Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122442 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

napoli takımına da benzeri bi şehir turu attırsak maç öncesi  :D
+sakin köprü isteniyorsa 3.yü öneriyor uzmanlar  :bandit:
o zaman şehir dışı turu olur :D

Çevrimdışı tangaz

Bence pumada olur son zamanlarda iyi formalar yapıyorlar adamların üstüne bir oturuyor formalar kaslı maslı gözüküyor özellikle arsenal  :evillol:

streç forma denince akla hemen kappa geliyor da o formaların altında koca koca şortlar  çok komik duruyor.  şort dediğin MAF zamanındaki kısa şortlar gibi olacak şimdiki şortlar haşemadan hallice  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

napoli takımına da benzeri bi şehir turu attırsak maç öncesi  :D
+sakin köprü isteniyorsa 3.yü öneriyor uzmanlar  :bandit:
hem 3. köprü için ek ücret almamız lazım bedavamı taşıyalım 200 KM yolu köprü geçişide pahalı :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hasan Şişmanoglu  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Helal olsun valla Hasan dayima :claps:

Bir ara Takimi bi okuyup uflese fena olmaz hani :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Helal olsun valla Hasan dayima :claps:

Bir ara Takimi bi okuyup uflese fena olmaz hani :alala:
herhalde babası ömerden hızlıdır :bandit:

streç forma denince akla hemen kappa geliyor da o formaların altında koca koca şortlar  çok komik duruyor.  şort dediğin MAF zamanındaki kısa şortlar gibi olacak şimdiki şortlar haşemadan hallice  :evillol:
Quaresma Dusuk bel olarak kullandigi icin onunki Kapri gibi duruyor :lol: :lol:

herhalde babası ömerden hızlıdır :bandit:
:kop: :kop:

Abi bi isinamadin sen su Omere , Gençler macinda Cenk yerine Omer oynasaydı Maci en az 3-1 almıştık :bandit:

Çevrimdışı tangaz

tekrarını erdirsin ne demek :alala:
tekrar cumhuriyetmi kuralım :nerd:
bunu korusak daha kolay olmazmı :D

iç anadoluda insanlar bayramlaşırken hayırlı bayramlar Allah tekrarına erdirsin derler gelecek sene de aynı bayramı kutlamak babında benimde temennim son nefesime dek ülkemizde cumhuriyet bayramlarını eskisi gibi coşkuyla kutlamak. @Necmi

Adriano: İki hafta içinde çok önemli oyuncular kaybettik. Bu da yarın oynayacaklara ekstra sorumluluk yüklüyor. Herkes %100'le oynamalı.

Çevrimdışı Orhan_

yarı finale kimse hayır demez dostum
ama her türlü matematik hesabı yapıyorum dörtle çarpıyorum sekize bölüyorum üstüne şans ekliyorum
ama yarı final genede çıkmıyor. yapacak bir şey yok hoca güneşin peşinde bizde hocanın peşine takılırız
güneşte yanmak varsa yanarız yapacak bir şey yok

Şampiyonlar liginde yarı finale çıkan bir takım Türkiye'de şampiyon olamıyorsa orada bir sıkıntı ararım ben. İkisi de hedef olmalı ama ikisine birden ulaşamayacaksak  hedef, hangisi sürdürülebilir başarının öncelikli adımı ise, o olmalı. Karar sizin  :D

Beşiktaş yönetimi, Napoli maçına gelemeyecek olan 500'e yakın kombine sahiplerini arayarak, devretmelerini istedi. Yönetim bu biletleri, maça parası olmadığından dolayı gelemeyen taraftarlara hediye edecek.

Şampiyonlar liginde yarı finale çıkan bir takım Türkiye'de şampiyon olamıyorsa orada bir sıkıntı ararım ben. İkisi de hedef olmalı ama ikisine birden ulaşamayacaksak  hedef, hangisi sürdürülebilir başarının öncelikli adımı ise, o olmalı. Karar sizin  :D
Her ikisi desek olmazmi ? Cok zor bir hedef mi ?

Hem S.L de başarı hem Ligde sampiyonluk :bandit:

Bu Genis ve alternatifli kadro bunun icin kuruldu..

Bu şekilde Gelirimiz de artacağı icin daha iyi oyuncular alip kadromuzu dahada guclendirebiliriz

Çevrimdışı Orhan_

Beşiktaş yönetimi, Napoli maçına gelemeyecek olan 500'e yakın kombine sahiplerini arayarak, devretmelerini istedi. Yönetim bu biletleri, maça parası olmadığından dolayı gelemeyen taraftarlara hediye edecek.

Bizim başkan satar onları, ortamlarda hediye ettik der. Kim bilecek? :D. İşin şakası iyiymiş bu. Her maç böyle jestler yapılabilir gelemeyen taraftarlarımıza.

Bugün, biz lideriz. Bizim havamız, bizim rüzgarımız esiyor Fransa'da. Sadece biz mutluyuz. Ben paranın satın alamayacağı şeylerin içerisindeyim.''

- Mario Balotelli

Ah ulan ah :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2016, 19:32:08
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bugün, biz lideriz. Bizim havamız, bizim rüzgarımız esiyor Fransa'da. Sadece biz mutluyuz. Ben paranın satın alamayacağı şeylerin içerisindeyim.''

- Mario Balotelli

Şenol Güneş'in yönetimi ile Balotelli'nin yeteneği birleştiğinde neler olabilirdi acaba ?
Cok merak edıyorum. :ok: 7 değil 17 atar mıydı acaba ?

Çevrimdışı ilhan mansız

Napoli'de Beşiktaş taraftarına eziyet edilmişti aynısını napoli taraftarına yapılacak bütün bozuk paralar kemerler herşey alınacak toplanma yeri vodafone arena'ya uzak olan sultanahmet'te olacak saat 15.00'te burada toplanılacak ve ardından yola çıkacak otobüsler sahil yolundan eminönüne ulaşacak ve Beşiktaş sahil yolu güvenli değil gerekçesiyle feribotla harem'e geçecek Harem'den 1.köprünün yogun olması nedeniyle ikinci köprüye geçilecek napoli taraftarlarını taşıyan otobüsler tekrar avrupa yakasına geçtikten sonra tünele geçilerek vodafone arenaya ulaşılacak bu seyahatın yaklaşık olarak 4 veya 4.5 saat sürmesi bekleniyor :claps: :claps: :claps:
stada girmeden önce de çarşıdan geçerlerse tadından yenmez 😀

S.Ligi resmi hesabi yine bizi paylaşmış :D

Beşiktaş 13 mactir yenilmiyor diyerekten :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Bu yabanci sayisiyla alakali abi sort uzunlugu. Simdi bizim abubakara falan kisa sifo mehmet sortu giydirsen, kural hatasi bulurlar macta, fazla oyuncuyla oynuyonuz, diye

Çevrimdışı mylife1903

S.Ligi resmi hesabi yine bizi paylaşmış :D

Beşiktaş 13 mactir yenilmiyor diyerekten :bandit:
Ooooo ugurlu 13 simdi yandik.

Çevrimdışı mylife1903

- Mario Balotelli

Cuuf cuf cuf cuf, kacti gara tiren, arkasindan el salla simdi. Gecen cikana kadar seyrettim, ahhh canim vah canim, yilan gibiydi yilan, bi soktu nant defansini offff, geleni goremediler bile. Bir ayak ustu cekti kaleci sapsala bagladi, top tingir mingir kaleye girdi. Simdiye bizim takimda oynasaydi 15 tane kesin atardi, bak kesin diyorum.
O cenke gelen falan gelecekti oyle bos alanda mera gibi saha, offff kaleye gitmezdi 35mden sokardi

Çevrimdışı Gokhan-

Şenol Güneş hakkaten çok büyük adam, vizyon vizyon diye konuşan Gomez baksında feyz alsın biraz.
Vizyonlarına ulaşabilmek için önce kaçmamak gerekiyor sonra inanmak.Kadrom ŞL için yetersiz ama elimizden geleni yapacaz deyip politik konuşmak var iken yine de yukarıları hedefliyorum diyebiliyor.

Daha önce hiç bir Türk takımının gidemediği yere kadar gitmek nasip olur inşallah hoca'ya hem kendisi kazanır hem de biz.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocanın bakış açısında bi' problem yok. Üzülerek söylüyorum; taraftarların bir bölümü patolojik...
:D :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Şampiyonlar liginde yarı finali görecek bir takım, Süper Lig'de 30.haftada şampiyonluğu çoktan ilan etmiştir.

Etiketler: