Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163167 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mac basliginda paylaştım burada da paylaşayım

Bu 2 pozisyonda NET KIRMIZI KARTti , q7 nin yaptigi hareketin bire bir aynilari idi lakin hakemler faul bile vermedi

Tabi bu Q7 nin yaptığı hareketin karşılığının Kirmizi kart oldugu gerçeğini degistirmez ama Algi yapanlara yapmaya çalışanlara bu 2 pozisyonu gösterin ve paylasin profillerinizde :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Kanat forvet şart kanat forveeeeeet  :steamed: :steamed:
Quaresma hakkında artık netim bu adam çok net maç seçiyor.
Bugün kötüydü. Tek top neredeyse hiç oynamadı geriye hiç gelmedi artı kırmızı kartlık hareketi es geçtiler.
Abubakar bugün çok kaçırdı ama bence iyiydi pozisyona girdi denedi.
Cenk gene yokları oynadı nasıl 90 dk oyunda kalıyor akıl alır gibi değil artık 11 de olmaması gerekiyor
Adamin onu tarla gibi bos, tek top mu oynayacak, arti en az dort kere tek pas oynadi sadece ilk yarida.
Oguzhan hakkinda ne dusunuyorsun @onder23

Hoca da cok hata yapıyor bu sezon

Çıkması gereken Aboubakar degil Cenk ti

Abou çıktıktan sonra ileride Top tutamadik hoca bunu nasil öngöremiyor :alala:

Cenk her mac yoklari oynuyor onu sahada tutuyor Ama Abou 2 Gol kaçırınca hemen çıkarıyor oyundan.. :busted_cop:

Çevrimdışı 38life

Beck: Çok haklı ve önemli bir galibiyet elde ettik.

Çevrimdışı mylife1903

Cenk her mac yoklari oynuyor onu sahada tutuyor Ama Abou 2 Gol kaçırınca hemen çıkarıyor oyundan.. :busted_cop:
Cenki oynata oynata kazanma derdinde hoca
Bu arada olay penaltidan cikmis, penalti degilmis, trtye gore karijma faul yapiyormus

Cenki oynata oynata kazanma derdinde hoca
Bu arada olay penaltidan cikmis, penalti degilmis, trtye gore karijma faul yapiyormus
Ya abi oylede İleride duvar olan , Adam eksilten ve top tutan adam cikarilirmi Allah askina :alala:

Tamam Abou cok Gol kacirdi ama yinede cikmasi gereken o degil Cenkti

Omeri alıyorsun Cenki cikaracaksin ozaman Abouyu değil

Gördük Abou ciktiktan sonra olanlari

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mac basliginda paylaştım burada da paylaşayım

Bu 2 pozisyonda NET KIRMIZI KARTti , q7 nin yaptigi hareketin bire bir aynilari idi lakin hakemler faul bile vermedi

Tabi bu Q7 nin yaptığı hareketin karşılığının Kirmizi kart oldugu gerçeğini degistirmez ama Algi yapanlara yapmaya çalışanlara bu 2 pozisyonu gösterin ve paylasin profillerinizde :busted_cop:

Aboubakar ın çok pozisyona girip az attığını zaten biliyoruz ama  bugün 4 tane saydım ben Aboubakar pozisyonu  1 tanesini yapacak..

Giden topçu benim gözümde bitmiştir geçmişe dönük konuşmayı pek sevmem fakat geçen hafta Tosun bu hafta Aboubakar.. Geçen senede goller kaçıyordu ama bunları yazıyordu yakışıklı cocuk.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Daha geçen 1-2 hafta önce Bruma basarken nerdeydi bu ş.refsizler merak ediyor insan işte bu yüzden hakemlerin bizim lehimize yanlış karar vermemesini diliyorum her maç sinirleniyorum bize 1-2 maç denk gelir millete 8-10 maç denk gelir biz hakemle yürümüş oluruz.

İlk 30 dakikada felan okadar güzel işler yaptıkki dedimki işte budur sonra nasıl bukadar kimlik değiştirir bir takım anlamak mümkün değil. Tabi bu 30 dakikalık güzel oyuna Cenki dahil etmiyorum o 90 dakika yoktu.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2016, 22:29:40 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı ozankarakoc

Ben de anlamıyorum. Üstelik son 20-25 dakika girdiğinde çok ciddi katkısı olabiliyor Cenk'in, ama ilk 11'de başlayınca ne gücü, ne de motivasyonu yeterli olabiliyor. Bu başından beri böyleydi, hep de böyle olacak. Aynı Semih Şentürk'ün durumu gibi...

Devre arasında Gökhan Töre'nin dönme ihtimali beni çok heyecanlandırıyor. Şu an öyle bir adama aşırı derecede ihtiyacımız var. Kanatlardan biri var, biri yok. Bir şey olur da Quaresma da sakatlanırsa, ya da kart cezalısı olursa ne yapacağız? Solda Cenk, sağda Ömer'le mi oynayacağız? Mümkün değil.

Bu arada Kerim Frei'a ne oldu? Bu kadar kanat adamı yokluğu içinde 1 dakika bile süre alamayacak kadar kötü mü bu adamın durumu yahu?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bizi EFENDİ BEŞİKTAŞ sloganıyla vurup algı yaratmaya çalışacaklar..

Pozisyon penaltı bunu BJK lilerin %70 80 i zaten ifade etmiştir ama bunun üzerinden 1 hafta boyunca bu yetersiz₁ medya gidecektir.

Çevrimdışı 38life

Arkadaşlar Twitter'dan rakiplerin lehine hakemlerin yaptığı hataları fotoğraflı şekilde paylaşan tweet'leri rt'liyelim destekleyelim. Algıyı elimizde tutalım.

Devre Arasi Umar Aminuya yuruyelim :busted_cop:

Çevrimdışı 38life

[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2016, 22:37:28 38life ]

Yusuf Erdogana Cok üzüldum , Yusuf Quaresma hayrani

Q7 mactan sonra Yusufun yanina gidip ziyaret etsin ve özür dilesin bize ve ona yakisan budur :busted_cop:

Çevrimdışı 38life

Hakeme "Allah belanı versin" diyen Zeki Yavru 30. dakikada oyundan atılmalıydı.

Çevrimdışı mellfred

abartmadan iddia ediyorum atiba'nın heykelii dikilmeli ve bu işi biz organize edelim biz finanse edelim

Çevrimdışı raichu

abartmadan iddia ediyorum atiba'nın heykelii dikilmeli ve bu işi biz organize edelim biz finanse edelim
aynen parası neyse verelim  :D

#ŞenolGüneş : Quaresma'nın pozisyonu kırmızı kart. Hakemin başka hatası olduğunu düşünmüyorum.."

Şenol Güneş: "Beşiktaş'ın hiçbir zaman hakeme ihtiyacı yok. Oyun ve pozisyon üstünlüğü bizdeydi."

ADAM gibi ADAM ! 🏁💪🏻👏🏻👏

Çevrimdışı MANSIZ

Quaresma'nın pozisyonunda bir tek Trabzonsporlu pozisyona kırmızı kart isyanında bile bulunmazken himmetçi₁ GS ile şikeci FB taraftarlarının ağlak ağlak piyasada dolaştığı bir maç. Pozisyon kırmızı kart mı? Evet. Q7 zaten adamın geldiğini bile görmedi ayağını uzattı o esnada bastı. Yusuf'un o kadar takla atması ve ağlaması ise sadece sakatlanmaktan korktuğu için. Geçmiş olsun.

Bruma'nın 2 hafta önceki kırmızı kartına süre bile tanımayarak göstermeyenler Tosic'in ardından Quaresma'yı da gömmeye calısıyorlar. Bu yazıyı buradan okuyan himmetçi₁ GS ile şikeci FB taraftarlarına 2 çift lafım var. Biri tahrikat it Melo ile küfürbaz tükürükçü Emre'nin pozisyonlarını izleyerek çıkmayan kartlarını izlesin.

Burdan yazsak o pozisyonları İstanbul'a 4. köprünün temelini atarız. Bu işler Melo'lar Emre'ler ile bile sınırlı değil. O derece yani.

Ama BEŞİKTAŞ bu s...r affetmez  :ok:

Çıldırın ulan BEŞİKTAŞ diye  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2016, 22:51:53 MANSIZ ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Heykeli dikeriz dikmesinede taşlara beton yetmez be abi.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2016, 22:54:02 Berat ]

Çevrimdışı 38life

Hep söyledim söyleyeceğim, çocuklarıma da anlatacağım belki 15/16 sezonu şampiyonluğunda en çok pay sahibi olan Atibadır. Ne Gomez, ne Sosa ne başkası.

Çevrimdışı MANSIZ

Heykeli dikeriz dikmesinede daş...aklara beton yetmez be abi.

daş...aklara kartal amblemi koyarız  :biggrinking:

Çevrimdışı onder23

Adamin onu tarla gibi bos, tek top mu oynayacak, arti en az dort kere tek pas oynadi sadece ilk yarida.
Oguzhan hakkinda ne dusunuyorsun @onder23

@mylife1903  Abi adamı canlı izledim adam kaç topu çok net ezdi sayamadım. Adriano bindiriyor yok adam 2 kişinin arasına giriyor. Ordan yaptırdığı en fazla şey taç kazandırmak.
İkinci yarıda tv den gözüküyor mu bilmiyorum ama adam topu kaybediyor arkasını dönüyor
Arkasını dönen futbolcu mu olur Allah aşkına küstüm oynamıyorum der gibi. Bugün gg kaç defa yalnız kaldı defansa hiç gelemedi.
Hele son 20 dk falan kaç pozisyon yakaladı adamların boşalttığı o kanatta onlarında 1 tanesini artık atmalı ya da attır malıydı
Oğuzhan iyi başladı ama sonra düştü oyundan hele 75 den sonra falan koşamıyordu adam. Ben olsam 65 de tolgayı çıkartmak yerine 70-75 gibi Oğuzhan'ı çıkartırdım.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2016, 22:55:19 onder23 ]

Etiketler: