Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165406 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

sen ilk hangi yöneticiydi dediğinde çebi başkan olduğunu hatırlamıştım ama yazmamıştım. tesislerde bayanın ne işi var abi burası kız takımı değil hepimiz fitbol oynadık soyunma odasında normal şeyler bunlar adam çıkarıp kadına organını göstermiş gibi uydurulmuştu ben inanmamıştım muhtemelen herif duştan çıkıp yan odaya falan geçerken çıplaktır kadında ordan geçerken görmüştür q7de oralı olmadan yürümeye dewam etmiştir bizim medya da haber die yazmıştır sorgulansa eşilse o kadın kesin vapur iskelesi civarındaki kadınla aynı kadındır fetöş cinconlu falandır.
abi goruntu bulamadim yutubda buyuk ihtimal uydurma haber, ben sanki boyle bir konusma hatirliyorum gibi ama gazeteler bu yalan haber ustune son dakika gelismesi gecmistir, kafamiza kazimislardir.

yalan ne kadar buyuk ve surekli olursa inanan da o kadar cok olur.

Çevrimdışı tangaz

velhasıl kelam; Q7nin gönderiliş şekli de, o şekilde gönderdikten sonra geri alınışı da yanlıştı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

günaydın yunus emre

bu arada sana sözüm baki biliyosun senden haber bekliyorum istediğin bi maçı söyle bana sana bileti paslıyım..
Buyuk ihtimalle bir Tr kupası maçı olur abi , lig maçi icin bakalim izin alabilirsem :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

abi goruntu bulamadim yutubda buyuk ihtimal uydurma haber, ben sanki boyle bir konusma hatirliyorum gibi ama gazeteler bu yalan haber ustune son dakika gelismesi gecmistir, kafamiza kazimislardir.

çebi başkanın sesli açıklamaları var tv.lerde izledik o dönem.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

q7 malzemecinin üzerine işediği bi bayanın ifadesi bi bayana sorulacağına melzemeci süreyyaya niye sormuyolar :alala: :alala: :alala:
sureyya abi bu karijmayi seviyor ya gizler, soylemez diye sormamislardir buyuk ihtimal.

malzemecinin ustune neden isesin futbolcu ben olayin mantigini kavrayamiyorum. anca quaresma pisuara isiyordur birisi gelip bunu saka amacli ittirmistir, hedefi sasiran karijma yanlislikla, oradan gecmekte olan sureyya abinin ayagina falan sicratmistir.

nerden hatirladiysam su olayi, ne sacma bir is

in aşağı çok uçma 33 yaşındaki adama 10 m verecek safı nerde bulacan
Made in CHINA :icool: :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

çebi başkanın sesli açıklamaları var tv.lerde izledik o dönem.
cok feci o zaman. ben zaten zamaninda tepkimi koymustum. gitmesi gerekenler almeyda ile fernandezdi. simao ile karijma ise kalmaliydi. karijmayi taraftar seviyor, simao ise cok yonlu, tecrubeli ve problemsiz bir oyuncuydu. simao yerine dentinho falan oynadi o sene, facia.

bu feda senesi daha bir yumusak atlatilirdi. almeyda neydi oyle ya.
simao santrafor oynasa daha faydali olurdu.

Çevrimdışı Oktay

Buyuk ihtimalle bir Tr kupası maçı olur abi , lig maçi icin bakalim izin alabilirsem :ok:
olum tr kupası ne bari şampiyonlar liği benfika maçı de :icool: :icool:

benfica maçına yollıyım seni kendini ayarla..

Çevrimdışı mylife1903

Made in CHINA :icool: :bandit:
cinlileri aptal yerine koymayin yahu adamlar boru gibi is adami. salak degiller. karijmaya 10-15 falan vermezler en cok 3. 3e karijma satilir mi, ben satmam. kendisi de gitmez zaten.
ha soyle 15 verirlerse biz satariz da karijma da yillik 10 falan alirsa kabul eder,

Çin diye bir ülke vardı bir aralar. Ne oldu transfer yapmıyorlar mı artık ?
Lig bitti orada 10 gunce falan

Onlarin devre arasi bizim lig sonuna denk geliyor galiba , bizim devre arasinda da onlarin ligi başlamak uzere oluyor

Çevrimdışı tangaz

cok feci o zaman. ben zaten zamaninda tepkimi koymustum. gitmesi gerekenler almeyda ile fernandezdi. simao ile karijma ise kalmaliydi. karijmayi taraftar seviyor, simao ise cok yonlu, tecrubeli ve problemsiz bir oyuncuydu. simao yerine dentinho falan oynadi o sene, facia.

o açıklamaları yaptıktan sonra quaresmayı tekrar geri almak bu yönetimin yaptığı belki de en saçma iştir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cinlileri aptal yerine koymayin yahu adamlar boru gibi is adami. salak degiller. karijmaya 10-15 falan vermezler en cok 3. 3e karijma satilir mi, ben satmam. kendisi de gitmez zaten.
ha soyle 15 verirlerse biz satariz da karijma da yillik 10 falan alirsa kabul eder,
Çinde karijmaya taparlar abi alan memnun satan memnun hesabı 10 m euro çok hojdur

Çevrimdışı Bishamon

Bobo'yu hiç göndermeyecektik.Almeydanın aldığının yarısına çok daha iyi oynuyordu

Çevrimdışı Berat

Herkese günaydın. Trabzon maçına gidemeyip devir edebilecek ya da tanıdığı gidemeyip yardımcı olabilecek varsa beni çok mutlu eder, teşekkürler şimdiden.

olum tr kupası ne bari şampiyonlar liği benfika maçı de :icool: :icool:

benfica maçına yollıyım seni kendini ayarla..
S.Ligi macina kendin gidersin diye seetmedim abi

O sizin hakkiniz S.L maci icin Istekte bulunamam kimseden

Bakalim abi Sali olursa mac kesin giderim , Carsamba olursa biraz zor ama limitleri zorlarim

Lig maci icinde pazartesi macina gidebilirim
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 12:25:05 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı atalay

Bahsi geçen ofsayt pozisyonu ilk yarıda 40.dakikada oldu. @tangaz @Kalyoncu @tuncaboylu @MURAT Geriye kullandığı için devam ettirdi. Napoli o pozisyonda yine High line'ı orta saha çizgisinde uyguladı. Quaresma iki maçta toplam 6-7 kez ofsayta düşmüştür.

Çevrimdışı eaglekartal

belki burası uygun değil ama bakıyorumda Beşiktaşımda olmasa bazen bu ülkede yaşamak ne kadar zor diyorum hergünmü bir olay son dadika acı ölüm kaos olur ya,okadar imreniyorumki yurtdışında yaşayan arkadaşlara stres yok,gelecek kaygısı yok,yarın ne olacak kaygısı yok,biz nasıl bir ülke olduk nereye gidiyoruz bilmiyoruz neyse bakalım inşallah Beşiktaşımız iyi olsun da diyicem ülke battıktan sonra biz nasıl ayakta kalıcaz oda düşündürtüyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@atalay bu oyun şablonunda Q7'nin yerine Yarmolenko gelse neleri değiştirir  :)    Not: Cesur Yeni Dünyayı okuyorum kitap alımını bıraktım Kobo aldım arkadaşıma e-kitaplar geliyor. Eski ve yeni binlerce kitap var   :)

Çevrimdışı mylife1903

@atalay bu oyun şablonunda Q7'nin yerine Yarmolenko gelse neleri değiştirir  :)    Not: Cesur Yeni Dünyayı okuyorum kitap alımını bıraktım Kobo aldım arkadaşıma e-kitaplar geliyor. Eski ve yeni binlerce kitap var   :)
Top kaybi ve gol sayilari artar

Çevrimdışı Bishamon

Takmışsınız yarmobyarmo sanki başka adam yok bu kievden ayrılırsa zaten avrupata gider burada ne işi var

Çevrimdışı atalay

Ön görülemez. @Mehmet Ali C. Zaten kısa vadede onu kadroya katma ihtimalimiz yok. Epey beğenirim ve kadroda görmek isterim ama ederinden fazla değer biçmemek lazım.

Çevrimdışı Necmi

Evet Tolgayda itiraz etti hakemde tamam gibi kafa salladı :) yalnız benim gördüğüm ikinci yarı idi öyle hatırlıyorum :)
aslında o pozisyon quaresma rakip sahadaydı sonra topu almak için bizim sahaya döndü topla bizim sahada buluştu. Pozisyon ofsayttı. atışıda rakip sahadan yaptılar. Maçı seyrederken hakeme çok sinirlenmiştim ama sonra tekrar izlediğimde hakem gerçekten iyi maç yönetmiş. Faul olarak gördüğüm bir çok pozisyon aslında faul değilmiş bizim oyuncular ayakta kalamamış.

Çevrimdışı tangaz

Takmışsınız yarmobyarmo sanki başka adam yok bu kievden ayrılırsa zaten avrupata gider burada ne işi var

bi ara chelsea ile anılıyordu jose zamanı sonra abramoviç almadı baktı sscbliler elinde patlıyor almadılar o dönem 27 milyona alınacağı yazılıyordu şuan o herifi alabilecek tr takımı yok

Çevrimdışı mylife1903

Ukraynali adami turkiyeye getirmek kolay. Oyle darbe savas mavas korkmas adam ariza cikartmaz. Kadinla konusmak lazim. Gel yenge bak sana is kuralim kievde. Derici kurkcu ac. Futbol bu ya sakatlik olursa falan hesabi. Kadin tutar kolundan getirir yarmayi buraya.

Çevrimdışı Orhan

Abi o donem izlemistim hatirliyorum. Gorseli var o aciklamalarin.Uzun zaman gecti zaten olan olmus biten bitmis.Onumuzdeki maclara bakalim.

Etiketler: