Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125912 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Övünç'ün 11'i

Fabri

Beck  Rhodolfo  Marcelo  Tosic

Atiba       İnler

Quaresma  Tolgay           Adriano

Abuobakar
Yandık ya tosic sol bek olamaz olmamalı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rhodolfo - Marcelo tandemi S.L icin Facia olur , Tosicin Solbek performansini da eklersek , Defansin butun dengesi bozulur ve Felc olur , Hoca bir anda Omurgayla bu kadar oynamaz diye dusunuyorum :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rhodolfo - Marcelo tandemi S.L icin Facia olur , Tosicin Solbek performansini da eklersek , Defansin butun dengesi bozulur ve Felc olur , Hoca bir anda Omurgayla bu kadar oynamaz diye dusunuyorum :busted_cop:
Hemde bu maçta yanarız fena hemde....

Yandık ya tosic sol bek olamaz olmamalı

Ben Tosicin Solbek performansından cok Rhodo-Marcelo tandeminin arkaya kaçıracagi toplardan korkuyorum

Hoca ins böyle bir cilginlik yapıp defansin bütün dengesini bozmaz

Çevrimdışı Bishamon

Bence siz dua edin Marcelo orta saha oynamasın.İnler hala %100 değil.

Çevrimdışı firewater

Yav olcay formsuzsa koy kerimi. İlla adrianoyu uçta oynatacaksan koy sola beck i. Ama tosiç marceloyu bozma hocam aman deyim.

RASİM OZAN KÜTAHYALI :

Niye Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı rakiplerine oranla az diyenler doğruya doğru bir gsli olarak 3 Büyükler arasında en çok hakkı yenen takım Beşiktaştır.

Bence siz dua edin Marcelo orta saha oynamasın.İnler hala %100 değil.
:bawling: :bawling:

Her kafadan bir ses cikiyor anasini satayim :bandit:

Beşiktaş'ın Napoli karşısındaki 11'i ...

Fabri- Beck - Marcelo- Tosic-Adriano--Atiba- G.İnler- Kerim Frei- Tolgay- Quaresma- Aboubakar

Sercan Dikme / Beyaz Futbol

Kerim bu macta etkili olabilir yalniz :alala:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Marcelo-Tosic tandemi bozulduktan sonra takımın halini Gençlerbirliği maçında gördük Tosic sol bek oynayamaz. Ayrıca mevkiisinin şu an tek oyuncusu olan Adriano'yu sol önde kullanılacağını düşünmüyorum, Gökhan İnler'in form durumuna bağlı olarak orta sahada Marcelo'yu görebilme şansımız var kaldı ki Rhodolfo-Tosic tandem orta sahada Marcelo düzeninde takım daha derli toplu bir görüntü çizmişti.

Çevrimdışı mylife1903

genç takımdan birşey koyamıyoruz.

CL listesinde adı olmayan kimseyi koyamıyoruz.

Yarın ki maçtada 15-16 kişilik olucak takım kadrosu muhtemelen.
Yok yahu genc takimdan istedigimizi koyariz benim bildigim. Koyar koyamaz koyan bir cocuk bulup koysak da seetse napoliyi

JOSE CALLEJON :

"Yarın çok zor bir maç olacak. Beşiktaş burada daha önce hiç yenilmemiş , İşimiz dahada zor olacak Türk taraftarları biliyoruz , çok fanatikler Yarın bizi cehennem gibi bir stat bekliyor diyebiliriz."

Çevrimdışı mylife1903

Her kafadan bir ses cikiyor anasini satayim :bandit:

Beşiktaş'ın Napoli karşısındaki 11'i ...

Fabri- Beck - Marcelo- Tosic-Adriano--Atiba- G.İnler- Kerim Frei- Tolgay- Quaresma- Aboubakar

Sercan Dikme / Beyaz Futbol

Kerim bu macta etkili olabilir yalniz :alala:
Kerim kaybolur gider, italyanlar bizimkilerin brumayla ugrastigi gibi ugrasmazlar iki tekme iki salto yaparlar, kerim tekken3te dayak yemis gibi olur sahada.

Çevrimdışı EMİR EMRE

bu fatih altaylı ne ayak bugün başkana giydirmiş kendince.

hadsiz ve yetersiz₁ açıklamalar yapmış, advokattan tut gs harici herkesin itin şeyine şey etmiş.

bi yerleri kaşınıyor herhalde.

Çevrimdışı mylife1903

Marcelo-Tosic tandemi bozulduktan sonra takımın halini Gençlerbirliği maçında gördük Tosic sol bek oynayamaz. Ayrıca mevkiisinin şu an tek oyuncusu olan Adriano'yu sol önde kullanılacağını düşünmüyorum, Gökhan İnler'in form durumuna bağlı olarak orta sahada Marcelo'yu görebilme şansımız var kaldı ki Rhodolfo-Tosic tandem orta sahada Marcelo düzeninde takım daha derli toplu bir görüntü çizmişti.
Bunu yaparsa hoca, desteklerim. Cunku sonuc verdi gencler macinda.

Ama gene de gencler ile napoli bir degil.

Macera arama senol hocam, yapma etme

Çevrimdışı cursedofdragon

Yok yahu genc takimdan istedigimizi koyariz benim bildigim. Koyar koyamaz koyan bir cocuk bulup koysak da seetse napoliyi

senin fitbol bilgin çok zayıfmış o zaman :)

MEHMET DEMIRKOL :

Beşiktaş yine kazansın istiyorum Çünkü ilk maçı şansa kazandı diyenler var tabi canım Napoli'ye deplasmanda 3 golüde şansa attılar zaten.

Yarın şu kadro çıkmasını istiyorum.

Fabri

Gökhan  Marcelo   Tosic   Adriaon

Atiba       İnler

Quaresma     Tolgay         Kerim

Abuobakar

Yedekler : Tolga,Beck,Atınç,Rhodolfo,Oğuzhan,Olcay,Cenk

Sol kanat'ta önde kim oynarsa oynasın isterse cenk ister olcay zaten 10 kişi kalıcaz.2'side çok formsuz kerim de ilk 11 oyuncusu değil biliyorum fakat bari kerim riskine girelim hızı filan var.

Gidişata göre cenk filan girer :)
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2016, 21:59:46 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yarın şu kadro çıkmasını istiyorum.

Fabri

Gökhan  Marcelo   Tosic   Adriaon

Atiba       İnler

Quaresma     Tolgay         Kerim

Abuobakar

Yedekler : Tolga,Beck,Atınç,Rhodolfo,Oğuzhan,Olcay,Cenk

Sol kanat'ta önde kim oynarsa oynasın isterse cenk ister olcay zaten 10 kişi kalıcaz.2'side çok formsuz kerim de ilk 11 oyuncusu değil biliyorum fakat bari kerim riskine girelim hızı filan var.

Beck olur orda gg oynamaz

Çevrimdışı celiker1

Başkanımız Fikret Orman saat 22:00 de Tivibuspor'da baslayan programda ÖzgürBuzbaş-Ali Ece'nin canlı konuğu
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Tivibuspor uyduda şifresiz olarak izlenebiliyor
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Kartal Ç

...

riske girme önerine katılmakla beraber, sol kanata q7 sağ kanata da oğuzhan aydoğanı koyalım derim. en azından çocuğun orjini orası. şligi motivasyonu sayesinde verimli olur belki. zamanında atınçı da oynattık liverpoola karşı.

riske girme önerine katılmakla beraber, sol kanata q7 sağ kanata da oğuzhan aydoğanı koyalım derim. en azından çocuğun orjini orası. şligi motivasyonu sayesinde verimli olur belki. zamanında atınçı da oynattık liverpoola karşı.

iyide o çocuğun adını bildirmedik diye biliyorum CL listesine ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: