Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166669 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

yanacaksak burada kendi içimizde yanalım önemli olan dışa karşı tek olmak  :biggrinking:
O konuda en iyisi biziz için rahat olsun abi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim hatırladığımda ilkbyarının sonları başlama vuruşunun yapıldığı noktaya yakın biryerden yeni açık tarafına doğru kullanıldı. Hatta yanımda kim vardı hatırlamıyorum bizim sahadan kullandılar atışı demiştim. Sonrada belki açıdan dolayı öyle görmüşümdür dedim.

Aynen @MURAT abi, o pozisyon. :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

herkes ikinci yarıda mutabık sanırım @tuncaboylu gene ilaçlarını almayı unuttun değil mi Allahın berbatovu  :kop:

@tangaz, Kiev'deki otel paralarını da ödemek istiyorsun heralde.  :money: :money:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Q7'nin bizde misyonunu tamamladığını düşünüyorum. 10 m euro gibi bir teklifler varsa düşünülmeden satılmalı bence.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz, Kiev'deki otel paralarını da ödemek istiyorsun heralde.  :money: :money:

@tuncaboylu  ben sana kievde neler kitleyecem haberin yok tabii, para biriktir dostum para çok para  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eski inönü

Vodafone Arena'nın büyük maç performansı şimdiye kadar yetersiz. Benfica maçıyla beraber maç aldırmaya başlaması lazım.

Çevrimdışı mylife1903

SAMET AYBABA’DAN YILLAR SONRA OLAY İTİRAF

Beşiktaş’ın geçen sezonki şampiyonluğunda önemli payı olan bu sezonda da attığı gollerle Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısında parmağı olan Ricardo Quaresma ile ilgili ilginç bir detayı Samet Aybaba açıkladı.

Q7’nin kadro dışı bırakılıp gönderildiği dönemde Beşiktaş teknik direktörü olan Aybaba, “Q7’yi Başkan gönderdi. Ben hocalığım döneminde Quaresma’yı hiç görmedim. Hatta Ahmet Kavalcı ile Başkan’a gidip, ‘affedelim’ dedik. Başkan kabul etmedi” diyerek bir sırrı ortaya çıkardı.
Hangi yonetici demisti kArijma sureyya abinin ustune isiyormus, donsuz dolasiyormus falan, ahlaksizmis.
Valla @Yunus Emre Dökmeci bir foto koymustu karijma donsuz falan gezse yakalayip anakonda kaplama 2-3 cift ayakkabi yaparlardi.
Simdi boyle bir aciklama olduysa bu 3 kisiden 1 tanesi cok karaktersiZ
Sureyya abi, ustune isiyen adama kosuyor sariliyor
Karijma ustune isedigi adami gol sevinclerinde ariyor
Yonetici arkadas da gidip boyle ahlaksiz bir topcuyu yeniden transfer ediyor.
Ilginc bir olay. Irdelenmesi lazim.

Çevrimdışı Oktay

Q7'nin bizde misyonunu tamamladığını düşünüyorum. 10 m euro gibi bir teklifler varsa düşünülmeden satılmalı bence.

in aşağı çok uçma 33 yaşındaki adama 10 m verecek safı nerde bulacan

Çevrimdışı eski inönü

Beşiktaş taraftarı Quaresma'yı dev aynasında görüyor. Piyasası olsaydı şimdiye kadar 10 kere satmıştı Fikret Orman.

Çevrimdışı Kalyoncu

Vodafone Arena'nın büyük maç performansı şimdiye kadar yetersiz. Benfica maçıyla beraber maç aldırmaya başlaması lazım.
Ben öyle düşünmüyorum. Büyük maç olarak nitelenecek üç maç yaptık Kiev,gs ve Napoli. Burada atladığımız olay Kiev ve gs maçlarında takım tam oturmamıştı sürekli hocada bir deneme durumundaydı. Takım oturdu dedikten sonra tek yaptığımız maç Napoli maçı bundan sonraki süreçte değerlendirmekte yarar var. Transferler zamanında olmalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çin diye bir ülke vardı bir aralar. Ne oldu transfer yapmıyorlar mı artık ?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ben öyle düşünmüyorum. Büyük maç olarak nitelenecek üç maç yaptık Kiev,gs ve Napoli. Burada atladığımız olay Kiev ve gs maçlarında takım tam oturmamıştı sürekli hocada bir deneme durumundaydı. Takım oturdu dedikten sonra tek yaptığımız maç Napoli maçı bundan sonraki süreçte değerlendirmekte yarar var. Transferler zamanında olmalı.
Yarin ts maci var. buyuk mactir, derbi mactir benim icin. Tirabzonlu kardeslerimiz de kendilerine ayrilan bolgeyi doldururlar eger izin veriliyorsa, keyifli tribun olur.
Severim ts takimini ama taraftari azicik bozulmus burada okudugum bazi yorumlara gore.
Ama o yorumu yapanlarin buyuk ihtimal kkinci takimlarintrabzknspordur. Once sari renkli bir takim tutuyorlardir. Gercek tirabzonsporlu bir insan basinda senol gunesin oldugu bir takima agzini acmaz, acamaz ve acmamalidir.

Çevrimdışı benyv-

Çin diye bir ülke vardı bir aralar. Ne oldu transfer yapmıyorlar mı artık ?

Transfer sezonları tekrar açıldığında ve yabancı kontenjanlarında yer açabildiklerinde yaparlar. Orada 4+1 kuralı var.

Çevrimdışı Oktay

Hangi yonetici demisti kArijma sureyya abinin ustune isiyormus, donsuz dolasiyormus falan, ahlaksizmis.
Valla @Yunus Emre Dökmeci bir foto koymustu karijma donsuz falan gezse yakalayip anakonda kaplama 2-3 cift ayakkabi yaparlardi.

bu yazıyı okuyunca zerrin özerin bu şarkısı aklıma geldi :)

http://www.playbek.net/video/17234/zerrin-ozer-iftira

Çevrimdışı eski inönü

dediklerine katılıyorum fakat Vodafone Arena'nın potansiyelinin yarısını bile kullanabildigimizi düşünmüyorum. Taraftar tam anlamıyla etkin olsa o staddan kimse beraberlikle falan kurtulamaz.

Çevrimdışı Kalyoncu

Yarin ts maci var. buyuk mactir, derbi mactir benim icin. Tirabzonlu kardeslerimiz de kendilerine ayrilan bolgeyi doldururlar eger izin veriliyorsa, keyifli tribun olur.
Severim ts takimini ama taraftari azicik bozulmus burada okudugum bazi yorumlara gore.
Ama o yorumu yapanlarin buyuk ihtimal kkinci takimlarintrabzknspordur. Once sari renkli bir takim tutuyorlardir. Gercek tirabzonsporlu bir insan basinda senol gunesin oldugu bir takima agzini acmaz, acamaz ve acmamalidir.
Adamlar çok ince düşünemediklerinden öyle "Beşiktaş uzun yıllar şampiyon olamıyor  onlarda olursa biz yalnız başımıza kalırız." Düşünceye bak adamın yanına sarışınları göndermişiz güzelce yapılan bin tepelerine vur kırbacı. Bir camiada sabır olmalı bunlarda hiç yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş taraftarı Quaresma'yı dev aynasında görüyor. Piyasası olsaydı şimdiye kadar 10 kere satmıştı Fikret Orman.
bence de ben pek sevmiyorum kendisini. Çinden devre arası için var diyorlar ama doğru mu bilemeyiz. Oraya yarmolenko gibi üst düzey bir adam gerekiyor.
çin olabilir yoksa zor abi 6 bile
Verilmez.

Çevrimdışı tangaz

Transfer sezonları tekrar açıldığında ve yabancı kontenjanlarında yer açabildiklerinde yaparlar. Orada 4+1 kuralı var.

çin fitbolunun gelişmesi için yabancı sınırı serbest bırakılmalı quaresma + gg + olcay + aras + pektemek + veli veeee tolga zengin çin fitbolu için bir fırsattır  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

aboooo gugila sordum soyle bir yanit verdi:
Ahmet Nur Çebi, Beyaz TV’ye bağlanarak yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Ricardo Quaresma hakkında şok suçlamalarda bulundu. Çebi, “Quaresma’nın malzemecinin üstüne işediğini duydum. Quaresma’nın tesislerdeki bir bayana cinsel organını gösterdiğini duydum. Gözümle görmedim. Arkadaşlar bayana sormuş. O da doğrulamış. Eğer bunları yaptıysa terbiyesiz biri. Hoş davranışlar değil” ifadelerini kullandı.

İleride Beşiktaş’a başkan olabileceğini de iddia eden Ahmet Nur Çebi, “Medyaya çıkma meraklısı değilim. Siz basın mensubu olarak görevinizi yapıp beni sıkıştırıyorsunuz. Ben de cevap veriyorum. Zaten göreve geldiğimiz gün de şeffaflığı savunmadık mı” dedi.

oha oldum, insallah yalandir, yutuba da soracam simdi

bizim besiktas ilcesinde oluyor boyle seyler hep. yok efenim deri eldivenli, ustu ciplak falan bogaz havasindan hep

Çevrimdışı Kalyoncu

dediklerine katılıyorum fakat Vodafone Arena'nın potansiyelinin yarısını bile kullanabildigimizi düşünmüyorum. Taraftar tam anlamıyla etkin olsa o staddan kimse beraberlikle falan kurtulamaz.
Alışamadık daha tam anlamıyla. Bide bu ses kısma felan çıktı insanlara tribüne çekmenin en güzel yolu aç sesi sen sus onları dinleyelim insanlara staddaki atmosferi göster ki hep gitmek istesin maça stadlar boş kalmasın. Çok ilginç ülkeyiz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Golden sonra antipatiye sinir oldum ben biz ıslıkla baskı altına almaya çalışırken adamlar İngilizce küfür ediyorlardı. onun dışında iyiydi bence.

Çevrimdışı mylife1903

çin fitbolunun gelişmesi için yabancı sınırı serbest bırakılmalı quaresma + gg + olcay + aras + pektemek + veli veeee tolga zengin çin fitbolu için bir fırsattır  :icool:
turkce konusan cinli gelin ilani verelim abi, ustune besiktasTVde evlendirme programi yapariz. yengemizi kendimiz seceriz, sonra pektemek icin pasaport kuyrugunda ben beklerim. hem bjktv iyi para kaldirir, bu programlarin reytingleri oldukca yuksekmis. iyi reklam aliriz.
bir iki tane skandal patlatiriz falan, offf sonra fikret baskan bjktvyi katarlilara satar, borcu kapatir, biz bjkfutbolTV diye baska kanal acar, onu parlatir satariz. bu borc futbolcu sata sata kapanmayacak, tv satalim

Çevrimdışı mylife1903

Golden sonra antipatiye sinir oldum ben biz ıslıkla baskı altına almaya çalışırken adamlar İngilizce küfür ediyorlardı. onun dışında iyiydi bence.

italanlar ingilizce kufuru nasil anlasinlar yahu

Çevrimdışı tangaz

aboooo gugila sordum soyle bir yanit verdi:
Ahmet Nur Çebi, Beyaz TV’ye bağlanarak yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Ricardo Quaresma hakkında şok suçlamalarda bulundu. Çebi, “Quaresma’nın malzemecinin üstüne işediğini duydum. Quaresma’nın tesislerdeki bir bayana cinsel organını gösterdiğini duydum. Gözümle görmedim. Arkadaşlar bayana sormuş. O da doğrulamış. Eğer bunları yaptıysa terbiyesiz biri. Hoş davranışlar değil” ifadelerini kullandı.

İleride Beşiktaş’a başkan olabileceğini de iddia eden Ahmet Nur Çebi, “Medyaya çıkma meraklısı değilim. Siz basın mensubu olarak görevinizi yapıp beni sıkıştırıyorsunuz. Ben de cevap veriyorum. Zaten göreve geldiğimiz gün de şeffaflığı savunmadık mı” dedi.

oha oldum, insallah yalandir, yutuba da soracam simdi

bizim besiktas ilcesinde oluyor boyle seyler hep. yok efenim deri eldivenli, ustu ciplak falan bogaz havasindan hep

sen ilk hangi yöneticiydi dediğinde çebi başkan olduğunu hatırlamıştım ama yazmamıştım. tesislerde bayanın ne işi var abi burası kız takımı değil hepimiz fitbol oynadık soyunma odasında normal şeyler bunlar adam çıkarıp kadına organını göstermiş gibi uydurulmuştu ben inanmamıştım muhtemelen herif duştan çıkıp yan odaya falan geçerken çıplaktır kadında ordan geçerken görmüştür q7de oralı olmadan yürümeye dewam etmiştir bizim medya da haber die yazmıştır sorgulansa eşilse o kadın kesin vapur iskelesi civarındaki kadınla aynı kadındır fetöş cinconlu falandır.

Çevrimdışı Oktay

q7 malzemecinin üzerine işediği bi bayanın ifadesi bi bayana sorulacağına melzemeci süreyyaya niye sormuyolar :alala: :alala: :alala:

Etiketler: