Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121779 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Teknik direktör ve ekibi, oyunu, yönetimi, futbol aklını belki de en çok ben eleştiriyorum. Puantaja göre ya da skor üzerinden değerlendirme yapmam. Fakat bazıların CL'ye bakış açısını epey garip buluyorum. @firewater @mylife1903 Oyuncularınızın değer kazanması ve gelirlerinizi arttırmanız için vitrin. Performans ücretleri ve başarılarınıza göre kasayı domestic kulvarlardan daha fazla dolduracağınız bir platform. Yayın geliri, marka değeri, işin pr ve prestiji, oyunun ruhu ve elde ettiğiniz keyfi saymıyorum bile. Bu sezon Napoli galibiyetinden daha fazla keyif aldığınız bir maç oldu mu?
Valla @atalay napoli macinda keyif almayi birak butun mac donlara doldurdum, tam sifonu cekecektim, bu sefer altima ettim. Oyle bir mactan ben keyif almiyorum. Bu sene cogu mactan da keyif almadim. Benim keyif almam icin oyunun karsiligi golu, sonra rakibin hamlesine karsi hamle ile atilan golu ve bitirilen maci gormem lazim. 0-2

Bir gol bizim hazirligimizin analizlerimizin calismalarimizin hakki
Bir gol de rakibin degisen dinamiklerine karsi verdigimiz tepkinin ve adaptasyonun hakki

Ha kalan dakikalari ise pas yaparak, yerde yatarak, rakibi sinirlendirerek, kavga ederek gecirmek lazim.

Çevrimdışı Orhan_

Valla @atalay napoli macinda keyif almayi birak butun mac donlara doldurdum, tam sifonu cekecektim, bu sefer altima ettim. Oyle bir mactan ben keyif almiyorum. Bu sene cogu mactan da keyif almadim. Benim keyif almam icin oyunun karsiligi golu, sonra rakibin hamlesine karsi hamle ile atilan golu ve bitirilen maci gormem lazim. 0-2

Bir gol bizim hazirligimizin analizlerimizin calismalarimizin hakki
Bir gol de rakibin degisen dinamiklerine karsi verdigimiz tepkinin ve adaptasyonun hakki

Ha kalan dakikalari ise pas yaparak, yerde yatarak, rakibi sinirlendirerek, kavga ederek gecirmek lazim.

Gol biçimleri güzelmiş...

Çevrimdışı murat

köybaşı ismaili özleyen varsa malum kadroya giremiyor onun yerine karabükte 14 numaralı formayla oynayan futbolcuyu izlemelerini tavsiye ederim.

Çevrimdışı mylife1903

köybaşı ismaili özleyen varsa malum kadroya giremiyor onun yerine karabükte 14 numaralı formayla oynayan futbolcuyu izlemelerini tavsiye ederim.
O kim abi 14 numara?

Çevrimdışı murat

O kim abi 14 numara?
Seneye fenere transfer olmasını dilediğim oyuncu. İsmini bilmiyordum arkadaşlar yazmışlar. Solbek ismail sol stoper bu latovleviçi iyi uyum sağlarlar. Karabük maçının özetini seyrettim çok dikkatimi çekti.  :D

Çevrimdışı murat

sol bek oynuyormuş bu olmadı.  :by2:

Çevrimdışı MANSIZ

Bu arada Mario Gomez'in Fiorentina'dan Wolfsburg'a transferinden gelecek olan para konusunda bir adım atıldı mı? Bilgisi olan var mı arkadaşlar.

Çevrimdışı RevivaL

Fenerbahçe'nin bu haftaki hakemi Alper Ulusoy diye tahmin ediyorum

müthişsin valla :)

bencede o atanır.

Çevrimdışı mylife1903

Onu taze verdiler, bu hafta serkan cinar gelir.

o değilde bu adidas ile sözleşme bitince nike ile imzalayalım yav :D

Adidasın formaları hiç güzel değil dizayn hep kötül nike'in formaları daha iyi :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2016, 18:44:04
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Adidasın formaları hiç güzel değil dizayn hep kötül nike'in formaları daha iyi :D

Adidas anlaşması 2018'de bitecek . Vodafone de : 2020 .. @cursedofdragon

Sonra gelsin : Nike ve Emirates . Çok yakışır bize be  :halay:

Çevrimdışı tangaz

Ben de defaatle 'Beşiktaş'ın öncelikli amacı ligi domine etmektir', dedim. Bunu yaparken oyun kurgusundan kadro planlamasına vesaire birçok şeye dair birçok eleştiri getirdim. Fakat Beşiktaş'ın şu tabloda yarışmaktan geri duracağı bir ortam yok. Bunun aslında idealizm ile de pek ilgisi yok. Beşiktaş'ı teknik ve idari açıdan yönetenler planını ve kurgusunu sadece bu ligde kör topal başarılı olmak üzerine yapıyorsa o koltuklarda oturmasınlar zaten. @tangaz Bunun getirisini-götürüsünü ön göremeyen ve planını yeterince doğru kurgulayamayanların Beşiktaş'ta yeri yok.

bu senenin özelinde sosa gomez töre sorunsalları darbe terör durumları ve satamadan alamama realitesini de alt alta yazdığımızda başarısız geçen bir yaz dönemini direkt yönetime yüklemem, bunu çok da adaletli bulmam. ama transfer tahtası kapandığında ortaya çıkan resme bakınca ligde şuan en kötü tablo 8/9 galibiyet min. 25 puan hanemizde yazıyor olmalıydı. plan anlamında neyin ne kadar doğru kurgulandığı konusunda bence yönetim gerçek sınavı sene sonu transfer mevsimi start verdiğinde gösterecek... @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Geçen sezon 5 attığımız Mersin maçından sonra herkes yükseklerden uçarken ve o takım şampiyon olmuşken; geçen 1,5 yıldan sonra bile o maçta yaşadığımız oyunsal problemler şayet halen devam ediyor ise esas sıkıntı budur. Skor üzerinden değil, oyun üzerinden bakmak gerek. O takımı tüm defolarına rağmen 10.haftada şampiyon ilan etmem de bundan. Çünkü o tavır bu ligde kazandırır, nitekim kazandırdı. @tangaz Madem yerel bakıyorsun sana tabloyu net bir şekilde izah edeyim. Sizden daha iyisine bu tarz uzun yarışmalarda kaybedebilirsiniz ama sizden iyisi yoksa ve kaybediyorsanız şahsım adına affetmem. Tıpkı Bilic'in ikinci sezonunda olduğu gibi.

işte tamda bu nedenle ben şuan puan tablosunda 27 puan yazmamasına kızıyorum ve affedemiyorum... @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Napoli'de Beşiktaş taraftarına eziyet edilmişti aynısını napoli taraftarına yapılacak bütün bozuk paralar kemerler herşey alınacak toplanma yeri vodafone arena'ya uzak olan sultanahmet'te olacak saat 15.00'te burada toplanılacak ve ardından yola çıkacak otobüsler sahil yolundan eminönüne ulaşacak ve Beşiktaş sahil yolu güvenli değil gerekçesiyle feribotla harem'e geçecek Harem'den 1.köprünün yogun olması nedeniyle ikinci köprüye geçilecek napoli taraftarlarını taşıyan otobüsler tekrar avrupa yakasına geçtikten sonra tünele geçilerek vodafone arenaya ulaşılacak bu seyahatın yaklaşık olarak 4 veya 4.5 saat sürmesi bekleniyor :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Asıl keyif bu zaten. @mylife1903 Ligde birçok takıma karşı dominant oyunlar oynamaktansa Napoli, Benfica gibi takımlara karşı eksiklerini görmek takımın daha çok yararına. Ya da Napoli deplasmanında kazanırken ki yanlışları, Sporting deplasmanında kaybederken elde edilen oyunsal kazanımları doğru etüt etmek mesele. Kendisini affetmem ama Bilic bu hususta Beşiktaş'a önemli bir seviye atlatmıştır. O sezonun idari ve ödemeler ile ilgili günahı da yönetime yazar. 
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2016, 18:51:50 atalay ]

Şenol Güneş: ‘Kazanmamız halinde büyük avantajımız olacak’
“Grupta üç maçımız kaldı. İki maçta kendi sahamızda. İkisi de zor olacak. Bugüne kadar üç maçta oyun ve skor sonucunun tahlilini yaparsak iki maçı ilk iki maçı kazanmaya yakındık. Ama zor olan üçüncü maçı kazandık. İki maç daha zor olacak. Napoli, grupta en pozitif oynayan takımlardan biri. Kendi sahalarında ve deplasmanda çok olumlu bir takım. Ne olursa olsun aynı oyun formatıyla oynamaya çalışan bir takım. Futbolun doğrularını yapmaya çalışan bir takım. Deplasmandaki maçta olumlu yaptıklarımızda vardı ama eksiklerimizde vardı. Dikkatli olmamız lazım. Zor maç olacak. Bu zorlukları biliyoruz. Elimizde bulunan arkadaşların aramızdan ayrılması üzüntü verici. Aras bir süre aramızda olamayacak. Necip’in durumuna göre bakacağız. Gökhan İnler, Oğuzhan ve Atiba dün idmana katıldılar. Sakatlıkları uzun süren Gökhan İnler ve Oğuzhan vardı. Dün norman idman yaptılar. Atiba’nın geçen hafta olan rahatsızlığı daha iyi durumda. Tekrar bakacağız. Aynı futbolu oynamaya çalışan, tüm değerlerini sahaya yansıtan bir takım olmak istiyoruz. Maç bittiğinde güzel futbol oynayan, 3 puanı hedefleyen takım olmak istiyoruz.”
#Beşiktaş
#UCL

Çevrimdışı tangaz

Napoli'de Beşiktaş taraftarına eziyet edilmişti aynısını napoli taraftarına yapılacak bütün bozuk paralar kemerler herşey alınacak toplanma yeri vodafone arena'ya uzak olan sultanahmet'te olacak saat 15.00'te burada toplanılacak ve ardından yola çıkacak otobüsler sahil yolundan eminönüne ulaşacak ve Beşiktaş sahil yolu güvenli değil gerekçesiyle feribotla harem'e geçecek Harem'den 1.köprünün yogun olması nedeniyle ikinci köprüye geçilecek napoli taraftarlarını taşıyan otobüsler tekrar avrupa yakasına geçtikten sonra tünele geçilerek vodafone arenaya ulaşılacak bu seyahatın yaklaşık olarak 4 veya 4.5 saat sürmesi bekleniyor :claps: :claps: :claps:

napoli takımına da benzeri bi şehir turu attırsak maç öncesi  :D
+sakin köprü isteniyorsa 3.yü öneriyor uzmanlar  :bandit:

Akşam ki antremana ;

Necip katılmamış.

İnler,Oğuzhan ve Ömer katılmış.

Sakatlarımız ;

Caner Erkin
Necip Uysal
Veli Kavlak
Talisca
Aras Özbiliz

Çevrimdışı Necmi

Ligcilere selam  :)

2016-2017 sezonu için şampiyonlar liginde yarı final oynamak mı? Türkiye ligi şampiyonluğu mu?

Hangisi?
yarı finale kimse hayır demez dostum
ama her türlü matematik hesabı yapıyorum dörtle çarpıyorum sekize bölüyorum üstüne şans ekliyorum
ama yarı final genede çıkmıyor. yapacak bir şey yok hoca güneşin peşinde bizde hocanın peşine takılırız
güneşte yanmak varsa yanarız yapacak bir şey yok

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2016, 19:01:45
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bence pumada olur son zamanlarda iyi formalar yapıyorlar adamların üstüne bir oturuyor formalar kaslı maslı gözüküyor özellikle arsenal  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Etiketler: