Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9142123 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi murat

Fabri iyi maç çıkardı.İlk yarı %100 golu iyi pozisyon alarak çıkardı.Bir çok pozisyona erken mudahele yaparak engel oldu.Savunmanın hep ona dönmesi ve savunamadan iyi çıkamamız nedeniyle çoğu topu ileri atmak zorunda kaldı.Bunda onun suçlanacak bir yönü yok.

Bu maçta Tolga'nın olduğunu düşünsenize?
fabri birçok pozizyonu tereyeğından kıl çeker gibi alıyor.pozisyonları basit rakibi beceriksiz gösteriyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet bu durumda çıkarız ama kievi deplasmanda yenmek bizim için zor bence ayrıca mutlak galibiyet stresini kaldıramayabiliriz her türlü çok riskli ben bunu kabul etmiyorum.
Kendi bağımızı keselim stressiz çıkalım son maça.

Aslında Kiev'i yenmek zor değil, iddiasız takımı yenemiyorsak zaten gruptan çıkmanın anlamı yok

Galatasaray 5. maçta iddiasız(liderliği garantilemiş) United'ı içeride ve 6. maçta iddiasız(sonunculuğu garantilemiş) Braga'yı deplasmanda yenip çıkmıştı gruptan.

biz de Kiev'i yenelim bir zahmet.

Taraftarın Benfica maçında bunun bilincinde olması çok önemli:

Beraberlik bizim için kötü bir sonuç değil, ama mağlubiyet her şeyin sonu.

O yüzden takımı baskı altına almadan rahat bırakmalıyız.

Benfica golcü bir takım değil, CL'deki son 20 küsur maçlarında 2'den fazla gol bulamamışlar.

O yüzden 1 gol bize 1 ya da 3 puanı getirir muhtemelen.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız biz Benfica'yı yenersek Kiev'de Napoliyi yenerse 1 maç kala çıkmayı garantiliyoruz.

9 - 7 - 7 - 4 oluyor.

Son maçlar ne olursa olsun. Sadece lider değişebilir fakat biz çıkarız. Evet Kiev leş gibi takım fakat 1 puanla bitireceklerini sanmıyorum grubu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kiev'in Napoli'yi yenmesine gerek yok, berabere kalsa da çıkmayı garantiliyoruz bu senaryoda.

9-8-7-2 oluyor ve 7 puanlı takımla 8 puanlı takım oynuyor son maçta.

Çevrimdışı 38life

yanlız ozi girdiğinde taraftar yıllardır göremedikleri çocuklarını gören veliler gibiydi
Beşiktaş stadında sanırım bu güne kadar hiç bir oyuncu bu şekilde oyuna girmemiştir.
Gerçekten muazzamdı müthiş bir ses çıktı. Birde girdikten sonra bu takımın lideri benim diyen bir ozi
gördüm
Aynen ben Tarkan konserinde bağıran genç kız gibi çığlık attım Oğuzhan girerken. İnanılmaz bir ses vardı. 3'lüde bile okadar ses çıkmadı

Çevrimdışı 38life

Bu napoli, benfikayi orada hacamat eder, 2-0 3-0 o mac.
Ozaman dans! diyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Napoli gerçekten çok belalı bir takım, 2 maçtan 4 puan çıkarabilmemiz gerçekten muazzam.

Eğer geri dörtlülerinden Koulibaly'nin yanına daha üst düzey ve düzgün isimler yer alsa, çok büyük işlere imza atabilirler.

Çevrimdışı worns

Aslında Kiev'i yenmek zor değil, iddiasız takımı yenemiyorsak zaten gruptan çıkmanın anlamı yok

Galatasaray 5. maçta iddiasız(liderliği garantilemiş) United'ı içeride ve 6. maçta iddiasız(sonunculuğu garantilemiş) Braga'yı deplasmanda yenip çıkmıştı gruptan.

biz de Kiev'i yenelim bir zahmet.

Taraftarın Benfica maçında bunun bilincinde olması çok önemli:

Beraberlik bizim için kötü bir sonuç değil, ama mağlubiyet her şeyin sonu.

O yüzden takımı baskı altına almadan rahat bırakmalıyız.

Benfica golcü bir takım değil, CL'deki son 20 küsur maçlarında 2'den fazla gol bulamamışlar.

O yüzden 1 gol bize 1 ya da 3 puanı getirir muhtemelen.

Katılıyorum. Kazanırsak büyük avantajla gireceğiz son maçlara ama kaybetmemek daha önemli. Son maçımızı kazanabiliriz. Kiev nerede olursa olsun yenilmeyecek takım değil. Benfica beraberliği hiç bir şeyi bitirmez. Üstüne üstlük son maç Kiev'le berabere kalsak bile gruptan çıkma ihtimalimiz olacak.

Oldukça karmaşık bir 3'lü oluştu. Daha önce 10 puanla gruptan çıkamayan takım görmüştüm (sanırım Shakhtar'dı) Umarım bu kez biz o pozisyona düşmeyiz.

Çevrimdışı Gokhan-

yanlız ozi girdiğinde taraftar yıllardır göremedikleri çocuklarını gören veliler gibiydi
Beşiktaş stadında sanırım bu güne kadar hiç bir oyuncu bu şekilde oyuna girmemiştir.
Gerçekten muazzamdı müthiş bir ses çıktı. Birde girdikten sonra bu takımın lideri benim diyen bir ozi
gördüm

5. günün şafağında Doğu'dan gelen Gandalf kadar değerliydi abi adam, daha fazla ses çıkmalıydı :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılıyorum. Kazanırsak büyük avantajla gireceğiz son maçlara ama kaybetmemek daha önemli. Son maçımızı kazanabiliriz. Kiev nerede olursa olsun yenilmeyecek takım değil. Benfica beraberliği hiç bir şeyi bitirmez. Üstüne üstlük son maç Kiev'le berabere kalsak bile gruptan çıkma ihtimalimiz olacak.

Oldukça karmaşık bir 3'lü oluştu. Daha önce 10 puanla gruptan çıkamayan takım görmüştüm (sanırım Shakhtar'dı) Umarım bu kez biz o pozisyona düşmeyiz.

Bu gruptan 10 puanla çıkamayacak bir takım olacaksa, o Napoli(bizle 2'li averaja kalması durumu) ya da Benfica (Napoli'yle ikili averaja kalması durumu) olacak.

Napoli'nin 10 puanla çıkamadığı durum:

Benfica: 11
Beşiktaş: 10
Napoli: 10
Kiev: 1

Benfica'nın 10 puanla çıkamadığı durum:

Beşiktaş: 12
Napoli: 10
Benfica: 10
Kiev: 1

Biz 10 puana ulaştığımız anda çıkıyoruz.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2016, 11:21:21 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Berat

Rhodolfo + Adriano savunmamıza bir talihsizlik olmazsa eşik attıracaklar. Rhodo oynaya oynaya açılır. GG de form tutabilirse önümüz açık savunma anlamında. Marcelo'yu da ikidir beğendim, ama sürekli 'bicycle kick' ile korner yaptırması güldürüyor. :)

Çevrimdışı tangaz

Gg oynadigi hiçbir macta kotu değildi abi

Gg nin gelişi Beckin performansını da Epey yukari cekti :tabe:

Herseyden once 2 tane iyi sagbekimiz var , Rotasyonda elimiz güçlü , her ikiside forma sansi buluyor bu nedenle daima hazir durumdalar , performanslari düşmüyor daha ne olsun :bandit:

son gençler maçında GG bitik ötesiydi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

İnler sakatlıktan çıkamamış, idareli oynadı.

Beck'in kanadından pozisyon yememizin sebebi de, önünde Cenk ile Aboubakar'ın dönüşümlü oynaması oldu.

Özellikle Aboubakar oynarken pozisyon alamadı bir kaç kere, iki oyuncumuz da savunma pozisyonu bilgisi yüksek oyuncular dğeiller.

"Cenk Tosun bile Beck'in kademesindeydi" demişsin @tangaz, zaten sağ önde oynuyordu o esnada Cenk ve görevi oydu.

Beck'i beğendim kısacası dün.

ben beğenmedim ya sende beğenmesen şaşardım zaten  :D @tuncaboylu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartal190321

hesap kitap işine girmeden çıkacaz benfikayı gömecez mabedimizde, şu napolide 4 puan alıp benfikayı yenmemek çok büyük ayıp olur , öle ahım şahım bir takımda değil benfika, top bizi sevsin şans yanımızda olsun  benfikayı çok rahat yeneriz :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı MUSTAFA_

hesap kitap işine girmeden çıkacaz benfikayı gömecez mabedimizde, şu napolide 4 puan alıp benfikayı yenmemek çok büyük ayıp olur , öle ahım şahım bir takımda değil benfika, top bizi sevsin şans yanımızda olsun  benfikayı çok rahat yeneriz :bandit:
Hakkem faktörünü de koy işin içine

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı panic13

Yalnız resmen geniş ve alternatifli kadronun konforunu yaşıyoruz. Geçen sene değil böyle büyük sakatlıkla yaşamak, Rhodo'nun sakatlığı bile dert olmuştu. İso'nun sakatlığı bile takımı mahvederdi. Şimdi bakıyorum, her pozisyon için TR düzeyine uygun yeterli alternatif mevcut.

Bir de yukarıda bazı yorumlar okudum; Sosa, Gomez ve Töre ile ilgili. Bu maçta doğrudan fayda alacağımı tek adam Töre olurdu, tam onluk maçtı. Gomez ile Sosa'nın da o kadar etkili olacağını düşünmüyorum. Çünkü Sosa dağıtıcı kimliğinin dışına çıkınca etkili olan bir adam değil. Ha kritik ve kalite gerektiren durumlar için tabii ki Sosa ve Gomez ama dünkü düzende ikisinden de yeterince katkı alamazdık.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı kartal190321

Hakkem faktörünü de koy işin içine

BEŞİKTAŞız biz yeri geldimi hakemide gömeriz sorun mu :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı tuncaboylu

ben beğenmedim ya sende beğenmesen şaşardım zaten  :D @tuncaboylu

Televizyondan izlemekle staddan izlemek farklı şeyler.

Tribünde maçı beraber izlediğim ve Beck'e ayar olan arkadaşım bile hakkını verdi.

Çevrimdışı panic13

Bir de Cenk'de tolga zengin semptomları görüyorum;

Geçen sene (Tolga'nın ilk geldiği yıl gibi), iyi yaptığı şeyleri çok iyi yapıyordu, o nedenle eksiklikleri takıma veya bize batmıyordu.

İyi noktaları nelerdi;

- Temposu
- TR şartlarında iyi bitiriciliği
- Koşuları ile iyi alan yaratması

Onun dışında top kontrolu/dağıtımı ve çevre kontrolü konularında zaten hep vasattı.

Bu sene ilk 2 konuyu zaten iyi yapamıyor, geçen seneki gibi tempolu değil kesinlikle sadece sağa sola koşup kendini parçalıyor. Gomez gibi net bir forvetimiz olmadığı için de Koşuları geçen seneki gibi net etki vermiyor. Bu hali ile takıma zarar veriyor. Bence daha kötüsü, maalesef TR standartı için iyi forvet eşiğini zihnen aşamadı. Aşssa idi milli takım için de iyi olacaktı. Şu an bir Burak Yılmaz bile olamama riski var. Şenol Hoca'ya büyük görev düşüyor.

Çevrimdışı cisse557

Adriano dün en beğendiğim adamların başında geliyor. Müdaheleleri çok iyiydi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Geçen sene (Tolga'nın ilk geldiği yıl gibi), iyi yaptığı şeyleri çok iyi yapıyordu, o nedenle eksiklikleri takıma veya bize batmıyordu.

İyi noktaları nelerdi;

- Temposu

Onun dışında top kontrolu/dağıtımı ve çevre kontrolü konularında zaten hep vasattı.

Bu sene ilk 2 konuyu zaten iyi yapamıyor, geçen seneki gibi tempolu değil kesinlikle sadece sağa sola koşup kendini parçalıyor. Gomez gibi net bir forvetimiz olmadığı için de Koşuları geçen seneki gibi net etki vermiyor. Bu hali ile takıma zarar veriyor. Bence daha kötüsü, maalesef TR standartı için iyi forvet eşiğini zihnen aşamadı. Aşssa idi milli takım için de iyi olacaktı. Şu an bir Burak Yılmaz bile olamama riski var. Şenol Hoca'ya büyük görev düşüyor.
Cenk yüzünden Quaresmayi da kullanamadik dün :money:

Adam Sola gecince Performansı düşüyor etkinliği azaliyor

Cenk yerine Kerim veya Olcay girseydi keşke..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi noktaları nelerdi;

- Temposu

Cenk'le ilgili genel eleştiriler doğru olmakla beraber, dünkü maç özelinde 2 santrafora gelen/gelecek eleştirileri kabul etmiyorum.

Dün Aboubakar ve Cenk en az 5 kere pozisyon değiştirdiler. Cenk oyuna tek santrafor göreviyle girdi, ilk yarının sonunda çift santraforda yardımcı santrafor oldu, 2. yarıda yine tek santrafor olarak başladı, Aboubakar Beck'in önünde aksayınca sağ kanada yerleşti ve İnsigne-Ghoulam bindirmelerine karşı koymaay çalıştı.

Dünkü maçta oynadığı tüm pozisyonlarda da elinden geleni yaptı, savunma katkısı ve verimi bence kabul edilebilir düzeydi.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2016, 11:50:27 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adriano dün en beğendiğim adamların başında geliyor. Müdaheleleri çok iyiydi.
Adriano cok iyiydi , Bu seviye icin yaratilmis adam

Sogukkanliligi , Mudahaleleri , Takimi ataga cikarmasi , oyun temposunu düşürmesi herşeyiyle mukemmeldi

Ama Bana gore Macin adami Kusursuz oyunuyla Marceloydu :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Adriano cok iyiydi , Bu seviye icin yaratilmis adam

Sogukkanliligi , Mudahaleleri , Takimi ataga cikarmasi , oyun temposunu düşürmesi herşeyiyle mukemmeldi

Ama Bana gore Macin adami Kusursuz oyunuyla Marceloydu :)

Gerçekten öyleydi.

Adriano bir sakatlık yaşamazsa, sol bekte gönül rahatlığıyla oynar.

Artık ligde ve CL'deki grup maçlarında kendisini sol önde oynatmaya zorlayacak bir rakibimiz de olmayacak.

Çevrimdışı panic13

Cenk'le ilgili genel eleştiriler doğru olmakla beraber, dünkü maç özelinde 2 santrafora gelen/gelecek eleştirileri kabul etmiyorum.

Dün Aboubakar ve Cenk en az 5 kere pozisyon değiştirdiler. Cenk oyuna tek santrafor göreviyle girdi, ilk yarının sonunda çift santraforda yardımcı santrafor oldu, 2. yarıda yine tek santrafor olarak başladı, Aboubakar Beck'in önünde aksayınca sağ açığa yerleşti.

Dünkü maçta oynadığı tüm pozisyonlarda da elinden geleni yaptı, savunma katkısı ve verimi bence kabul edilebilir düzeydi.

forvetten asıl beklenen savunma katkısı değil, hücumdur. Geçen sene kritik durumlar dışında Gomez nerdeyse orta sahanın gerisine gelmiyordu, ve adam sadece pozisyonunu kaybetmiyordu. Dahasını iddia edeyim, Ebubekir dünkü maçta hem hücumda hem savunmada Cenk'ten daha fazla katkı yaptı. Şahsen benim beklentim Cenk'in deli dana gibi sağa sola koşup pres yapması değil, gol atması. Savunmaya gelsin tabii, eyvallah. Gol atamayıp pozisyona giremedikten sonra ne yapayım öyle forveti.

Çevrimdışı panic13

Cenk yüzünden Quaresmayi da kullanamadik dün :money:

Adam Sola gecince Performansı düşüyor etkinliği azaliyor

Cenk yerine Kerim veya Olcay girseydi keşke..

Ben de hocanın Olcay'ı almasını beklemiştim. Aslında Cenk hamlesi de kötü değildi kağıt üzerinde ama Cenk günden güne kötüye gidiyor.

Etiketler: