Elimizdeki puanı bıraktık. Burada tecrübe işi çok ön plana çıktı, Vodafone Arena'da ki maçlar grup adına geleceği çok iyi şekilde şekillendirebileceğimiz hatta gruptan çıkmayı garantileyebileceğimiz maçları barındırdı bu 2 maçta bıraktığımız 4 puanı hanemize yazmış olsa çok farklı şeyler konuşur ve çok büyük bir başarıya imza atmış olurduk yinede yıllardan sonra bu arenada güzel şeyler yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz burada kalıcı olmak ilk hedef olmalı.
Maç ile ilgili bir kaç şeyi paylaşmak istedim
Ortalama pozisyonlar ile ilgili grafiği gördüm, benim gibi herkes farkına varmıştır Cenk'in ne oynadığını anlamadık önce Gençlerbirliği maçı karşı karşıya şut atamıyor bu maçta zorunlu bir değişiklik hiç bir varlık gösteremiyor, hiç bir çaba yok ve her zaman reaksiyonlarında geç, bunun sebebini anlamak çok güç. Belki biz çok fazla şey beklemiş olabiliriz.
Rhodolfo'nun dönüşüne çok sevindim, Tosic'in sakatlığına üzüldüm iyi oynuyordu ama orası Rhodolfo'nun yeri, üzerine ligdeki cezası eklenince sanırım kulübe yolu gözükmüş oldu Adriano mevkisinde ilk ve tek tercih olmasına rağmen sanırım kötü bir senaryoda Tosic'i stoper pozisyonunda riske etmek yerine sol bek mevkiinde yedeklenecektir.
Adriano maçta 10 numara oynadı, maçtan önce hangi spor kanalıydı şimdi hiç aklımda kalmadı zaten çok dinlememiştim Adriano Barcelona'dan geldiğini hissetirmedi demişti güzel bir cevap olmuş.