandı. Hükümet destekli olduğunu
direk imalarla başladılar ben anlıyamıyorum neden hükümet durup dururken Beşiktaş taraftarını kışkırtsın
ortada fol yok yumurta yok. nedensiz yere heleki bu ülke gündemindeyken bana hiç mantıklı gelmiyor.
tam tersine bu tip bir çatışma şu dönemde kime yarar. Renklilerede yaramazki ikisindede bir güç yok ligi zaten götüremezler.
Başakşehirin şampiyon olmak gibi bir misyonu yok. Daha yeni abdullah avcı söyledi geldikleri noktayı öngörmemişler
Beşiktaş takımı kırılgan bir yapıdada değil ben bizim yönetiminde gündem değiştirme operasyonu olabilir diyorum
işi hakemin Beşiktaşı kayırmasından alıp fotomaç Beşiktaş kavgasına çevirdiler basının diğer kısmıda
tamamen sustu izliyor herkes maçı falan unuttu. Bir sürü senaryo yazıyorum kafamda bakalım görelim neler olacak.

Çevrimdışı mylife1903

Simdi bu yayin yonetmeni midir nedir bu arkadasin feto ile baglantisi varsa, tam baskan yumusamisken ozellikle yaptiysa bunu, bir de cikip tvde benim telefonuma bin tane mesaj falan geliyor, diyor ya bu mesajlar baylok mudur nedir ondan geliyorsa.

Benim bu adamin tipinde sakirt tipi gordugum gercegi var, nereye ispiyon edecez. Hic sevmem ispiyonu, midem kalkar ama devletimiz boyle bir kalkismayla mucadele kalkismasina kalkistiysa yardimci olmak lazim, ispiyonu nereye yapiyoruz.

Çevrimiçi Necmi

İşte bu komplo teorisinin gerçek olabileceğinden bahsediyorum ve öyle olduğuna da yüksek ihtimal veriyorum. Ancak protesto sokağa döküldüğünde iş çok kolay başka noktalara taşınabiliyor. Bunu defalarca test ettik. Protestoya katılan herkes aklı başında olgun insanlar olsa sıkıntı çıkmaz ama bunun kontrol edilebilir bir yanı yok. o 50 kişilik protesto grubunun içinden 1 tane kendini bilmez çıkıp (ki bu provakator olarak da yerleştirilebilir) atv binasının camına vs. taş atsa karşılığında da polis müdahele etse su sıksa biber gazı sıksa bu iş spor medyasından "medya"ya taşınır ve spor ile alakası olmayan kitle tarafından nasıl algılanır? ve dahası yetkililer tarafından, bakanlık tarafından vs. nasıl algılanır. İş çok kolay bir şekilde çok farklı algıların oluşmasına yol açabilir. Oyüzden diyorum ki bu tepki sosyal medyada ve maçlarda gösterilmeli. Sosyal medyada zaten güçlüyüz. E maçlarda da küfürsüz bir şekilde zekice hazırlanmış besteler ile tepkimizi koyabiliriz. Ama zaten asıl amaçları kışkırtmak olanların amaçlarının sonuca ulaşmasına zemin hazırlayacak durumlardan kaçınmamız lazım.
bu işi şu anda taraftarımız sosyal medyada dört dörtlük yapıyor rahat olun
bu iş bittiğinde bir daha basın Beşiktaşa bulaşmayacaktır. Fena yerden yakalamışlar. :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Simdi bu yayin yonetmeni midir nedir bu arkadasin feto ile baglantisi varsa, tam baskan yumusamisken ozellikle yaptiysa bunu, bir de cikip tvde benim telefonuma bin tane mesaj falan geliyor, diyor ya bu mesajlar baylok mudur nedir ondan geliyorsa.

Benim bu adamin tipinde sakirt tipi gordugum gercegi var, nereye ispiyon edecez. Hic sevmem ispiyonu, midem kalkar ama devletimiz boyle bir kalkismayla mucadele kalkismasina kalkistiysa yardimci olmak lazim, ispiyonu nereye yapiyoruz.

şu anda konuşuluyor zaten sosyal medyada Beşiktaş hesapları gerekeni yapıyor.

Şenol hoca olcay ve kerim'i tamamen kafasında silmiş galiba.

Çevrimdışı Gokhan-

Şenol hoca olcay ve kerim'i tamamen kafasında silmiş galiba.

Olcay çocuğunu eline almadan top mop oynayamaz :)

Çocuk olduktan sonra Müller'den daha faydalı olacağına inanıyorum muhteşem sol ayaan..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Olcay çocuğunu eline almadan top mop oynayamaz :)

Çocuk olduktan sonra Müller'den daha faydalı olacağına inanıyorum muhteşem sol ayaan..

Sene sonu bana olcay,kerim,aras yolcu gibi geliyor bakalım :)

Çevrimdışı atalay

Bu önemli bi' sorun. Maalesef altyapılarda işler böyle yürüyor.
http://www.l1ucgen.com/1388-2/

Çevrimdışı mylife1903

şu anda konuşuluyor zaten sosyal medyada Beşiktaş hesapları gerekeni yapıyor.
Ben hemen telefon acayim abi, bir dost rumuzu ile

O degilde pfdkya sevk etmisler, kufur mu ettik yahu, ettiysek icimizden ettik, yataga da yansimadi kufur. Bu sevki anlamadim.

Cifte standart yuzunden oluyor bunlar. Ulkenin civisi cikmis, kokusmus butun organlar. Bir kivilcima bakar, millete gina gelmis artik.

Futbol zaten olan bitenin aynasidir.

Yahu gazeteye bak, mete bizi super kupada ic etmedi mi? Penaltiyi vermedi, takdir haklarini hepmfetocu gsden yana kullandi, heriflerin attigi gol armut gibi ofsayt.
Fotomacin ilk sayfasina bak, duygu somurusu

Bu serrefiszler degil miydi, besiktas 6na isedi, diye gazete cikartan

Firat kalkani operasyonunda 5ik gibi sallandi basligi atti bunlar, o basligin muhatabi karabukspor baskani cikip demec veriyor bunlara. Firat kalkani, ulan fotomac git zeytinburnu limanina kalkanlari indir orda.

Çevrimdışı Gokhan-

Sene sonu bana olcay,kerim,aras yolcu gibi geliyor bakalım :)

Yok be Olcay'a kıyamazlar :)

Taraftarlarımızın çoğu nefret derecesinde sevmiyor adamı ama ben de bir o kadar benimsiyorum.Geldiğinden beri yaptığı işlere saygım sonsuz, uçuk olmayan bir maaşla bizde emekli olmasını isterim.

Yok be Olcay'a kıyamazlar :)

Taraftarlarımızın çoğu nefret derecesinde sevmiyor adamı ama ben de bir o kadar benimsiyorum.Geldiğinden beri yaptığı işlere saygım sonsuz, uçuk olmayan bir maaşla bizde emekli olmasını isterim.

Seneye elimizdeki mevcut kanatlar ve yaşları ;

Ricardo Quaresma (34)
Olcay Şahan (30)
Aras Özbiliz (27)
Gökhan Töre (25)
Kerim Frei (23)

Fena sayılmaz :)

Bence quaresma'ya teklif gelirse çinden satılmasından yanayım.Olcay,kerim 2'sinin toplamı 1 kanat etmiyor.

Bence en az 2 kanat alırız seneye :)

Sağ kanat : Töre,Aras

Sol kanat : 2 new player

Çevrimdışı Ömer Kaan

Twitter'da #boykotturkuvazmedya hashtagi ile gündem oluşturuyoruz hesabı olan varsa destek verebilir :busted_cop:

Çevrimdışı b.damatoglu

Beşiktaş hesapları da hashtag i organize ediyoe yükleeeeen

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Twitter'da #boykotturkuvazmedya hashtagi ile gündem oluşturuyoruz hesabı olan varsa destek verebilir :busted_cop:
Dun abuk sabuk atarlanan ismi lazim degil sahis teror orgutu destekliyormus, bunu da kullanabilirsiniz.

Ne bicim adamin, herifin tipini gordum, tek resimde notunu verdim. Beni mit e alsinlar varya ikimgunde temizlerim butun fetoculari
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2016, 19:36:23 Necmi ]

Çevrimdışı Gokhan-

Seneye elimizdeki mevcut kanatlar ve yaşları ;

Ricardo Quaresma (34)
Olcay Şahan (30)
Aras Özbiliz (27)
Gökhan Töre (25)
Kerim Frei (23)

Fena sayılmaz :)

Bence quaresma'ya teklif gelirse çinden satılmasından yanayım.Olcay,kerim 2'sinin toplamı 1 kanat etmiyor.

Bence en az 2 kanat alırız seneye :)

Sağ kanat : Töre,Aras

Sol kanat : 2 new player

Quaresma'nın yaşı var.
Olcay, yetenekleri itibariyle her sisteme uymuyor.
Aras'ı fazla izlemedim ama bizi alıp götürecek bir kanat oyuncusu olmadığı aşikar.
Gökhan Töre'nin kendini futbola vermiş olan muadillerini avrupa'dan almaya kalksan 30-40 milyon € edecek bir oyuncu, ama beyefendinin sorunları bitmiyor.

Kerim konusunda tamamen negatif'im bu çocuktan olmaz, bence devre arasında Antalyaspor'a verip Etoo'yu alalım.
Dediğin gibi iki kanat şart, ama böyle delici, adam eksiltenlerden olsun orta yapılacaksa kanat bekleri yapsın.

Çevrimiçi murat

ben bu turkuvaz grubunu uzun zamandır gözlemliyorum ve şöyle bir izlenim edindim doğru veya yanlış.bu grup eski fetöcülerden müteşekkil ve başımıza bir iş gelmesin işlerimiz bozulmasın minvalinde hükümet yalakalığı yapan bir grup gibi.
Diyet öder gibi bir halleri var.geçmişlerini araştırdığınızda muhakkakki birşeyler çıkıyor.
Mesela hatırladığım kadarıyla evren aynı bu şekilde. Bir kaç isim daha vardı. Başımıza birşey gelmesin diye miting miting gezdiler.bunlar gezerken işkilleniyordum sonra zaten videoları filan çıktı.

Çevrimdışı b.damatoglu

#ParalelMetinYüksel
#BoykotTurkuvazMedya

Çevrimdışı mylife1903

#ParalelMetinYüksel
#BoykotTurkuvazMedya

Paralel degil genel genel bu

Çevrimiçi 38life

9 dakikada Türkiye gündeminde TT

desibel rekorundan sonra TT rekoru :D

Çevrimdışı mylife1903

9 dakikada Türkiye gündeminde TT

desibel rekorundan sonra TT rekoru :D
Yahu @38life gucumuzu gostermek icin, cikarip masaya vurmak lazim. Mesela bu dayi denilen herifi bir anda takipten cikartmali butun besiktasli uyeler. Sonra fotomac gazetesini takibe alip, tam aksam saati 19:03 de takipten cikartmali ki gorsunler.

Yiyemeyecegin falakanin altina yatmayacaksin, canin acir yuruyemezsin sonra

Digiturk bile yola gelmeye başlamış :D  :evillol:

Yalnız işin şakası bir yana o olaydan sonra bazı kesimler saflarını seçmeye başladı :D

Bu totomaç ayak yapıyor bizi destekliyorlar diye 3-5 kişi bulmuşlar ordan :D

Herkes bizden taraf :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Digiturk bile yola gelmeye başlamış :D  :evillol:

Yalnız işin şakası bir yana o olaydan sonra bazı kesimler saflarını seçmeye başladı :D

Bu totomaç ayak yapıyor bizi destekliyorlar diye 3-5 kişi bulmuşlar ordan :D

Herkes bizden taraf :)

Bizi destekliyor dedikleri herkes turkuvaz medyada çalışan basın mensupları. RT yaptıkları kişiler yumurta hesap  :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi 38life

Yahu @38life gucumuzu gostermek icin, cikarip masaya vurmak lazim. Mesela bu dayi denilen herifi bir anda takipten cikartmali butun besiktasli uyeler. Sonra fotomac gazetesini takibe alip, tam aksam saati 19:03 de takipten cikartmali ki gorsunler.

Yiyemeyecegin falakanin altina yatmayacaksin, canin acir yuruyemezsin sonra

Hala o şahsı takip eden Beşiktaşlılar bence ya twitter'a 6 aydır girmiyordur ya da... Neyse.

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: