Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164494 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

@Culpable

Evet sabah saatlerinde bende katıldım Amokachi-Aboubakar kıyaslamasına, net cevap için sezon sonunu bekleyelim dedim ama beklemeye gerek yok.

Evet Aboubakar Amokachi'den iyi golcüdür, Amokachi golcü falan değildi, 3 sene de 19 gol atmış, hadi son senesini geçelim.Amokachi tren gibi adamdı, yarıp giderdi ama golcülüğünü Aboubakar'la bile kıyaslamam..

Aboubakar 3 sene oynasa ondan daha çok gol atar ama sorsan Beşiktaş'ın forveti olur mu diye, olamazda..

Hakem kararlarından dolayı milletin ağlaması çok hoşuma gidiyor, şahsen hiç takmıyorum.

Bu sene de ağlata ağlata şampiyon olacağız, ne konuşurlarsa konuşsunlar..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı 38life

Haftaiçi Napoli maçından sonra "Türkiyenin en iyi futbolcusu Oğuzhan Özyakuptur" diye birşey yazmıştım burada. Böyle birşey yazdığım için kendimden özür diliyorum.

Çevrimdışı mylife1903

bu abunun ilkyaridaki pozisyonu var yaaaa cok facia.

O topa vurusunun kotulugunu falan gectim yahu o top o koseye ayak iciyle vurulmaz. Futbolun temel ogretisi, baska forvet olsa ayak ustu birakir obur koseye.

Balotelli falan demiyorum bak mesela traore falan olsa karabukten, penalti gibi atardi bunu.

Sonra porto abuyu neden gonderdi.

Çevrimdışı Bishamon

5-0 olacak maç 2-1 bitti.Stadyum programında algının babası oluyor.Utanç verici.Ali Gültiken orada gariban gibi duruyor renklilerin arasında.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Kendi başarısızlıklarına kılıf hazırlayanların veya adalet üzerinden ayrıcalık isteyenlerin ucuz algı numaralarına kapılmayın. Çünkü kimse adalet istemiyor. Üzerinde durulacak bir şey yok. Üstünde durulacak tek şey: Liyakat!
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2016, 23:00:34 atalay ]

Çevrimdışı 38life

@Culpable

Evet sabah saatlerinde bende katıldım Amokachi-Aboubakar kıyaslamasına, net cevap için sezon sonunu bekleyelim dedim ama beklemeye gerek yok.

Evet Aboubakar Amokachi'den iyi golcüdür, Amokachi golcü falan değildi, 3 sene de 19 gol atmış, hadi son senesini geçelim.Amokachi tren gibi adamdı, yarıp giderdi ama golcülüğünü Aboubakar'la bile kıyaslamam..

Aboubakar 3 sene oynasa ondan daha çok gol atar ama sorsan Beşiktaş'ın forveti olur mu diye, olamazda..

Hakem kararlarından dolayı milletin ağlaması çok hoşuma gidiyor, şahsen hiç takmıyorum.

Bu sene de ağlata ağlata şampiyon olacağız, ne konuşurlarsa konuşsunlar..

Ozaman:

Suan burayi Takip eden renkliler bunlar size gelsin :busted_cop:

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  Abi adamı canlı izledim adam kaç topu çok net ezdi sayamadım. Adriano bindiriyor yok adam 2 kişinin arasına giriyor. Ordan yaptırdığı en fazla şey taç kazandırmak.
İkinci yarıda tv den gözüküyor mu bilmiyorum ama adam topu kaybediyor arkasını dönüyor
Arkasını dönen futbolcu mu olur Allah aşkına küstüm oynamıyorum der gibi. Bugün gg kaç defa yalnız kaldı defansa hiç gelemedi.
Hele son 20 dk falan kaç pozisyon yakaladı adamların boşalttığı o kanatta onlarında 1 tanesini artık atmalı ya da attır malıydı
Oğuzhan iyi başladı ama sonra düştü oyundan hele 75 den sonra falan koşamıyordu adam. Ben olsam 65 de tolgayı çıkartmak yerine 70-75 gibi Oğuzhan'ı çıkartırdım.
Karijma cok top ezmedi hatta ve hatta tehlikeli top kaybi yapmadi. Ggnin kaptirdigi dondu giriyorud kaleye, rodolfonun kaptirdigi girdi kaleye, oguzhan efendinin en az 4 tane cok feci top kaybi vardi iki tanesi topuk pasiydi, bir tanesi kaleye giriyordu, tolgayin efsane top kayiplari vardi.
Tutarli olun arkadaslar tutarli.

Bugun karijma olmasaydi, 1 puani zor alirdik, hangi maci izliyorsunuz. Bu adam 34 yasinda tek basina kanatta 70-80m oynuyor. Yok topa kosmamis, bi zahmet karijma adam kovalamasin, yoruldu adam.

Çevrimdışı raichu

milli arayı iyi geçirmek lazım zira ilk yarının en kritik ve zorlu bölümüne gireceğiz

Ahmet Nur Çebi:

"Şampiyonluğun en büyük favorisi biziz. Diğer takımları aday görmüyorum." :bandit:

Çevrimdışı 38life

Kendi başarısızlıklarına kılıf hazırlayanların veya adalet üzerinden ayrıcalık isteyenlerin ucuz algı numaralarına kapılmayın. Çünkü kimse adalet istemiyor. Üzerinde durulacak bir şey yok. Üstünde durulacak tek şey: Liyakat!

Bunu paylaşıyorum. 1 cümleye iyi sığdırmışsın olayı.

Çevrimdışı onder23

Bu arada rhodolfo şuan için tosic i kesemez. Hem çok ağır hem de iki sağ ayaklı stoper çok sırıtıyor

Çevrimdışı mylife1903

Yedigimiz golde marselonun caresizligini neden gundeme getirmiyoruz, @atalay besiktasin stoperi o basit vucut hareketini yer mi?

Çevrimdışı onder23

Karijma cok top ezmedi hatta ve hatta tehlikeli top kaybi yapmadi. Ggnin kaptirdigi dondu giriyorud kaleye, rodolfonun kaptirdigi girdi kaleye, oguzhan efendinin en az 4 tane cok feci top kaybi vardi iki tanesi topuk pasiydi, bir tanesi kaleye giriyordu, tolgayin efsane top kayiplari vardi.
Tutarli olun arkadaslar tutarli.

Bugun karijma olmasaydi, 1 puani zor alirdik, hangi maci izliyorsunuz. Bu adam 34 yasinda tek basina kanatta 70-80m oynuyor. Yok topa kosmamis, bi zahmet karijma adam kovalamasin, yoruldu adam.

Abi demek ki futbol anlayışlarımız farklıymış. Ben quaresma kötü oyuncu demiyorum ben quaresma maç seçiyor diyorum ve bugün rezaletti diyorum. Bugun karijma olmasaydi, 1 puani zor alirdik demek ile zaten bizi baya küçültüyorsun

Çevrimdışı 38life

Quaresma'nın kırmızı pozisyonu kaçıncı dakikadaydı?

Çevrimdışı MANSIZ

Ne koyduk be memleketin her yerinden ses getirdik. Ağlak cimbom bile daha 1-2 gün önce 'Trabzon kümeye' derken şimdiden yalamaya başlamışlar. Beter olsun lan renkliler.

Quaresma'nın pozisyonunu ekranlara getirerek hakaret edermişcesine yüklenenler Zeki Yavru'nun yan hakeme küfür görüntülerini bile vermezler.

Kudurun lan kuduruklar

En Güzel Beşiktaşin Çocukları sevinir !!

Çevrimdışı MANSIZ

Çevrimdışı MANSIZ

Yedigimiz golde marselonun caresizligini neden gundeme getirmiyoruz, @atalay besiktasin stoperi o basit vucut hareketini yer mi?

Sen birde Real Madrid'de milyon dolarlık Ramos'un caresizliğini izle. Ezmeyin bu kadar Marcelo'yu oyuncunun kapasitesi bu abi. Marcelo'dan şikayet edenler Semih Kaya'yı izlesin. İbretlik

Çevrimdışı onder23

:claps: :claps: :claps:

Bunu heryerde Paylasin :busted_cop:

Yunus emre son zamanlarda anlamsız bir şekilde bu Trabzon taraftarında Beşiktaş düşmanlığı var.
Adamlar forumlarında feneri ve gs yi yakalayamayız en azından Beşiktaş'ı yakalayalım o yüzden fener gs şampiyon olsun istiyorlar.
Adamlar 7 kişi oley çekilen takımı ve şike sürecinde şampiyonluğunu çalan takımı destekliyor düşün.
Şenol güneş'in ve tolga zengin'in şampiyon olmasının bunda payı olduğunu düşünüyorum.
Ne halleri varsa görsün yetim hakkı şu bu işlerine hiç girmiyorum

Etiketler: